Jelenleg 47 vendég és nincs Tag online
Nekem az a bajom a prém tankokkal,hogy az ember megveszi és csak kreditért tudja eladni.Pont a felét kapja mintha a vett tank árán kreditet vett volna.
A másik problémám. A vásárolt harckocsit csak játék közben vagy a garázsban használhatom nézegethetem, esetleg csinálhatok róla képet. Legalább egy 3cm-es makettet vagy egy 5cm-es plakettet adnának a vásárlás után.
Háát ha nem csak a játék közben vagy a garázsban használhatnám,nézegethetném,akkor már rég vettem volna én is a szomszédok riogatására.![]()
![]()
tiger szerintem ha összedobunk egy jó kis 3d-s nyomtatót, megoldható a dolog
Jönne a TEK gyorsan az biztos
Jöhetne a bisz-basz talicskáival,ha mi tankokkal mennénk.![]()
![]()
Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!
Nekem az a bajom a prém tankokkal,hogy az ember megveszi és csak kreditért tudja eladni.Pont a felét kapja mintha a vett tank árán kreditet vett volna.
A másik problémám. A vásárolt harckocsit csak játék közben vagy a garázsban használhatom nézegethetem, esetleg csinálhatok róla képet. Legalább egy 3cm-es makettet vagy egy 5cm-es plakettet adnának a vásárlás után.
Háát ha nem csak a játék közben vagy a garázsban használhatnám,nézegethetném,akkor már rég vettem volna én is a szomszédok riogatására.![]()
![]()
tiger szerintem ha összedobunk egy jó kis 3d-s nyomtatót, megoldható a dolog
Jönne a TEK gyorsan az biztos
Jöhetne a bisz-basz talicskáival,ha mi tankokkal mennénk.![]()
![]()
Frászt!![]()
![]()
De hogy ne csak off legyen:
Szerintem is gáz,hogy nem aranyat adnak a pénzen vett tankért.
"Eddig csak sejtettem, de ez a hsz biztosított afelől, hogy mennyi érték is van a megszólalásaidban
"
Alig vártad ,hogy ideírhasd nekem mi?
Nem itt akarok én értéket teremteni ,jeleztem is,hogy nem veszem komolyan a dolgot...
Az meg miért baj ,hogy több pénzem van mint eszem?![]()
"brain mod" ez jó...
Senki nem mondta,hogy baj,hogy több pénzed van mint eszed.Nem hinném,hogy irigykedne bárki is(ha esetleg ez a célod),arra hogy Te ezt megteheted,mert van rá lóvéd.Mert általában akinek esze van annak pénze is lesz,majd hosszú távon,viszont fordítva elég kétséges a dolog.Pont erre utaltam az írásomban.Csak azt nem értem,hogy miért terjeszted ezt. Ezen érdemes elgondolkoznod( hülye vagyok miket is írok)![]()
Nem mondtátok csak finoman céloztatok ránem az a célom,hogy bárki irigykedjen csak azt nem értettem miért baj az ,hogy amit nem használok,nem szeretek eladom mert nem kell... csak azért tartsam meg mert ritkán lehet kapni meg másnak tetszik? Mint említettem sajnos nincs olyan opció,hogy elajándékozzam ezért adom el őket... nekem ez tök természetes...
Van aki szereti a spenótot van aki hány tőle, kinek van igaza?
No részemről vége az offolásnak térjünk vissza a topik témájához.
Megveszed leárazásnál féláron és akció után eladod ugyanannyiért
Akkor kipróbáltad ingyen és még keresel is vele...
"Eddig csak sejtettem, de ez a hsz biztosított afelől, hogy mennyi érték is van a megszólalásaidban
"
Alig vártad ,hogy ideírhasd nekem mi?
Nem itt akarok én értéket teremteni ,jeleztem is,hogy nem veszem komolyan a dolgot...
Az meg miért baj ,hogy több pénzem van mint eszem?![]()
"brain mod" ez jó...
Senki nem mondta,hogy baj,hogy több pénzed van mint eszed.Nem hinném,hogy irigykedne bárki is(ha esetleg ez a célod),arra hogy Te ezt megteheted,mert van rá lóvéd.Mert általában akinek esze van annak pénze is lesz,majd hosszú távon,viszont fordítva elég kétséges a dolog.Pont erre utaltam az írásomban.Csak azt nem értem,hogy miért terjeszted ezt. Ezen érdemes elgondolkoznod( hülye vagyok miket is írok)![]()
Nem mondtátok csak finoman céloztatok ránem az a célom,hogy bárki irigykedjen csak azt nem értettem miért baj az ,hogy amit nem használok,nem szeretek eladom mert nem kell... csak azért tartsam meg mert ritkán lehet kapni meg másnak tetszik? Mint említettem sajnos nincs olyan opció,hogy elajándékozzam ezért adom el őket... nekem ez tök természetes...
Van aki szereti a spenótot van aki hány tőle, kinek van igaza?
No részemről vége az offolásnak térjünk vissza a topik témájához.
Megveszed leárazásnál féláron és akció után eladod ugyanannyiért
Akkor kipróbáltad ingyen és még keresel is vele...
Látom, hogy nem esett le, miért bántanak. Tudod, prém tankot leárazáskor is kizárólag aranyért és valódi pénzért veheted meg. Ha eladod, akkor csak kreditet kapsz. Tehát nem tudod ugyanannyiért eladni. Érted?
Senkit sem érdekel, hogy a fórumon ki ül Salamon kincsén, de az már annál inkább, hogy kivel lehet megvitatni bármit, és ki az, aki tájékozatlan, és butaságokat ír. Sajnos Te az utóbbi tábort erősíted a hsz.-ed alapján.
" -aki tájékozatlan, és butaságokat ír- "
Nem akartam már offolni de ezt kifejtenéd bővebben?
Légyszíves.
" -aki tájékozatlan, és butaságokat ír- "
Nem akartam már offolni de ezt kifejtenéd bővebben?
Légyszíves.
Black_Sheep_01 Arra írta,amit írtál,elérted amit szerettél volna,szerintem hanyagoljuk a témát.![]()
Ne vegyük el az oldalt az igazi érdeklődők elől.
Most hogy akciósak a 8as prémek, szerintetek melyiket volna érdemes megvenni? hajlok az fcm-re mert tierlimites, a cdc azért mert adatok alapján elég mobilis. ez a kettő amiben gondolkodok, de várok más ajánlást is
csak SP-t ne, azt kipróbáltam haverom acc-ján és vagy 10-15 csata után sem nyerte el a tetszésemet
Most hogy akciósak a 8as prémek, szerintetek melyiket volna érdemes megvenni? hajlok az fcm-re mert tierlimites, a cdc azért mert adatok alapján elég mobilis. ez a kettő amiben gondolkodok, de várok más ajánlást is
csak SP-t ne, azt kipróbáltam haverom acc-ján és vagy 10-15 csata után sem nyerte el a tetszésemet
Amelyikbe van legénységed. Egyik prémtank sem működik jól nullás legényekkel, és amíg elfogadható szintre húzod a legénységet, az 200 csata és megutálod. Én például most kezdtem el szeretni a T34-et, 200 csata után, igaz ehhez kellett két skillsor, mert előtte nem volt amcsi heavym.
FCM egy tierlimites, jobban páncélozott CDC, ami nem kap minden lövésre ammot, és több kreditet termel, cserébe lassabb. Én nem sokat gondolkodtam, tekintve, hogy a lassabb jelző az 51 előre, 20 hátra km/h-t jelent.
Ha te ez vagy: wot-life.com/eu...852576
Akkor szerintem egyébként nincs túl sok szükséged prémtankra jelenleg. Kreditfarmra két T8-as jó legénységgel bőven elég, legénységhúzásra meg nem tudom, mit húznál, mert ahogy nézem, minden elkezdett ágadra van egy legénységképző tankod. 5 T8-as prém, 4 T7-es prém, 5 T6-os prém, 4 T5-ös prém...több már így is szerintem, mint kellene, 8k csatára.
Összehasonlításul, nekem van hasonló csataszámmal két nyolcasom, három hatosom és két ötösöm, ebből a két ötöst rendkívül ritkán használom, gyakorlatilag kidobott pénz volt, valamint a hatosokkal sem játszok sokat. Ezek nagyobb része is játékon belüli goldszerzéssel jött össze. (egy kis ESL, ranked TB, klándolgok, ésatöbbi).
Battlefield 2D style