7 éve 7 hónapja#267574Írta: 9fd8649b86bcbbb9d9c4e2af3c401999
Megválaszolva: 9fd8649b86bcbbb9d9c4e2af3c401999
A 65t szerintem vállalható.
Nálam még csak a lánc van meg, így a motor nélkül síkterepen megvan a 25 Ellenben az ágyú, már az 50 100-on is tetszett, itt pedig single shotban sokkal használhatóbb. Talán az Adidas jelet is megpróbálom rá.
Máskérdés:
ARL V39-nél járok, Adidas jel lesz belőle (szóval nem kell kivesézni), de a többi francia TD-től mit várhatok?
A 7-ről semmit sem hallottam, randomban is kevés van.
A 8-ról a táras ágyú óta szintén semmit sem tudok .
Nálam még csak a lánc van meg, így a motor nélkül síkterepen megvan a 25 Ellenben az ágyú, már az 50 100-on is tetszett, itt pedig single shotban sokkal használhatóbb. Talán az Adidas jelet is megpróbálom rá.
Máskérdés:
ARL V39-nél járok, Adidas jel lesz belőle (szóval nem kell kivesézni), de a többi francia TD-től mit várhatok?
A 7-ről semmit sem hallottam, randomban is kevés van.
A 8-ról a táras ágyú óta szintén semmit sem tudok .
A 9-es egy szörnyeteg lett távolról, de valóban?
A 10-est ismerem
Én a AMX AC Mle 46-osnál járok, az ARL 39 elég szenvedős grind volt. Közepes pontosság (inkább pontatlanság, (TD-hez képest)), relatíve pattintós front, arty mágnes természetesen. A nagy ágyú még nincs meg... Átlagos, nem túl jó, de nem is annyira rossz. Most pihiznek a legények...
Épp azon gondolkodám hogy vajon megéri-e megint megindulni az 50B felé,mennyire kedvez neki a mostani meta?Esetleg arra jó-e hogy egy-két jutalomtankos missziót könnyebben lehet vele oldani?
Az 50 100-ig ki vagyok fejlesztve,de az a töltési idő és az A francia löveg emlékeim szerint a majdnem a sírba vitt.Javult ez mostanság valamicskét?
Épp azon gondolkodám hogy vajon megéri-e megint megindulni az 50B felé,mennyire kedvez neki a mostani meta?Esetleg arra jó-e hogy egy-két jutalomtankos missziót könnyebben lehet vele oldani?
Az 50 100-ig ki vagyok fejlesztve,de az a töltési idő és az A francia löveg emlékeim szerint a majdnem a sírba vitt.Javult ez mostanság valamicskét?
Szó-szó.
Tényleg az a k*va hosszú töltési idő öli meg az 50-100-at na meg az RNG ami a 6*300-at olyan 3-4*300-ra redukálja.
Amúgy el lehet lébucolni vele csak le kell szarni a sok pingelőst akik szerint te egy nehéz tankban ülve a frontvonalba való vagy.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Mustang4244
Szó-szó.
Tényleg az a k*va hosszú töltési idő öli meg az 50-100-at na meg az RNG ami a 6*300-at olyan 3-4*300-ra redukálja.
Amúgy el lehet lébucolni vele csak le kell szarni a sok pingelőst akik szerint te egy nehéz tankban ülve a frontvonalba való vagy.
Bár gondolom ha a Lorri 40t-vel el tudok bohóckodni,akkor az 50 100 se sokban különbözik tőle.
Az 50 120-tól meg még fogalmam sincs mit várjak.Vagy érdemesebb mostanság a másik 2 ágat kihúzni?
Kravagen vs T57 Hevy...
Az 50 120-tól meg még fogalmam sincs mit várjak.Vagy érdemesebb mostanság a másik 2 ágat kihúzni?
Kravagen vs T57 Hevy...
50 120 nekem bejön, kivéve azt, hogy a TOP!!! ágyú borzalmas. Akármit akárhogy csináltam, nekem kb. hulladék kategória a hatékonyság a borzalmas pontosságával és lőszer-betöltésével. 50 100 ágyúval viszont ugyanúgy megmarad a 6 lőszer és cirka 31 (úgy rémlik) másodperc alatt tölt be egy tárat, csak sokba kerül egy-egy csata a skilles lőszer miatt. 6*3 az több, mint 4*4, szóval nekem megmaradt az 50B-ig amolyan kredittemető fun(?)tanknak
Az meg hogy??? Alig vártam, hogy meglegyen a top ágyú - azzal kezdett el úgy működni ahogy kell neki.
Jó az 50 120, és az 50B is. A T57 Heavy, Kranvagen triumvirátusból biztos az 50B-t választanám most is, igaz az 50B megfelelő használata afféle "művészet" - nem is tudom ezt ki mondta, talán cleverland? És igaza volt
Kravagen vs T57 Hevy...
50 120 nekem bejön, kivéve azt, hogy a TOP!!! ágyú borzalmas. Akármit akárhogy csináltam, nekem kb. hulladék kategória a hatékonyság a borzalmas pontosságával és lőszer-betöltésével. 50 100 ágyúval viszont elvagyok, csak sokba kerül egy-egy csata a skilles lőszer miatt
Az meg hogy??? Alig vártam, hogy meglegyen a top ágyú - azzal kezdett el úgy működni ahogy kell neki.
Jó az 50 120, és az 50B is. A T57 Heavy, Kranvagen triumvirátusból biztos az 50B-t választanám most is, igaz az 50B megfelelő használata afféle "művészet" - nem is tudom ezt ki mondta, talán cleverland? És igaza volt
Kravagen vs T57 Hevy...
50 120 nekem bejön, kivéve azt, hogy a TOP!!! ágyú borzalmas. Akármit akárhogy csináltam, nekem kb. hulladék kategória a hatékonyság a borzalmas pontosságával és lőszer-betöltésével. 50 100 ágyúval viszont elvagyok, csak sokba kerül egy-egy csata a skilles lőszer miatt
Lassan húzogatom a francia hevi ágat. Most a 120-nál tartok. A 100 ágyúval az a baj, hogy a IX tier-hez képest kicsi az átütése. (Én ezt használtam amíg ki nem húztam a nagyágyút.) Tudom, tudom: Richie javasolta a goldlöszeres megoldást. Nekem ez nem jön be, mert nincs prém/gold az accounton. A másik ami számít, szerintem nem mindegy, hogy az első lövés után 5*2.7 vagy 3*3.3 másodpercig (13.5 vs 9.9 mp) maradsz tűzvonalban. Még ha egy az egyben is ugrasz valakire 13.5 mp alatt már a hevik is betöltenek még egyszer... Még ha elméletileg 200 többet sebez a kis ágyú, ha mind átmegy...
Az 50-100 újra reneszánszát éli a kezem alatt a Front Line módban. Mivel csak 8 tierű tankokkal találkozik, ha van kivel menned akkor nagyot lehet aratni. (Egyszer sikerült elérnem a nagyágyúkat úgyhogy repeszt töltöttem... Sajnos így se vitte egy tárból, csak kettőből. A végén lerohantak és kilőttek, de előtte még sikerült kidurantanom a tornyot ful Hp-ról...
Hosszú porosodást követően nálam is reneszánszát éli az 50 100. Ehhez a tankhoz rengeteg alázat és türelem kell. Meg kell érni hozzá, mert kegyetlenül megbüntet minden kis hibát. Viszont megéri a törődést, mert ha egyszer ráérez valaki, akkor elképesztően lehet vele osztani. Főleg most, hogy tele van a játék a sok papírmasé Progettoval, akik nagyon fel vannak bátorodva a 3-as táruktól... Ritka, hogy 2k-nál kevesebb sebzéssel zárok egy csatát.
Érdemes megnézni amúgy az átlag winrateket. Jól látszik, hogy nem kezdőknek való tank:
7 éve 2 hónapja - 7 éve 2 hónapja#278733Írta: petitank
Megválaszolva: petitank
Hmmm hol is kezdjem na ott ha valaki meglát egy francia tankot egyből azt gondolja hogy ez semmi beütöm de senkiben sem merült fel az a kérdés hogy a franciák 30 as években ök voltak a legjobbak tankban mindenki azt gondolja hogy ezek a francos franciák bénák pedig kiválo konstrukciokat csináltak pl G1r nagyon jo kis tank 60mm döntött páncélja 30 as években kiválo volt kár hogy 1 nél többet nem gyártottak ott a Somua s 35 amit még as SS is elismert és használta is ott van még a legendás Char B1 amit nem tudtak beütni a németek tehát volt sok jo francia tank De miért buktak ojan nagyot a franciák azért mert a németek szo nélkül lerohanták és ameddire a tankok kimentek volna a harcmezöre addig vagy levadászták a Stuka zuhanobombázok 1939. szeptember és 1940. május között a francia hadiipar teljesítménye jelentősen felfutott, a mozgósításnak köszönhetően. Ennek ellenére a legyártott harckocsik és tüzérségi eszközök jelentős része nem jutott el a harcoló csapatokig, kb. 700 modern harckocsi maradt raktáron a német támadás megindulásakor. Ennek ellenére a franciáknak legalább 3700 korszerű harckocsi állt rendelkezésükre, igaz ezeket szétszórták a lövészcsapatok támogatására, és nem vonták össze önálló páncélos alakulatoká
Hmmm hol is kezdjem na ott ha valaki meglát egy francia tankot egyből azt gondolja hogy ez semmi beütöm de senkiben sem merült fel az a kérdés hogy a franciák 30 as években ök voltak a legjobbak tankban mindenki azt gondolja hogy ezek a francos franciák bénák pedig kiválo konstrukciokat csináltak pl G1r nagyon jo kis tank 60mm döntött páncélja 30 as években kiválo volt kár hogy 1 nél többet nem gyártottak ott a Somua s 35 amit még as SS is elismert és használta is ott van még a legendás Char B1 amit nem tudtak beütni a németek tehát volt sok jo francia tank De miért buktak ojan nagyot a franciák azért mert a németek szo nélkül lerohanták és ameddire a tankok kimentek volna a harcmezöre addig vagy levadászták a Stuka zuhanobombázok 1939. szeptember és 1940. május között a francia hadiipar teljesítménye jelentősen felfutott, a mozgósításnak köszönhetően. Ennek ellenére a legyártott harckocsik és tüzérségi eszközök jelentős része nem jutott el a harcoló csapatokig, kb. 700 modern harckocsi maradt raktáron a német támadás megindulásakor. Ennek ellenére a franciáknak legalább 3700 korszerű harckocsi állt rendelkezésükre, igaz ezeket szétszórták a lövészcsapatok támogatására, és nem vonták össze önálló páncélos alakulatoká
Egy kis szövegtagolás nem ártana.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: urbi82, petitank
A Waffenträger: Paradoxon esemény komoly kihívásokat hoz magával, de fantasztikus jutalmakat kaphatsz a küldetéseiből és az előrehaladásából – az egyedi…
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...