A "mivel farmoljunk" egy örök kérdés, és soha nem volt rá egyszerű válasz.
Csak farmolás a cél, vagy legénységhúzás is, vagy élvezni szeretnénk netán?...
Hol akarunk farmolni: randomban vagy valamilyen csapatos játékmódban?
Milyen játékstílushoz keresel vasat, mit szeretsz csinálni... miben vagy jó?
Nekem az első prémjeim féláron vett t5 vasak voltak, Chi-Nu-Kai jött először, aztán beszereztem egy PzT25-öt is mellé.
Később becsatlakozott melléjük egy WZ-111 (ezzel ne akarj farmolni...), egy német bulldog, egy STRV S1 és egy Patriot. ( Francia tigris, SkorpióG, Defender érdekelnének még.. meg esetleg az új kínai TD... )
Ja és a t6 farmolók: Dicker Max és T-34-85M (ezek küldetésből lettek) és egy Type64.
Szoktam még hajtani a tier2-ben a VIC-et és t3-ban a BT-7art.-it ... ezeket nem mindenki tartja sokra, pedig ha már vannak, akkor remek farmolók és élvezetes kis vasak. ( Nem röhögni: tudom én hogy az STRV S1 mennyit hoz egy csatában meg hogy a VIC mennyit ... csakhogy egyikkel keresnem kell egy jó pozíciót és kb végigcampelnem a csatát ... még rosszabb ha mozogni is kell vele ... másikkal meg 2 perc max a csata és végig csinálok valami izgalmasat... BT-7arty meg azóta műxik, hogy skillsorokkal bőségesen ellátott csajszik ücsörögnek benne .. akik amúgy a T54LWT személyzetét alkotják

... ( optika célzásgyorsító venti álcafestés mellett) ... így már elég jól szűkül, elég pontos ... tudom mit ütök át mit nem ...
...
Én szeretem a Dicker Max-ot.
Olyan nagypapás cucc: lassan cammog... mondjuk én nem érzem vészesenek, de már az offroad driving is benne van ebben.
Az ágyúja királyság. Átüti amit át kell, ritkán szorul goldra. . (Azért egy defender frontpálcélját inkább ne basztassuk vele szemből,)
Kell hozzá ismerni a térképeket, hogy hova álljak be ... figyelni kell a csapatra is ...
Néha (nagyritkán) olyan is előfordult, hogy azért sebeztem vele nullát, mert a csapatom lerohanta az ellent ... egyszerűen nem jutottam lövéshez
A t8 framolók persze elvileg többet tudnak hozni nála - DE
- drágábbak, ha csak nem medet veszel leértékelve
- t8-ban jelenleg undorító játszani. Mármint randomban, A csaták túl nagy részében dobál magasabb tierbe, olyan meg hogy top tier legyek és 6-7 vasak ellen mehessek rohadtul ritka.
- t8-ban kibaszott sok tank van ... és ezek jelentős részének meg kell tanulnod a gyenge pontjait.. hogy hol kell lőni, és minden egyes tankod vonatkozásban hogy be tudod-e lőni AP-val vagy golddal, vagy HE-t kell spammelni rá ... és ha már t8, akkor megtanulhatod ezt egyből a t9 és t10 vasakra is.
Ahol t8-ban nagyot lehet farmolni, az a ranked, és esetleg az SH/CW, HA beengednek prém nyolcassal. Vannak prém nyolcasok amik egyértelműen alkalmasak erre a mókásra: Defender és BlackDog létjosultságát nem szokták vitatni az FC-k .. T34 és francia tigris is be szokott férni .. Chryler-ről keveset tudok de ellenfélként szoktam látni.... patriot vitatott, CW-re nem bizotos hogy vihető, a többi játékmódban el szokták viselni. Néha látni SkorpioG-t is, de ő erősen vitatott. ( Az ágyúja minden t8 dolgot átvisz, ez jó ... DE nem tud sebzést felvenni ( egy IS3-be ugye bele kell pumpáni 3000 sebzést .. mert a fele lepattan ... a Skorpió meg papír.. ráadásul nem mehet be a heavy pofozkodóba, szóval ott HP hátrány lesz .. meg a light szekció is szereti vadászni ... ) STRV S1-et nagyon ritkán látni csapat üzemmódokban ... az új kínai TD-ről még nem tudok nyillatkozni, hogy mennyire lesz népszerű. ( Ki lehetne próbálni h mi van ha egyet bevisznek...)
CW meg ugyebár teljesen más, ott a map ismeretében rakják össze eleve a csapatot.
Szóval: én szeretek t6-ban farmolni.
Nekem való (bénább) ellenfelek
Pörgősebb csaták
... és a T-34-85M, DickerMax, Type64 trió szépecskén hozza a kreditet, és még élvezem is őket...
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...