...
A hatos ARL-t, a lánctalpas krumplit csak az menti meg a legrosszabb hatos tank címtől, hogy ott éktelenkedik a lánctalpas tégla, a Churchill GC is.
A hetest viszont semmi nem menti meg szerintem a legrosszabb hetes TD címtől, még akkor sem, ha a statisztikák szerint a T25/2 rosszabbul teljesít.
...
Basszus, ezt előbb is írhattad volna. Már nincs nagyon messze a tier7-es, húzogatom a 6-ossal. Az biztos, hogy nehéz vele a játék, és sokszor csak "free frag" vagyok, de átlagban is megvan vele (majdnem) a saját HP sebzésre. A legénységen még nincs meg az első skillsor sem (az 5-ösben benne maradtak a legények).
Akkor inkább hagyjam?
Én annyit tanácsolnék, hogy ne ez legyen az első hetesed, meg úgy általában az első TD ág, amivel magasabb szintre merészkedsz.
Szerintem ha ilyen stílusú TD-ben gondolkodsz, akkor első blikkre jobb egy Jagdpanther, de akár egy T25AT is. Igaz, hogy egy kezdő azokkal sem megy számottevően jobban, de szerintem abban a 2 tankban minimax szemlélet szerint sokkal több potenciál van (nyilvánvalóbb erőségek, amire támaszkodhatsz, és kevésbé siralmas gyengeségek, ami miatt hendikeppesnek fogod érezni) mint az ac46-ban. Ha ezekre ráérzel, akkor azokban a tankokban szerintem nem csak a saját hp-d fogod lesebezni, hanem nagyjából ugyanannyi játékismerettel megerőltetés nélkül 10-20%-kal többet. Lehet, hogy ez nem tűnik soknak, de én erre mondom, hogy aki nem unikum, az miért vesz még a nyakába pluszba hendikeppet, hogy még a púp is húzza a hátán?

Ha meg ráérzel az erősségeikre, akkor a másik kettő kategóriákkal többre képes. Én nagyjából semmit nem tudnék mondani, ami az AC46 erőssége a versenytársaihoz képest. De benne van, hogy én maradtam le valamiről.
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...