Ki miért tolja az ipart másik szerveren? Ezt azért kérdezem, mert nekem eszembe sem jutott ilyesmi.
2 észrevétel:
1. Ha rákattintok a linkre, felugrik egy kis ablak, hogy biztos, hogy oda akarok kattintani? Tekintve hogy az én régiómhoz az EU való. Hát ja, majd már itt is kell ujjlenyomatot adnom vagy mi?
2. Az amcsi szerver kínálata sokkal érdekesebbnek tűnik mint az eu-sé, de ez a töredék angoltudásom miatt is lehet. Ti mit gondoltok?
Nekem is van amcsi acc'-om, bár azon még kevesebbet játszok, mint az EU-n. Nálam a történet egyszerű, a játékot eredetileg a nagyfiam találta, bár akkor még ő se volt annyira nagy, mint most. Elsőre az amerikai szerverre talált rá és azt telepítette, így én is azon hoztam létre az acc'-ot. Eltelt 2-3 hónap, mire komolyabban el kezdtem nézelődni a játék után, és akkor esett le, hogy van EU szerver is. Ráadásul akkortájt még lebegtették annak a lehetőségét, hogy majd egyszer lesz szerverek közötti átjárási lehetőség. Aztán ezzel együtt persze leszedtem az EU klienst is, és arra is csináltam fiókot. Mivel az amerikain első blikkre az oroszokat meg a németeket kezdtem el húzni, így ide az EU-ra került minden más.
Annak idején amúgy sem tűnt rossz boltnak, mivel akkortájt még nem volt 5-10 kihasználatlan garázs és barakkhelyem, meg aztán ez a játékszabályzat szerint "legális" módja a fiók halmozásnak, és mivel alapvetően szabálykövető vagyok, így azt gondoltam, így minden kerek.
Én nem szoktam azt érezni, hogy az amerikain sokkal jobb ajánlatok lennének. Néha egyszer-egyszer igen, olyankor mindig van is olyan, aki bedobja, hogy bezzeg az amerikai szerveren, de azért hosszabb távon szerintem az EU-n jobb a kínálat és az akciók. Az amerikain hamarabb indultak talán az ilyen kis mini küldetések, meg talán mai napig több van belőlük, de azért azokból sem esnek akkora jutalmak, amik miatt nagyon szégyenkeznünk kéne.
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...