Jelenleg 113 vendég és nincs Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Mindig is vágytam egy Chieftainre. Bár tudom hogy már ...
actuallystewie 43 perccel ezelőtt
Bonuszkód: FIGHT2WIN
Battlefield 2D style
21Megahertz 1 órával ezelőtt
[2.0] Jacktor modpack
Szia,már jó ideje nem játszom. Az utóbbi 1 évben ...
Kesumisu 13 órával ezelőtt
Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 1 napja
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 1 napja
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 1 napja
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 1 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 1 napja
azon kívül hogy begyűjtöd a (meglepően sok) kötvényt meg ...
bobitusz 2 napja
Ne csodálkozz. Ha megvan a napi küldi, akkor már ...
Shunz 2 napja
Játszhatatlan, agyhalottak....
BaliSan 2 napja
Least obvious WG employee
ianselot12 3 napja
[2.0] Jacktor modpack
A játék főkönyvtárában lévő mods és res_mods mappájában lévő ...
varsa 3 napja
[2.0] Aslain's ModPack Installer
Üdv mikor lesz használható mód meg magyar szinkron????????
turbi72 4 napja

Kínai harckocsik

10 éve 5 hónapja #114643 Írta: DuskGuard
Megválaszolva: DuskGuard

Ha beleszabad wau-wau.

Osonj közel, onnan félig rászükülve már írtónagyot oda lehet szakítani. Ami 50 méternél messzebb van nyugodtan felejtsd el. Úgysem fogod eltalálni :D

ezzel két gondom van:

1 ezzel nem lehet osonni, mert lassú, vak és kilométerekről észreveszik olyan szar az álcája

2 Tier8-9 ellen a páncélja nem ér semmit, azokhoz ha közel mész gyorsan kicsinálnak

és igazából nekem a bajom azzal van, hogy hiába találom ez az ellenfelet, nem sebzem...

Átfogalmazom.
Repkedő golyózápor közepette fedezékről fedezékre haladva jutsz közel. :)
Vagy a B terv. Keresel egy szimpatikus 9-es heavyt. Bekapcsolod a hűtőmágnes üzemmódot. Aztán a háta mögül emberkedsz.

Páncélja oda...nos nem létezik. De oda úgyis azért tesz be mert kellesz tölteléknek.

Viszont mivel te ott az ingyen falat kategóriába esel. És téged vadásznak. Ki tudod használni ezt figyelem elterelésnek. Nameg közelről azért le lehet adni gyenge pontokra ami beüt. Vagy repesz azt mindenki szereti.

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

10 éve 5 hónapja - 10 éve 5 hónapja #114647 Írta: kaktusz
Megválaszolva: kaktusz
Wz131-en nekem 2csilliag an az ágyúján. Sajna tényleg nehéz vele játszani, de 3 skilles legénységgel már elfogadgató. Bár jól meg kell választani a célpontot, mert minden más tank jobb a kinai könnyű és kœzepes tankoknál. Pl. E75-ot simán körbe rohangálva kiszedtem. :lol:

10 éve 5 hónapja - 10 éve 5 hónapja #114789 Írta: Galacsin
Megválaszolva: Galacsin
IS-2-vel mikor megállok és ráfogom a csövet a célpontra mi az anyámért kell még 3 másodpercet várni míg elkezdi célozni 3,4 másodpercig? Aslain-nal felraktam ezt az arty célzásidőmérő marhaságot, ami mutatja a tényleges célzásidőt az összes tanknál, menet közben az IS-2-nél ez alapból 6-6,5 mp néha 7mp! Ez valami rejtett stat?

10 éve 5 hónapja #114792 Írta: Hunter9956
Megválaszolva: Hunter9956

IS-2-vel mikor megállok és ráfogom a csövet a célpontra mi az anyámért kell még 3 másodpercet várni míg elkezdi célozni 3,4 másodpercig? Aslain-nal felraktam ezt az arty célzásidőmérő marhaságot, ami mutatja a tényleges célzásidőt az összes tanknál, menet közben az IS-2-nél ez alapból 6-6,5 mp néha 7mp! Ez valami rejtett stat?

Nem sok az a 6-7 mp egy kicsit?Még a botok is képesek ennyi idő alatt kimozogni a célkeresztből.Valamit szerintem elnéztél.

10 éve 5 hónapja #114810 Írta: Jackal_hun
Megválaszolva: Jackal_hun

A szűkülés 1/3-át fejezi ki a célzásidő.

10 éve 5 hónapja #114815 Írta: hadtjuk
Megválaszolva: hadtjuk

Jackal!
Ezt: „A szűkülés 1/3-át fejezi ki a célzásidő.” Nem vágom. Most viccelsz?

Galacsin!
Nekem akkor szokott belassulni a célzás, ha gyenge legénység kerül a (stock) tankba. Mondjuk a duplája akkor is túlzás, de azért mért idő nélkül is érzékelhető. (Nálam nincs fent ilyen mód.) Egyébként, ha kérdezhetem, melyik mód tudja ezt a szűkülést, mert én a SU-14-2 érzem kicsit hosszúnak a célzást.

10 éve 5 hónapja #114835 Írta: BAGETT
Megválaszolva: BAGETT

Nem sok az a 6-7 mp egy kicsit?Még a botok is képesek ennyi idő alatt kimozogni a célkeresztből.Valamit szerintem elnéztél.

Sajnos nem csak a szemed káprázik, ez tényleg így van. Az a helyzet, hogy szétesve az IS-2 célkeresztje akkora, hogy nem férne a képernyöre. Ezt a helyzetet úgy oldották meg, hogy lekorlátozták a célzókör méretét. Jobban néz ki és van mivel célozni. Így viszont elöbb össze kell szükülnie akkorára amit éppen létsz, hogy aztán láss is valamit a szükülésböl, megaztán ha akkor lösz mikor nem érte el, böven mehet a körön kívülre is.

10 éve 5 hónapja - 10 éve 5 hónapja #114851 Írta: Jackal_hun

Jackal!

Galacsin!
Nekem akkor szokott belassulni a célzás, ha gyenge legénység kerül a (stock) tankba. Mondjuk a duplája akkor is túlzás, de azért mért idő nélkül is érzékelhető. (Nálam nincs fent ilyen mód.) Egyébként, ha kérdezhetem, melyik mód tudja ezt a szűkülést, mert én a SU-14-2 érzem kicsit hosszúnak a célzást.

Úristen, itt annak idején senki nem olvasta el a játékelmélet részt? Kb. minden 3. cikkemben leírom ezt a tényt:D

Persze, az ott lévő célzásidő az EGYHARMADA a teljes szűkülésnek.

Aiming Time

The aiming time listed for each gun (in a specific turret) describes the time it takes for the aiming circle to shrink to a third of its size. However, most of the penalties described above increase the aiming circle by a factor bigger than three, which is why fully aiming the gun typically takes longer than the listed amount of time.

Tehát a 3.4 másodperc az 10.2 másodperc. Ne mond hogy nem tűnt fel a különbség:D
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Szete58

10 éve 5 hónapja #114896 Írta: hadtjuk

Jackal!

Galacsin!

Úristen, itt annak idején senki nem olvasta el a játékelmélet részt? Kb. minden 3. cikkemben leírom ezt a tényt:D

Persze, az ott lévő célzásidő az EGYHARMADA a teljes szűkülésnek.

Aiming Time

The aiming time listed for each gun (in a specific turret) describes the time it takes for the aiming circle to shrink to a third of its size. However, most of the penalties described above increase the aiming circle by a factor bigger than three, which is why fully aiming the gun typically takes longer than the listed amount of time.

Tehát a 3.4 másodperc az 10.2 másodperc. Ne mond hogy nem tűnt fel a különbség:D

Jackal!
Bocs, de melyik játékelméleti részben van ez leírva? Nem most kezdtem, és amint látszik gyorsan megkoptak ezen irányú emlékeim.
Amit írtál az alapján, akkor vegyük a T-54 100 mm D10T2S ágyúját. Sajna nincs IS-2-m. Meg ezen az ágyún csak egy érték szerepel, a töltés időnél. 2.3 s. Tehát a célra állástól 6.9 s tart a teljes célzás? Még akkor is ha 2.3 s után nem szűkül tovább a célkör?

10 éve 5 hónapja #114898 Írta: Jackal_hun
Figyelem: Spoiler!

Így van, jól mondod, annyi, de ezt befolyásolják a felszerelések.

Linkelem hol van: wiki.wargaming...._(WoT)

2.2 aiming circle

Nem tudom, magyarul fent van-e, de ha kell, lefordítom azt a bekezdést.

10 éve 5 hónapja #114906 Írta: hadtjuk

Figyelem: Spoiler!

Így van, jól mondod, annyi, de ezt befolyásolják a felszerelések.

Linkelem hol van: wiki.wargaming...._(WoT)

2.2 aiming circle

Nem tudom, magyarul fent van-e, de ha kell, lefordítom azt a bekezdést.

Jackal!
Hát a fordítást nagyon megköszönném, mert az angolom tudásom, az lyukasabb, mint a szita.
2.2 aiming circle ez azt jelenti, hogy a szűkülési idő 2.2 szerese a célzásidőnek?

10 éve 5 hónapja #114909 Írta: Dodge94HUN
Megválaszolva: Dodge94HUN
A célzókör, más néven szóráskör (stb), két szigmányi területet fed le normál eloszlást feltételezve. Tisztán normál eloszlást feltételezve a lövések 4,2%-a a célzókörön kívülre esne, ezek azonban a célzókör szélére lettek korlátozva. Ugyanakkor 0,2%-nyi lövés a célkörön kívülre mehet.

Célzó büntetések
Halott lövész
Sérült ágyú
Lövés
Toronyforgás
Jármű mozgása
Jármű forgása

Itt lényegében annyit ír le, hogy ezek miatt jobban szétesik a célzókör.

Célzási idő

A megadott célzási idő azt az időtartamot jelzi, amely alatt a célkör a harmadára csökken. Ugyanakkor a fentebb említett büntetések általában jobban növelik a célzókört, így a teljes szűkülés hosszabb időt vehet igénybe, mint a jelzett időtartam.

Ennyit tudtam így gyorsan összedobni, a lényeget lehet belőle érteni.
A lényeg, hogy ha mozogsz, akkor jobban szétesik a célkör, ha forogsz közben, még inkább és így tovább. Ha abbahagyod a kanyarodást, akkor már elkezd szűkülni a célkör egyenes haladás közben is, ha pedig nem teljes sebességgel jössz ki, hanem mondjuk egyszer lenyomva az R-t, akkor sem esik szét annyira a célkör, azaz nem kell majd neki a teljes idő, hogy újra szűküljön. Ha mozogsz, forogsz meg még nézelődsz a tornyoddal is, akkor viszont akár bőven több idő is kell neki, mint a papíron szereplő érték.

10 éve 5 hónapja #114920 Írta: Katsura_Taro
Megválaszolva: Katsura_Taro
"The aiming time listed for each gun (in a specific turret) describes the time it takes for the aiming circle to shrink to a third of its size. However, most of the penalties described above increase the aiming circle by a factor bigger than three, which is why fully aiming the gun typically takes longer than the listed amount of time."
Ebben sehol nincs szó arról, hogy háromszoros az idő. Arról szól, hogy a mérete csökken a harmadára a megadott célzásidő alatt. Egyéb okokból lehet több, mint a megadott, de nem a háromszorosa.

10 éve 5 hónapja - 10 éve 5 hónapja #114936 Írta: hadtjuk
Dodge és Taro!
Köszönöm az információkat. Bár még mindig van egy két lyuk rajta, de legalább kezd összeállni a kép.
Idáig valami olyan információ rémlett, hogy ha megáll a kör szűkülése, akkor számot tevően már nem nő a pontosság.
Azért amit ti mondtatok az fedi ez utóbbit, de sokkal pontosabb a megfogalmazás.
A szigmás eloszlásfüggvényt meg fel kell elevenítenem. Ki a nyavalya gondolta, hogy ennek a átkozott mateknak még hasznát is veszi az ember.
És az még mind semmi, hogy én „úgy ahogy megértem”, hogy magyarázom meg ezt a fiamnak…

10 éve 5 hónapja #114940 Írta: Dodge94HUN
Megválaszolva: Dodge94HUN
A lényeg, hogy ne full sebességen haladás+kanyarodás+toronyforgás közben, vagy közvetlenül utána lőjj :D A teljes szűkülés után általában én várok még egy másodpercet, HA lehet, mert akkor szerveroldalon is tuti, hogy összeszűkülök már, de ha nagyon gyorsan kell lőnöm, akkor a teljes szűkülés előtt fél másodperccel lövök már közepes táv esetén.

Téma: OFF topik

• Sixtyfeetofbridge profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Ez inkább szomorkodó poszt,  mert nem olyan...
    • Írta: Sixtyfeetofbridge
    • 10 órája 15 perce ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• perretz profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • Írta: perretz
    • 3 órája 25 perce ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 5 napja 13 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 1 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 2 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 3 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.