Jelenleg 171 vendég és 2 Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Ha szeretnel 1 arty magnest mindenkep szerezd meg, amugy ...
Kertesz 4 órával ezelőtt
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Mindig is vágytam egy Chieftainre. Bár tudom hogy már ...
actuallystewie 6 órával ezelőtt
Bonuszkód: FIGHT2WIN
Battlefield 2D style
21Megahertz 6 órával ezelőtt
[2.0] Jacktor modpack
Szia,már jó ideje nem játszom. Az utóbbi 1 évben ...
Kesumisu 18 órával ezelőtt
Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 1 napja
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 1 napja
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 1 napja
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 2 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 2 napja
azon kívül hogy begyűjtöd a (meglepően sok) kötvényt meg ...
bobitusz 2 napja
Ne csodálkozz. Ha megvan a napi küldi, akkor már ...
Shunz 2 napja
Játszhatatlan, agyhalottak....
BaliSan 2 napja
Least obvious WG employee
ianselot12 3 napja
[2.0] Jacktor modpack
A játék főkönyvtárában lévő mods és res_mods mappájában lévő ...
varsa 3 napja

Prémium harckocsik

7 éve 11 hónapja #253484 Írta: simron78
Megválaszolva: simron78
Tier 6-ban érdemes lehet megvenni a Cromwell B-t (igaz csak ritkán lehet kapni), mert azzal randomban és SH-ban is szépen lehet keresni és az angol közepes legénység képzésére is jó. Akik a svéd közepes-nehéz vegyes ággal játszanak, azoknak jó választás lehet a svéd tier 6-os prém (igaz az táras, lehet nem mindenki szereti).
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Béé

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

7 éve 11 hónapja #253486 Írta: Artyom1986
Megválaszolva: Artyom1986

Szia!

Próbáld meg a pótkaját tűzoltó helyett, nagyot lendít a dolgon és a dpm is az egekbe repül :) :) .A javítás nem rossz ötlet, mert ha elhasználod a javítót és újra lánc sérül gyorsabban kijössz belőle. Mostanában ugyan nem megyek vele sokat de olyan érzésem van mintha nem olyan lenne mint mikor kiadták...

Samy

Sziasztok!

A WZ-120-1G FT-hez szeretnék pár tanácsot kérni! Imádom ezt a td-t ,viszont elég sokszor "trollkodik" az ágyúja.
Teljes beszűkülés nélkül képes bármit elhibázni,ezt már "megszoktam",de valamikor totál a célpontra szűkülve is kegyetlenül mellé lő :whistle:

5. sorra mit javasoltak a legénységnek? Javításon gondolkozom de az újratöltődő javító készlet miatt nem tudom,hogy mennyire érdemes?

Köszi,megpróbáltam! Tényleg sokat dobott rajta főleg a látótávon :blink:

Mellékletek:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Samy70

7 éve 11 hónapja #253497 Írta: seelowe1
Megválaszolva: seelowe1

Tier 6-ban érdemes lehet megvenni a Cromwell B-t (igaz csak ritkán lehet kapni), mert azzal randomban és SH-ban is szépen lehet keresni és az angol közepes legénység képzésére is jó. Akik a svéd közepes-nehéz vegyes ággal játszanak, azoknak jó választás lehet a svéd tier 6-os prém (igaz az táras, lehet nem mindenki szereti).

nálam mág a rudy kedvenc, szarik-kal együtt :-)

7 éve 11 hónapja #253498 Írta: Béé
Megválaszolva: Béé
:rofl:

7 éve 11 hónapja #253507 Írta: ttaamm74
Megválaszolva: ttaamm74
Kérdésem:challengert húznám de nincs legénység melyik prémtankot vegyem matilda,excelsior?(van kuponom,csak legényhúzás lenne ,majd eladom...) :thx2:

7 éve 11 hónapja - 7 éve 11 hónapja #253518 Írta: Béé
Üdv!

Valakinek van valami infója a hétvégéről?
Küldik, leárazás, akció... stb...

Előre is köszi!

7 éve 11 hónapja #253521 Írta: EnuresisNocturna
Megválaszolva: EnuresisNocturna

Kérdésem:challengert húznám de nincs legénység melyik prémtankot vegyem matilda,excelsior?(van kuponom,csak legényhúzás lenne ,majd eladom...) :thx2:

A Challenger TD amiket felsoroltál pedig nehéz vagy közepes. Az még hagyján, de ott a Challenger 5 fős dupla töltővel és az egyik a rádiós. A MatildaBP pedig 4 fős és a pk a rádiós. Szóval még a tulajdonságok újra osztása is ott van. De ha úgy értetted, hogy előbb felhúzol egy 1-2 tulajdonságos legénységet akkor inkább Cromwell B és majd újra osztás a végén.
Minden másra ott az AT15a prémium td a fejlesztési fán :)
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: ttaamm74

7 éve 11 hónapja #253522 Írta: EnuresisNocturna
Megválaszolva: EnuresisNocturna

Üdv!

Valakunek van valami infója a hétvégéről?

Előre is köszi!

10.01-11.01 - Top of the Tree: Októberben a T110E3 ágához, azaz az egyik amerikai TD ághoz kapcsolódó leárazásokat és legénységi bónuszokat kapunk.
10.07-10.10 - Rivaldafényben: TD-k: Akciós TD-k, néhány bónusz (3x-os XP) és küldetés (nagy elsősegélyért).
10.14-10.17 - Még több kredit: Lehetőségünk nyílik majd extra kreditet szerezni, ami jól jöhet akkor ha pl. meg szeretnénk venni még a 0.9.20.1-es verzióváltás előtt az FV215b-t.
10.19-10.31 - Frissítsd az arzenálod: ÚJABB PRÉMIUM TANK BECSERÉLÉSI LEHETŐSÉG!
10.21-10.24 - XP láz: 3x-os XP a napi első győzelmekért és egy egyszerű küldetés, mellyel plusz barakkhelyekhez juthatunk majd.
10.28-10.31 - Trick or Treat: Gyorsított (2x) legénységi képzés, akciós felszerelések, álcafestések, feliratok és emblémák, plusz egy speciális küldetés fogyóeszközökért.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Béé

7 éve 11 hónapja #253523 Írta: Béé
Extra köszönet!!!

7 éve 11 hónapja #253524 Írta: Béé
:thx2:

Üdv!

Valakunek van valami infója a hétvégéről?

Előre is köszi!

10.01-11.01 - Top of the Tree: Októberben a T110E3 ágához, azaz az egyik amerikai TD ághoz kapcsolódó leárazásokat és legénységi bónuszokat kapunk.
10.07-10.10 - Rivaldafényben: TD-k: Akciós TD-k, néhány bónusz (3x-os XP) és küldetés (nagy elsősegélyért).
10.14-10.17 - Még több kredit: Lehetőségünk nyílik majd extra kreditet szerezni, ami jól jöhet akkor ha pl. meg szeretnénk venni még a 0.9.20.1-es verzióváltás előtt az FV215b-t.
10.19-10.31 - Frissítsd az arzenálod: ÚJABB PRÉMIUM TANK BECSERÉLÉSI LEHETŐSÉG!
10.21-10.24 - XP láz: 3x-os XP a napi első győzelmekért és egy egyszerű küldetés, mellyel plusz barakkhelyekhez juthatunk majd.
10.28-10.31 - Trick or Treat: Gyorsított (2x) legénységi képzés, akciós felszerelések, álcafestések, feliratok és emblémák, plusz egy speciális küldetés fogyóeszközökért.

7 éve 11 hónapja #253533 Írta: roboooo
Megválaszolva: roboooo
A havi listát látva,gondolom esély sincsen rá(főleg ilyen td-s hónapban) hogy a scorpion 7-es td a boltba kerüljön?
A durván 2-3 havonta volt a shopban a nyáron-ősz elején, valószínűleg csak a decemberi hónapra lesz megint kapható,legalább is én ezt gondolom.

7 éve 11 hónapja #253534 Írta: ttaamm74
Megválaszolva: ttaamm74

A Challenger TD amiket felsoroltál pedig nehéz vagy közepes. Az még hagyján, de ott a Challenger 5 fős dupla töltővel és az egyik a rádiós. A MatildaBP pedig 4 fős és a pk a rádiós. Szóval még a tulajdonságok újra osztása is ott van. De ha úgy értetted, hogy előbb felhúzol egy 1-2 tulajdonságos legénységet akkor inkább Cromwell B és majd újra osztás a végén.
Minden másra ott az AT15a prémium td a fejlesztési fán :)

köszi...gondolatmenet:nem akarok költeni sokat a wg-re elég csak a prémnap,napi 60-70ft...cromwell ,at drága azért hogy eladjam,...igen 1-2 skillt ráhúznék átképezném,de nem pocok legénység főleg parajelző nélkül csak kíváncsi volnék melyik a jobb... :thx3:

7 éve 11 hónapja #253536 Írta: Hunyadi_Loveszdandar
Megválaszolva: Hunyadi_Loveszdandar

Ahol t8-ban nagyot lehet farmolni, az a ranked, és esetleg az SH/CW, HA beengednek prém nyolcassal. Vannak prém nyolcasok amik egyértelműen alkalmasak erre a mókásra: Defender és BlackDog létjosultságát nem szokták vitatni az FC-k .. T34 és francia tigris is be szokott férni .. Chryler-ről keveset tudok de ellenfélként szoktam látni.... patriot vitatott, CW-re nem bizotos hogy vihető, a többi játékmódban el szokták viselni. Néha látni SkorpioG-t is, de ő erősen vitatott. ( Az ágyúja minden t8 dolgot átvisz, ez jó ... DE nem tud sebzést felvenni ( egy IS3-be ugye bele kell pumpáni 3000 sebzést .. mert a fele lepattan ... a Skorpió meg papír.. ráadásul nem mehet be a heavy pofozkodóba, szóval ott HP hátrány lesz .. meg a light szekció is szereti vadászni ... ) STRV S1-et nagyon ritkán látni csapat üzemmódokban ... az új kínai TD-ről még nem tudok nyillatkozni, hogy mennyire lesz népszerű. ( Ki lehetne próbálni h mi van ha egyet bevisznek...)

T8 SH-nak a kredit farm az értelme, ezért aki tud prémet visz.

Azok közül:
Defender = igen, ahogy írtad
GF = igen, ahogy írtad
T34 = nem kell
Patriot = igen
Skorpió = 1-2 ok (inkább 1)
AMX M4 1949 = (csak ha nincs más)
Chrysler = talán, de igényli a goldot, így pont a kredit farm nem érvényesül
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Sics, MegaJani

7 éve 11 hónapja #253549 Írta: Exami
Megválaszolva: Exami
Sajnos azt nem tudom, hogy 0. vagy 1. skill-e, de a bónusz XP szorzókkal nagyon gyorsan megvan a második sor is. Nekem a Pudel-en (ugyanilyen csomagban volt) már a 3. sort húzzák (80. csatánál), pedig elég gyenge játékos vagyok. Persze bekapcsolt legénységi fejlesztéssel. Nem emlékszem pontosan, de már a 3. sor is legalább 20%-on van. A prémium acc. is sokat dob rajta. Meg ha tudnék játszani...

7 éve 11 hónapja #253550 Írta: StraubZ
Megválaszolva: StraubZ
Szia!

Nekem nyár óta megvan a Tiger. A BIA képességet 0. sornak kapja. Ha olyan csomagot veszel, ahol van 15db 5x XP a győztes csatákra (benne kell lenni a 10 legjobban), akkor nagyon hamar fejlődik az "1." sor képesség. Ha még legénységi hétvége és személyes tartalék is van, akkor főleg :)
A tank amúgy megtanulható, higgadt játék kell vele. Jó a töltésideje és elég pontos is. Sok aranyat kell lőni vele, mert a 144-es átütés nehéz tanknak kevés (T-34/85, Cromwell tud ennyit..) 1000-es átlagsebzésre a 2. kiválóságjelet szereztem meg vele a minap, kb 200. csatára. Farmolni nem az igazi. Német tank fanoknak, történelem rajongónak lehet jó választás.
Ha kétszer meg is vennéd, aranyat akkor sem kapnál tudtommal, csak kreditet. Bár én ezt még nem próbáltam.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: CrossMetal1, gONE_CLICKin, Achotep

Téma: OFF topik

• TegRazor profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Én nem tudom ,hogy miért vagytok annyira oda......
    • Írta: TegRazor
    • 1 órája 12 perce ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• RockyRuciano profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • Írta: RockyRuciano
    • 2 órája 44 perce ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 5 napja 18 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 1 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 3 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 4 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.