okkés, és köszönöm szépen a gyors választ, majd írok
Hát, T34-2 (korábban Eddie-nek leírtam ) egy olyan tank, amit nem eladni fogsz majd, hanem megszabadulni... Kigyújtanak, ammo-rack, felrobbansz egy lövésből, stb...
Én szinte állandóan 9-10-ben voltam vele, egy megoldás van: nagy cső, arany és flank,flank, ésmég egy kis flank...
A WZ-120 már felüdülés lesz hozzá képest, azt a 9-es medet azóta is siratom...
Kihúztam a 113-at,most a wz-120 is a garázsban!
113 amennyire tetszett ,most annyira nem!Nevetséges,hogy egy T71 szemből átlövi az alsó front páncélját!Ha mód lenne rá egy 6-os tank is lazán belőné,mert ahogy tudom amelyik tank legalább 150-es átütéssel rendelkezik,az átlövi!A löveg melletti két oldalt elhelyezkedő gyengepontokon szintén átlő,ha sikerül oda durrantania!Annó nagyon az IS7-tel hasonlították össze,hát a mostani felállás szerint az IS7 fényévekre jobb mint a 113!Legalább is szerintem!
Wz-120!Na a T34-2 után ...

Gondolván ,hogy ugye heavy ág kifejlesztve,amikor megláttam,hogy a 9-es lövege 45k tapasztalat és még ezek után kell egy lánctalp és egy másik torony,ami összességében megint nem kevés tapasztalat,hogy fel tudjam tenni a már egyszer kifejlesztett lövege(ke)t....gyórsan el is ment a kedvem tőle!
Sokan mondták,hogy ha minden teljesen ki van fejlesztve rajt akkor jó lesz,de valahogy elment a kedvem ettől a tanktól,hogy kb 60-70k szabad tapasztalatot ráköltsek vagy hogy azzal a "búcsús légpuskával" ami ugye a kezdő löveg lenne rajta ,ennyi xp-t kilövöldözzek...persze elég az az átütés a 250-es átlag sebzéssel...csak kicsit vicces mindez tier9-ben,ahol a jobbik esetben,ha sikerül sebeznem is ,adok egy 250-est és kapok egy 500-as sebzést vissza...kb így néz ki a dolog!
Talán majd ha lesz kellő energiám hozzá,akkor nekiállok.Addíg meg...
Talán valakinek lesz valami kedvcsináló taktikája,vagy esetleg valami jobb replay-e ösztönzésképp?!
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...