Hello! A 7-es csoda FV201 (A45) -tel van valakinek tapasztalata? Megéri megvenni? Előre is köszi!
Falra hányt borsó de az MM miatt nem éri meg még a prémium mivolta miatt sem.
Régi mm mellett sem éri meg. Nem hiába nem lát az ember ilyen vasakat a pályán. Nincs páncél és a gyors töltés ellenére semmit nem sebez. A torony belőhető 160 felett, a frontlemez pedig 100-120 ki hol lövi.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: CrossMetal1, Kulung69
Hello! A 7-es csoda FV201 (A45) -tel van valakinek tapasztalata? Megéri megvenni? Előre is köszi!
Falra hányt borsó de az MM miatt nem éri meg még a prémium mivolta miatt sem.
Régi mm mellett sem éri meg. Nem hiába nem lát az ember ilyen vasakat a pályán. Nincs páncél és a gyors töltés ellenére semmit nem sebez. A torony belőhető 160 felett, a frontlemez pedig 100-120 ki hol lövi.
Nekem megvolt és eladtam. Használhatatlan a jelenlegi metában sajnos. A 171-es pen tier 6-7-ben még oké, de 8-9-ben már nem elég semmire sem. Ráadásul lassú, és a tornya is simán belőhető.
Pénzkidobás sajnos. Ha lesz esetleg VK45.03 azon még érdemes lehet gondolkozni, sokkal, de sokkal jobb tank.
Huh egyszer megkaptam idg és nagyon tetszett a VK. Köszi a választ amúgy!
Igen,az egyik célom az volt A másik,hozzáértőknek szólt (nem irigyeknek) akik a jobb alsó és felső sarokban lévő adatokból sok mindent kiolvasnak.Akkor több időm nem volt írni.Az álcája nagyon jó.
Abban tudtok segíteni, hogy hogy lehet nem konkrét játékos nevére, hanem később felhasználható kódként megvenni például egy prémtankot? Egy barátomnak akarom születésnapjára a SU-100Y-t, de nem szeretném, hogy már most a garázsában landoljon.
Abban tudtok segíteni, hogy hogy lehet nem konkrét játékos nevére, hanem később felhasználható kódként megvenni például egy prémtankot? Egy barátomnak akarom születésnapjára a SU-100Y-t, de nem szeretném, hogy már most a garázsában landoljon.
Hivatalosan sajnos sehogy.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Achotep
Igen,az egyik célom az volt A másik,hozzáértőknek szólt (nem irigyeknek) akik a jobb alsó és felső sarokban lévő adatokból sok mindent kiolvasnak.Akkor több időm nem volt írni.Az álcája nagyon jó.
A jobb alsó sarokból az olvasható ki - többek közt - hogy az 4 csatádból mentél tier 10-el is.
Akkor meg ugye az átlag értékek már torzultak is az új prémium TD tekintetében.
Irigy nem vok, csak posztod egyszerű felvágásnak tűnt.
Előbb utóbb megveszem majd én is.
7 éve 11 hónapja - 7 éve 11 hónapja#253164Írta: CrossMetal1
Megválaszolva: CrossMetal1
Mind a négy csatát a Cda-val mentem!! Kétszer t8 kétszer t10-ben,Ezért az átlag 9.0.A kép lényege a találatok és átütések %a.
Prém lőszert nem használtam.
Last edit: 7 éve 11 hónapja by CrossMetal1.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: flexman911
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...