Sört igyunk, vagy bort? Valami infót még közölj, hogy mit miért, mert hogy jött ez a dilemma, hogy német td vs orosz med? Mire kell, mit vársz tőle, stb. Szöges ellentét a kettő. Most én bemondhatom hogy Rudy, aztán jön egy td kedvelő és bemondja, hogy Max, egy harmadik illető meg lehet egyiket sem választaná. Okosabb nem leszel tőle, kérlek bővebben kérdezz.
Last edit: 7 éve 11 hónapja by Jocek89.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: f3f64c6821528cf5b60f8a448c537a14
Korábban kérdeztem véleményeket a Dicker Max-ról....
Gondolkoztam megvegyem-e.... hosszas utánajárás és kérdezősködés után (ami néha a fórumokon....abrakadabra) megvettem. A legnagyobb bánatomra!
A tankelemzése úgy indul, valóságos pénznyomda...túrót...
Az ágyú... állítólag a JPanter “cukormentes változata” ...írják...
Használhatatlan ipari hulladék!!!
180m után nem talál el semmit, úgy szórint egy sörétes puska... nem üt be szinte semmit... a mai nap tette fel a pontot az i-re... 59-16..lepattant...oldalról...
SZÉGYEN!!!!
Egyben dühítő...
Elérte a WG hogy soha többet ne vegyek semmit a shopból...
Köszi WG!!
...a jó játékélményt is...
Korábban kérdeztem véleményeket a Dicker Max-ról....
Gondolkoztam megvegyem-e.... hosszas utánajárás és kérdezősködés után (ami néha a fórumokon....abrakadabra) megvettem. A legnagyobb bánatomra!
A tankelemzése úgy indul, valóságos pénznyomda...túrót...
Az ágyú... állítólag a JPanter “cukormentes változata” ...írják...
Használhatatlan ipari hulladék!!!
180m után nem talál el semmit, úgy szórint egy sörétes puska... nem üt be szinte semmit... a mai nap tette fel a pontot az i-re... 59-16..lepattant...oldalról...
SZÉGYEN!!!!
Egyben dühítő...
Elérte a WG hogy soha többet ne vegyek semmit a shopból...
Köszi WG!!
...a jó játékélményt is...
Próbálj meg a legmeredekebb lejtők mögül lődözni, hátha segít
300-as átütésű ágyúval is pattanhatsz bármilyen papírtanknak a fenekéről is, ha pont olyan részt és olyan szögből találsz el, ami auto-lepattanó. Ez sajnos a játék része, ilyen a mechanikája.
Erről viszont nem a Dicker max vagy a prémium shop tehet. Többen is írták ebben a témában, hogy elég "hulladék" egy tank, te pedig mégis egy több, mint 3 éves elemzésre hallgattál inkább.
Sok mindenért lehet szidni a WG-t, de az olvasottak alapján te hoztad meg a döntést (a negatív vélemények ellenére), hogy megveszed.
Valami hasonlót szerettem volna írni én is, de köszönöm neked, hogy megírtad, én nem tudtam volna ily finoman fogalmazni.
7 éve 11 hónapja#254339Írta: f3f64c6821528cf5b60f8a448c537a14
Megválaszolva: f3f64c6821528cf5b60f8a448c537a14
Az Strv S1-el lenne egy kérdésem:
Ti mennyire tudtok/lehet lőni vele utazó üzemmódban?
Az első skill nyilván 6. érzék/álca/álca.
mit javasoltok másodiknak?
Előre is köszi
7 éve 11 hónapja#254344Írta: ca19e12e580919cf29b893af5edc7b20
Megválaszolva: ca19e12e580919cf29b893af5edc7b20
Szia!
Menet közben nem igazán lehet vele lőni, nekem legalábbis nem nagyon sikerül. Belerongyolni az ellen oldalába, hátsójába ha a helyzet úgy kívánja. Másodiknak BIA feltéve ha nem lányok vannak benne, egyébként meg a felderítő, kuplung égető, helyzetfelismerést javasolnám. Nagyon jól tud spottolni ez a TD hasznos a jó látótáv.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: f3f64c6821528cf5b60f8a448c537a14
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...