Jelenleg 47 vendég és nincs Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

Nem minden esetben. Nekem a kígyós eventnél 150 láda ...
Mikroby 5 órával ezelőtt
Neked köszönhetem, mivel magamtól elfelejtettem volna ránézni. Köszi!
Tas_Lee 13 órával ezelőtt
Akkor adja be ha nem vásárolsz eventen ládát. Én ...
máté.tóth 19 órával ezelőtt
Már rég befejeztem ezt a Waffenträger. Ez is olyan ...
Shunz 20 órával ezelőtt
Áááá, nem adja a harmincat.
Sixtyfeetofbridge 22 órával ezelőtt
A befejezéshez nem lehet köze, mert én is látom ...
21Megahertz 1 napja
Érdekes. Azután kaptam meg, amikor befejeztem a 20 szintet ...
PZoli 1 napja
Nem mindenkinek adja. Nekem nincs ilyen ajánlatom...
Shunz 1 napja
Látok egy ilyen egyszeri ajánlatot a shopban. Gondlom ti ...
PZoli 1 napja
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Ha szeretnel 1 arty magnest mindenkep szerezd meg, amugy ...
Kertesz 2 napja
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Mindig is vágytam egy Chieftainre. Bár tudom hogy már ...
actuallystewie 2 napja
Bonuszkód: FIGHT2WIN
Battlefield 2D style
21Megahertz 2 napja
[2.0] Jacktor modpack
Szia,már jó ideje nem játszom. Az utóbbi 1 évben ...
Kesumisu 2 napja
Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 3 napja

Prémium harckocsik

9 éve 1 hete #209498 Írta: Rallyefan81
Megválaszolva: Rallyefan81

Nekem az a bajom a prém tankokkal,hogy az ember megveszi és csak kreditért tudja eladni.Pont a felét kapja mintha a vett tank árán kreditet vett volna.
A másik problémám. A vásárolt harckocsit csak játék közben vagy a garázsban használhatom nézegethetem, esetleg csinálhatok róla képet. Legalább egy 3cm-es makettet vagy egy 5cm-es plakettet adnának a vásárlás után.

Háát ha nem csak a játék közben vagy a garázsban használhatnám,nézegethetném,akkor már rég vettem volna én is a szomszédok riogatására. :trollol: :trollol: :trollol:

tiger szerintem ha összedobunk egy jó kis 3d-s nyomtatót, megoldható a dolog ;)
Jönne a TEK gyorsan az biztos :lol:

Jöhetne a bisz-basz talicskáival,ha mi tankokkal mennénk. :happy: :happy: :happy:

Frászt! :izmena: :izmena: :trollol:

De hogy ne csak off legyen:
Szerintem is gáz,hogy nem aranyat adnak a pénzen vett tankért. :dry:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: tiger

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

9 éve 1 hete #209501 Írta: tiger
Megválaszolva: tiger
ŐŐŐ mondjuk nem erre van a teszt szerver? Én is befejeztem. :beer2:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Kopasz0721, Tomat

9 éve 1 hete #209502 Írta: tiger

Nekem az a bajom a prém tankokkal,hogy az ember megveszi és csak kreditért tudja eladni.Pont a felét kapja mintha a vett tank árán kreditet vett volna.
A másik problémám. A vásárolt harckocsit csak játék közben vagy a garázsban használhatom nézegethetem, esetleg csinálhatok róla képet. Legalább egy 3cm-es makettet vagy egy 5cm-es plakettet adnának a vásárlás után.

Háát ha nem csak a játék közben vagy a garázsban használhatnám,nézegethetném,akkor már rég vettem volna én is a szomszédok riogatására. :trollol: :trollol: :trollol:

tiger szerintem ha összedobunk egy jó kis 3d-s nyomtatót, megoldható a dolog ;)
Jönne a TEK gyorsan az biztos :lol:

Jöhetne a bisz-basz talicskáival,ha mi tankokkal mennénk. :happy: :happy: :happy:

Frászt! :izmena: :izmena: :trollol:

De hogy ne csak off legyen:
Szerintem is gáz,hogy nem aranyat adnak a pénzen vett tankért. :dry:

Rally!

Ha érintett vagy a témában és a TEK oldalán csak ezt tudod felhozni,lánctalp nélkül,akkor megtámogatlak egy prémium vízköpővel. :trollol: :trollol:

9 éve 1 hete #209505 Írta: Tomat
Megválaszolva: Tomat

"Eddig csak sejtettem, de ez a hsz biztosított afelől, hogy mennyi érték is van a megszólalásaidban :trollol:"

Alig vártad ,hogy ideírhasd nekem mi? :silly:
Nem itt akarok én értéket teremteni ,jeleztem is,hogy nem veszem komolyan a dolgot... B)
Az meg miért baj ,hogy több pénzem van mint eszem? :evil: :whistle:
"brain mod" ez jó... :P

Senki nem mondta,hogy baj,hogy több pénzed van mint eszed.Nem hinném,hogy irigykedne bárki is(ha esetleg ez a célod),arra hogy Te ezt megteheted,mert van rá lóvéd.Mert általában akinek esze van annak pénze is lesz,majd hosszú távon,viszont fordítva elég kétséges a dolog.Pont erre utaltam az írásomban.Csak azt nem értem,hogy miért terjeszted ezt. Ezen érdemes elgondolkoznod( hülye vagyok miket is írok) :happy: :happy:

Nem mondtátok csak finoman céloztatok rá :cheer: nem az a célom,hogy bárki irigykedjen csak azt nem értettem miért baj az ,hogy amit nem használok,nem szeretek eladom mert nem kell... csak azért tartsam meg mert ritkán lehet kapni meg másnak tetszik? Mint említettem sajnos nincs olyan opció,hogy elajándékozzam ezért adom el őket... nekem ez tök természetes... ;)
Van aki szereti a spenótot van aki hány tőle, kinek van igaza? :idea:

No részemről vége az offolásnak térjünk vissza a topik témájához.

Annyi, de annyi gondolatom van ehhez. De azt érzem, hogy vagy nem szólalok meg (és ez az okos lépés), vagy megszólalok, de akkor a munkájukat nagyon jól végző moderátorok pihenésre fognak fogni. Szóval nem éri meg. Tedd, amit jónak látsz (mondjuk, nem baj, ha csendben teszed :D.)
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: tiger

9 éve 1 hete #209510 Írta: Black_Sheep_01
Megválaszolva: Black_Sheep_01

Megveszed leárazásnál féláron és akció után eladod ugyanannyiért :-)
Akkor kipróbáltad ingyen és még keresel is vele... :banana:

Látom, hogy nem esett le, miért bántanak. Tudod, prém tankot leárazáskor is kizárólag aranyért és valódi pénzért veheted meg. Ha eladod, akkor csak kreditet kapsz. Tehát nem tudod ugyanannyiért eladni. Érted?

Senkit sem érdekel, hogy a fórumon ki ül Salamon kincsén, de az már annál inkább, hogy kivel lehet megvitatni bármit, és ki az, aki tájékozatlan, és butaságokat ír. Sajnos Te az utóbbi tábort erősíted a hsz.-ed alapján. :(

9 éve 1 hete #209511 Írta: tiger
[
Figyelem: Spoiler!

Nem szép dolog a kutya hasa alján lévő dologhoz,vagy ha finomabb a gondolataidban kutakodok,akkor a háta végén lévő alkalmatossághoz hasonlítasz egy fórum társat. :nono: :nono: :trollol: :trollol:

9 éve 1 hete #209515 Írta: tiger

Szerintem ez csak kúltúrállt trollkodás a tudatán kívül,vagy tudatosan,nem egyformák az értékrendek.Bár én úgy érzem egy értelmes emberről van szó.Csak témát adott nekünk.mi meg ugrottunk rá.Ennyi. :beer2:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Kopasz0721, Tomat

9 éve 1 hete #209520 Írta: Kopasz0721
Megválaszolva: Kopasz0721
" -aki tájékozatlan, és butaságokat ír- "

Nem akartam már offolni de ezt kifejtenéd bővebben?
Légyszíves.

9 éve 1 hete #209521 Írta: tiger

Légyszíves.

Black_Sheep_01 Arra írta,amit írtál,elérted amit szerettél volna,szerintem hanyagoljuk a témát. :banana: :beer2: Ne vegyük el az oldalt az igazi érdeklődők elől.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Kopasz0721

9 éve 1 hete - 9 éve 1 hete #209528 Írta: Sztyopa
Megválaszolva: Sztyopa
Off:
Nekem kb. 30 prémium tankom van. Mondhatnátok, hogy kidobott pénz az ablakon. Ez így is van, de beindult nálam a gyűjtőszenvedély. Már gyerekkorom óta valamit gyüjtök.
De egy picit a kidobott pénzről: Ez emberek 60%a szerintem dohányzik, napi egy dobozzal ez havi 30ezer forint. Hány 8as prémtank? Az emberek a megvásárolt élelmiszer 34 százalékát kidobják a szemétbe, ez egy családnál kb 15ezer forint. Hány 8as prémtank? Meghívod a barátnődet egy vacsorára valószínű anélkül is lefekszik veled a végén, minimum egy 10ezres. Hány 6os prémtank? Nagypapa, nagymama, család egy gyereknek tonnaszámra veszi a játékot, ami fél év után a kukában köt ki, vagy a padláson, ritka esetben a szomszéd gyereknél szerintem ez évi 40-50ezer forint(ezt a családosok jobban tudják). Ez csak pár példa volt, de irgalmatlan mennyiségű pénzt dobunk ki az ablakon feleslegesen.
Hadd döntse már el mindenki saját maga, hogy mire szórja el a pénzét, és másnak meg kurtára semmi köze hozzá.
Irigykedni lehet, de meg lehet spórolni, ha akarod.
Háromszor nem mész el a Mekibe, és tuti hogy van egy hatos prémtankod. A Meki is ugyanolyan felesleges, mint a 6 os prémtank, de legalább nem irigykedsz arra akinek van.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: CrossMetal1, DrGoodBad, Szete58, Kopasz0721, 8baca0273304948c7e15351f4f810e16, Balista1, Medden_EU, Sics, fly

9 éve 1 hete #209542 Írta: Kopasz0721
Megválaszolva: Kopasz0721

Légyszíves.

Black_Sheep_01 Arra írta,amit írtál,elérted amit szerettél volna,szerintem hanyagoljuk a témát. :banana: :beer2: Ne vegyük el az oldalt az igazi érdeklődők elől.

Igazad van :) a további építő hozzászólásokat ill. savazást akkor kérném PM.-be :silly:
Lehet,hogy jó irányba fog változni az életfelfogásom...

Témába: sztem a KV-5 az egyik legjobb kreditgyár nem adom el sose :)

9 éve 1 hete #209548 Írta: Fudo_Yusei
Megválaszolva: Fudo_Yusei
Most hogy akciósak a 8as prémek, szerintetek melyiket volna érdemes megvenni? hajlok az fcm-re mert tierlimites, a cdc azért mert adatok alapján elég mobilis. ez a kettő amiben gondolkodok, de várok más ajánlást is :) csak SP-t ne, azt kipróbáltam haverom acc-ján és vagy 10-15 csata után sem nyerte el a tetszésemet

9 éve 1 hete #209554 Írta: Serious_Black
Megválaszolva: Serious_Black

Most hogy akciósak a 8as prémek, szerintetek melyiket volna érdemes megvenni? hajlok az fcm-re mert tierlimites, a cdc azért mert adatok alapján elég mobilis. ez a kettő amiben gondolkodok, de várok más ajánlást is :) csak SP-t ne, azt kipróbáltam haverom acc-ján és vagy 10-15 csata után sem nyerte el a tetszésemet

Amelyikbe van legénységed. Egyik prémtank sem működik jól nullás legényekkel, és amíg elfogadható szintre húzod a legénységet, az 200 csata és megutálod. Én például most kezdtem el szeretni a T34-et, 200 csata után, igaz ehhez kellett két skillsor, mert előtte nem volt amcsi heavym.
FCM egy tierlimites, jobban páncélozott CDC, ami nem kap minden lövésre ammot, és több kreditet termel, cserébe lassabb. Én nem sokat gondolkodtam, tekintve, hogy a lassabb jelző az 51 előre, 20 hátra km/h-t jelent.

Ha te ez vagy: wot-life.com/eu...852576
Akkor szerintem egyébként nincs túl sok szükséged prémtankra jelenleg. Kreditfarmra két T8-as jó legénységgel bőven elég, legénységhúzásra meg nem tudom, mit húznál, mert ahogy nézem, minden elkezdett ágadra van egy legénységképző tankod. 5 T8-as prém, 4 T7-es prém, 5 T6-os prém, 4 T5-ös prém...több már így is szerintem, mint kellene, 8k csatára.

Összehasonlításul, nekem van hasonló csataszámmal két nyolcasom, három hatosom és két ötösöm, ebből a két ötöst rendkívül ritkán használom, gyakorlatilag kidobott pénz volt, valamint a hatosokkal sem játszok sokat. Ezek nagyobb része is játékon belüli goldszerzéssel jött össze. (egy kis ESL, ranked TB, klándolgok, ésatöbbi).
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: colmancer

9 éve 1 hete #209560 Írta: Fudo_Yusei
Megválaszolva: Fudo_Yusei

Igen az én vagyok. mondjuk a francia heavy ágat nemrég kezdtem el, ahhoz éppen nincs még legénységhúzó tank, de amúgy igen, jogos, sok prémtankom van, túl sok néha. de így legalább nem unalmas nekem. mert ha már 3-4 csatánál többet kell menni valamivel (kövezzetek meg: artyval, főleg a leFH-val élvezet számomra a játék, bármilyen szinten, bármennyit) akkor az nekem unalmas. Az FCM-et lehet még beszerzem, anno az e25-ről lemaradtam, mint jó tierlimites, ez még jó tanknak tűnik. De ha esetleg valakinek van benfentes infoja arról, hogy még karácsonykor is bent lesz az FCM akciósan, akkor most nem veszem meg :)

9 éve 1 hete #209563 Írta: colmancer
Megválaszolva: colmancer
Helló!

Ha az én tanácsom számít valamit:
Amelyik nemzetet húzod és van elkölteni való zsozsó, akkor azt.
Én direkt minden nemzetből vettem 1-et a nagy leárazásokkor.
- FCM50t nagyon baba gép, borzasztó toronygyűrű és lőszerrekesz érzékeny. Érdemes megvenni, mert tier limites és nemsoká kiveszik a boltból, kreditet jól adja

- Panther 8,8 olyan cammogós, ágyúja megfelelő, sznájperkedni kiváló. IX-esek, X-esek kettéhugyozzák, mint a hóembert :(

- Ruszki ágon IS6-om nincs, SU-122-44-em van nagyon csipázom. 3db 3+1/2 skilles legényéget neveltem eddig ki benne. Úgy érzésre kb.1 éve kicsit visszavettek a pénzhozamából...de csak érzésre

- Amcsi ágon T34 amikor megvettem kb.1,5-2 éve aránylag jó voltam vele...mostanra valamiért leromlottan. gyorsan leölnek és keveset sebzek....a kreditet amúgy fossa

- Kínai ágon 112...életem legrosszabb döntése...valószínűleg nem jól kezelem. De nemsoká jön rá egy igen komoly páncélbuff...talán az segít rajta valamit. Amúgy ég, mint zsír minden meccsen. Lomha, pontatlan, ganyé csőlehajlás...borzalmas. Nem ajánlom, csak ha kínai nehéz ágat akarsz húzni és kötél az ideged. Még a tier limit sem segít rajta. TUDOM, HOGY MÁR KIVETTÉK, DE HA VALAHOL LEHETŐSÉGED LESZ SZEREZNI AKKOR SEM AJÁNLOM

- Japó STA-2: puhább, mint a P8,8, és az ágyúja se olyan jó. A kupolát is viszi mindenki...nem pattogós. A teste porcelán. Japó közepes ág legénységét húzni nem rossz. Nem utálom, de nem is kadvencem....olyan se íze se bűze AverageJoe, lóvét jó adja egy jó körre

- FV4202P lassú/sebessége borzalom, sebzése átlagos, átütés megfelelő, . Ezzel is csak lefelé csúszok....pedig 3 skilles legénység van benne...

- Ha van kedved és időd, akkor érdemes asziszem a Refer Friend keretében egy mási accal kigrindelni a T95E2-t. ha még aktív. Nem rossztank, nemrég kapott buffot. Pénzt nem annyira hoz, mert prémlőszert is eszi és nem tier limites :cry2:

-
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Fudo_Yusei

Téma: OFF topik

Téma: Minden egyéb WOT

• RockyRuciano profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • Írta: RockyRuciano
    • 2 napja 3 órája ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 1 hete 19 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 3 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 5 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 4 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.