Jelenleg 61 vendég és egy Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

Látok egy ilyen egyszeri ajánlatot a shopban. Gondlom ti ...
PZoli 6 órával ezelőtt
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Ha szeretnel 1 arty magnest mindenkep szerezd meg, amugy ...
Kertesz 13 órával ezelőtt
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Mindig is vágytam egy Chieftainre. Bár tudom hogy már ...
actuallystewie 14 órával ezelőtt
Bonuszkód: FIGHT2WIN
Battlefield 2D style
21Megahertz 15 órával ezelőtt
[2.0] Jacktor modpack
Szia,már jó ideje nem játszom. Az utóbbi 1 évben ...
Kesumisu 1 napja
Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 2 napja
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 2 napja
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 2 napja
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 2 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 2 napja
azon kívül hogy begyűjtöd a (meglepően sok) kötvényt meg ...
bobitusz 3 napja
Ne csodálkozz. Ha megvan a napi küldi, akkor már ...
Shunz 3 napja
Játszhatatlan, agyhalottak....
BaliSan 3 napja
Least obvious WG employee
ianselot12 3 napja

Prémium harckocsik

7 éve 8 hónapja #265554 Írta: peterbadbone
Megválaszolva: peterbadbone

Sziasztok!
Valaki esetleg tudja hogy a Primo Victoria valamikor bekerül a prém shopba?

Biztosan bekerül. Október-november tájékán is lehetett kapni és az adventi kalendáriumban is benne volt, szóval kitartás! :)
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: benya279

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

7 éve 8 hónapja - 7 éve 8 hónapja #265556 Írta: Medden
Megválaszolva: Medden

Tud valaki valamit az ELC EVEN-ről?
Vagy a WG úgy döntött,hogy inkább kuka.

Holnap reggel 6:00-tól lesz lecserélve a mostani M56 Scorpion a spéci ajánlatokban, lehet ez kerül be helyette.

Ráadásul "Spot Light" weekend lesz és "Prémium és normáls lightok lesznek leárazva".
(Még az év eleji "a mire számíthatunk januárban" cikk szerint)

7 éve 8 hónapja #265557 Írta: Solinari
Megválaszolva: Solinari

Sziasztok!
Valaki esetleg tudja hogy a Primo Victoria valamikor bekerül a prém shopba?

NA-n például nemsokára ergó van remény rá.
thearmoredpatro...month/
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: benya279

7 éve 8 hónapja #265562 Írta: Kulung69
Megválaszolva: Kulung69
worldoftanks.co...-2018/

Na ezt skubizzátok! Defender lesz a shopban. Ilyenkor jó, hogy az amerikai szerveren tolom. Nem terveztem költeni a Wotra, de ez lehet felülírja. Aztán lehet kihagyom, mert újabban nem igazán fér bele az időmbe a wotozás.

7 éve 8 hónapja #265564 Írta: f3f64c6821528cf5b60f8a448c537a14
Megválaszolva: f3f64c6821528cf5b60f8a448c537a14

worldoftanks.co...-2018/

Na ezt skubizzátok! Defender lesz a shopban. Ilyenkor jó, hogy az amerikai szerveren tolom. Nem terveztem költeni a Wotra, de ez lehet felülírja. Aztán lehet kihagyom, mert újabban nem igazán fér bele az időmbe a wotozás.

Ki miért tolja az ipart másik szerveren? Ezt azért kérdezem, mert nekem eszembe sem jutott ilyesmi.

2 észrevétel:

1. Ha rákattintok a linkre, felugrik egy kis ablak, hogy biztos, hogy oda akarok kattintani? Tekintve hogy az én régiómhoz az EU való. Hát ja, majd már itt is kell ujjlenyomatot adnom vagy mi?:)

2. Az amcsi szerver kínálata sokkal érdekesebbnek tűnik mint az eu-sé, de ez a töredék angoltudásom miatt is lehet. Ti mit gondoltok?

7 éve 8 hónapja #265566 Írta: Kulung69

worldoftanks.co...-2018/

Ki miért tolja az ipart másik szerveren? Ezt azért kérdezem, mert nekem eszembe sem jutott ilyesmi.

2 észrevétel:

1. Ha rákattintok a linkre, felugrik egy kis ablak, hogy biztos, hogy oda akarok kattintani? Tekintve hogy az én régiómhoz az EU való. Hát ja, majd már itt is kell ujjlenyomatot adnom vagy mi?:)

2. Az amcsi szerver kínálata sokkal érdekesebbnek tűnik mint az eu-sé, de ez a töredék angoltudásom miatt is lehet. Ti mit gondoltok?

Én spec. azért tolom másik szerveren, mert egy ismerősöm meggyőzött, hogy játsszunk itt, mert balfaxságból NA-ra regisztrált és csak így tudtunk szakaszozni. Aztán mostanra abbahagyta a játékot...
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: f3f64c6821528cf5b60f8a448c537a14

7 éve 8 hónapja - 7 éve 8 hónapja #265569 Írta: CrawlingChaos
Megválaszolva: CrawlingChaos

2 észrevétel:

Nekem is van amcsi acc'-om, bár azon még kevesebbet játszok, mint az EU-n. Nálam a történet egyszerű, a játékot eredetileg a nagyfiam találta, bár akkor még ő se volt annyira nagy, mint most. Elsőre az amerikai szerverre talált rá és azt telepítette, így én is azon hoztam létre az acc'-ot. Eltelt 2-3 hónap, mire komolyabban el kezdtem nézelődni a játék után, és akkor esett le, hogy van EU szerver is. Ráadásul akkortájt még lebegtették annak a lehetőségét, hogy majd egyszer lesz szerverek közötti átjárási lehetőség. Aztán ezzel együtt persze leszedtem az EU klienst is, és arra is csináltam fiókot. Mivel az amerikain első blikkre az oroszokat meg a németeket kezdtem el húzni, így ide az EU-ra került minden más.
Annak idején amúgy sem tűnt rossz boltnak, mivel akkortájt még nem volt 5-10 kihasználatlan garázs és barakkhelyem, meg aztán ez a játékszabályzat szerint "legális" módja a fiók halmozásnak, és mivel alapvetően szabálykövető vagyok, így azt gondoltam, így minden kerek. :P

Én nem szoktam azt érezni, hogy az amerikain sokkal jobb ajánlatok lennének. Néha egyszer-egyszer igen, olyankor mindig van is olyan, aki bedobja, hogy bezzeg az amerikai szerveren, de azért hosszabb távon szerintem az EU-n jobb a kínálat és az akciók. Az amerikain hamarabb indultak talán az ilyen kis mini küldetések, meg talán mai napig több van belőlük, de azért azokból sem esnek akkora jutalmak, amik miatt nagyon szégyenkeznünk kéne.

7 éve 8 hónapja #265570 Írta: Medden
Megválaszolva: Medden
Hm amúgy ez az új light van NA-n már? :o Akkor tuti ez lesz nálunk is, pedig jó lett volna egy T92.

na.wargaming.ne...portal

7 éve 8 hónapja - 7 éve 8 hónapja #265577 Írta: Solinari

worldoftanks.co...-2018/

2 észrevétel:

Ha jól rémlik az akciók kb ugyanannyiba kerülnek mint EU-n csak dollárban, ergó valamivel olcsóbbak.

Nekem a küldik meg heti akciók is pofásabbnak tűnnek.

Ennek ellenére nem csináltam még NA accot.

Apropó Kínait tudok innen csinálni valaki próbálta már? Ping ilyesmi?

7 éve 8 hónapja #265580 Írta: SchmityHUN
Megválaszolva: SchmityHUN

Sziasztok!
Szeretném kikérni a véleményetek, milyen közepes prémium tankot érdemes meg venni??? :thx2:

Igazából nekem is ajánlották, de azért elmondom az én véleményem is, amit tapasztaltam.

Panther M/10

Az első pár csatánál majdnem eladtam, de ahogy többet játszik vele az ember és kezdi megérezni, akkor egy bitang jó tank.

Nagyon könnyen rá lehet jönni a stílusára, és utána élvezetes is. Kreditet szuperul hozza.

Én csak ajánlani tudom.

7 éve 8 hónapja #265581 Írta: tiger
Megválaszolva: tiger

worldoftanks.co...-2018/

2 észrevétel:

Ha jól rémlik az akciók kb ugyanannyiba kerülnek mint EU-n csak dollárban, ergó valamivel olcsóbbak.

Figyelem: Spoiler!

Nekem van Ázsiai accom,ne kérdezd miért csináltam,valószínű az alkohol fokom elég magas lehetett akkoriban,na meg lehet le akartam alázni a sok anime fun-t,300-400-as pingem volt ott,úgyhogy inkább én éreztem magam megalázottnak.Ha gondolod rákeresek az elérhetőségére és szívesen átadom neked,ha érdekel.

7 éve 8 hónapja - 7 éve 8 hónapja #265582 Írta: Solinari
Belefogni nem akarok elég az EU acc. De köszi ha meggondolom magam tudom hová forduljak.

7 éve 8 hónapja #265586 Írta: Kulung69

worldoftanks.co...-2018/

2 észrevétel:

Apropó Kínait tudok innen csinálni valaki próbálta már? Ping ilyesmi?

Nem olcsóbbak sajna a dolgok, sőt, egy Löwe Pl. kb 1500 Ft-tal drágább.

7 éve 8 hónapja #265595 Írta: EnuresisNocturna
Megválaszolva: EnuresisNocturna
Mindentől eltekintve viszont nem meglepő, hogy csak árulják még a Defendert. Vélelmezem valami hasonló lesz az EU február is. Pár küldetés pár premium akció, esetleg egy újabb tank csere program. Mindezt persze Defender nélkül mert hát azt mondták OP és nem árulják többet.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Kulung69, Fresnel

7 éve 8 hónapja #265597 Írta: Cortez31
Megválaszolva: Cortez31

Mindentől eltekintve viszont nem meglepő, hogy csak árulják még a Defendert. Vélelmezem valami hasonló lesz az EU február is. Pár küldetés pár premium akció, esetleg egy újabb tank csere program. Mindezt persze Defender nélkül mert hát azt mondták OP és nem árulják többet.

Fogják azt. Csak előbb megvetetik a kevésbé jó tankokat. Ha folyton lehetne segít kapni ezeket a kutya se venné meg. Ha meg nagyritkán bedobják úgyis kiszorítja mindenki a rávalót.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Kulung69

Téma: OFF topik

• TegRazor profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Én nem tudom ,hogy miért vagytok annyira oda......
    • Írta: TegRazor
    • 9 órája 55 perce ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• RockyRuciano profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • Írta: RockyRuciano
    • 11 órája 27 perce ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 6 napja 3 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 2 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 3 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 4 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.