Jelenleg 468 vendég és nincs Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

[2.0] Jacktor modpack
Szia,már jó ideje nem játszom. Az utóbbi 1 évben ...
Kesumisu 6 órával ezelőtt
Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 1 napja
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 1 napja
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 1 napja
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 1 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 1 napja
azon kívül hogy begyűjtöd a (meglepően sok) kötvényt meg ...
bobitusz 2 napja
Ne csodálkozz. Ha megvan a napi küldi, akkor már ...
Shunz 2 napja
Játszhatatlan, agyhalottak....
BaliSan 2 napja
Least obvious WG employee
ianselot12 2 napja
[2.0] Jacktor modpack
A játék főkönyvtárában lévő mods és res_mods mappájában lévő ...
varsa 3 napja
[2.0] Aslain's ModPack Installer
Üdv mikor lesz használható mód meg magyar szinkron????????
turbi72 4 napja
A T803 lenne az ÚJ legerősebb 11-es tank? (by Tankelit)
természetes!De hogy mnden tankomat egyből 3x ammo rackezik, ez ...
okecsapogi 4 napja
Fair Play-frissítés a modok terén
"Továbbá tájékoztatunk, hogy bővítettük a tiltott modok listáját, és ...
Sammie 4 napja

Kínai harckocsik

10 éve 7 hónapja #100760 Írta: bodzy
Megválaszolva: bodzy
hát ilyen szar tankom mint a WZ-111 még nem volt :woohoo:
nincs átütése már ha betalál 10-ből 6 találat abból jó esetben 3 átüt és ez a kinai szerveren a kedvenc tank ? :whistle:
minden csatában ammorack félelmetes :sick:

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

10 éve 7 hónapja - 10 éve 7 hónapja #100766 Írta: rosszpenz
Megválaszolva: rosszpenz
Velkám tu dö vörld ov csájníz prímiöm tenkz!
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: bodzy

10 éve 7 hónapja #100769 Írta: bodzy

tudod nem az a gond hogy kilőnek hanem hiába van fullra beszükülve a célkeresz hanem hogy nincs pennje már ha eltalálom elég idegesítő

10 éve 7 hónapja - 10 éve 7 hónapja #100771 Írta: stefanitsr
Megválaszolva: stefanitsr
Ez egy kicsit jobb kínai IS-6, több lőszerrel, picit nagyobb elméleti végsebességgel. Jó legénységgel, jól felszerelve, 2-3 skillel elég jól ki lehet használni a páncélját. Kell bele heatet is tárazni, illetve meg kell tanulni a gyenge pontokat. 1on1-ban simán kinyírható vele egy t32, tehát olyan rossznak nem mondanám.

Csupaszon, gyenge legényekkel nem kell vele lerohanni egy fullos tigris2-t, ez tény.

10 éve 7 hónapja #100785 Írta: Jackal_hun
Megválaszolva: Jackal_hun

tudod nem az a gond hogy kilőnek hanem hiába van fullra beszükülve a célkeresz hanem hogy nincs pennje már ha eltalálom elég idegesítő

Nagyjából ez a baja, amit tetéz az ágyú fos pontossága. a D25T szerintem a játék legszarabb ágyúja, gyakorlatilag HEAT-et kell spammolnod vele, mert semmit nem talál el, plusz a snapshotot el lehet felejteni a pontosság nerf miatt. Ez egyben meg is öli a profitot. A páncélja jó (lenne) de a válllemezt mindenki belövi aki kicsit is ismeri a tankot sidescrapeben, szóval vagy nagyon bent kell állnod és nem tudsz lőni vagy ki kell magad tenni az ellenséges tűznek. Ami vicces hogy a nagy teső a WZ-111-1-4 viszont egy baromi jó tank, más a motor és az ágyú és ettől drasztikusan megváltozik minden.

10 éve 7 hónapja - 10 éve 7 hónapja #100795 Írta: stefanitsr

Ez egyben meg is öli a profitot.

Nekem a kedvenc farmolós tankom a prémek közül.

Mindegyik tanknak megvan a gyengéje. Tegnap meglett az M103, és jó kockához méltóan szépen kifejlesztettem hozzá az alapnál eggyel nagyobb ágyút egy ültő helyemben, mert hát milyen jó is ha van 242 pen-je az embernek. Nos, a tierjében már annyira nem is fényes az a 242 pen, ellenben ennek a tanknak nagyjából csak elől van páncélja, az oldala emlékeim szerint 88 mm, és sok szerencsét amikor összerak 7-8-10 tízessel amik között van egy maus és két e100. És még prém kredithozama sincs.

Visszatérve a WZ-re, ugye tier limites, nem fog 9-esnél nagyobbat látni, ott meg ugye pl a t34-32-29 triumvirátusnak megvannak a gyenge pontjai (ahogy sok minden másnak is), amikre lőve beüthetőek sima AP-vel is. Ugyanakkor azt veszem észre, ha a HEAT sebez vele, akkor is profitál, és ha ügyes vagy akkor nem kell spamolnod a heatet. Amúgy ez egy lutri. Betöltöd a ~10-15 db heatet, 30 AP-t, pár HE-t, és bemégy a csatába. Ha kiadja, szerencséd van és olyanok jönnek csak szembe amiket átütsz, ha nem, akkor megvonod a vállad, töltesz heatet.

Tény, hogy nem egy löwe, aki bekényszeríti a sniper szerepbe és úgy kíván vele eredményesen harcolni, az valahol megérdemli a sorsát.

Amúgy, amikor közelharcban töltesz, akkor bizony ne ülj a babérokon, hanem ringasd előre-hátra, riszáld jobbra balra, (minden tanknál erősen ajánlott), mert az ellen szépen fogja magát és épp becélozza az említett vállakat, vagy a kupolákat és úgy beszopod, hogy sírámokat kommentelsz a fórumokra. Egy rakás más tankra is igaz ez, ha hagyod, hogy belőjék a weak spotokat, az nem feltétlen a tank problémja. Ilyen alapon mondhatnám a CDC-re, hogy hű az egész egy hatalmas weak spot, és olyan messze nem is lennék ezzel a valóságtól.

Az erős torony front és a gyenge alsó lemez miatt a t3x-nél ismerős arcbamászó taktika is bejöhet. Pont a mostani hétvégén volt szerencsém egy önbizalommal telt t32-est kiherélni, aki nem egyszerűen az arcomba mászott, hanem beszorított a falhoz, és megpróbáld szitává lőni. A replayt valamikor kielemzem és visszanézem, de a tömör lényege annyi, hogy úgy nyírtam ki, hogy közben más is lőtt engem és nem tudtam mozogni.

10 éve 7 hónapja #100814 Írta: bodzy

Ez egyben meg is öli a profitot.

Nekem a kedvenc farmolós tankom a prémek közül.

köszi nekem ugyan ez van betárazva ringatom weakspotot lövöm vele ha betalál a t32-t nekem is sikerült face to face-ben lenyomni csak hát a találata elég random multkor pl 20m-ről a t32 seggéről pattantam.
a face to face-hez meg oda is kellene érni hát ez ami ritkán megy

10 éve 7 hónapja - 10 éve 7 hónapja #100822 Írta: stefanitsr
Linkeltem a prém topikba egy videót, no abban Su-122-44-el pattantam VK28.01 toronyról. B) Van ilyen bicikli.

Ágyú ugye rokon, 175/217 pen, blabla.

VK torony:
Front:
50 mm
Side:
30 mm
Rear:
30 mm

Bannyannya prabíta. :D

10 éve 7 hónapja #100823 Írta: Jackal_hun
Megválaszolva: Jackal_hun
Figyelem: Spoiler!

Nyeprájú:D

10 éve 7 hónapja - 10 éve 7 hónapja #100834 Írta: Kelly_Joe
Megválaszolva: Kelly_Joe

Nagyjából ez a baja, amit tetéz az ágyú fos pontossága. a D25T szerintem a játék legszarabb ágyúja, gyakorlatilag HEAT-et kell spammolnod vele, mert semmit nem talál el, plusz a snapshotot el lehet felejteni a pontosság nerf miatt. Ez egyben meg is öli a profitot.

Nemrég lett meg rajta az 1. skill, azóta a kedvenc farmoló tankom. 10csatából kb 3db a Tier9. Tegnap 3800körül sebeztem vele (nem lettem Master), 2db IS3-at fingattam ki, nem kellett Heat bele. 94.000HP-t kerestem azon a körön (Egyéni csúcsom TOG2-vel 99.600), de az 50-60.000 elég gyakori. (Superpershingem, TOG2-m, és E25-öm van még, ez keres a legjobban, mondjuk E25-el nagyobb a Funfaktor)

Nem érdemes vele 400m-ekre lövöldözni, de még 300-ra se nagyon. A közelharcot jól bírja, szerintem ez a fegyvere. Valahol látod, hogy balhé van, odamész, oszt jól meglövöldözöl mindenkit, hogy belegebednek. Eléggé mobilis nehéz tank létére.
Meglepően kevesen ismerik a gyenge pontjait szemből, oldalról viszont nagyjából minden Tier7 sebzi.

10 éve 7 hónapja - 10 éve 7 hónapja #100838 Írta: stefanitsr
Valahová leírtam egyébként nekem mi a receptem rajta:

100% legénység, talán ha az ég is úgy akarja hamarosan sisterhood of steel-el, gun rammer, vert stab + gun laying drive (ez utóbbi kettős segít a mozgás közbeni pontosságán, a célzás idején, és az általános pontosságán), töltőnek safe stowage (ammorack jellemző rá), vezetőnek smooth ride, off-road driving, lövésznek snap shot, parancsnoknak BIA + mentor (ugye elite + prémium, ezzel a parancsnokot leszámítva némi plusz XP-t kap a többi legénységi tag).

Volt vele olyan köröm amiben 5200-at pattintott. Kár, hogy nem a HT-15 küldetéses időszakomban volt, mert már meglenne a harmadik lyány bele. :)

10 éve 6 hónapja #102673 Írta: holczermate
Megválaszolva: holczermate
Első csatám nagyágyúval :P
Mellékletek:

10 éve 6 hónapja #102678 Írta: TivadarToth
Megválaszolva: TivadarToth
gratula! Nagy pech.. lejárt az idő, ugye? Senki sem capelt, mindenki SU-t kergette?

10 éve 6 hónapja #102682 Írta: bodzy
WZ-111 mivel minden második csatában ammorack volt gondoltam mivel nem igazán gyújtották ki a tüzoltó készülék helyére kap még egy javítókészletet! gondoltam feltaláltam a spanyol viaszt ! :woohoo: Na azóta egyfolytában gyujtanak ammorack meg nincs mivel megsemmisül minden :ohmy:
igy hát visszaraktam a tüzoltó masinát azóta nem gyulladok ki csak löszertárolót teszik rendbe hogy a fiuknak két betöltés közben legyen idejük elszívni egy cigit meg meginni az ötórai teájukat :evil: :whistle:

10 éve 6 hónapja #102688 Írta: rosszpenz
Megválaszolva: rosszpenz

WZ-111 mivel minden második csatában ammorack volt gondoltam mivel nem igazán gyújtották ki a tüzoltó készülék helyére kap még egy javítókészletet! gondoltam feltaláltam a spanyol viaszt ! :woohoo: Na azóta egyfolytában gyujtanak ammorack meg nincs mivel megsemmisül minden :ohmy:
igy hát visszaraktam a tüzoltó masinát azóta nem gyulladok ki csak löszertárolót teszik rendbe hogy a fiuknak két betöltés közben legyen idejük elszívni egy cigit meg meginni az ötórai teájukat :evil: :whistle:

Újra csak azt tudom mondani, hogy Isten hozott a kínai tankok világában! :)
A T-34-3 is ilyen, a 3 skill a minimum (biztonságos elhelyezéssel) és negyediknek akár mehet a tűzoltás, mert a kis javító/nagy javító kombó valóban szükségesnek tűnik.

Téma: OFF topik

• Sixtyfeetofbridge profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Ez inkább szomorkodó poszt,  mert nem olyan...
    • Írta: Sixtyfeetofbridge
    • 3 órája 35 perce ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• VaFec profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • A Vz. 55 tankon melyik löveget célszerű...
    • Írta: VaFec
    • 8 órája 1 perce ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 5 napja 7 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 1 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 2 napja ezelőtt
    • perretz profilkép
    • Adminok figyelmébe (2)
    • Bármikor le lehet mondani, az időszakának...
    • Írta: perretz
    • 2 hete 20 órája ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 3 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.