Mindegyiket:) Túl sok nincs úgyhogy miért ne?
-A könnyű ágról jókat mondanak és a végén ott a WZ-120 közepes tank és nem akarod a med vonalat...hasonló orosz variáns nincs, úgyhogy ez legalább egyedi ág...ha esetleg már unod az oroszokat...
-A nehezek szintén jók...az oroszok gyorsabb, kisebb változatai...
-a T-34-1 két ágyúval is használható (főleg ha a gold nem gond), viszont van jó más VII-es alternatíva is...viszont ez érdekesebb....a T-34-2 meg elég vacak azt mondják...
Ha nem jön be/unod az orosz vonalat akkor a könnyű ágra menj rá...
Ha bejön akkor meg mindet, mert ezek hasonlóak, de mégis más...
Én a T-34-1-et a védelmembe venném. Nagyon jó a camoja, akár spotterként is lehet használni. Egyetlen egy baja van: jellemzően az ember a 7. szintre nem 3 skilles legénységgel jut el. Ez a közepes az ágyu karaktersztikák miatt nagyon igényli a BiA-t, a jó camoja és a sunyi természete igényi a fullos a "camo crew"-t, és akkor még hol van a parancsnoknak a 6. érzék, a vezetőnek a sima utazás, a lövésznek a kapáslövés, a töltőnek a biztonságos elhelyezés?
Szerintem a 100 mm-essel semmi gond, ha meg van támogatva a legénységi skillekkel, és van egy venti a tankon. A kínai tankokkal az a baj, hogy több olyan gyengeségük van, ami vagy legénységi képességgel, vagy felszereléssel küszöbölhető ki, de mivel mindkettő véges, ezért sajnos nagyon fejlett legénységgel lehet csak hatékonyan minimaxolni. Ezzel együtt szerintem egy két skilles legénységgel is már egészen kellemes, csak éppen az oroszlánkörmeit 3-4 skillel mutatja meg.
Szerintem egyébként talán itt érdemes hosszabban elidőzni ezen az ágon, részint pont azért, mert a magasabb szintű tankokra még inkább igaz, hogy jó legénységet kell belerakni. Ha pedig húzzuk a kínai nehéz ágat is, akkor a 110-es, és a WZ-111 1-4 is hatékonyabb nehéz tank a saját szintjükön, mint amilyen az azonos szintű kínai közepes. Valahol én időpazarlásnak érzem, hogy valaki kihúzzon 3-4 4 skilles kínai közepes legénységet. AKkor már inkább egyet minél magasabb szintre, aztán időnként akciósan az ember átképzi a tankok között a legénységt 400 aranyért, ha valamelyiket hiányolja.
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...