5 éve 2 hónapja#297681Írta: 759bf67b8a3c2acd0d53cc4b2ffbdbd8
Megválaszolva: 759bf67b8a3c2acd0d53cc4b2ffbdbd8
Szerintem mi jobban meglepődtünk volna azon, ha sikerül, mint te magad
Egyébként így, hogy lehet top tier és "bejöttek" a TD-k a játékba, sokkal powercreepebb lett, mint bármelyik más 7-es light, talán a T71 kivétel. Plusz prémium tank és unicumoknál most az a szokás, hogy 100%-ra kitolják a prémium tankjuk GM-ét, szóval...
Áááááá, touché! XD Nem néztem meg a kiírást.
Így viszont szűkülnek a lehetőségek, keresnem kell olyan tankokat, amelyek elég szarok hozzá, hogy alacsonyan legyen az ász határ, de megvan a sebességük ahhoz, hogy ne maradjak le a csatáról. Mi lenne a javaslatod nemzetenként?
Így viszont szűkülnek a lehetőségek, keresnem kell olyan tankokat, amelyek elég szarok hozzá, hogy alacsonyan legyen az ász határ, de megvan a sebességük ahhoz, hogy ne maradjak le a csatáról. Mi lenne a javaslatod nemzetenként?
En ezekkel csinaltam:
Nemet/japan: Lowe (nagyon alacsonyan van vele az I. osztaly/Asz hatara), RU 251 talan
Szovjet/kinai: T-10
Francia/sved/olasz,cseh: 9-es sved TD
Amerikai/lengyel/brit: ez meg hatra van de T49-el fogom.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Black_Sheep_01
En ezekkel csinaltam:
Nemet/japan: Lowe (nagyon alacsonyan van vele az I. osztaly/Asz hatara), RU 251 talan
Szovjet/kinai: T-10
Francia/sved/olasz,cseh: 9-es sved TD
Amerikai/lengyel/brit: ez meg hatra van de T49-el fogom.
Köszönöm a tanácsokat!
Löwém van, RU lesz, mire odaérek. T-10 is jó ötlet, svédem nincs, talán a 1390 lehet befutó, bár a kerekesek miatt nem tudom, mennyire használható. A T49 a trollal érdekes lehet, bár sokan jól tolják vele, magas lehet az ász határ.
Melyik küldiket váltottad ki paranccsal?
Meg bent van 3 parancsom a Chimera Alliance 15-ben, mert turelmetlen voltam es meregbol kivaltottam parancsal. Ha azokat visszaszereztem, akkor meg elkoltok 2 parancsot:
Alliance 3, 7
Az Alliance 15 az konnyu lesz, az elozo kuldetesekben van nehez.
Franciáknál- tvp vtu. Ettől könnyebb tank ászom még nem volt. 3 csata volt a küldi
Jo tippek, lehet meg is probalok szerezni igy par extra parancsot, akkor nem kell szenvednem a Chimera alliance 15-el. Mert persze mar 3-szor teljesult volna a 6500 dmg + 5kill de egyszer nem tudott gyozni az impotens csapat, ketszer meg nem volt elinditva...
Last edit: 5 éve 2 hónapja by dobilaci.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: 759bf67b8a3c2acd0d53cc4b2ffbdbd8
Franciáknál- tvp vtu. Ettől könnyebb tank ászom még nem volt. 3 csata volt a küldi
Jo tippek, lehet meg is probalok szerezni igy par extra parancsot, akkor nem kell szenvednem a Chimera alliance 15-el. Mert persze mar 3-szor teljesult volna a 6500 dmg + 5kill de egyszer nem tudott gyozni az impotens csapat, ketszer meg nem volt elinditva...
Ha nem maradt parancsod az Excaliburban és a Chimerában, akkor meg tudod szerezni a 279-t úgy, hogy csak a franciákat viszed végig.
Szóval ha van 8 szabad parancsod és megcsinálod a 9.-et a franciáknál, akkor beváltogatod a másik 3 15. küldijére és megvan a 279.
Sokkal egyszerűbb és gyorsabb, a jutalmakat meg utólag is tudod kifele szedni belőlük. Nekem csak emiatt tartott fél évig a 279, mert nem néztem át rendesen a küldetéseket.
Ha nem maradt parancsod az Excaliburban és a Chimerában, akkor meg tudod szerezni a 279-t úgy, hogy csak a franciákat viszed végig.
Szóval ha van 8 szabad parancsod és megcsinálod a 9.-et a franciáknál, akkor beváltogatod a másik 3 15. küldijére és megvan a 279.
Sokkal egyszerűbb és gyorsabb, a jutalmakat meg utólag is tudod kifele szedni belőlük. Nekem csak emiatt tartott fél évig a 279, mert nem néztem át rendesen a küldetéseket.
Most jovok ra, ha megcsinalom a Chimera Alliance 15-ot masodlagossal es visszakapom a 3 parancsot akkor ki is tudom valtani a 279e-t.
Szia. Szerintem az egyik legjobb nyolcas tank most is, csak nekem valahogy nagyon nem megy vele (mondjuk mással sem). Amikor előveszem, mindig azt érzem, hogy nagyon nagy gyilkos, de állandóan elszámolom magam, még fejlődnöm kell. Ennek ellenére nagy kedvenc. Frotlinera én is szoktam vinni, pedig inkább prémekkel nyomom a bevétel miatt. Nagyon fun tud lenni, egyszer beszaladtam a foglalási zónába ahol három sebzett tank már majdnem befoglalt, egy, egy, kettő lövésekkel likvidálva lettek, én egyet kaptam be, és egyből ugrott századosra.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Tank_szemelyzete
Szia. Szerintem az egyik legjobb nyolcas tank most is
Végül is kifejlesztettem (az AMX 50B Top of the Tree plusz Tankrewards 5-szörös szorzók + prémiumnap révén) az AMX 50 100-at és az AMX M4 51-et is (AMX M4 45 -> AMX 65t, majd tervrajzok és kicsi szabad XP). Az előbbibe a Liberté 4. skilles személyzetét ültettem, eddig kifejezetten tetszik (leszámítva a tártöltési időt). Az AMX M4 51 kapcsán sokkal vegyesebb érzéseim vannak... Érzésre a Liberté 8-as szinten hatékonyabb, mint az M4 51 9-es szinten. Bármi tipp, hogy az AMX M4 51-et hogyan kellene üzemeltetni? (Pl. prémiumlőszert lővő tier 9 HT-k elleni harc, vagy hogyan lehet egy ekkora toronyház tankkal úgy hulldownozni, hogy a test ne látszódjon.)
A Waffenträger: Paradoxon esemény komoly kihívásokat hoz magával, de fantasztikus jutalmakat kaphatsz a küldetéseiből és az előrehaladásából – az egyedi…
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...