Jelenleg 110 vendég és nincs Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

Látok egy ilyen egyszeri ajánlatot a shopban. Gondlom ti ...
PZoli 5 órával ezelőtt
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Ha szeretnel 1 arty magnest mindenkep szerezd meg, amugy ...
Kertesz 12 órával ezelőtt
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Mindig is vágytam egy Chieftainre. Bár tudom hogy már ...
actuallystewie 13 órával ezelőtt
Bonuszkód: FIGHT2WIN
Battlefield 2D style
21Megahertz 14 órával ezelőtt
[2.0] Jacktor modpack
Szia,már jó ideje nem játszom. Az utóbbi 1 évben ...
Kesumisu 1 napja
Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 2 napja
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 2 napja
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 2 napja
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 2 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 2 napja
azon kívül hogy begyűjtöd a (meglepően sok) kötvényt meg ...
bobitusz 3 napja
Ne csodálkozz. Ha megvan a napi küldi, akkor már ...
Shunz 3 napja
Játszhatatlan, agyhalottak....
BaliSan 3 napja
Least obvious WG employee
ianselot12 3 napja

Prémium harckocsik

8 éve 1 hónapja #249260 Írta: Mikkeller
Megválaszolva: Mikkeller
Köszi,akkor begördül. :)

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

8 éve 1 hónapja #249265 Írta: Kulung69
Megválaszolva: Kulung69

Köszi,akkor begördül. :)

Sok szerencsét vele. Majd a véleményed kérlek írd meg, kíváncsi vagyok rá.

8 éve 1 hónapja #249273 Írta: Zenobya
Megválaszolva: Zenobya
Sziasztok! Nagyon elkapott a vásárolhatnék, de most szeretném előtte kicsit körüljárni a dolgot, hogy ne nagyon bánjam meg. Olyan tankot szeretnék vásárolni amit T6-T8-ba szívesen visznek a klánok. Pl: Defender, Patriot, Lori és Scorpion. Ha jól sejtem az új svéd csoda nem kerül ezek közé. Esetleg a várható prém tankok közül esélyes valamelyik a metába kerülésre?
T6-ban Cromwell B és a Pudelen gondolkodom, B gondolom jó klán szinten T6-ra a Pudellel pedig a jövő lengyel ág húzást tudnám megkönyiteni.
A tanácsokat előre is köszönöm!

8 éve 1 hónapja #249275 Írta: szecsibeni
Megválaszolva: szecsibeni
Sziasztok!
Most hogy le vannak árazva a prémtankok, plusz van 30%-os kuponom, szívesen beszereznék egy 8-as vasat. Elsősorban az Strv S1-re gondoltam (legénység van hozzá). Szerintetek mennyire hozza jól a kreditet prémmel és anélkül? Vagy esetleg más alternatíva? Még a Skorpion is bejön (legénység ahhoz is lenne...) de az nyilván nem kapható...
Válaszokat előre is köszönöm! :)

8 éve 1 hónapja #249280 Írta: simron78
Megválaszolva: simron78
A Cromwell B-t biztosan szívesen viszik a klánok, a sima Cromwell is jó VI-os erőd és kláncsatákba, a B változat pedig talán picit még jobb is annál. VIII-as szinten én inkább a Defender-Patriot párost vélem megfelelőnek, a táras tankok mindig taktika függőek, a legtöbb klán csak ritkábban, vagy korlátozott számban viszi, a skorpion meg szintén ritkábban fér be, mert viszonylag ritka a TD-re épülő taktika.

Sziasztok! Nagyon elkapott a vásárolhatnék, de most szeretném előtte kicsit körüljárni a dolgot, hogy ne nagyon bánjam meg. Olyan tankot szeretnék vásárolni amit T6-T8-ba szívesen visznek a klánok. Pl: Defender, Patriot, Lori és Scorpion. Ha jól sejtem az új svéd csoda nem kerül ezek közé. Esetleg a várható prém tankok közül esélyes valamelyik a metába kerülésre?
T6-ban Cromwell B és a Pudelen gondolkodom, B gondolom jó klán szinten T6-ra a Pudellel pedig a jövő lengyel ág húzást tudnám megkönyiteni.
A tanácsokat előre is köszönöm!

8 éve 1 hónapja - 8 éve 1 hónapja #249334 Írta: Tomi1968
Megválaszolva: Tomi1968

T-34-85M Szovjet közepes tank
(küldetés ajándék)
390 csatát mentem vele.
Ebből : 326 kilőtt tank 3 db. Top Gun ,3 db. Nagy kaliber 1 db. Harckocsizó mesterlövész, 1 db. Acélfal és 3 db. Megszálló medál . Legtöbb kilőtt tank egy csatában 7 db.
Jó a lövege jó a sebzése. erősített frontpáncélja van, Igazi támogató tank.
Főleg hasonlóak ellen hatásos, de az APCR lőszerrel simán beüti a nehezebb ellenfeleket is,
Több Kv85, T-150 és Pudel is terítékre került,Utóbbi több lövését lepattintottam szemből, kb.10 méterről. Viszont nagy távolságról (lesből ) a nagyobb lövegekkel felszerelt tankok és tankvadászok szétszedik.Nem érdemes vele egyből nekimenni az ellenséges vonalnak, a csata legelején.
A nehéz tankokat kísérve ,kicsit megállva ,vidáman lehet szedegetni vele az előre merészkedő lemmingeket .
Felszereléseim :Fokozott szellőzés,Töltésgyorsító Álcaháló 2 skilles legénység (bajtársak álca) Fogyóeszköz :javító készlet ,poroltó és eü.-csomag , + nyári álcafestés Lőszer : 5-7 db APCR.minimum kell a nehéz tankok ellen.Játszottam az alap T-34/85-el és a kínai Type58 klónnal is,de szerintem ez jobb és mivel prémium tank. a legénység is gyorsan fejlődik . Mindig + a kredithozama, még vesztes csatákban is.
Mellékletek:

8 éve 1 hónapja - 8 éve 1 hónapja #249337 Írta: Mikkeller
Nos,kedves Kulung69,toltam vele egy estét/éjszakát,és az a meglátásom,hogy zseniális tank.Tier 6-ban olyanokat lehet vele alkotni,hogy az őrület.Gyakran pattint és golddal lényegében mindent átvisz.A sebessége is kielégítő.Tier 7-ben már az én tudásom és tapasztalatom (4 év,1500 WN8) már nem mindíg elég.Persze ezzel semmi gond mert nem mindíg megy tier7-ben.A tier 8 az ő terepe.10 meccsből 5-6 garantált tier8,de 1-2 tier 6 is beesik ha szerencsém van.8-ban lényegében nem tudok vele semmit csinálni.Mindenből a nagyobbat viszem magammal + Cola,4 skilles legénység és full gold,de a 8-as heavy-k már túl komolyak,elfutni sem tudok előlük.A győzelmi arányom 36%-os vele 485-ös wn8-cal.Igazán nem élvezem vele a játékot,nem az én tankom.Sajnálom.

8 éve 1 hónapja #249340 Írta: Kulung69

Nos,kedves Kulung69,toltam vele egy estét/éjszakát,és az a meglátásom,hogy zseniális tank.Tier 6-ban olyanokat lehet vele alkotni,hogy az őrület.Gyakran pattint és golddal lényegében mindent átvisz.A sebessége is kielégítő.Tier 7-ben már az én tudásom és tapasztalatom (4 év,1500 WN8) már nem mindíg elég.Persze ezzel semmi gond mert nem mindíg megy tier7-ben.A tier 8 az ő terepe.10 meccsből 5-6 garantált tier8,de 1-2 tier 6 is beesik ha szerencsém van.8-ban lényegében nem tudok vele semmit csinálni.Mindenből a nagyobbat viszem magammal + Cola,4 skilles legénység és full gold,de a 8-as heavy-k már túl komolyak,elfutni sem tudok előlük.A győzelmi arányom 36%-os vele 485-ös wn8-cal.Igazán nem élvezem vele a játékot,nem az én tankom.Sajnálom.

Hát én is sajnálom. Nekem jó 700wn8-am van, ezzel a tankkal viszont 57 százalékos a win ratem és 1180 a wn8-am. Szóval nekem bevált. Pedig a legénység 2 és fél skilles, pótellátmány sincs benne.

8 éve 1 hónapja #249341 Írta: Mikkeller
Lehet,hogy nem adom el,inkább megvárom a normálisabb MM-et.Meglátjuk.

8 éve 1 hónapja #249348 Írta: Kulung69

Lehet,hogy nem adom el,inkább megvárom a normálisabb MM-et.Meglátjuk.

Vétek lenne szerintem eladni. Sosem tudhatja az ember, mikor adnak ki ezzel kapcsolatos maratont, küldit stb. Amúgy meg szép porfogónak is.

8 éve 1 hónapja #249415 Írta: Jocek89
Megválaszolva: Jocek89
Komoly dilemmában vagyok, kíváncsi vagyok az álláspontotokra. Végre lehet csupasz berlini tankokat venni és nagyon jól jönne egy fasza legénység orosz megtartós medekbe. "Sajnos" azonban megvan a 85m, így nem igazán érdemes Rudyt venni. Nyilván tudnék képezni több garnitúra népet az M-ben is, csak rengeteg játékidő, aminek híján vagyok, egyszerűbb volna Berlin-fiúkat szerezni. Használ valaki Rudyt és 85M-et párhuzamosan? Van ennek így értelme? Elvileg a Rudy csak egy jobban látó, több lőszeres ugatós T-34-85. A simát már eladtam, mert az M jobban muzsikált. Kicsit hülyeségnek tartom beszerezni a tankot, de a legénység hasznos volna.

8 éve 1 hónapja #249418 Írta: seelowe1
Megválaszolva: seelowe1

Komoly dilemmában vagyok, kíváncsi vagyok az álláspontotokra. Végre lehet csupasz berlini tankokat venni és nagyon jól jönne egy fasza legénység orosz megtartós medekbe. "Sajnos" azonban megvan a 85m, így nem igazán érdemes Rudyt venni. Nyilván tudnék képezni több garnitúra népet az M-ben is, csak rengeteg játékidő, aminek híján vagyok, egyszerűbb volna Berlin-fiúkat szerezni. Használ valaki Rudyt és 85M-et párhuzamosan? Van ennek így értelme? Elvileg a Rudy csak egy jobban látó, több lőszeres ugatós T-34-85. A simát már eladtam, mert az M jobban muzsikált. Kicsit hülyeségnek tartom beszerezni a tankot, de a legénység hasznos volna.

A rudy is egy jó tank....
de a legjobb benne mikor szarik ugat :-)

8 éve 1 hónapja #249420 Írta: seelowe1
Megválaszolva: seelowe1

Sziasztok!
Most hogy le vannak árazva a prémtankok, plusz van 30%-os kuponom, szívesen beszereznék egy 8-as vasat. Elsősorban az Strv S1-re gondoltam (legénység van hozzá). Szerintetek mennyire hozza jól a kreditet prémmel és anélkül? Vagy esetleg más alternatíva? Még a Skorpion is bejön (legénység ahhoz is lenne...) de az nyilván nem kapható...
Válaszokat előre is köszönöm! :)

nagyon jól hozzá

és nekem nagyon kézre is áll
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: szecsibeni

8 éve 1 hónapja #249443 Írta: szecsibeni
Megválaszolva: szecsibeni
Teszt szerón ki tudtam próbálni, csak ez az ostrom meg utazó mód kicsit fura volt, de egész jókat tudtam vele lőni (olyan 2000 körülieket), igaz, nem vagyok egy unikum játékos...Na mindegy is köszönöm szépen! shaking Nem mutatna rosszul egy S1 a garázsban :cheer: Még gondolkodok rajta.

8 éve 1 hónapja #249446 Írta: BiO_rOo_BOT
Megválaszolva: BiO_rOo_BOT
Szia, javasolhatok más setup-ot?
Felszerelésnek: Töltésgyorsító+Ventillátor+Távcső (az álcaháló nem nagyon hasznos egy meden)
Skillek: BIA, 6. érzék, Álca mindenkire, Látótáv növelő skillek (mindkettő), Kuplungégető, Sima utazás - ezek a legfontosabbak, a végére Javítás ami pörög állandóan.
Az

T-34-85M Szovjet közepes tank
(küldetés ajándék)
390 csatát mentem vele.
Ebből : 326 kilőtt tank 3 db. Top Gun ,3 db. Nagy kaliber 1 db. Harckocsizó mesterlövész, 1 db. Acélfal és 3 db. Megszálló medál . Legtöbb kilőtt tank egy csatában 7 db.
Jó a lövege jó a sebzése. erősített frontpáncélja van, Igazi támogató tank.
Főleg hasonlóak ellen hatásos, de az APCR lőszerrel simán beüti a nehezebb ellenfeleket is,
Több Kv85, T-150 és Pudel is terítékre került,Utóbbi több lövését lepattintottam szemből, kb.10 méterről. Viszont nagy távolságról (lesből ) a nagyobb lövegekkel felszerelt tankok és tankvadászok szétszedik.Nem érdemes vele egyből nekimenni az ellenséges vonalnak, a csata legelején.
A nehéz tankokat kísérve ,kicsit megállva ,vidáman lehet szedegetni vele az előre merészkedő lemmingeket .
Felszereléseim :Fokozott szellőzés,Töltésgyorsító Álcaháló 2 skilles legénység (bajtársak álca) Fogyóeszköz :javító készlet ,poroltó és eü.-csomag , + nyári álcafestés Lőszer : 5-7 db APCR.minimum kell a nehéz tankok ellen.Játszottam az alap T-34/85-el és a kínai Type58 klónnal is,de szerintem ez jobb és mivel prémium tank. a legénység is gyorsan fejlődik . Mindig + a kredithozama, még vesztes csatákban is.

Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: DrGoodBad, Rallyefan81, 19287d58816f35754c4393db64367f89, Admiral_von_Yorck

Téma: OFF topik

• TegRazor profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Én nem tudom ,hogy miért vagytok annyira oda......
    • Írta: TegRazor
    • 9 órája 4 perce ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• RockyRuciano profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • Írta: RockyRuciano
    • 10 órája 35 perce ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 6 napja 2 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 2 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 3 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 4 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.