Most, hogy lesz holnap 30% akció a T6/7 prémekre, megéri megvenni a Type 64 - et? Akinek van tapasztalata ezzel a tankkal írna róla pár sort? Megéri beruházni rá? Előre is köszi.
10 éve 6 hónapja - 10 éve 6 hónapja#107760Írta: Zenobya
Megválaszolva: Zenobya
Gondoltam beruházok egy Type 64-re és kicsit megpörgetem vele a WZ-132 legénységét.
(Bár nem tudom minek, hisz amióta bejöttek az új USA, német, orosz könnyű tankok szinte a leggyengébb lett)
A Type 64-ben külön van +1 rádiós, így az lenne a kérdésem, hogyha a WZ-132-es töltőjét akin lehet húzni a rádiós skilleket is, beültetem töltőnek a Typeba ott tudja e majd használni a rádiós képességeit?
Magáról a Type 64-ről könnyű beszélni mert konkrétan megegyezik a T21-el. Ugyan az az ágyú, közel azonos sebesség, azonos álca érték, azonos látótáv.
Ahhoz képest, hogy prémium és elméletileg a prémium tankok silányabb teljesítménnyel "kell", hogy rendelkezzenek, mint az azonos szintű fajtársaik, ennél a tanknál ezt nem nagyon látom. Szerintem T6 lightban csak a T37 ami felül múlja, de annak pl rosszabb a látótávja és a camoja egy kicsivel.
A Type 64-ben külön van +1 rádiós, így az lenne a kérdésem, hogyha a WZ-132-es töltőjét akin lehet húzni a rádiós skilleket is, beültetem töltőnek a Typeba ott tudja e majd használni a rádiós képességeit?
Nem fogja tudni, nekem hasonló van az 50b-FCM párossal (50b-n majdnem mindenki töltő )
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Zenobya
Az IS-2 mekkora béna tank... az egy dolog, hogy a csatáim 30% csak Tier7, a többiben meg Tier8-9-es tankok között kell küzdenem, de a nagyobb gond, hogy állandóan olyan csatáim vannak, hogy:
(lövés/találat/átütés)
8/8/2
12/10/1
4/3/1
T-44 hátuljáról pattanok, fullosan becélzott IS fölé lövök 70 méterről, a lövéseim 50%-át benyeli a track sebzés nélkül. És a lövéseim meg se közelítik az átlagos sebzést, örülök ha a 300 megvan.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Jackal_hun
Az IS-2 mekkora béna tank... az egy dolog, hogy a csatáim 30% csak Tier7, a többiben meg Tier8-9-es tankok között kell küzdenem, de a nagyobb gond, hogy állandóan olyan csatáim vannak, hogy:
(lövés/találat/átütés)
8/8/2
12/10/1
4/3/1
T-44 hátuljáról pattanok, fullosan becélzott IS fölé lövök 70 méterről, a lövéseim 50%-át benyeli a track sebzés nélkül. És a lövéseim meg se közelítik az átlagos sebzést, örülök ha a 300 megvan.
Hihetetlen egy fosadék az az ágyú, szerintem a legrosszabb a játékban heavy tankon.
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...