Igen, lehet, Amúgy nem kell, csak az árára lettem volna kíváncsi, M41 90 GF-et szeretnék venni, már bánom hogy Karácsony előtt nem vettem meg, Gondolkodtam rajta nagyon .. ez van, nem tudom hogy lesz-e még.
Milyen eredményekkel nyomják az EVEN 90-el? Hullanak, vagy jó? Azt már levettem, hogy nem OP, de mennyire sikerült rosszra? Így ellenfélként kérdezem. A francia light-okkal szeretek játszani, de az ELC Bis pont nem az egyik kedvencem közülük (talán az hasonlít rá a legjobban?).
Nincs prémium fiókom, és az ára is határeset nekem (most vettem egy Type 64-et).
Tier 8-ban meg csak vendég voltam eddig (7-esig vannak tankjaim).
Volt olyan, amelyik Parisen 2200-at sebzett Top Tierként, de voltak olyanok, akik 440-ig, illetve 660-ig jutottak, ugyanabban a csatában. Most is bent volt egy Kharkovon, de hamar kivégezték.
Szeretném megkérdezni, hogy miért nem lehet az EU-n megvenni az EVEN-t, amikor az összes szerveren kapható ? Miért van, hogy a Defender lesz másik szerveren, itt meg nem?
Az is érdekelne, miért van az hogy karácsonykor meg hétvégén mindíg leutoljára a mi szerverünkre teszik ki a 7végi eventeket?
Valamilyen handicapben részesülünk ? Nem szeretnek minket?
Szerintem arról van szó,hogy a tank nem elég "jó",és az EU szerveren nem tudnak eladni minden "xart",nem úgy,mint az orosz,kínai,stb helyeken.Mellesleg úgy,hogy itt "lázadás" törne ki a tank statjai ellen.
3-4 skilles legénység kell bele,hogy érdemben is tudj vele játszani.A lövegéről nem beszélve,ami "pocsék".
Én arra tippelek,hogy eu szerver kimarad.
Sok helyen megerősítették,hogy a héten jön.De valszeg ez csak álom marad.WG még mindig kussol.
Mert az jellemző a WG-re, hogy xar tankot nem tesz be a shopba?
Na ne.....ide a bökőt hogy 1 hónapon belül lesz valamelyik.
Könyörgöm, mikor érdekelte ez a WG-t?
Khmmm. Ájjájjjj de jó vagyok.
Majd várom a tapasztalatokat ELC ügyben
hát 25€ ...
tanks.gg n néztem ,sokallom a 28s töltésidőt
eltöprengtem rajta, megvegye-e, de szerintem nem, inkább veszek 2 nokuta12cm es házhűttő ventit, annak nagyok haszna lesz
Bár a jobb oldalinak 120-szal kevesebb az egy tárból kiosztható sebzése, kisebb a gundep is, de sokkal jobb a gun handling és van jó shell velocity is. Mobilitás hasonló. Ez szerintem elég jól elhelyezi a tankot. Fun factor-ban sem lesz nagy különbség, csak az ELC E-ben jóval többet kell majd tűrni két élhető alkalom között.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Exami, johnredford
Bár a jobb oldalinak 120-szal kevesebb az egy tárból kiosztható sebzése, kisebb a gundep is, de sokkal jobb a gun handling és van jó shell velocity is. Mobilitás hasonló. Ez szerintem elég jól elhelyezi a tankot. Fun factor-ban sem lesz nagy különbség, csak az ELC E-ben jóval többet kell majd tűrni két élhető alkalom között.
az a baj ezzel az öszehasonlítással, hogy egyik 6os másik 8as. bc12t vel egy szinten van az even, és a bc hamarabb tölt
Erre mondom, hogy jobban pariban van egy tier hatos lighttal, mint egy (gyenge) nyolcas lighttal. Hatosok között sem egy kiemelkedőt odarakva, mert azért a Type64-et már igen bátor lenne megkattintani mellé.
Ha nem tudnád róluk, akkor látnád az említett számok alapján a két tier különbséget? Az egy tier különbséget? A tier különbséget? Mindezt kettővel feljebb a játék legkényelmetlenebb szintjén. Ahol ráadásul T9-T10 csatában a tankok sokkal jobban "lefedik" a játékteret. Ha pedig egy hatos lightban lehetőség nyílik erős camo gameplayre, akkor azt meg tudom oldani 40% camo nélkül is.
De nagy öröm elképzelni a toptier leosztást is, ahol van az Even, a másik oldalon meg egy adott matchupban DPM-gép extra medium WZ-132 vagy Black Bulldog.
Erre próbáltam utalni.
Last edit: 7 éve 7 hónapja by Ba_nshee.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Filler1, Okynawa, johnredford
Erre mondom, hogy jobban pariban van egy tier hatos lighttal, mint egy (gyenge) nyolcas lighttal. Hatosok között sem egy kiemelkedőt odarakva, mert azért a Type64-et már igen bátor lenne megkattintani mellé.
Ha nem tudnád róluk, akkor látnád az említett számok alapján a két tier különbséget? Az egy tier különbséget? A tier különbséget? Mindezt kettővel feljebb a játék legkényelmetlenebb szintjén. Ahol ráadásul T9-T10 csatában a tankok sokkal jobban "lefedik" a játékteret. Ha pedig egy hatos lightban lehetőség nyílik erős camo gameplayre, akkor azt meg tudom oldani 40% camo nélkül is.
De nagy öröm elképzelni a toptier leosztást is, ahol van az Even, a másik oldalon meg egy adott matchupban DPM-gép extra medium WZ-132 vagy Black Bulldog.
Erre próbáltam utalni.
Látod, az a baj, hogy azt hiszik viccelsz. Pedig nem.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Ba_nshee
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...