7 éve 7 hónapja#266252Írta: f3f64c6821528cf5b60f8a448c537a14
Megválaszolva: f3f64c6821528cf5b60f8a448c537a14
Az a vicces, hogy amikor meglebbentették a hírt, kb. hónapja, én nagyon szerettem volna.
Aztán amikor jöttek az első adatok, akkor már kicsit savanyú volt a mosolyom.
Aztán amikor jöttek az első-kézből tapasztalatok el is tűnt az a mosoly.
Sajnálom, hogy nem sikerült a WG nek egyedivé tenni ezt a tankot, volt benne lehetőség.
Nem tudom, mi volt a koncepció mögötte, mit reméltek?
Mire kellene használni?
Remélem tanultak a Maurer esetéből és ezt nem hagyják veszni.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: johnredford
az biztos,hogy jobban igényli a játéktudást.
talán nem ajánlotta fel a rendszer gyengébbeknek.
De felajánlotta.
...nekem viszont nem kellett, nem szimpatikus
Ja nekem is feldobta csata után, de ezt én sem veszem meg. Kínlódnak rendesen a prém tankokkal. Állítólag a Mauerbreckerrel is melléfogtak, többre számítottak.
Mire számítottak? Mi lesz? Tele van a tier8 prémiumokkal amik jobbak mint a sima mezei kifejleszthető társai. Azt gondolták majd úgy veszik az emberek a gyengébb prémiumokat is mint a cukrot? Annyi hülye és gyűjtő pedig nincs ezek szerint, hogy jól kijöttek volna belőle. Bár szerintem ilyen szinten már minden kiadott program és modell csomag már bőven a nyereség kategória a WG-nél.
Mint írtam, szerintem nem rossz tank, sőt nagyon élvezhető, már ha valaki elfogadja, hogy spottolni könnyebb vele, de dmg-elni nehezebb.
És hogy ne lenne egyedi, azt semmiképpen se mondanám.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: johnredford
Nem mondtak le a haszonról. Jelenleg korai hozzáférésben van a tank ami a prémium fiókosok számára elérhető így.
Egy kicsit elhúzzák a dolgot, hadd lássák az ingyen játszók, hogy ez valami egyedi dolog. Majd mikor ennek következtében a hivatalos fórumbejegyzések p2w flag száma elér egy bizonyos szintre, már repül is a prémshopba a "pórnépnek" is (lehet hogy pár százalékkal drágábban!?).
Szóval ne aggódjatok nem fogtok lemaradni semmiről! (szvsz. ha nem veszitek meg akkor sem )
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...