Jelenleg 123 vendég és 2 Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Ha szeretnel 1 arty magnest mindenkep szerezd meg, amugy ...
Kertesz 43 perccel ezelőtt
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Mindig is vágytam egy Chieftainre. Bár tudom hogy már ...
actuallystewie 2 órával ezelőtt
Bonuszkód: FIGHT2WIN
Battlefield 2D style
21Megahertz 2 órával ezelőtt
[2.0] Jacktor modpack
Szia,már jó ideje nem játszom. Az utóbbi 1 évben ...
Kesumisu 15 órával ezelőtt
Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 1 napja
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 1 napja
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 1 napja
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 1 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 1 napja
azon kívül hogy begyűjtöd a (meglepően sok) kötvényt meg ...
bobitusz 2 napja
Ne csodálkozz. Ha megvan a napi küldi, akkor már ...
Shunz 2 napja
Játszhatatlan, agyhalottak....
BaliSan 2 napja
Least obvious WG employee
ianselot12 3 napja
[2.0] Jacktor modpack
A játék főkönyvtárában lévő mods és res_mods mappájában lévő ...
varsa 3 napja

Francia harckocsik

10 éve 11 hónapja #70165 Írta: Jackal_hun
Megválaszolva: Jackal_hun

Szerintem ez stílusfüggő.. Ha ott vagy ahol a buli van, akkor nem kell távcső rá. Ha az elején hátul maradsz vagy valami biztonságos helyről akarsz puffogtatni, akkor kell rá. Szerintem egy ekkora papírdobozzal érdemesebb hátrébb maradni és kihasználni a 2.7-es "töltést". Leláncolod és kivégzed. Vagy több célpontra lősz. A tárasok egyik gyengéje, hogy könnyen elkapja az embert a hév és mindenen ki akar tárazni.. akkor is ha max 2-3 lövésre van lehetőség..

Igen, ezzel a gyengeséggel én is szembesültem elég hamar, sokszor későn mentem vissza fedezékbe. Le kell vetkőznöm magamról azt a beidegződést, hogy ez egy heavy tank, mert k*rvára nem az. Viszont én mindenképp a célzó+vstab kombó mellett vagyok, mert ha hátul vagy, akkor is fontos a célzás, a 380 látótáv pedig nem olyan rossz, második skillnek mehet a rádiósra a látótáv, ha javítani akarjuk. Túl nagy áldozat valamelyik célzókütyüt beáldozni a távcsőért, a venti pedig kell, mert az mindent felnyomat 5%-kal.

Az 5% az inkább csak 2-3%, a különböző 1-nél kisebb szorzatok miatt. A GLD nem hoz olyan sokat a konyhára mint a látótáv, különösen akkor, ha azt is beleszámolod, hogy az ellenfél camoját is csökkenti (nem csak messzebbre látsz)

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

10 éve 11 hónapja #70193 Írta: WT14
Megválaszolva: WT14

Szerintem ez stílusfüggő.. Ha ott vagy ahol a buli van, akkor nem kell távcső rá. Ha az elején hátul maradsz vagy valami biztonságos helyről akarsz puffogtatni, akkor kell rá. Szerintem egy ekkora papírdobozzal érdemesebb hátrébb maradni és kihasználni a 2.7-es "töltést". Leláncolod és kivégzed. Vagy több célpontra lősz. A tárasok egyik gyengéje, hogy könnyen elkapja az embert a hév és mindenen ki akar tárazni.. akkor is ha max 2-3 lövésre van lehetőség..

Igen, ezzel a gyengeséggel én is szembesültem elég hamar, sokszor későn mentem vissza fedezékbe. Le kell vetkőznöm magamról azt a beidegződést, hogy ez egy heavy tank, mert k*rvára nem az. Viszont én mindenképp a célzó+vstab kombó mellett vagyok, mert ha hátul vagy, akkor is fontos a célzás, a 380 látótáv pedig nem olyan rossz, második skillnek mehet a rádiósra a látótáv, ha javítani akarjuk. Túl nagy áldozat valamelyik célzókütyüt beáldozni a távcsőért, a venti pedig kell, mert az mindent felnyomat 5%-kal.

Az 5% az inkább csak 2-3%, a különböző 1-nél kisebb szorzatok miatt. A GLD nem hoz olyan sokat a konyhára mint a látótáv, különösen akkor, ha azt is beleszámolod, hogy az ellenfél camoját is csökkenti (nem csak messzebbre látsz)

Én egyelőre mindenképp fent hagyom a GLD-t és a ventit is, általában alapból nem megyek olyan helyekre, ahol rám tudnak lőni egy fényévről úgy hogy én nem látok semmit. Kevésszer fordul elő, hogy magadnak kell spotolni egy ilyen tankkal, mivel eleve nem megyek egyedül sehova. A gyorsabb célzás pedig minden pályán, mindenki ellen, minden helyzetben jól jön, főleg ha weakspotra kell szűkülni (ami elég gyakori). És az alap célzásidő 3mp, szóval 9-ről indul a történet, nem 7,5-ről.

10 éve 11 hónapja #70199 Írta: Get200
Megválaszolva: Get200
A Lorr-t venti, stab, távcső trióval használtam, mégis összejött egy csík a csőre :) Szerintem az 50100 is így lesz.. bár a gyorsító, stab, távcső is mozgatja a fantáziám.. Ha hátul bokrozik ez ember van idő a "szűkülj, szűkülj, szűkülj"-t ismételgetni :)

10 éve 11 hónapja #70232 Írta: Jackal_hun

Én egyelőre mindenképp fent hagyom a GLD-t és a ventit is, általában alapból nem megyek olyan helyekre, ahol rám tudnak lőni egy fényévről úgy hogy én nem látok semmit. Kevésszer fordul elő, hogy magadnak kell spotolni egy ilyen tankkal, mivel eleve nem megyek egyedül sehova. A gyorsabb célzás pedig minden pályán, mindenki ellen, minden helyzetben jól jön, főleg ha weakspotra kell szűkülni (ami elég gyakori). És az alap célzásidő 3mp, szóval 9-ről indul a történet, nem 7,5-ről.

Azt csak úgy írtam, nem tudom mennyi alatt szűkül, de a legrosszabb 20%-ot alapból leveszi a vstab. Igen nem mész olyan helyre, de jönnek ők hozzád, amiatt ne aggódj. Ha meg a lemmingek megdöglenek előtted, akkor kénytelen leszel magad nézelődni, nem? Hidd el generálisan hasznosabb a látótáv mint a GLD én szinte sehol nem használom (extrém vak és extrém nagy szűkülésű tankoknál esetleg, KV4 meg hasonlók), ahol annyira szar a látótáv, hogy úgy sem számít az a +10%, ott érdemes csak.

10 éve 11 hónapja #70233 Írta: Jackal_hun

A Lorr-t venti, stab, távcső trióval használtam, mégis összejött egy csík a csőre :) Szerintem az 50100 is így lesz.. bár a gyorsító, stab, távcső is mozgatja a fantáziám.. Ha hátul bokrozik ez ember van idő a "szűkülj, szűkülj, szűkülj"-t ismételgetni :)

A baj az hogy ahhoz kicsi az alfád, hogy a második lövés után is egy helyben maradj. Sok ám míg kitárazol, vagy 15 mp... és minden lövés után meg úgy sem várod meg, hogy szűküljön. A Rammer szinte mindig jobb mint a venti, a venti nem ad annyit, mint amennyit vártok (nem 5%).

10 éve 11 hónapja #70849 Írta: WT14
Megválaszolva: WT14
Úgy néz ki, új kedvenc tankom lett az 50 100. Nagyon aljas egy dög, kezdek egyre jobban ráérezni a kezdeti nehézségek után. Az eddigi 40-egynéhány meccsel a hátam mögött már átléptem átlagsebzésben a saját hp-mat, ami nálam heavyk és medek esetében elég jónak számít. Ma mentem vele egy 1267 xp-s kört is, de sajnos nem adta a tank ászt. És az a legjobb az egészben, hogy még nincs is rajta a nagy löveg, viszont már csak 1k xp kell hozzá, szóval a legközelebbi győzelem és már tehetem is fel. Azt a 14-15 mp extra töltést le tudom nyelni, jó esetben úgyis fedezékben leszek, viszont lényegesen nagyobb pusztításra számítok a 232 pen-es, 1800-as death clip-től. :evil:

10 éve 11 hónapja #70908 Írta: leonhart79
Megválaszolva: leonhart79
AMX 13-90 sors. Ja és ez rendszeres a nagy hevyk buknak akkor bukta a csata bármit teszek.
Mellékletek:

10 éve 11 hónapja #70913 Írta: BAGETT
Megválaszolva: BAGETT

AMX 13-90 sors. Ja és ez rendszeres a nagy hevyk buknak akkor bukta a csata bármit teszek.

Be is fagyasztottam azt az ágat. Egyrészt randomban támogató/spotter szerepnek nem sok értelme van, ha nincs kit támogatni. Másrészt a revolvernek sincs sok haszna, ha nincs aki megvédjen míg töltök. Olyan gép kell nekem, ami egyedül is jól elvan.

10 éve 11 hónapja #70949 Írta: leonhart79
Igaz, csak én nagyon szeretem ezt a tankot, CW-n, csapatban nagyon jó (tier 8-ban). Ráadásul mivel olcsó a lőszere eltartja magát nem mínuszos mint a tier 8-as Heavy-k. Csak idegesítő hogy randomban általában a legjobb köreim vesztes csaták ezzel a kis tankocskával. De sebaj nyűglődünk tovább.

10 éve 11 hónapja #70981 Írta: Morphelo
Megválaszolva: Morphelo

Be is fagyasztottam azt az ágat. Egyrészt randomban támogató/spotter szerepnek nem sok értelme van, ha nincs kit támogatni. Másrészt a revolvernek sincs sok haszna, ha nincs aki megvédjen míg töltök. Olyan gép kell nekem, ami egyedül is jól elvan.

A töltés tényleg para, és meg kell tanulni kezelni, de azt meg kell jegyezni, hogy a revolveres tankok a játék legütőképesebb fegyverei (bc, 1390, 50100, 50B, t57, walker bulldog, t71, 12t, WTe100, foch).
Azt kell, hogy mondjam, hogy a BC egy állat. Egyszerűen vicces, hogy mit tud produkálni t10-ben jó kezekben. Nem sok embernek fekszik ez a stílus (gerilla), de sokkal hatékonyabban használhatóak a fent említett tankok a többi hasonló tierű társaiknál. Szerintem.
1390-nel annyi tier 10-es tankot szedtem ki eddig, mint kb a t32-vel és IS3-mal összessen.
Jah amúgy felraktam az 50120-ra a nagy ágyút, állat.

10 éve 11 hónapja - 10 éve 11 hónapja #71026 Írta: leonhart79

A töltés tényleg para, és meg kell tanulni kezelni, de azt meg kell jegyezni, hogy a revolveres tankok a játék legütőképesebb fegyverei (bc, 1390, 50100, 50B, t57, walker bulldog, t71, 12t, WTe100, foch).
Azt kell, hogy mondjam, hogy a BC egy állat. Egyszerűen vicces, hogy mit tud produkálni t10-ben jó kezekben. Nem sok embernek fekszik ez a stílus (gerilla), de sokkal hatékonyabban használhatóak a fent említett tankok a többi hasonló tierű társaiknál. Szerintem.
1390-nel annyi tier 10-es tankot szedtem ki eddig, mint kb a t32-vel és IS3-mal összessen.
Jah amúgy felraktam az 50120-ra a nagy ágyút, állat.

Így van csak tényleg az az idegesítő mikor az MM legaljáról a második legtöbbet sebző vagyok (T10) és veszítünk. Ja és ez nem egy csat hanem rendszeresen a legjobb csatáimat (min. 2000-2500 sebzés) bukom el, mintha valami átok ülne ezen a tankon. De egyetértek veled fejlesztem a nagytesóját is.

10 éve 11 hónapja #72481 Írta: Camper03
Megválaszolva: Camper03
ARL 44-ről kellenének vélemények, milyen, melyik löveget ajánljátok rá (tudom, hogy nem a top 90 mm-es a legjobb), pro és kontra, milyen játékstílust ajánlotok rá és mennyire igényli a free XP-t?

Előre is köszönöm :D

10 éve 11 hónapja #72492 Írta: bigibagoly
Megválaszolva: bigibagoly

ARL 44-ről kellenének vélemények, milyen, melyik löveget ajánljátok rá (tudom, hogy nem a top 90 mm-es a legjobb), pro és kontra, milyen játékstílust ajánlotok rá és mennyire igényli a free XP-t?

Szia
Az en tankom csoven van csik is, nagyon birom azt a tankot. Jo elmenyek vannak vele. En dca val hasznalom, t8-akat meg lehet lepni. Kutyahaztornyot free xpbol kell atugrani, szornyu. Kezdeti nehezsegek mozgekonysaggal lesznek, de hamar javul a dolog. Jo kis tank.. elejet beforgatva jol pattint, tornyat belovik neha, sidescrape huzos de sajat tier ellen jo, agyusullyedes nagy, szoval a domboktol se kell megilyedni. Egy gyengeje van. Senki sem fel tole szoval vigyazni kell. Celzasido turelmeseknek ajanlott egyebkent pontos.
Hasracsapva most igy ennyi....

10 éve 11 hónapja #72525 Írta: Bence0721
Megválaszolva: Bence0721

Lövegnek a 90 millis F3 kell, bár nem mindig elég a pen, mert a franciáknál szeret lefelé nyúlkálni az RNG (Odin_HUN ezt a dmg-re írta, de szerintem a penre is igaz, eddigi tapasztalatok alapján)... (Ja, még valami, valami eszméletlen gyenge a DPM-je még ezzel is, nemhogy a DCA-val...)
Én nyomtam a kutyaháztoronnyal meg a 76 millis löveggel full golddal, nem volt olyan rossz, mint vártam, bár azt a tornyot ötös tankok ütötték be szemből (0 döntés van benne, tiszta brit), a fejlesztett torony is elég gagyi, egyedül a gun mantlet amit nem lő át bárki, bár hetes-nyolcas tankok azt is beviszik.
Ja, és elég lassú a toronyforgás, plusz (mint minden franciánál) ha biztos találatot akarsz, akkor szépen meg kell várni, míg leszűkül, mert különben a Tejútrendszerbe jut...

És iszonyú módon figyelni kell, hogy ne lássák az oldalad, ne adj Isten a hátsód, mert KV-1 trollgunnal (122 mm U-11) simán belémvert 440-et repesszel...
Úgyse érdemes a páncélzatra építeni, ha tovább akarsz menni ezen a vonalon, ez az egy aminek van valamennyi (persze csak szemből).

u.i. : Azért nem kicsit röhögtem, mikor a T28 Prot. kijött elém az oldalát mutatva, belelövök az oldalába, mondom jólvan, most végem, mert volt kb. 2-300 életem, erre leláncolt :D aztán olyan 900-1000 körülit pattintottam bele második lövésre, mert ammoracket kapott :P
Mellékletek:

10 éve 11 hónapja - 10 éve 11 hónapja #72526 Írta: nektarin005
Megválaszolva: nektarin005
Jó ez, minden a maxon a legjobb :cheer:
Nem vagyok annyira elragadtattva a francia masináktól de ez abban a tierben ahol van elég jó kis tank, a franciáknál igazából ez tetszik meg a amx120, eddig jutottam (eddig), de az is csak nagy ágyúval.
Egy olyan tank van eddig ebben a játékra amire azt mondtam használhatattlan számomra az a 4-es hevy francia, pedig én mindegyik tankal előbb vagy utóbb megbarátkozok de az nagyon nem jött be :lol:

Ja a toronynak csúfolt tyúkolat cseréld le minnél előbb!! :)

Téma: OFF topik

• Sixtyfeetofbridge profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Ez inkább szomorkodó poszt,  mert nem olyan...
    • Írta: Sixtyfeetofbridge
    • 11 órája 58 perce ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• perretz profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • Írta: perretz
    • 5 órája 8 perce ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 5 napja 15 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 1 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 3 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 3 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.