Jelenleg 180 vendég és egy Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Ha szeretnel 1 arty magnest mindenkep szerezd meg, amugy ...
Kertesz 2 órával ezelőtt
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Mindig is vágytam egy Chieftainre. Bár tudom hogy már ...
actuallystewie 4 órával ezelőtt
Bonuszkód: FIGHT2WIN
Battlefield 2D style
21Megahertz 4 órával ezelőtt
[2.0] Jacktor modpack
Szia,már jó ideje nem játszom. Az utóbbi 1 évben ...
Kesumisu 17 órával ezelőtt
Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 1 napja
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 1 napja
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 1 napja
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 1 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 1 napja
azon kívül hogy begyűjtöd a (meglepően sok) kötvényt meg ...
bobitusz 2 napja
Ne csodálkozz. Ha megvan a napi küldi, akkor már ...
Shunz 2 napja
Játszhatatlan, agyhalottak....
BaliSan 2 napja
Least obvious WG employee
ianselot12 3 napja
[2.0] Jacktor modpack
A játék főkönyvtárában lévő mods és res_mods mappájában lévő ...
varsa 3 napja

Prémium harckocsik

7 éve 11 hónapja - 7 éve 11 hónapja #254409 Írta: ttaamm74
Megválaszolva: ttaamm74
nnnnna,elcseréltem a htc-t FV4202-re... kíváncsi vagyok milyen lesz,ez az első nyolcas meg lehet az utolsó :d3: ....(3800 gold-ba került,ennyit remélem megér...).

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

7 éve 11 hónapja #254411 Írta: Kopasz0721
Megválaszolva: Kopasz0721

Üdv utoljára!

Köszönöm azok véleményét akik egy egyet értettek velem!
...de!

Ez az egész azért jött létre, hogy mindenki elmondhassa a véleményét... de azért, hogy a sajátot ráerőltessük a másikra mert...
Fikáztatok mert a 4-5 éves tankelemzésre és véleményekre adtam...
Ha elavult, le kellene venni!!! (vagy update)
Nem a másikat hülyének nézni!
Mindenki próbál tök okos válaszokat, véleményeket formálni de ezek semmit nem érnek...

Ui. Robb... a te hozzászólásaid a legsemmitmondóbbak...

Úgy hogy minden jót...

:troll:
Mellékletek:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Artyom1986, Anna_Blue, Kulung69

7 éve 11 hónapja #254421 Írta: Sics
Megválaszolva: Sics
Hm, én nagyon várom már a HTC-t, szép garázsdísz lesz. ( Kiváltani nem akarok küldetést, és egy még hiányzik az ötből, meg kettőt kéne még javítani is... mondjuk meg lesz pár napon belül, most hogy levitték a határokat... a kiváltós izéket majd a magasabb szintekre hagyom :D )

7 éve 11 hónapja - 7 éve 11 hónapja #254422 Írta: f3f64c6821528cf5b60f8a448c537a14
Megválaszolva: f3f64c6821528cf5b60f8a448c537a14

Üdv utoljára!

Köszönöm azok véleményét akik egy egyet értettek velem!
...de!

Ez az egész azért jött létre, hogy mindenki elmondhassa a véleményét... de azért, hogy a sajátot ráerőltessük a másikra mert...
Fikáztatok mert a 4-5 éves tankelemzésre és véleményekre adtam...
Ha elavult, le kellene venni!!! (vagy update)
Nem a másikat hülyének nézni!
Mindenki próbál tök okos válaszokat, véleményeket formálni de ezek semmit nem érnek...

Ui. Robb... a te hozzászólásaid a legsemmitmondóbbak...

Úgy hogy minden jót...

Kedves BÉÉ!

Ha neked semmit sem mondanak, az téged jellemez, mivel semmit sem tudsz "kivenni" belőle.
Ha ezt nem érted, akkor sajnálom:)

Szerk.: Amennyire ismerem az itt rendszeresen jelenlévőket, ha nagyon hülyeséget beszélnék, már felgyújtottak volna, és vígan taposnák a hamumat.:)
Ha nem tetszik amit olvasol, akkor nem biztos, hogy az a hülyeség:)
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Grande__Reagel, Kulung69

7 éve 11 hónapja #254428 Írta: Ergil
Megválaszolva: Ergil

nnnnna,elcseréltem a htc-t FV4202-re... kíváncsi vagyok milyen lesz,ez az első nyolcas meg lehet az utolsó :d3: ....(3800 gold-ba került,ennyit remélem megér...).

Akkor leporolom az FV-t, hátha megbízhatóbb lett a tornya

7 éve 11 hónapja #254430 Írta: Gest
Megválaszolva: Gest
Figyelem: Spoiler!

Próbáld úgy használni, hogy minden pályán azt nézed, hogy tudnád az előnyét kihasználni. Egy nagy előnye van, ez pedig a csőlehajlás. Ezt kell kihasználnod, amihez jó pályaismeret kell. Viszont, még ha így is teszel, akkor is el kell fogadni, hogy egy lassú papírdobozban ülsz, tehát nem igazán te leszel a meccsek hőse nagy átlagban. Kempelős járgány, szóval camo skill + háló elfér nála. Emellett, 4-5 éve se volt op a Dicker. Ha valóban olvastad az elemzést, a következő spoileres rész sem kerülhette el a figyelmed. Figyelmeztetett a cikk.

Figyelem: Spoiler!

7 éve 11 hónapja - 7 éve 11 hónapja #254437 Írta: CrawlingChaos
Megválaszolva: CrawlingChaos
Béé, visszanéztem, amikor bő 2 napja konkrétan rákérdeztél, hogy Rudy vagy Dicker, akkor 2 konkrét válasz érkezett. Jocek89 és Stefanitsr is a Rudy-ra szavazott, de mindketten jelezték, hogy jó lenne bővebben megérteni, hogy mire kell neked. Mindesetre a konkrét válaszodra egyetlen Dicker javaslat sem érkezett. Nagyjából kicsit bővebb kérdésre (jó credit hozam) bő 1 hete Sics írta, hogy creithozamra hatosban neki bejött a Rudy, a Dicker és a Type 64.
Én nem érzem, hogy bárki rábeszélt volna a Dickerre. Ezzel együtt valóban nem voltak elég karakán válaszok, mert ha nem ad a kérdező más támpontot, akkor szerintem nem kérdés, hogy a jelenleg egyértelműen RUdy-t kell venni, ha ebből a kettőből kell választani.

Egyébként meg fogsz lepődni, a Dicker átlagos credithozama valóban nem rossz, köszönthetően annak, hogy a nagy alfa révén, akik 2-3 lövést le tudnak vele adni egy csatában (de jellemzően mással se többet), azoknak több pénzt hoz, mint más hatos prémiumok, pláne, hogy a normál lőszer átütés jó, és így tier 8 keményebb ellenfelekig nem nagyon kell aranyhoz nyúlni.
Amit a Dickernél nem szabad elfelejteni, hogy sarkalatos gyengeségei vannak (lomha, nincs páncél), szituáció és pályafüggő erősségei vannak: pl. hiába van god-mode csőlehajlása, ha nem tudod minden pályán kihasználni, ahol meg ki tudnád, ott nem tudod hová menj, és hogy játsz vele, vagy hiába van a szintjén kiváló látótávolsága, és hiába őrizte meg a TD-k camo nerf előtti jellemzőit, ha nem vagy tisztában a láthatósági rendszerrel és hogy hol-milyen körülmények között tudsz vele élni, akkor ezekből semmit nem fogsz érzékelni. Az ágyúja egyébként egyáltalán nem rossz, a probléma ott kezdődik vele, hogy egy dolog, hogy nem tornyos tank, de ráadásul nagyon szűk a horizontális ágyúkitéríthetősége - márpedig ha meg kell mozdítanod a testet a célzáshoz, akkor szétesik a célkereszt, és hiába ereszted el a lövést, ha nem hagyod, hogy a célzásidő leketyegjen. Amikor viszont rászánod a célzásidőt, akkor meglepően pontos tud lenni. Én annak idején vettem meg 30%-os kedvezménnyel, amikor még harmadennyi prémium volt a játékban, és a meta inkább a TD-knek állt. Ez az idő már régen elmúlt, és már senkinek nem lenne szabad ebben gondolkodnia, mint egyedüli vagy akár első prémium tank a garázsban. Ugyanakkor, ha valaki német TD legényeket akar hatos szinten credit termelésre hajtani, arra még mindig elmegy. Ha valaki kacérkodik vele, én azt tanácsolnám, húzza ki a Sturer Emilt, és ha az a tank bejött, akkor van értelme megvenni a NagyF-t

Azt látni kell, hogy egy átlagos játékos kezében csak 3-4 körönként alkalmas egy igazán belevaló kört futni. Ha pedig az ember elszalasztja azokat a lehetőségeket, amikor jó pályán top tier helyzetben van, akkor betli az egész. Ezzel szemben egy Rudy-val egy átlagos/középszerű játékos is sokkal stabilabb teljesítményt tud elérni, így bár lehet, hogy összességében azzal sem termel több creditet, de kevésbé idegőrlő és megbízhatóbbnak érzi vele az ember a játékot. Ezzel együtt én a Rudy-t is annak javasolnám, ha nem elvárja tőle a klán hatos SH-ra, hogy először húzza ki a T-34-85-t, és ha az bejön, akkor hajrá.

Minden esetre én azzal a következtetéseddel nagyon egyetértek, és magam is csak azt tudom tanácsolni, hogy ne vegyél másik prémiumot jó ideig, és ne költs a játékra. Ha még itt leszel 5-6k játék után, és sok mindent kipróbáltál a kihúzható tankok közül, magad is jobban meg tudod majd ítélni, érdemes-e és mibe némi pénzt fektetni.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: CrossMetal1, Kopasz0721, darazati, Lord_Loga, csuzda, MegaJani, Kulung69, Béé

7 éve 11 hónapja #254462 Írta: Ergil
Megválaszolva: Ergil

Akkor leporolom az FV-t, hátha megbízhatóbb lett a tornya

Hát nem lett, azért valamennyire használható a tank, de nem egy Victoria.

7 éve 11 hónapja #254474 Írta: Hun_Vargs
Megválaszolva: Hun_Vargs
Sziasztok is-2 berlini változtát valamire megéri cserélni?

7 éve 11 hónapja #254486 Írta: Jocek89
Megválaszolva: Jocek89

Sziasztok is-2 berlini változtát valamire megéri cserélni?

Van olyan amire megérné, csak azok nem a tech treeben tanyáznak. Szerintem. Gyönyörű szép korhű tank, ne bántsd szegényt.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Kulung69

7 éve 11 hónapja - 7 éve 11 hónapja #254489 Írta: Nortonor
Megválaszolva: Nortonor
Ugyan nem prémiumtank, de a most futó csereakció miatt hasznos infó lehet:
Szükségem volt némi goldra a cseréhez, plusz a prémium fiókom is lejárt és elkezdtem nézelődni a speciális ajánlatok közt, hogy mi éri meg. Két csomag megvétele közt vacilláltam, az egyik 5700 ft-ért 30 nap prémium + összesen 3500 gold, a másik pedig 8600 ft-ért 30 nap prémium + 7000 gold.
A 3500 gold nem lett volna elég, a másik csomag árát pedig sokalltam és akkor eszembe jutott a Word of Warplanes. Ugye a Wot és a WoWp közös prémiumfiókot, goldot és free xp-t használ és a WoWp most kapott egy hatalmas updatet 2.0 néven és épp ezért az ottani prémium shop tele van jobbnál jobb akciókkal. Találtam is egy szimpatikus csomagot Fresh Start néven, amiben 30 nap prémium és 7500 gold foglaltatott 7200 forintért. Gyakorlatilag a wot prémium shopos nagyobb csomagnál 1400 forinttal olcsóbb és plusz 500 golddal tartalmasabb csomagot sikerült így vennem.
Szóval lényeg a lényeg, a tanulság: néha érdemes átnézni a World of Warplanes prémium shop-jába ha a wotos prem shopban nem találjuk a nekünk megfelelő csomagot, hiszen a két játék közt közös a prémium fiók, a gold és a free xp is!
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Lidercnyomas, CrossMetal1, SSLReaper, -Pannon-, PZoli, csuzda, Lucimiento, MegaJani, Jocek89, Morphus101, peterbadbone

7 éve 11 hónapja #254583 Írta: csirad
Megválaszolva: csirad
Sziasztok.A Jgtig 8.8-at be lehet cserélni az akcioban?Csak mert nincs a fejlesztéseknél,csak az amire cserélném.Köszi a válaszokat.

7 éve 11 hónapja #254584 Írta: Kulung69
Megválaszolva: Kulung69

Sziasztok.A Jgtig 8.8-at be lehet cserélni az akcioban?Csak mert nincs a fejlesztéseknél,csak az amire cserélném.Köszi a válaszokat.

Szia, be lehet.

Véleményem szerint nem éri meg tankot becserélni amúgy (max olyat, amit jutalomként kaptál), de ez persze lehet csak szerintem van így.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: csirad

7 éve 11 hónapja #254586 Írta: Mustang4244
Megválaszolva: Mustang4244
Na,most megpróbálok emlékezetből írni,szóval nem 100% hogy minden olyan mint amit ide leírok!!
(Mind saját tapasztalat alapján)

FV4202 (P),Alacsony,ellenben viszont pontos és gyorsan tüzelő ágyú tierjében és medek között kiemelkedő átütéssel.Nem front tank,inkább a tipikus support szerep áll jól neki.Ha teheted próbálj ne a páncélra hagyatkozni,mert bár pattinthat igen nagy kalibereket is,de ugye az rng..
Röviden:peek-a-boo.Valakivel együtt mozogsz,megvárod míg rá ellövi magát,majd odasózol.A sebessége miatt végre megvan a mobilitása is ahhoz hogy átvonuljon más oldalakra is!

IS-6:Nagy dorong,nagyot is üt,mint a szovjetek általában,már amennyiben eltalálod az ellenfelet.A páncélja igencsak jó de pont ez az átka is,mert mihelyt megjelenik,ott szinte garantált a gold betöltése.

T34 (Usa hevy):BRUTÁLIS löveg T8 prém tankhoz,a 248mm átütés szinte bármire elég.Ha az RNG is úgy akarja,és sikerül egy jó tornyozós helyet fognod nem fognak egykönnyen kirobbantani,főleg ha arty sincsen.VISZONT! Ha jót akarsz magadnak és a csapatnak SOHA nem mész egyedül sehova több okból is. 1x:Újratöltés Közel 14 sec,ami írtó sok,hogyha azt vesszük hogy az IS-6 pl alig 10,5 sec alatt betölt és az alfája csak 10dmg alacsonyabb.2:Toronyforgás:LASSÚ,szóval simán körbeforogja kis túlzással szinte bármi,amire rájátszik a brutálisan ocsmány talajellenállás is.Leginkább a T30-hoz vagy a T28 Protohoz tudnám hasonlítani,és leginkább úgy is kell használni mint egy nagy TD-t!

RHM Scorpion Waffentrager:128mm 248mm átütés,490 alfa...lényegében T8-ban megkapod a MAUS lövegét,és ha az valamit belő,azt nem teszik zsebre még T10-ben sem,bár ott már inkább már a gold miatt átkoznának (ha lenne még közös chat) :D Ja,igen innét is jön az első pofon,magyarán pofátlanul sokat találkozik T10-es szörnyekkel,ami 2 okból sem idillomos:1.Alca,ami nincs,és amilyen népszerú tank,szinte biztos hogy egyből megkapod az össztüzet,és hidd el 1150HP-t T10-ben igencsak gyorsan képesek elpárologtatni!

A többit meg majd máskor :trollol:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: peterbadbone

7 éve 11 hónapja #254623 Írta: Jocek89
Megválaszolva: Jocek89
Üdv.

"Sajnos" van egy harmincas kuponom, amivel igen kedvezően tudnék aranyat vásárolni, és volna becserélendő járművem is. Ugyan magam is meg vagyok győződve róla, hogy a tech tree nyolcasok nem igazán jók, de elgondolkodtam a kínai 112-n.
Elemzéseknek utánanéztem, kevés a pen, stb. Viszont ránézésre, és ellenfélként tapasztalva baromira nehéz feltörni a páncélját, így én az IS6-nál jobbnak látom. Érdemes szerintetek foglalkozni vele? 5k körüli aranyból és egy feleslegessé vált tank cseréjéből be tudnám szerezni, megszólalt bennem a kis zs*dó, hogy úgymondjam. Klasszikus funkciókra kéne, némi pénzkeresés, legénységképzés, randomban élvezni a tierlimit előnyeit. Főleg utóbbi tetszik, a többi tierlimites tankommal is jól szórakozok. Bár tapasztaltam, hogy a 122-es ágyúcsaláddal nem ömlik a lóvé, mert drága a lőszer. Na mindegy, szóval menyire őrültem meg szerintetek? Akinek van, milyen? Gondolom nem a falu bikája, de 5k-ért megvenné e újra, inkább így kérdezem.
Köszönöm a segítséget.

Téma: OFF topik

• Sixtyfeetofbridge profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Ez inkább szomorkodó poszt,  mert nem olyan...
    • Írta: Sixtyfeetofbridge
    • 14 órája 4 perce ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• RockyRuciano profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 órája 16 perce ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 5 napja 17 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 1 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 3 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 4 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.