Jelenleg 144 vendég és nincs Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 19 órával ezelőtt
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 20 órával ezelőtt
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 1 napja
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 1 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 1 napja
azon kívül hogy begyűjtöd a (meglepően sok) kötvényt meg ...
bobitusz 1 napja
Ne csodálkozz. Ha megvan a napi küldi, akkor már ...
Shunz 1 napja
Játszhatatlan, agyhalottak....
BaliSan 1 napja
Least obvious WG employee
ianselot12 2 napja
[2.0] Jacktor modpack
A játék főkönyvtárában lévő mods és res_mods mappájában lévő ...
varsa 3 napja
[2.0] Aslain's ModPack Installer
Üdv mikor lesz használható mód meg magyar szinkron????????
turbi72 3 napja
A T803 lenne az ÚJ legerősebb 11-es tank? (by Tankelit)
természetes!De hogy mnden tankomat egyből 3x ammo rackezik, ez ...
okecsapogi 4 napja
Fair Play-frissítés a modok terén
"Továbbá tájékoztatunk, hogy bővítettük a tiltott modok listáját, és ...
Sammie 4 napja
[2.0] Jacktor modpack
Szia,te már nem csinálsz modot?
az.ellenséged.mert 4 napja

Francia harckocsik

7 éve 7 hónapja #267574 Írta: 9fd8649b86bcbbb9d9c4e2af3c401999
Megválaszolva: 9fd8649b86bcbbb9d9c4e2af3c401999
A 65t szerintem vállalható.

Nálam még csak a lánc van meg, így a motor nélkül síkterepen megvan a 25 :D Ellenben az ágyú, már az 50 100-on is tetszett, itt pedig single shotban sokkal használhatóbb. Talán az Adidas jelet is megpróbálom rá.

Máskérdés:
ARL V39-nél járok, Adidas jel lesz belőle (szóval nem kell kivesézni), de a többi francia TD-től mit várhatok?

A 7-ről semmit sem hallottam, randomban is kevés van.

A 8-ról a táras ágyú óta szintén semmit sem tudok .

A 9-es egy szörnyeteg lett távolról, de valóban?

A 10-est ismerem

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

7 éve 7 hónapja #267673 Írta: ticsungg
Megválaszolva: ticsungg

A 65t szerintem vállalható.

Nálam még csak a lánc van meg, így a motor nélkül síkterepen megvan a 25 :D Ellenben az ágyú, már az 50 100-on is tetszett, itt pedig single shotban sokkal használhatóbb. Talán az Adidas jelet is megpróbálom rá.

Máskérdés:
ARL V39-nél járok, Adidas jel lesz belőle (szóval nem kell kivesézni), de a többi francia TD-től mit várhatok?

A 7-ről semmit sem hallottam, randomban is kevés van.

A 8-ról a táras ágyú óta szintén semmit sem tudok .

A 9-es egy szörnyeteg lett távolról, de valóban?

A 10-est ismerem

Én a AMX AC Mle 46-osnál járok, az ARL 39 elég szenvedős grind volt. Közepes pontosság (inkább pontatlanság, (TD-hez képest)), relatíve pattintós front, arty mágnes természetesen. A nagy ágyú még nincs meg... Átlagos, nem túl jó, de nem is annyira rossz. Most pihiznek a legények...

7 éve 7 hónapja #267731 Írta: Mustang4244
Megválaszolva: Mustang4244
Épp azon gondolkodám hogy vajon megéri-e megint megindulni az 50B felé,mennyire kedvez neki a mostani meta?Esetleg arra jó-e hogy egy-két jutalomtankos missziót könnyebben lehet vele oldani?
Az 50 100-ig ki vagyok fejlesztve,de az a töltési idő és az A francia löveg emlékeim szerint a majdnem a sírba vitt.Javult ez mostanság valamicskét?

7 éve 7 hónapja #267768 Írta: EnuresisNocturna
Megválaszolva: EnuresisNocturna

Épp azon gondolkodám hogy vajon megéri-e megint megindulni az 50B felé,mennyire kedvez neki a mostani meta?Esetleg arra jó-e hogy egy-két jutalomtankos missziót könnyebben lehet vele oldani?
Az 50 100-ig ki vagyok fejlesztve,de az a töltési idő és az A francia löveg emlékeim szerint a majdnem a sírba vitt.Javult ez mostanság valamicskét?

Szó-szó.
Tényleg az a k*va hosszú töltési idő öli meg az 50-100-at na meg az RNG ami a 6*300-at olyan 3-4*300-ra redukálja.

Amúgy el lehet lébucolni vele csak le kell szarni a sok pingelőst akik szerint te egy nehéz tankban ülve a frontvonalba való vagy.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Mustang4244

7 éve 7 hónapja #267773 Írta: Mustang4244
Megválaszolva: Mustang4244

Szó-szó.
Tényleg az a k*va hosszú töltési idő öli meg az 50-100-at na meg az RNG ami a 6*300-at olyan 3-4*300-ra redukálja.

Amúgy el lehet lébucolni vele csak le kell szarni a sok pingelőst akik szerint te egy nehéz tankban ülve a frontvonalba való vagy.

Bár gondolom ha a Lorri 40t-vel el tudok bohóckodni,akkor az 50 100 se sokban különbözik tőle.
Az 50 120-tól meg még fogalmam sincs mit várjak.Vagy érdemesebb mostanság a másik 2 ágat kihúzni?
Kravagen vs T57 Hevy...

7 éve 4 hónapja #275868 Írta: treffhetes10
Megválaszolva: treffhetes10
Az AMX M4 51 127 millis lövege egy rossz akar lenni? Ezért 63 ezert tp-t kidobni? :spaz:

7 éve 4 hónapja - 7 éve 4 hónapja #275902 Írta: HUNterRichie
Megválaszolva: HUNterRichie

Az 50 120-tól meg még fogalmam sincs mit várjak.Vagy érdemesebb mostanság a másik 2 ágat kihúzni?
Kravagen vs T57 Hevy...

50 120 nekem bejön, kivéve azt, hogy a TOP!!! ágyú borzalmas. Akármit akárhogy csináltam, nekem kb. hulladék kategória a hatékonyság a borzalmas pontosságával és lőszer-betöltésével. 50 100 ágyúval viszont ugyanúgy megmarad a 6 lőszer és cirka 31 (úgy rémlik) másodperc alatt tölt be egy tárat, csak sokba kerül egy-egy csata a skilles lőszer miatt. 6*3 az több, mint 4*4, szóval nekem megmaradt az 50B-ig amolyan kredittemető fun(?)tanknak :)

7 éve 4 hónapja #275903 Írta: BiO_rOo_BOT
Megválaszolva: BiO_rOo_BOT
Az meg hogy??? Alig vártam, hogy meglegyen a top ágyú - azzal kezdett el úgy működni ahogy kell neki.
Jó az 50 120, és az 50B is. A T57 Heavy, Kranvagen triumvirátusból biztos az 50B-t választanám most is, igaz az 50B megfelelő használata afféle "művészet" - nem is tudom ezt ki mondta, talán cleverland? És igaza volt :-)

Kravagen vs T57 Hevy...

50 120 nekem bejön, kivéve azt, hogy a TOP!!! ágyú borzalmas. Akármit akárhogy csináltam, nekem kb. hulladék kategória a hatékonyság a borzalmas pontosságával és lőszer-betöltésével. 50 100 ágyúval viszont elvagyok, csak sokba kerül egy-egy csata a skilles lőszer miatt :)

7 éve 4 hónapja #275904 Írta: HUNterRichie
Megválaszolva: HUNterRichie

Az meg hogy???

Jó kérdés, tudom, nem így kellene lennie. Egyszerűen nem működik és kész, a kislöveg+gold kombóval viszont igen. Biztos Serb utál engem :troll:

7 éve 4 hónapja #275907 Írta: atashark
Megválaszolva: atashark
hello! somua sm-ről vélemény vki?

7 éve 4 hónapja #275916 Írta: hadtjuk
Megválaszolva: hadtjuk

Az meg hogy??? Alig vártam, hogy meglegyen a top ágyú - azzal kezdett el úgy működni ahogy kell neki.
Jó az 50 120, és az 50B is. A T57 Heavy, Kranvagen triumvirátusból biztos az 50B-t választanám most is, igaz az 50B megfelelő használata afféle "művészet" - nem is tudom ezt ki mondta, talán cleverland? És igaza volt :-)

Kravagen vs T57 Hevy...

50 120 nekem bejön, kivéve azt, hogy a TOP!!! ágyú borzalmas. Akármit akárhogy csináltam, nekem kb. hulladék kategória a hatékonyság a borzalmas pontosságával és lőszer-betöltésével. 50 100 ágyúval viszont elvagyok, csak sokba kerül egy-egy csata a skilles lőszer miatt :)

Lassan húzogatom a francia hevi ágat. Most a 120-nál tartok. A 100 ágyúval az a baj, hogy a IX tier-hez képest kicsi az átütése. (Én ezt használtam amíg ki nem húztam a nagyágyút.) Tudom, tudom: Richie javasolta a goldlöszeres megoldást. Nekem ez nem jön be, mert nincs prém/gold az accounton. A másik ami számít, szerintem nem mindegy, hogy az első lövés után 5*2.7 vagy 3*3.3 másodpercig (13.5 vs 9.9 mp) maradsz tűzvonalban. Még ha egy az egyben is ugrasz valakire 13.5 mp alatt már a hevik is betöltenek még egyszer... Még ha elméletileg 200 többet sebez a kis ágyú, ha mind átmegy...

Az 50-100 újra reneszánszát éli a kezem alatt a Front Line módban. Mivel csak 8 tierű tankokkal találkozik, ha van kivel menned akkor nagyot lehet aratni. (Egyszer sikerült elérnem a nagyágyúkat úgyhogy repeszt töltöttem... Sajnos így se vitte egy tárból, csak kettőből. A végén lerohantak és kilőttek, de előtte még sikerült kidurantanom a tornyot ful Hp-ról... B)

7 éve 4 hónapja #275934 Írta: _Potip_
Megválaszolva: _Potip_
Hosszú porosodást követően nálam is reneszánszát éli az 50 100. Ehhez a tankhoz rengeteg alázat és türelem kell. Meg kell érni hozzá, mert kegyetlenül megbüntet minden kis hibát. Viszont megéri a törődést, mert ha egyszer ráérez valaki, akkor elképesztően lehet vele osztani. Főleg most, hogy tele van a játék a sok papírmasé Progettoval, akik nagyon fel vannak bátorodva a 3-as táruktól... :P Ritka, hogy 2k-nál kevesebb sebzéssel zárok egy csatát.
Érdemes megnézni amúgy az átlag winrateket. Jól látszik, hogy nem kezdőknek való tank:

Mellékletek:

7 éve 2 hónapja - 7 éve 2 hónapja #278733 Írta: petitank
Megválaszolva: petitank
Hmmm hol is kezdjem na ott ha valaki meglát egy francia tankot egyből azt gondolja hogy ez semmi beütöm de senkiben sem merült fel az a kérdés hogy a franciák 30 as években ök voltak a legjobbak tankban mindenki azt gondolja hogy ezek a francos franciák bénák pedig kiválo konstrukciokat csináltak pl G1r nagyon jo kis tank 60mm döntött páncélja 30 as években kiválo volt kár hogy 1 nél többet nem gyártottak ott a Somua s 35 amit még as SS is elismert és használta is ott van még a legendás Char B1 amit nem tudtak beütni a németek tehát volt sok jo francia tank De miért buktak ojan nagyot a franciák azért mert a németek szo nélkül lerohanták és ameddire a tankok kimentek volna a harcmezöre addig vagy levadászták a Stuka zuhanobombázok 1939. szeptember és 1940. május között a francia hadiipar teljesítménye jelentősen felfutott, a mozgósításnak köszönhetően. Ennek ellenére a legyártott harckocsik és tüzérségi eszközök jelentős része nem jutott el a harcoló csapatokig, kb. 700 modern harckocsi maradt raktáron a német támadás megindulásakor. Ennek ellenére a franciáknak legalább 3700 korszerű harckocsi állt rendelkezésükre, igaz ezeket szétszórták a lövészcsapatok támogatására, és nem vonták össze önálló páncélos alakulatoká

7 éve 2 hónapja #278734 Írta: petitank
Megválaszolva: petitank
Lesz még több rész is de elfáradtam az irásban

7 éve 2 hónapja #278738 Írta: Hunter9956
Megválaszolva: Hunter9956

Hmmm hol is kezdjem na ott ha valaki meglát egy francia tankot egyből azt gondolja hogy ez semmi beütöm de senkiben sem merült fel az a kérdés hogy a franciák 30 as években ök voltak a legjobbak tankban mindenki azt gondolja hogy ezek a francos franciák bénák pedig kiválo konstrukciokat csináltak pl G1r nagyon jo kis tank 60mm döntött páncélja 30 as években kiválo volt kár hogy 1 nél többet nem gyártottak ott a Somua s 35 amit még as SS is elismert és használta is ott van még a legendás Char B1 amit nem tudtak beütni a németek tehát volt sok jo francia tank De miért buktak ojan nagyot a franciák azért mert a németek szo nélkül lerohanták és ameddire a tankok kimentek volna a harcmezöre addig vagy levadászták a Stuka zuhanobombázok 1939. szeptember és 1940. május között a francia hadiipar teljesítménye jelentősen felfutott, a mozgósításnak köszönhetően. Ennek ellenére a legyártott harckocsik és tüzérségi eszközök jelentős része nem jutott el a harcoló csapatokig, kb. 700 modern harckocsi maradt raktáron a német támadás megindulásakor. Ennek ellenére a franciáknak legalább 3700 korszerű harckocsi állt rendelkezésükre, igaz ezeket szétszórták a lövészcsapatok támogatására, és nem vonták össze önálló páncélos alakulatoká

Egy kis szövegtagolás nem ártana.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: urbi82, petitank

Téma: OFF topik

• karnevalkupa@gmail.com profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Erősen konteó gyanús hozzászólás, remélem...
    • Írta: karnevalkupa@gmail.com
    • 3 napja 10 órája ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 4 napja 21 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 21 órája ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 2 napja ezelőtt
    • Mikroby profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Nvidia +1. Nekem is ezt csinálja, ha nem tiltom le
    • Írta: Mikroby
    • 1 hete 5 napja ezelőtt
    • perretz profilkép
    • Adminok figyelmébe (2)
    • Bármikor le lehet mondani, az időszakának...
    • Írta: perretz
    • 2 hete 10 órája ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 3 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.