Asszem ezt a virtuális párbajt most kihagyom - ma nem érzem magamban a póvert 
Srácok, tessék minél több Chryslert venni mert a számok azok számok, és a csillámpónik +4k wn8-at tolnak vele 
Az igen.
Jól van, akkor szerinted egy roncs, mert az, mások szerint meg nem, és nem is sikerült érvelnem semmivel, amivel ez elmozdult volna.
Először a teljes játékosbázist bemutató grafikonon, hogy mindenki túlteljesít benne. (Az illyen 45-47 százalékos játékosok ránézésre nem, de valójában ők tier nyolc már releváns mértékben az overall győzelmi százalékuk alatt lesznek átlagban - tehát ott is.)
Aztán, mivel felhoztad, hogy nem okoz problémát a "mindennapokban", ezért indokoltam, hogy aránylag kevés jó játékos játszik vele, és ezért kiemeltem egy hozzászóló és egy streamer eredményét.
Nem tudom, ebben mi a virtuális párbaj, vagy hogy lett ebből fontos a 4k+ wn8. Mindkét játékosnál top sebzés és top wr között T8.
Nem tudom, akkor mi az, ami jelentene bármit. Valószínűleg semmi. Főleg, ha az újrakezdő mestertől jön

.
Megvásárlásra pedig nyilvánvalóan én sem javaslom, mert harmadszorra is, nem látom, miért akarnál creditbeli profit nélkül huzamosabb ideig T8 játszani. (Shamanhoz és Goldmalachoz szólt az első hozzászólásom.)
Komolyan mondom sírok, ebben a játékban OP tankok özönlenek minden sarkon. 
Igaz, még arra sincs széles körben elfogadott magyarázat, meghatározás, hogy valójában mi is az "OP"... 
Nem tudom, mennyire lehetnek ebben nagy különbözőségek. Nem látom, ha valamiben minden játékos, gyenge, közepes és erős is egyértelműen túlteljesít a saját szintjéhez képest, a tank a többi tankhoz képest, a tanktípushoz és tierhez képest, mindenhez képest, akkor az, hogyan nem lesz overpowered? Vagy ahogy Orzanel mondja, ha egy tank egyetlen gyenge tulajdonsága az alacsony base pen, meg maga a tier, akkor az hogyan nem lesz OP?
Ez alapján, ha engem kérdezel, tier nyolc: Defender, Chrysler, Lorraine, WZ 120 1G FT. Esetleg, egy fokkal lejjebb: Patriot, VK100, meg valami, amit elfelejtek. (Szerk.: a VK100 amúgy gyengülőben, talán a sok TD...)
Ez özönlés minden sarkon? Hozzáteszem, a T8 kifejezetten balanszálatlan szint (persze sok tank is van), még az elmúlt hónapok változtatásai után is. Tele van alul teljesítő tankokkal, és az OP lista is rövidebb lenne máshol. A tier 10 is, 907 és type5 ide vagy oda, ehhez képest egész jól néz ki.
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...