Jelenleg 66 vendég és 2 Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

[2.0] Jacktor modpack
Szia,már jó ideje nem játszom. Az utóbbi 1 évben ...
Kesumisu 1 órával ezelőtt
Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 22 órával ezelőtt
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 23 órával ezelőtt
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 1 napja
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 1 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 1 napja
azon kívül hogy begyűjtöd a (meglepően sok) kötvényt meg ...
bobitusz 2 napja
Ne csodálkozz. Ha megvan a napi küldi, akkor már ...
Shunz 2 napja
Játszhatatlan, agyhalottak....
BaliSan 2 napja
Least obvious WG employee
ianselot12 2 napja
[2.0] Jacktor modpack
A játék főkönyvtárában lévő mods és res_mods mappájában lévő ...
varsa 3 napja
[2.0] Aslain's ModPack Installer
Üdv mikor lesz használható mód meg magyar szinkron????????
turbi72 4 napja
A T803 lenne az ÚJ legerősebb 11-es tank? (by Tankelit)
természetes!De hogy mnden tankomat egyből 3x ammo rackezik, ez ...
okecsapogi 4 napja
Fair Play-frissítés a modok terén
"Továbbá tájékoztatunk, hogy bővítettük a tiltott modok listáját, és ...
Sammie 4 napja

Kínai harckocsik

11 éve 1 napja #67866 Írta: OdinHUN
Megválaszolva: OdinHUN
Igazából azon a vonalon szerintem a legjobbak a Type58 (Mr.DPM) és a T-34-1 alias "Gyeride csicska IS-3 leszívatlak 1v1-ben". Utána valahogy fogyik a szufla belőlük, na meg persze a gun depression...
121 rohadt jó lenne, de az a -3° brrrrrrr -8° alatt nem vagyok hajlandó leülni semmivel tárgyalni...

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

11 éve 15 órája #67945 Írta: _YZFR6_
Megválaszolva: _YZFR6_
Szia!
Most húztam ki vele a WZ-120-at,úgyhogy frissek az emlékeim. Sokáig a 100 mm-es ágyú volt fent,azzal szívás volt nekem,relatíve kevés sebzéssel elhaltam.Felraktam a 122-est,azzal már a saját HP-t(meg néha többet is) sikerült átlagban lesebezni.A Ventillátor kötelező felszerelés,papíron nem jelent sokat,de érezhetően pontosabb a löveg. Többskilles legénység kell hozzá,ERŐSEN ajánlott az álcaskill és a festés. Már régebben megvettem a T-34-3-at,úgyhogy volt időm hozzászokni a -3 fokos csőlehajláshoz.

SZIGORÚAN SUPPORT HARCMODOR !!!! Flankelés csak falkában,a célzásidőt KI KELL VÁRNI,mert egyébként nem talál. 1 v 1-el vigyázni,mert egy fűcsomóra rámész és már el is lőttél a motorház felett.

Nem ez a tank a legjobb megtanulni medezni, nehezen játszható eredményesen.....

Olvasd el OdinHUN elemzését a T-34-03-ról, az sokat segít(köszönet érte !!!)

11 éve 14 órája #67952 Írta: Jackal_hun
Megválaszolva: Jackal_hun

Igazából azon a vonalon szerintem a legjobbak a Type58 (Mr.DPM) és a T-34-1 alias "Gyeride csicska IS-3 leszívatlak 1v1-ben". Utána valahogy fogyik a szufla belőlük, na meg persze a gun depression...
121 rohadt jó lenne, de az a -3° brrrrrrr -8° alatt nem vagyok hajlandó leülni semmivel tárgyalni...

Ezt az IS3-mas hasonlatot nem nagyon értettem a T-34-1 kapcsán:D

Elolvastam a cikkedet, ehhez két adalék:
- Garbad tollából egy cikk, aminek az a vége hogy ő azt mondja, hogy ez a tank jó:
wotlabs.net/art...space/
- RocketBrainsurgeon értékelése aki meg azt mondja, hogy a legrosszabb a tank a Tierjében:
T-34-2 – full review – This is a case where the intangibles and hidden stats doom a tank. On paper, the T-34-2 looks to carry the gun of a heavy (390 damage) on a mobile platform. And that’s mostly what it is, but there are some huge problems. First, both the 122mm and 100mm guns have terrible aim times, reticle bloom, and accuracy. The 122mm combines those awful traits with terrible gun depression (-3 degrees) while the 100mm merely has acceptable gun depression. So despite which gun is used, they are both well below average. The platform is mobile enough and has that strong Chinese/Russian camouflage. But without the gun, the mobility isn’t worth a whole lot. The turret looks great with 180mm thick frontal armor, but the turret isn’t nearly as curved as a lot of other CH/RU tanks resulting in merely average protection. The hull armor is non-existent. So the tank can’t snipe due to terrible accuracy, can’t play in tradition medium spots due to poor gun depression, and has a hard time brawling with little armor. To the bottom you go, T-34-2.

Szóval nem tudom eldönteni, mi legyen vele, de van egy olyan érzésem, hogy megvárom a 9.4-es tesztszervert, kipróbálásra és esetleg ott játszom vele. Ha tetszik, akkor megveszem, ha nem akkor meg hagyom a fenébe, mert ahány ember, annyi vélemény (a tied még egészen mérsékelt:D)

A 100 mm-es csővel is ilyen kicsi a lehajlása?

11 éve 12 órája #68008 Írta: HighExplosive
Megválaszolva: HighExplosive

okkés, és köszönöm szépen a gyors választ, majd írok

Hát, T34-2 (korábban Eddie-nek leírtam ) egy olyan tank, amit nem eladni fogsz majd, hanem megszabadulni... Kigyújtanak, ammo-rack, felrobbansz egy lövésből, stb...
Én szinte állandóan 9-10-ben voltam vele, egy megoldás van: nagy cső, arany és flank,flank, ésmég egy kis flank...
A WZ-120 már felüdülés lesz hozzá képest, azt a 9-es medet azóta is siratom...

Kihúztam a 113-at,most a wz-120 is a garázsban!
113 amennyire tetszett ,most annyira nem!Nevetséges,hogy egy T71 szemből átlövi az alsó front páncélját!Ha mód lenne rá egy 6-os tank is lazán belőné,mert ahogy tudom amelyik tank legalább 150-es átütéssel rendelkezik,az átlövi!A löveg melletti két oldalt elhelyezkedő gyengepontokon szintén átlő,ha sikerül oda durrantania!Annó nagyon az IS7-tel hasonlították össze,hát a mostani felállás szerint az IS7 fényévekre jobb mint a 113!Legalább is szerintem!
Wz-120!Na a T34-2 után ... :unsure: Gondolván ,hogy ugye heavy ág kifejlesztve,amikor megláttam,hogy a 9-es lövege 45k tapasztalat és még ezek után kell egy lánctalp és egy másik torony,ami összességében megint nem kevés tapasztalat,hogy fel tudjam tenni a már egyszer kifejlesztett lövege(ke)t....gyórsan el is ment a kedvem tőle!
Sokan mondták,hogy ha minden teljesen ki van fejlesztve rajt akkor jó lesz,de valahogy elment a kedvem ettől a tanktól,hogy kb 60-70k szabad tapasztalatot ráköltsek vagy hogy azzal a "búcsús légpuskával" ami ugye a kezdő löveg lenne rajta ,ennyi xp-t kilövöldözzek...persze elég az az átütés a 250-es átlag sebzéssel...csak kicsit vicces mindez tier9-ben,ahol a jobbik esetben,ha sikerül sebeznem is ,adok egy 250-est és kapok egy 500-as sebzést vissza...kb így néz ki a dolog!
Talán majd ha lesz kellő energiám hozzá,akkor nekiállok.Addíg meg...
Talán valakinek lesz valami kedvcsináló taktikája,vagy esetleg valami jobb replay-e ösztönzésképp?!

11 éve 12 órája - 11 éve 12 órája #68017 Írta: lemur_catta
Megválaszolva: lemur_catta
A tanknumbers.com-on azt írja, hogy csak a 122-es lövegnek van -3-as lehajlása, a többinek -5
tanknumbers.com..._t34_2

11 éve 12 órája #68019 Írta: Tiger205_Bp
Megválaszolva: Tiger205_Bp
WZ-121 nagyon jó, én kedvelem, a nulla csősüllyedést már megszoktam - sokszor oldalazva megyek a domboldalra fel :(
A WZ-120-at pedig megtartottam, abba ült át a Type-58 legénysége...
De a Type annyira jó volt, lehet, hogy visszaveszem a Cromwell meg a VK 3002M mellé T6 med-nek

11 éve 12 órája #68024 Írta: lemur_catta
Megválaszolva: lemur_catta
OdinHUN Meg tudnád mondani, melyik honlapon szoktad nézni a löveglehajlásokat oldalról és hátulról, amit az elemzéseidben írsz? Mert én így még nem találtam meg sehol.

11 éve 11 órája #68049 Írta: riglercsabi
Megválaszolva: riglercsabi
Én már jó ideje nem játszom stock tankokkal...

Ha konyítasz az angolhoz, és szoktál nézni QuickyBaby-t, íme egy kb 40 perces ízelítő, ebben mindent elmond a WZ-120-ról
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: HighExplosive

11 éve 10 órája - 11 éve 9 órája #68103 Írta: HighExplosive
Megválaszolva: HighExplosive

Ha konyítasz az angolhoz, és szoktál nézni QuickyBaby-t, íme egy kb 40 perces ízelítő, ebben mindent elmond a WZ-120-ról

Sajnos angolul nem sokat tudok... :( meló itán megnézem!
Köszi!

10 éve 10 hónapja #78090 Írta: Jackal_hun
Valaki néhány szóval megdobhatna a 110 kapcsán:D Most vettem meg, az alap ágyú egy hányás (az IS2-n is az volt) de a top löveg igen jóféle.

10 éve 10 hónapja #78092 Írta: Atilla
Megválaszolva: Atilla

De ha tudsz magyarul,náluk is vannak ilyen szintű videósok.

10 éve 10 hónapja #78095 Írta: Tiger205_Bp
Megválaszolva: Tiger205_Bp

Valaki néhány szóval megdobhatna a 110 kapcsán:D Most vettem meg, az alap ágyú egy hányás (az IS2-n is az volt) de a top löveg igen jóféle.

Simán IS3 - kicsivel jobb páncél (elől a csukaorr alatt lehet csak jól meglőni + kicsivel rosszabb alpha...
ennyi
menni fog neked!

10 éve 10 hónapja #78104 Írta: Jackal_hun

De ha tudsz magyarul,náluk is vannak ilyen szintű videósok.

Szerinted nem vettem észre az EGYEL ezelőtti hozzászólást? Bármilyen meglepő, tudok magyarul:P

Más valaki?

10 éve 10 hónapja #78105 Írta: Jackal_hun

Simán IS3 - kicsivel jobb páncél (elől a csukaorr alatt lehet csak jól meglőni + kicsivel rosszabb alpha...
ennyi
menni fog neked!

Kicsit részletesebben? Mire figyeljek?

10 éve 10 hónapja - 10 éve 10 hónapja #78113 Írta: BiO_rOo_BOT
Megválaszolva: BiO_rOo_BOT
Jackal, nekem áll egy a garázsban - mellékelve :-)

Én egy dolog miatt húztam ki ezt a tankot - alternatívát kerestem az IS3-ra - és találtam is. A teste sokkal pattintósabb és hatékonyabb mint az IS3-é, a tornya is elég kemény bár már volt hogy belőttek, azaz gyengébbnek érzem de még mindig nagyon jó. Az ágyúja pontosabb mint az IS3-nak, AP-val kisebbet üt át(golddal ugyan annyit) valamint kb 20%-al kevesebbet sebez de gyorsabban tölt - ergo nem egyszer megtörténik hogy 1v1-ben az IS3 megevésre került :-) (főleg ha egyszer-kétszer még le is pattant közben), ja és gyorsabban is szűkül.

Nálam gyakorlatilag az IS3 lecserélésre került a 110-re. Fürge, kemény, jó tűzerejű tank, én szeretem... Az ágon nem is megyek tovább csak ezt akartam.

Mire figyelj? Ne játsz vele amíg stock - ne sajnáld a free xp-t legalább az ágyúra :-) Gold is kell bele magas tierben főleg, az AP átütése nem elég a keményebb tankok ellen. Sidescrape csak óvatosan, amint fordítod az oldalát belövik. Tornya jó de belőhető, mindig mozgasd hull down közben. Fürge tank, nagyon gyors, majdnem mint egy med, sokszor megyek is velük, nagyon hálásak az extra tűzerőért. Snipernek sem rossz bár nem német de korrekt ha teljesen beszűkül - ha nem várod ki, műholdat lősz vele :-) Kell bele a jó legénység, az enyém sajnos csak a második skillnél tart, de már érezhető a javulás. Nagyjából ennyi jut eszembe - mi érdekel még?

ennyi
menni fog neked!

Kicsit részletesebben? Mire figyeljek?

Mellékletek:

Téma: OFF topik

• karnevalkupa@gmail.com profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Erősen konteó gyanús hozzászólás, remélem...
    • Írta: karnevalkupa@gmail.com
    • 3 napja 14 órája ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• VaFec profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • A Vz. 55 tankon melyik löveget célszerű...
    • Írta: VaFec
    • 2 órája 41 perce ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 5 napja 1 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 1 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 2 napja ezelőtt
    • perretz profilkép
    • Adminok figyelmébe (2)
    • Bármikor le lehet mondani, az időszakának...
    • Írta: perretz
    • 2 hete 14 órája ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 3 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.