Érdekelne a véleményed a 113-ról, ha már játszottál vele... Én a med és a light ágat nyomom, de a kínai heavy sincs kizárva. Köszi
Szia!
Hát, tizenpár csata után túl sokat nem tudok még mondani.Összességében tetszik és látszik benne a nagy potenciál, de még nem tudom rendesen kezelni.
Fürge, relatíve kisebb átütése ellenére elég jó ágyú, használható páncél. Igazából ez egy nagy dagadt med.
Csak top tierként frontharcos, de akkor is csak óvatosan. A páncélja nekem kicsit, random. Van, hogy szinte mindent pattint, van hogy tier 8 is simán belövi. Extrém ammo rack érzékeny 100% óvatos elhelyezés mellett is.
Szoknom, tanulnom kell csak kevés rá az időm. Egyelőre szar vagyok.
Kicsit szerintem azért nehéz, mert a 110, a WZ-111 1-4 és ez is teljesen más-más stílust igényel. Szóval elkezded érezni a tankot, működik minden, az csak kis részben fog működni egy szinttel feljebb. Vicces, hogy eredetileg csak a 110-et akartam kihúzni, hogy legyen egy IS-3 szerű tankom ami mégsem az. Nem szeretem a pop dolgokat és ez mégiscsak ritkább. Aztán annyira jó volt, hogy megvettem a 111 1-4-et amiről szintén kiderült, hogy ugyan nagyon más, de nagyon jó. Játszogattam lazán grind kényszer nélkül, egyszer csak azt vettem észre, hogy összejött a 200k xp. Anyagilag kényelmesen belefért ezért megvettem ezt.
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...