Jelenleg 144 vendég és nincs Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 19 órával ezelőtt
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 20 órával ezelőtt
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 1 napja
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 1 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 1 napja
azon kívül hogy begyűjtöd a (meglepően sok) kötvényt meg ...
bobitusz 1 napja
Ne csodálkozz. Ha megvan a napi küldi, akkor már ...
Shunz 1 napja
Játszhatatlan, agyhalottak....
BaliSan 1 napja
Least obvious WG employee
ianselot12 2 napja
[2.0] Jacktor modpack
A játék főkönyvtárában lévő mods és res_mods mappájában lévő ...
varsa 3 napja
[2.0] Aslain's ModPack Installer
Üdv mikor lesz használható mód meg magyar szinkron????????
turbi72 3 napja
A T803 lenne az ÚJ legerősebb 11-es tank? (by Tankelit)
természetes!De hogy mnden tankomat egyből 3x ammo rackezik, ez ...
okecsapogi 4 napja
Fair Play-frissítés a modok terén
"Továbbá tájékoztatunk, hogy bővítettük a tiltott modok listáját, és ...
Sammie 4 napja
[2.0] Jacktor modpack
Szia,te már nem csinálsz modot?
az.ellenséged.mert 4 napja

Francia harckocsik

7 éve 8 hónapja #264485 Írta: dwarken_1
Megválaszolva: dwarken_1
Akkor tegnap te gyújtottál ki a t30-al? :-)))

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

7 éve 8 hónapja #264488 Írta: f3f64c6821528cf5b60f8a448c537a14
Megválaszolva: f3f64c6821528cf5b60f8a448c537a14

Akkor tegnap te gyújtottál ki a t30-al? :-)))

Mivel voltál?

7 éve 8 hónapja - 7 éve 8 hónapja #264501 Írta: CrawlingChaos
Megválaszolva: CrawlingChaos

...
A hatos ARL-t, a lánctalpas krumplit csak az menti meg a legrosszabb hatos tank címtől, hogy ott éktelenkedik a lánctalpas tégla, a Churchill GC is.

A hetest viszont semmi nem menti meg szerintem a legrosszabb hetes TD címtől, még akkor sem, ha a statisztikák szerint a T25/2 rosszabbul teljesít.
...

Basszus, ezt előbb is írhattad volna. Már nincs nagyon messze a tier7-es, húzogatom a 6-ossal. Az biztos, hogy nehéz vele a játék, és sokszor csak "free frag" vagyok, de átlagban is megvan vele (majdnem) a saját HP sebzésre. A legénységen még nincs meg az első skillsor sem (az 5-ösben benne maradtak a legények).

Akkor inkább hagyjam?

Én annyit tanácsolnék, hogy ne ez legyen az első hetesed, meg úgy általában az első TD ág, amivel magasabb szintre merészkedsz.
Szerintem ha ilyen stílusú TD-ben gondolkodsz, akkor első blikkre jobb egy Jagdpanther, de akár egy T25AT is. Igaz, hogy egy kezdő azokkal sem megy számottevően jobban, de szerintem abban a 2 tankban minimax szemlélet szerint sokkal több potenciál van (nyilvánvalóbb erőségek, amire támaszkodhatsz, és kevésbé siralmas gyengeségek, ami miatt hendikeppesnek fogod érezni) mint az ac46-ban. Ha ezekre ráérzel, akkor azokban a tankokban szerintem nem csak a saját hp-d fogod lesebezni, hanem nagyjából ugyanannyi játékismerettel megerőltetés nélkül 10-20%-kal többet. Lehet, hogy ez nem tűnik soknak, de én erre mondom, hogy aki nem unikum, az miért vesz még a nyakába pluszba hendikeppet, hogy még a púp is húzza a hátán? :cheer:
Ha meg ráérzel az erősségeikre, akkor a másik kettő kategóriákkal többre képes. Én nagyjából semmit nem tudnék mondani, ami az AC46 erőssége a versenytársaihoz képest. De benne van, hogy én maradtam le valamiről.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Admiral_von_Yorck, Exami

7 éve 8 hónapja #264519 Írta: Admiral_von_Yorck
Megválaszolva: Admiral_von_Yorck
Figyelem: Spoiler!

A Jagdpanther és a T25 AT a 10,5cm-es ágyúval egészen kiváló t7-es td! A JP a 8,8cm-es ágyúval is valami fenomenális tud lenni csak a T9-es HT-kat kell kerülni, oda már moly fing az az ágyú, de a T9 medeket meg tőle lefelé eltekintve 1-2 t8-as páncél csodát az is kiváló és az álca sem hullik le lövéskor!
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Exami

7 éve 8 hónapja #264520 Írta: Exami
Megválaszolva: Exami
Köszönöm! :thx2:

Akkor visszamegyek a Hetzerhez, és húzom tovább.
Az amerikait nem is kezdtem el, most nem érzek magamban erőt tier 2-től húzni.

Azért ezt szerintem már kifejlesztem, aztán nem veszem meg. Hátha majd egyszer.

7 éve 8 hónapja #264522 Írta: CrawlingChaos

Köszönöm! :thx2:

Akkor visszamegyek a Hetzerhez, és húzom tovább.
Az amerikait nem is kezdtem el, most nem érzek magamban erőt tier 2-től húzni.

Azért ezt szerintem már kifejlesztem, aztán nem veszem meg. Hátha majd egyszer.

Persze, ha már benne vagy, akkor anélkül ne add el a hatost, hogy ki ne húznád a hetest. De továbblépni szerintem ráér! Az amerikait én azért ajánlanám, mert szerintem az M8A1 és a T67-ből is nagyon sokat lehet tanulni (pl. megszokni, hogy az ilyen kis sneaky sniper tankokkal nagyjából hogy kell belőni az ideális távolságot a célpontoktól), de aztán ott érdemes is egy időre megpihenni. De az tényleg nagyon jó tanulótank mindkettő.
Viszont ha a heteshez visszatérünk, akkor a Jagdpanther egy csoda az AC46-hoz képest szerintem, és az is egy jó tanulótank, amiben nem kár kihúzni mindkét nyolcast, és még akár utána is elidőzni egydarabig. Az AC46 viszont nem az a tank, amit a grind után az ember nem adna el sebtében.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Exami

7 éve 8 hónapja #264528 Írta: HUN_Sector
Megválaszolva: HUN_Sector
A német heavy td conalat felejtsd el.
A francia td vonalat úgyszintén. Az ac46 a jàték legratyibb hetes te-je. Minden beüti, nagy, szörnyű.
Van bennük jò pàr ezer csatàm... Mit sem érnek a mai verziòban
Sőt, a szovjet obj268 vonal is felejtős. (Kivéve su100, su152)

Svéd, kínai most nagyon pörög, az obj 263 vonal is, sokan szeretik a grille német vonalat, de ez màr akkor sem egy wte100...
Az usa vonal mindkét àga remek.
A brit àg so-so, az fv183 volt a csúcs, de a badger is mocskosul op.

7 éve 8 hónapja #264538 Írta: Grande__Reagel
Megválaszolva: Grande__Reagel

A francia td vonalat úgyszintén. Az ac46 a jàték legratyibb hetes te-je. Minden beüti, nagy, szörnyű.

Svéd, kínai most nagyon pörög, az obj 263 vonal is, sokan szeretik a grille német vonalat, de ez màr akkor sem egy wte100...

Obj263? Jah, végülis most fogják cserélni. És az egyik legnépszerűtlenebb ág :D

7 éve 8 hónapja #264539 Írta: HUN_Sector
Megválaszolva: HUN_Sector
Mégis azt viszik cw-re, ha váalsztani kell a 268 és aközött. Brutális frontpáncél, jó tűzerő. Az új tier X-et nem ismerjük, de ha ez változatlanul tier 9-be kerül, mindenki tolni fogja.

7 éve 8 hónapja #264540 Írta: f3f64c6821528cf5b60f8a448c537a14

Az obj 268-al semmi bajom. Tudok vele érvényesülni, jó kis tank.
Igaz, nem a "régi" állapotát ismerem. Valószínűleg te ezért hiszed rossznak.

Igaz csak 1300 win8am van vele, de hozzám képest ez nem rossz eredmény.

7 éve 8 hónapja #264541 Írta: jamon_serrano
Megválaszolva: jamon_serrano

...
A hatos ARL-t, a lánctalpas krumplit csak az menti meg a legrosszabb hatos tank címtől, hogy ott éktelenkedik a lánctalpas tégla, a Churchill GC is.

A hetest viszont semmi nem menti meg szerintem a legrosszabb hetes TD címtől, még akkor sem, ha a statisztikák szerint a T25/2 rosszabbul teljesít.
...

Basszus, ezt előbb is írhattad volna. Már nincs nagyon messze a tier7-es, húzogatom a 6-ossal. Az biztos, hogy nehéz vele a játék, és sokszor csak "free frag" vagyok, de átlagban is megvan vele (majdnem) a saját HP sebzésre. A legénységen még nincs meg az első skillsor sem (az 5-ösben benne maradtak a legények).

Akkor inkább hagyjam?

Szerintem ne hagyd. Minden tanács csak a tanácsadó megélését tükrözi, lehet, hogy nálad másmilyen lesz!
Értem ezt úgy hogy sok olyan tank van, amit szarnak tartanak és nekem bejön, míg amit istenitenek az szerintem egy kalap kaka.

Más:
A t-30 az valóban nagyon jó "kis" tank. Nem is tudnám mihez hasonlítani a stílusát, a lassú sebesség, és a sok töltésidő teljesen másfajta gondolkodást igényel. Talán t-34, de ahhoz képest is lassabban tölt, szval óvatosabbnak kell vele lenni.
De amikor belevágsz egy t-54 be 790-et meg ki is gyújtod, és ég mint a reichstag, mert pótkaját tett bele.....hát az megfizethetetlen élmény!
Vagy amikor egy lightba belevágsz 950-et, szó szerint "szétcseszed"....nagyon troll ágyúja van. Lassan céloz, lassú a skuló,de akkor is....ez egy T-30....:)

Csak egyetérteni tudok. A T30 tényleg egy nagyon jó td. Bár tegnapelőtt mikor nem ütöttem át a Patton hasát majd lepattantam a tornyáról is, azt gondoltam, letörlöm a játékot is. Még annyi megjegyzést fűznék hozzá, hogy a T30-nál érdemes megállni, mert a T110E4 hozzá képest egy hulladék.

7 éve 8 hónapja #264548 Írta: f3f64c6821528cf5b60f8a448c537a14

...

...

Akkor inkább hagyjam?

Szerintem ne hagyd. Minden tanács csak a tanácsadó megélését tükrözi, lehet, hogy nálad másmilyen lesz!
Értem ezt úgy hogy sok olyan tank van, amit szarnak tartanak és nekem bejön, míg amit istenitenek az szerintem egy kalap kaka.

Más:
A t-30 az valóban nagyon jó "kis" tank. Nem is tudnám mihez hasonlítani a stílusát, a lassú sebesség, és a sok töltésidő teljesen másfajta gondolkodást igényel. Talán t-34, de ahhoz képest is lassabban tölt, szval óvatosabbnak kell vele lenni.
De amikor belevágsz egy t-54 be 790-et meg ki is gyújtod, és ég mint a reichstag, mert pótkaját tett bele.....hát az megfizethetetlen élmény!
Vagy amikor egy lightba belevágsz 950-et, szó szerint "szétcseszed"....nagyon troll ágyúja van. Lassan céloz, lassú a skuló,de akkor is....ez egy T-30....:)

Csak egyetérteni tudok. A T30 tényleg egy nagyon jó td. Bár tegnapelőtt mikor nem ütöttem át a Patton hasát majd lepattantam a tornyáról is, azt gondoltam, letörlöm a játékot is. Még annyi megjegyzést fűznék hozzá, hogy a T30-nál érdemes megállni, mert a T110E4 hozzá képest egy hulladék.

Akit megkérdeztem (E4-eket csatában) mind azt mondta, hogy jobb az E4.
Néha valóban csinál fura lepattanókat, de ezért kárpótol amik furán begyűr egy 860-at valakibe amikor nem kellene:)

7 éve 8 hónapja - 7 éve 8 hónapja #264551 Írta: CrawlingChaos

Néha valóban csinál fura lepattanókat, de ezért kárpótol amik furán begyűr egy 860-at valakibe amikor nem kellene:)

Lefordítanám: alapvetően egy megbízhatatlan szar, de a kevés perverzet, aki behordja a csatába, kárpótolja az állatias alfasebzés. :trollol:

7 éve 8 hónapja #264552 Írta: f3f64c6821528cf5b60f8a448c537a14

Lefordítanám: alapvetően egy megbízhatatlan szar, de a kevés perverzet, aki behordja a csatába, kárpótolja az állatias alfasebzés. :trollol:

Miért megbízhatatlan?

7 éve 8 hónapja #264555 Írta: BiO_rOo_BOT
Megválaszolva: BiO_rOo_BOT
Rossz embereket kérdeztél. A T30 tényleg jobb, és az E4-et nem éri meg megvenni.

...

...

Akkor inkább hagyjam?

Más:

Téma: OFF topik

• karnevalkupa@gmail.com profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Erősen konteó gyanús hozzászólás, remélem...
    • Írta: karnevalkupa@gmail.com
    • 3 napja 10 órája ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 4 napja 21 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 21 órája ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 2 napja ezelőtt
    • Mikroby profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Nvidia +1. Nekem is ezt csinálja, ha nem tiltom le
    • Írta: Mikroby
    • 1 hete 5 napja ezelőtt
    • perretz profilkép
    • Adminok figyelmébe (2)
    • Bármikor le lehet mondani, az időszakának...
    • Írta: perretz
    • 2 hete 10 órája ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 3 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.