Én a T5-ös prémek közül még a Pz.T25-öt tudom ajánlani. Több mint 1000 valahányszáz csatám van vele és még mindig imádom. Bár már van másik prémem, de néha még elgurulok vele 1-2 körre és még mindig jó.
Mobilis kis gép, bár nagyon lassan fordul, szóval valakit körbeautózni elég nehéz...
A lövege nem rossz, bár nekem kicsit lassan céloz és pontatlan is (mintha régen potosabb lett volna, de ez csak konteó

). Egész gyorsan lő, bár T1 hevi meg jópár td ellen nem túl jó ötlet kiállni 1v1-ni (t67 m10 stug3 amik gyorsan lőnek)
Bár páncélról nem lehet beszélni, mégis egy kis ésszel használva tud pattintani. Még néha a sidescrape is bejön, bár ez inkább csak a gyengébb ellenfelek ellen jön be...
Ha tudsz sebezni olyan 800-1000 körül arramár dob vagy 20-25k-t. Ha sebzel 1500-at meg van vagy 5-600 assist dmg-ed, arra már ad 30k felett. Nekem asszem a legtöbbet, ami volt vagy 45k asszem olyan 2500 dmg-re meg vagy 500 assistra adta. De átlagoaan mondom, ha jól tolod akkor 20k-t simán ad tisztán.
Jó gép az E50-sem legényeit vele húztam ki, szóval ha német meded is van, legénységet fejleszteni sem utolsó. Bár nyilván a panther 8.8 jobb mind pénz mind legénység fejlesztés szempontjából.
Első prém tankom volt és egyáltalán nem bántam meg.
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...