Jelenleg 66 vendég és 2 Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

[2.0] Jacktor modpack
Szia,már jó ideje nem játszom. Az utóbbi 1 évben ...
Kesumisu 1 órával ezelőtt
Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 22 órával ezelőtt
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 23 órával ezelőtt
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 1 napja
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 1 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 1 napja
azon kívül hogy begyűjtöd a (meglepően sok) kötvényt meg ...
bobitusz 2 napja
Ne csodálkozz. Ha megvan a napi küldi, akkor már ...
Shunz 2 napja
Játszhatatlan, agyhalottak....
BaliSan 2 napja
Least obvious WG employee
ianselot12 2 napja
[2.0] Jacktor modpack
A játék főkönyvtárában lévő mods és res_mods mappájában lévő ...
varsa 3 napja
[2.0] Aslain's ModPack Installer
Üdv mikor lesz használható mód meg magyar szinkron????????
turbi72 4 napja
A T803 lenne az ÚJ legerősebb 11-es tank? (by Tankelit)
természetes!De hogy mnden tankomat egyből 3x ammo rackezik, ez ...
okecsapogi 4 napja
Fair Play-frissítés a modok terén
"Továbbá tájékoztatunk, hogy bővítettük a tiltott modok listáját, és ...
Sammie 4 napja

Kínai harckocsik

10 éve 10 hónapja - 10 éve 10 hónapja #78168 Írta: Jackal_hun
Megválaszolva: Jackal_hun
Figyelem: Spoiler!

Tulajdonképpen minden érdekel, de leírom hogy mit tapasztaltam. Amíg stock toronnyal és ágyúval játszottam, egy kínszenvedés volt. Mindenki belőtte én meg senkit nem bírtam, lement 10 olyan meccs ahol kb. 5-ből 0-át sebeztem. Pl elit IS3 ellen 1vs1 0-t sebeztem ő megölt 4 lövésből, nagyon mérges voltam és a pokolba kívántam az egészet (már az IS2-n is utáltam az ágyút, egy szinttel feljebb meg még szörnyűbb). Ráadásul reflexből forgattam az elejét ahogy a többi tanknál, ami erőteljesen kontraindikált ebben az esetben:D

Aztán kipörgettem a tornyot és az ágyút és minden megváltozott. Elkezdtem mindenkit átlőni, engem meg senki nem tudott. Az ágyú átütés pont jó, olyan FCM-es mindenre elég. Az ágyú elég gyorsan lő (még nem vagyok 100%-on és nincs hatodik érzékem sem, szal néha szenvedős), olyan 8.5 re saccolom a végét, de még BIA-val lejebb vihető, DPM-ben veri az IS3-mat. Meglepően pontos, olyan japán medes az ágyú érzésre. Annyira jó, hogy elgondolkodtam, hogy átállok vstabra és snapshotolni fogok vele (most GLD van rajta, mert nem volt szabad stabom és nem akartam 600K-ért megvenni), mert elég pontos.

A front páncél trükkös, nem szívesen lennék ellene. A haspáncél (LFP) kb. 180-as pent fog, de iszonyat hülye szögben áll, nehéz belőni szerintem, minél közelebb vagy, annál jobban dől, ahogy az IS7-nél is.

A felső rész brutális, szemből csak a T34 lövi be heavyk közül, meg kb. az összes TD, olyan 240 körüli az effektív. A trükk szerintem az, hogy jó távolságban kell állni az ellenféltől, olyan 50-100 méter között. Miért? Mert ha közel állsz, lefele néznek rád és úgy sokat veszít az értékéből, ha meg túl messze, a hasad belőhető. Feljebb van egy kis válla, ott sem érdemes lőni, nekem nagyon tetszett. Sarkon kifordulni kicsit trükkös vele, face to face meg nem szabad a testet forgatni én csak hintázom vele, előre hátra. Érdekes a face hugot nem erőltettem, inkább elhátráltam hogy tudjam tartani a távolságot. Volt olyan Caern aki nullát sebzett rám én meg a teljes HP-ját leabáltam ezzel a módszerrel.

A tornya jó, nem tom mennyi az effektív, de olyan 250-re tippelem, szemből nem nagyon lőtték be, van egy commander cupola jobb oldalon szemből, de nem nagyon találják el (még az unicumok sem, vagy 3x pattant onnan lila játékos), de aki ismeri a tankot, egyből oda lő. Érdekes módon szemből a torony és a test közötti weak spotot senki nem lőtte, valamiért nem ismereik. A tornya jobb mint az IS3-mnak mert annak a teljes homlokrésze belőhető és mára ezt mindenki ismeri is.

Ami még érdekes, hogy brutálisan sok a T10-es meccsem vele, volt olyan hogy egymás után 5 volt, ahol nem nagyon tudsz vele csinálni semmit (pl. a Maus torony oldalát 5-ből egyszer tudtam átlőni golddal).

A motor ereje nem rossz, de ne akarjunk vele hegyet mászni, mert alig vánszorog fel és az átfordulásnál látszik a hasa.

Összességében tetszik, de az első 10 stock meccsel és a sok T10-el sikerült a fantasztikus 1560-as WN8-at produkálnom 24 meccs alatt, innen csak felfele vezethet az út:D
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Cave

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

10 éve 10 hónapja #80466 Írta: Pugero
Megválaszolva: Pugero
A WZ-131 lett az egyik új kedvencem az eddig elért tankok között. Tegnap végleg belopta magát a szívembe az 5 kill - 2404 demag - csata lehozás komboval. :)
Hamarosan a WZ-132 is ki lesz fejlesztve.
Kérdés: Érdemes-e továbblépni a 132-re játékélmény alapján? Paraméterei alapján (sebzés, átütés, töltés idő, páncél, sebesség stb.) nem tűnik jobbnak.
(Az igen/nem válasznál bővebb hozzászólásokat előre is köszönöm. ;) )

10 éve 10 hónapja - 10 éve 10 hónapja #80467 Írta: LordStiggy
Megválaszolva: LordStiggy
Ha nem is olyan jó, én tuti továbbmegyek a WZ-120 miatt :evil:
Egyébként én csak jót halottam róla, szerintem nem fogsz benne csalódni, stílusa dettó ugyanaz, QB,Jingles és Cleverland is áradozott róla, úgyhogy biztos nem gyenge :cheer:

10 éve 10 hónapja #80471 Írta: Jackal_hun

A WZ-131 lett az egyik új kedvencem az eddig elért tankok között. Tegnap végleg belopta magát a szívembe az 5 kill - 2404 demag - csata lehozás komboval. :)
Kérdés: Érdemes-e továbblépni a 132-re játékélmény alapján? Paraméterei alapján (sebzés, átütés, töltés idő, páncél, sebesség stb.) nem tűnik jobbnak.

Ezzel én is dilemmában vagyok. Én megálltam a T34-1-nél T7 medben illetve T8 heavyben most a 11-nél vagyok. Az biztos hogy a T10 tankoknál vannak sokkal jobbak is más nemzeteknél, de pl, a T8 med eléggé gyengus, gondolkodom, hogy kikerülöm a light ágon, ahogy te is tetted. A T9 kínai tankokról jót hallani, személyes tapasztalatom nincsen, de ez hátha segít:

wotlabs.net/art...rongk/

wotlabs.net/art...z-120/

10 éve 9 hónapja #80473 Írta: OdinHUN
Megválaszolva: OdinHUN
T-34-1, meg WZ-131 a legjobbak azon a vonalon IMHO. T-34-1-el mikor facehugban lecsapod az IS-3-at 1v1-ben az úgy adja. XD

121 is jó amúgy a végén, csak ahhoz nagyon komolyan rá kell, hogy legyen függve az ember a dungep nélküli tankokra. Nagyon nehéz vele játszani.

10 éve 9 hónapja - 10 éve 9 hónapja #80481 Írta: Cave
Megválaszolva: Cave

Én továbbléptem. Imádtam a WZ131-et, egyszerűen mindenre jó, igazi "kis itt is vagyok, ott is vagyok, csipegetek, vesszenek a nagyok" gép. Magasra tette a mércét, ahonnan nagyot estem a 132-be. A saját szintjén sem, de a tipikus és átlagos tier10-ben sem olyan jó, mint az elődje. Nagyon fordulékony és gyors, de a lövegei (hiánya) miatt tényleg csak felderíteni lehet vele. Talán a látótáv nerf majd javít rajta, addig az átlagos csatáiban sokkal jobban kell vele teljesíteni, hogy hatékony lehessen. Várom a WZ120-at, ennél biztosan sokkal jobb lesz (nagyon más, csak élményben jobb)!

Szerintem (is) a kínai vonalon a T34-1, a WZ131, a 110 és (valószínűleg) a WZ120 a csúcs. Az első hármat próbáltam, pár száz csata után KIFEJLESZTVE FULLRA (Jackal-lal mindenben egyetértek a 110-el kapcsolatban) hozzák magukat, kifejezetten jó tankok. HA nem lenne a WZ120, neki sem mentem volna ennek a WZ132-nek.

10 éve 9 hónapja #80499 Írta: TivadarToth
Megválaszolva: TivadarToth

T-34-1, meg WZ-131 a legjobbak azon a vonalon IMHO. T-34-1-el mikor facehugban lecsapod az IS-3-at 1v1-ben az úgy adja. XD

121 is jó amúgy a végén, csak ahhoz nagyon komolyan rá kell, hogy legyen függve az ember a dungep nélküli tankokra. Nagyon nehéz vele játszani.

Várom már, hogy beüssön a T-34-1 érzés, eddig elkerült. Jó tank, elismerem, de nálam nem működik.. Az az ágyú célzás... ha nem szűkülsz rá 100% még 10m-ről is mellé lő simán.

A WZ-131 egy brutális vadállat.

10 éve 9 hónapja #80502 Írta: eldegor
Megválaszolva: eldegor
Én a wz132 jobban szeretem, mint anno a 131-et.

+
a wz120-nál arra vigyázzatok, hogy normál lőszerrel az első 2 lövege valami siralmas

10 éve 9 hónapja #80597 Írta: Cave

Várom már, hogy beüssön a T-34-1 érzés, eddig elkerült. Jó tank, elismerem, de nálam nem működik.. Az az ágyú célzás... ha nem szűkülsz rá 100% még 10m-ről is mellé lő simán.

Talán a BIA a titok nyitja. Nekem pont ezen a tankon lett aktív és nyomban meg is éreztem a hatását. A kínai "másolatokra" szerintem kifejezetten jellemző, hogy sokkal jobbak, pontosabbak és hatékonyabbak, ha megvan a BIA. Még az oroszoknál ennyire kritikus, de érthető is, hiszen szinte ugyanazok a vasak, csak teljesen mások. :P
A többi nemzetnél - személy szerint - nem éreztem ekkora megugrást.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: TivadarToth

10 éve 9 hónapja - 10 éve 9 hónapja #80599 Írta: Jackal_hun

Szerintem a titka annak a kis dögnek abban van, hogy "ahogy RocketBrainSurgeon foglalmazott: volume shooter", tehát kinyomod a tornyot, lősz mint az állat, majd vissza (gyakorlatilag snapshot amikor lehet). Ha nincs arty, hull downban kinn is hagyhatod és ész nélkül lőni kell vele, nem kell szarozni a célzással, mert úgy is pontatlan, a torony meg még T8-ban is mindent pattint (kivéve T8 TD-k nagy dobásait), mert a 170 gömbölyített miliméter sok mindenre elég.

Én személy szerint nem mertem megvenni a T-34-2-t, mert annyira rossznak nézett ki papíron meg videókon hogy...nagyon:D

A 110-nek egy nagy rákfenéje van, a múltkor (tegnap, mikor TothTivadarral platoonoztam) futottam bele, a full gold IS3, mert azt sehogy sem tudod pattintani, a nagyobb alfa miatt meg ha folyamatosan hátrál, a DPM nem érvényesül, a tank testedet meg nem forgathatod, mert akkor csak csökken a páncélzat. Egy dolgot lehet tenni, ész nélkül csóválni, jobbra-balra, hátha a felé álló oldal autobounceol, de máshogy nem sok esélyed van (nekem egyet pattintott és ezzel el is dőlt, hogy ki öl meg kit).

A T9-T10 heavyknek meg az a baja, hogy ha nem hulldownban vannak, akkor szart sem érnek, mert mindenki szarrá lövi a lower platet (láttam olyan Quickbaby videót ahol 5-öt kapott egymás után kisebb szintű tankoktól a lower platere 113-mal, mindegyik átütötte, pedig őt nem nevezném ügyetlennek). Sajna T10-ben pedig a 113 frontal armourját is átlövik a TD-k, illetve mivel alacsony, a lefele néző tankok miatt leesik a frontal armour 240 környékére, ami meg kb. semmire sem elég. Emellé gondoljuk oda azt is, hogy ez egy heavy, aminek a front vonalban kéne hadakoznia...

Ezzel kapcsolatban jó példa, hogy a T8 112-nek ugyanaz a páncélja mint a T10 113-mnak, ami nagyon táposnak hangzik, még is ritka mint a fehér holló.

A 121-et nem ismerem, de az összes angol nyelvű fórum azt írja, hogy az ágyúja szánalmasan szar...

10 éve 9 hónapja - 10 éve 9 hónapja #80606 Írta: Cave

A 110-nek egy nagy rákfenéje van, a múltkor (tegnap, mikor TothTivadarral platoonoztam) futottam bele, a full gold IS3, mert azt sehogy sem tudod pattintani, a nagyobb alfa miatt meg ha folyamatosan hátrál, a DPM nem érvényesül, a tank testedet meg nem forgathatod, mert akkor csak csökken a páncélzat. Egy dolgot lehet tenni, ész nélkül csóválni, jobbra-balra, hátha a felé álló oldal autobounceol, de máshogy nem sok esélyed van (nekem egyet pattintott és ezzel el is dőlt, hogy ki öl meg kit).

Miért nem érvényesül a DPM, ha hátrál? Közelharc volt?

Ennyire jó nem vagyok, hogy értsem. :silly:

10 éve 9 hónapja #80610 Írta: Jackal_hun

Miért nem érvényesül a DPM, ha hátrál? Közelharc volt?

Ennyire jó nem vagyok, hogy értsem. :silly:

Szikla körül hátrált és mindig olyan szögben állt, hogy kétséges volt, hogy átütöm- e (nem látszott tisztán az eleje, vagy csak a tornya stb.). Elvállaltam egy lövést a toronyra, aminél nem találtam el a 40 mm-es lemezt, innentől kezdve bukta volt. Azt hiszem egyet sikerült nekem is pattintani, kb. azonos Hp-ról indultunk (olyan 1000 körül) itt neki elég volt 3 lövés, nekem viszont négy kellett. Én kezdtem, gondoltam legalább 2 pattanni fog, az első kettőt belőtte, én az első 3 ból kettőt, utána viszont már ő tölt és azzal megölt. Nekem is el kellett volna hátrálnom, de nem akartam a DPM előnyt feladni, mert nem volt társ aki segítsen. Normális esetben 1 vs 1ben lenyomtam volna, ráadásul T8-ban voltunk, ezért nem gondoltam, hogy alapból goldot spammel. Ezzel vigyázni kell.

10 éve 9 hónapja #80614 Írta: Cave
Köszönöm szépen a választ! Így már értem és megértem.

Megnyugodtam, így már sokkal speciálisabb az eset és "aranyosabb" az ellenség. Kezdtem aggódni, hogy jött valami nerf a 110-re vagy az IS3-ra valami rejtett buff, mert eddig az ilyen helyzetekben nagy pofával ütöttem le HP-juk. :evil:

10 éve 9 hónapja #80618 Írta: Jackal_hun

Köszönöm szépen a választ! Így már értem és megértem.

Megnyugodtam, így már sokkal speciálisabb az eset és "aranyosabb" az ellenség. Kezdtem aggódni, hogy jött valami nerf a 110-re vagy az IS3-ra valami rejtett buff, mert eddig az ilyen helyzetekben nagy pofával ütöttem le HP-juk. :evil:

A 110 szerintem frontban a legjobb heavy (a nem prémiumok közül). Arra kell vigyázni, hogy tartsd a közepes távolságot, hogy se az alja, se az eleje ne legyen belőhető. Ez a titka és hogy előre hátra kell vele mozogni és forgatni a tornyát (csak nem szabad túl forgatni).

10 éve 9 hónapja #80621 Írta: OdinHUN
Megválaszolva: OdinHUN
T-34-2 sokkal gyengébb tier8-ban, mint a T-34-1 tier7-ben. Egyszerűen az a magas felépítmény+benzintartály mindenhol+papír páncél megöli. A sírás kerülgetett, mikor grindeltem.

121-nek amúgy kibekúrt jó ágyúja van, csak az a 3° csőlehajlás. :lol:

Téma: OFF topik

• karnevalkupa@gmail.com profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Erősen konteó gyanús hozzászólás, remélem...
    • Írta: karnevalkupa@gmail.com
    • 3 napja 14 órája ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• VaFec profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • A Vz. 55 tankon melyik löveget célszerű...
    • Írta: VaFec
    • 2 órája 41 perce ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 5 napja 1 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 1 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 2 napja ezelőtt
    • perretz profilkép
    • Adminok figyelmébe (2)
    • Bármikor le lehet mondani, az időszakának...
    • Írta: perretz
    • 2 hete 14 órája ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 3 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.