Jelenleg 149 vendég és egy Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Ha szeretnel 1 arty magnest mindenkep szerezd meg, amugy ...
Kertesz 5 órával ezelőtt
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Mindig is vágytam egy Chieftainre. Bár tudom hogy már ...
actuallystewie 7 órával ezelőtt
Bonuszkód: FIGHT2WIN
Battlefield 2D style
21Megahertz 7 órával ezelőtt
[2.0] Jacktor modpack
Szia,már jó ideje nem játszom. Az utóbbi 1 évben ...
Kesumisu 20 órával ezelőtt
Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 1 napja
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 1 napja
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 2 napja
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 2 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 2 napja
azon kívül hogy begyűjtöd a (meglepően sok) kötvényt meg ...
bobitusz 2 napja
Ne csodálkozz. Ha megvan a napi küldi, akkor már ...
Shunz 2 napja
Játszhatatlan, agyhalottak....
BaliSan 2 napja
Least obvious WG employee
ianselot12 3 napja
[2.0] Jacktor modpack
A játék főkönyvtárában lévő mods és res_mods mappájában lévő ...
varsa 4 napja

Prémium harckocsik

7 éve 10 hónapja #258242 Írta: BiO_rOo_BOT
Megválaszolva: BiO_rOo_BOT
Na ja, de Revo van a boltban, Lorr meg csak talán lesz. Amúgy igazad van - ha fhanszia akkor Lorr.

Mi ez a nagy revo őrület? Ha flanszia és másodvonalbeli, akkor lorri.

Inkább fv4202. Van páncél(relatíve, de revónak ennyi sincsen), átütés, mobilitás, csőlehajlás, rohadt óccsó.

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

7 éve 10 hónapja - 7 éve 10 hónapja #258254 Írta: Balista1
Megválaszolva: Balista1
F3rmi beidézett fentebb. Csak a Panther M10 "ügyhöz "néhány gondolat. Kb. négy éve játszom a WOT- al és eleinte kb. 10 K csatáig fogalmam sem volt medekről, heavykról, ezek szerepéről. térképekről stb. De bevallom nem is érdekelt. Kigurultam valamivel és jól elbujtam. Gondoltam, majd a végén minden lesántult ellenfelet megölök és kész. Nos ez vot az én hatalmas stratégám, aminek a generál statra gyakorolt hatásától csak egy új accal lehetne megszabadulni. Ahhoz viszonz már túl sok T X ig húzott ágam van.
Némi tudatra ébredés után a Panther M10 volt az első prem. tankom. Minden nap tóltam és rengeteget kreditet gyüjtögettem vele elégedetten. De az evolúció végtelen lajtorjáján feljebb kapaszkodva azt kellett látnom, hogy ez a megymag köpködő egyre jobban idegesít. Egy kis alfás, kis penes tankkal sokkal többet kell dolgozni. Ekkor megérett a gondolat, hogy eladom - akkor még nem volt becserélés - és jött az IS6 /ami akkor frenetikus volt/ és idővel a többiek. Tudom az M10 azóta kapott buffot és elhiszem, hogy ismét használhtó lett. Viszont egy időre teljesen eltünt a játékból- valószínüleg nem ok nélkül.
Azt kell mondjam, én megértek mindenkit aki hosszan tépelődik prem. tank vásárlás előtt. Nem egyszerű. Ikonikus tankok mentek a levesbe, - vagy már csak golddal használhatók - és jött egy prémium dömping, / a WG elkezdte ontani a prem tankokat / melyeknek csak töredéke ér valamit. Szándékosan nem írok példákat, mert vannak kik önkívületi állapotba kerülnek, ha valami kritika éri kedvenc tankjukat és nincs kedvem ilyen vitát generálni.
Viszont a másik habitusa, játékhoz való viszonyának ismerete nélkül ajánlani is felelősség. Én például elvárom a prem tankjaimtól is, hogy nyújtsanak valamilyen játék élményt is. Hiába döl a lé, ha munkának érzem az együttlétet. Másnak esetleg ez nem számít, mert más célok motiválják vásárláskor.
Szóval nem egyszerű.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Patsky, Morphus101

7 éve 10 hónapja - 7 éve 10 hónapja #258265 Írta: Kulung69
Megválaszolva: Kulung69
Na megvettem a 112-t. 6 csata, 50% WR, 1500 átlag DMG eddig. HEAT egyszer megviccelt, de nem idegeskedem. Nem értem mi a baja vele bárkinek is. Eddig egyszer mentem mínuszba egy csatában, az is 1000 credit volt. Páncélja korrekt. 100%-os skill nélküli legénység (biát húzok elsőnek), vstab, töltés-és célzásgyorsító amit használok. Értelmesebb körben ahol nem goldozok/1-2 ammot 30-40k profit. 30 AP, 10 HEAT és 5 HE van betárazva. Úgy gondolom, hogy mivel limites, abszolút használható.

Egyelőre pozitív csalódás a tank, remélem ez a jövőben sem fog változni.

Edit: Beszabadultam tier 8-ba, 3 szintes MM-el és full ap 3300 sebzés sima ügy volt.

7 éve 10 hónapja #258285 Írta: HUNterRichie
Megválaszolva: HUNterRichie

Eddig egyszer mentem mínuszba egy csatában, az is 1000 credit volt.

IS6-al is ez van, ennek ellenére egy idő után unalmas az állandó +1 és egyik alap funkció, mármint az átlagnál nagyobb bevétel, az... na azt elvitte a cica ezzel az új MM-el.

7 éve 9 hónapja #258286 Írta: Kulung69
Megválaszolva: Kulung69

IS6-al is ez van, ennek ellenére egy idő után unalmas az állandó +1 és egyik alap funkció, mármint az átlagnál nagyobb bevétel, az... na azt elvitte a cica ezzel az új MM-el.

Nem tudok veled egyetérteni, én jó MM-et kapok, az esetek felében tier8, és az esetek harmadában pedig 40k profit. Lehet vele veszteséges kört futni, de akkor ha csak HEAT-et spammel az ember, ez pedig rám nem jellemző.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Leopardusz

7 éve 9 hónapja - 7 éve 9 hónapja #258396 Írta: Mortein
Megválaszolva: Mortein
Szombaton megvettem a T54 F. P.-t , mindenkepp egy medet szerettem volna, hogy a batchat mellett tudjak massal is kampanyozni no meg van Wz 120 TD a garazsban meg KV5 igy 1 kozepest hianyoltam csak meg volt egy fullos legenysegem bele majdnem a 4. skillet huztak amit mostanra mar elertem..

Kicsit feltem megvenni az elejen, de azt kell, hogy mondjam eleg kellemes kis gep sztem, nagyon jokat lehet vele pattintani es az atutese is egesz korrekt a pontossag is rendben van szerintem, foleg ha fullon beszukul, neha olyanokat talalok el, hogy meg is lepodok.. :P

Annyira tetszik, hogy szerintem el is kezdem hamarosan az orosz med agat es a t62 lesz a kiszemelt, regota tetszik amugy is..

Ime 1 replay a t54-el , persze ez 1 igen jol sikerult kor es a mazli is velem volt igen csak, 2x robbantottam 1 csataban :trollol:

Melléklet:

Fájlnév: 20171127_1...otreplay
Fájlméret:1,551 KB
Mellékletek:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: CrossMetal1, Balista1, Kulung69

7 éve 9 hónapja #258449 Írta: AntTheZ
Megválaszolva: AntTheZ
És ha már a T54 mod-nál tartunk.
Mindenki kérdezi, hogy keres a tank.

Nem lőttem nem nagyon volt rá lehetőség, viszont betöltöttem a spotter szerepét.

Tehát ilyet is lehet.
Mellékletek:

7 éve 9 hónapja #258452 Írta: BiO_rOo_BOT
Jelenleg inkább Object 140 felé menj ;-)

Szombaton megvettem a T54 F. P.-t , mindenkepp egy medet szerettem volna, hogy a batchat mellett tudjak massal is kampanyozni no meg van Wz 120 TD a garazsban meg KV5 igy 1 kozepest hianyoltam csak meg volt egy fullos legenysegem bele majdnem a 4. skillet huztak amit mostanra mar elertem..

Kicsit feltem megvenni az elejen, de azt kell, hogy mondjam eleg kellemes kis gep sztem, nagyon jokat lehet vele pattintani es az atutese is egesz korrekt a pontossag is rendben van szerintem, foleg ha fullon beszukul, neha olyanokat talalok el, hogy meg is lepodok.. :P

Annyira tetszik, hogy szerintem el is kezdem hamarosan az orosz med agat es a t62 lesz a kiszemelt, regota tetszik amugy is..

Ime 1 replay a t54-el , persze ez 1 igen jol sikerult kor es a mazli is velem volt igen csak, 2x robbantottam 1 csataban :trollol:

Melléklet:

Fájlnév: 20171127_1...otreplay
Fájlméret:1,551 KB

7 éve 9 hónapja #258456 Írta: HUNterRichie
Megválaszolva: HUNterRichie

én jó MM-et kapok, az esetek felében tier8

Komolyan irigyellek :)
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Kulung69

7 éve 9 hónapja - 7 éve 9 hónapja #258464 Írta: Mortein
Koszi a tanacsot, de kifejtened picit bovebben, hogy miert lenne jobb az obj 140 mint a t62? :)

7 éve 9 hónapja #258468 Írta: BiO_rOo_BOT
Ezt az O140 buffja óta szoktuk tanácsolni, hogy miért? Volt erről egész komoly beszélgetés, szerintem a szovjet tankok fórumban utánanézhetsz.
Röviden az §140:
- gyorsabb
- már legalább annyira páncélozott mint a T62A (valahol jobban)
- az ágyú soft-stat -ok kicsit jobbak.

A különbség nem nagy, de a buff után mintha inkább az O140 javára billnne a mérleg.

Koszi a tanacsot, de kifejtened picit bovebben, hogy miert lenne jobb az obj 140 mint a t62? :)

Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Balista1, Mortein

7 éve 9 hónapja - 7 éve 9 hónapja #258471 Írta: Mortein
Ismet az uj szerzemeny a t54 B)
Ne haragudjatok, hogy megint dobok egy kepet meg 1 videot, de meg kell osztanom mert egesz jol sikerult, persze a szerencse egy jo nagy adaggal ismet mellem allt, foleg, hogy kuldim is volt kigyujtani az ellent es ez 2x is sikerult... :trollol: :trollol: :trollol:

Szerk. most gondolkodok, hogy inkabb az "oromkodo" topicba kellett volna lehet, elnezest ha ez itt off...
Mellékletek:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: tiger, MegaJani, AntTheZ, Kulung69

7 éve 9 hónapja - 7 éve 9 hónapja #258738 Írta: Artyom1986
Megválaszolva: Artyom1986
Sziasztok!

A SU-100Y megéri? (van vmi -20%os kuponom rá vagy mi). De nem hiszem hogy mostanság "beleillik" a játékba,ha jól tudom elég vacak a camoja ,papír és elég lassan vánszorog :sick:

7 éve 9 hónapja #258739 Írta: dobilaci
Megválaszolva: dobilaci

Sziasztok!

A SU-100Y megéri? (van vmi -20%os kuponom rá vagy mi). De nem hiszem hogy mostanság "beleillik" a játékba,ha jól tudom van camoja ,papír és elég lassan vánszorog :sick:

Nem, ne adj ki erte penzt!
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Artyom1986

7 éve 9 hónapja #258740 Írta: Shrek
Megválaszolva: Shrek

Sziasztok!

A SU-100Y megéri? (van vmi -20%os kuponom rá vagy mi). De nem hiszem hogy mostanság "beleillik" a játékba,ha jól tudom elég vacak a camoja ,papír és elég lassan vánszorog :sick:

Amit írtál az mind igaz, plusz ott van a nehézkes ágyúkezelése is a minimális kitérítéssel és a lassú célzással. Viszont. Az átütése gyakorlatilag bármire elég és 400-as pofonokat oszt. Most mentem vele egy kört: 4 jó lövés, 1500 dmg, 1 kill. Nettó 30ezer, prém fiókkal nettó 48ezer. A fun érzést erősíti a rengeteg kigyújtott, felégetett vagy tornyavesztett enemi. :) Nem könnyű vele játszani, de ha ráérzel tud kellemes perceket szerezni.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: MegaJani

Téma: OFF topik

• TegRazor profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Én nem tudom ,hogy miért vagytok annyira oda......
    • Írta: TegRazor
    • 2 órája 36 perce ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• RockyRuciano profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • Írta: RockyRuciano
    • 4 órája 8 perce ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 5 napja 20 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 1 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 3 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 4 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.