Jelenleg 82 vendég és nincs Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

Nem mindenkinek adja. Nekem nincs ilyen ajánlatom...
Shunz 4 órával ezelőtt
Látok egy ilyen egyszeri ajánlatot a shopban. Gondlom ti ...
PZoli 11 órával ezelőtt
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Ha szeretnel 1 arty magnest mindenkep szerezd meg, amugy ...
Kertesz 17 órával ezelőtt
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Mindig is vágytam egy Chieftainre. Bár tudom hogy már ...
actuallystewie 19 órával ezelőtt
Bonuszkód: FIGHT2WIN
Battlefield 2D style
21Megahertz 19 órával ezelőtt
[2.0] Jacktor modpack
Szia,már jó ideje nem játszom. Az utóbbi 1 évben ...
Kesumisu 1 napja
Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 2 napja
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 2 napja
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 2 napja
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 2 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 2 napja
azon kívül hogy begyűjtöd a (meglepően sok) kötvényt meg ...
bobitusz 3 napja
Ne csodálkozz. Ha megvan a napi küldi, akkor már ...
Shunz 3 napja
Játszhatatlan, agyhalottak....
BaliSan 3 napja

Prémium harckocsik

7 éve 7 hónapja #267141 Írta: Ergil
Megválaszolva: Ergil

revoval lehet jó köröket menni de felhasználóbarátabb a mod1... a revo állandoan mellé megy ... lassan szűkül... kevésbé szeretem :)a mod1 olyanokat pattint fronttal , amit én sem hinnék el néha :)no leporoltam a revot is :)

R3dd1ngt0n
A Revo-val nagyobb az átlagsebzésed, mint a mod1-el.
Szerinted melyikkel keresel jobban átlagban?

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

7 éve 7 hónapja #267145 Írta: R3dd1ngt0n
Megválaszolva: R3dd1ngt0n
engem egy ideje a revo őrületbe kergetett... full szűkülve is mellé ... vagy elé leesve ... én arra írtam hogy ha a játékélményt is nézzük , jobb szeretem a pajzsot láni mint a vörös fogaskereket :D de kiváncsiságból majd jövőhéten megyek , csak ilyen és csak olyan napokat is :) vagy átlagosan 10 -10 kört :D

7 éve 7 hónapja - 7 éve 7 hónapja #267162 Írta: KUF
Megválaszolva: KUF

Üdv,

dilemmázok a Revo és a T54 mod1 között. Ezen a tankbecseréléses akció keretén belül.

Véleményetek szerint melyik érné meg, melyik felhasználóbarátabb? Kredit farm a cél, nem a legénységhúzás. Melyikkel lehet jobban érvényesülni T10 - ben?

A T54 mod 1 - nél a 190 - es pen az ami visszatart. Nyilván a Revonak csak 10-el több, de azzal a jobb gundeppel lehetne esetleg dombharcolni. Cserébe a T54 modnak jobb a páncélzata. Nem tudok dönteni.

Szerintetek? Pro/kontra?

Üdv!
Nekem a Rev. van meg, a tank elemzése alatt 3 hozzászólásomban is kifejtettem részletesen a SAJÁT(tehát az általam tapasztaltakat) véleményemet a tankkal kapcsolatban, ha gondolod olvasd el azokat is a tank elemzése mellé.
Nem szent írások, nem akarlak velük sem lebeszélni a tankról, sem rábeszélni. Anno én is kredit farm miatt vettem.
Általánosságban azzal a tankkal keresel a legtöbbet, amelyiket szereted is csatába vinni, mert "érzed" a tankot, sokat tudsz vele sebezni, és nem hullasz el 1-2 lövés után.
Ha nem tudsz vele érvényesülni, akkor hiába egy pénznyomda, utálni fogod, semmi kedved nem lesz kivinni a garázsból.
És persze az sem mellékes, hogy melyik nemzetet húzod épp, és van-e belevaló, megfelelően skillezett legénységed.

7 éve 7 hónapja - 7 éve 7 hónapja #267163 Írta: KUF
Megválaszolva: KUF
wotinfo.hu/inde...lemzes

Az 56,57,59-es hozzászólások az enyémek

7 éve 7 hónapja - 7 éve 7 hónapja #267164 Írta: f3f64c6821528cf5b60f8a448c537a14
Megválaszolva: f3f64c6821528cf5b60f8a448c537a14

revoval lehet jó köröket menni de felhasználóbarátabb a mod1... a revo állandoan mellé megy ... lassan szűkül... kevésbé szeretem :)a mod1 olyanokat pattint fronttal , amit én sem hinnék el néha :)no leporoltam a revot is :)

első kép revo csak sima lőszer:

Második Mod1 (nézd az alap fiók részt ... és elfogyott a sima ... csata közben )

Most mi van? egyszer van prémfiókod egyszer meg nincs?
(az adatok tekintetében lényegtelen, csak összezavart)
Nekem a Revoval volt 200K köröm is szval....

7 éve 7 hónapja - 7 éve 7 hónapja #267166 Írta: Filler1
Megválaszolva: Filler1

első kép revo csak sima lőszer:
Figyelem: Spoiler!

Második Mod1 (nézd az alap fiók részt ... és elfogyott a sima ... csata közben )

Most mi van? egyszer van prémfiókod egyszer meg nincs?
(az adatok tekintetében lényegtelen, csak összezavart)
Nekem a Revoval volt 200K köröm is szval....

Bár nem prém, de... :troll: :dancing:

Mellékletek:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: tiger

7 éve 7 hónapja #267167 Írta: tiger
Megválaszolva: tiger

Ezek szerint 2013-ban is bugos volt a játék. :trollol:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: f3f64c6821528cf5b60f8a448c537a14

7 éve 7 hónapja #267169 Írta: gONE_CLICKin
Megválaszolva: gONE_CLICKin

Bár nem prém, de... :troll: :dancing:

Azt meg hogy? A két szomszédos pályáról is mindenkit kilőttél?

7 éve 7 hónapja #267175 Írta: Ergil
@R3dd1ngt0n Nem akarok rábeszélni senkit a Revo-ra, csak a te statjaiddal akartam összehasonlítani.

Szerintem mindenki azzal a tankkal farmoljon, amivel szeret. Nekem elég sok prémiumom van, mert nem szoktam őket eladni és már régóta játszom.
Az én kedvenceim jelenleg a Patriot (legfrisebb, Löwe, Scorpion G, Type 59)
E hármas közül a 2 heavy-vel szoktam leginkább menni, mert lehet, hogy mással jobban keresek, de ezekkel tudom a leginkább befolyásolni a csatát. A TD-k az én játékstílusomnak nagyon pályafüggőek, gyakrabban futok bele velük rosszabb körökbe.
Ez nem azt jelenti, hogy ezekkel szoktam a legtöbbet keresni.

7 éve 7 hónapja #267179 Írta: treffhetes10
Megválaszolva: treffhetes10

Azt meg hogy? A két szomszédos pályáról is mindenkit kilőttél?

worldoftanks.eu...sions/ ;)
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Filler1

7 éve 7 hónapja #267186 Írta: gONE_CLICKin
Megválaszolva: gONE_CLICKin
;)

7 éve 7 hónapja - 7 éve 7 hónapja #267209 Írta: EnuresisNocturna
Megválaszolva: EnuresisNocturna

A Revo a legjobban kereső prémium medek egyike:
www.vbaddict.ne...erver=

Most mélyedtem el kicsit a tanks.gg oldalba újfent.

Persze, hogy jól keres.

390 alfának csak 580 kredit az ára.

Érdekes, hogy a francia prémium td CDA már 1200 kredit, de pl a mlé49 is 1000 kredit felett van és csak 300-as alfa ami néha inkább 250.
Míg a Löwe is 1000 kredit/320, az orosz és kínai 390es alfákról ne is beszéljünk.

Elgondolkoztam. Kaptam én is egy 30-as kupont még hétfőig jó :)

7 éve 7 hónapja #267214 Írta: esem
Megválaszolva: esem
Sziasztok!

Én segítséget szeretnék kérni igazából, nem nagyon vagyok vásárolgatós típus, ami prémiumom van az ajándék dolog (pl t3485m), viszont egy ideje gondolkozom, hogy beruházok.
Két tankot néztem, az egyik az a AC4 exp., igazából szeretem a brit tankokat, több ágat is húzok, a cromwellét (meg is volt csak eladtam), a nehezet, meg a firefly-t is, a nehéz ágon egész jó a legénység, meg meg van a church 1. amit el se adnék, mert van már rajta egy gunmark, az meg a hozzám hasonló paradicsom madaraknak elég jó érzés :), viszont a másik két ágra szívesen húznék legénységet, mert szkill nélkül, mind a kettő nehéz lesz.
A másik amit néztem, az a K-S waffentrager, szeretem a könyebb tornyos td-ket, és a német ágon nem nagyon van, csak tier 8 körül asszem, viszont, ránézésre nem tűnik rossznak a K-S W.
Nektek mi a véleményetek, érdemes valamelyiket?

7 éve 7 hónapja #267219 Írta: Ergil

Sziasztok!

Én segítséget szeretnék kérni igazából, nem nagyon vagyok vásárolgatós típus, ami prémiumom van az ajándék dolog (pl t3485m), viszont egy ideje gondolkozom, hogy beruházok.
Két tankot néztem, az egyik az a AC4 exp., ....
A másik amit néztem, az a K-S waffentrager,
Nektek mi a véleményetek, érdemes valamelyiket?

Két nem túl gyakori tankon gondolkodsz. Szerintem a gyakoriság nem véletlen, vannak ezeknél jobb tankok, ha már vásárolni akarsz bár nincs velük közvetlen tapasztalatom.
Ha általános creditszerzőt akarsz olcsón, akkor type 64-et ajánlanám. Ha konkrét ágat akarsz húzni, akkor is várj eg akciót, vagy 30%-os kupont az említett tankokra

7 éve 7 hónapja #267407 Írta: szepi0118
Megválaszolva: szepi0118
Sziasztok ! Nem szoktam feleslegesen írogatni inkább olvasgatok, de most egy prém harckocsival kapcsolatban szeretném keserű tapasztalataimat megosztani. Gyorsan szokásos elöljáróban, hogy nem vagyok egy kiemelkedő játékos, de nézek oktató videókat és tankelemzéseket is olvasok így vásároltam be eddigi játék során néhány prémharckocsit. Így jutottam el az IS6-os is kb januárjában. Nagyon tetszett az elején tényleg sokat pattintott és szépen sebezgetett. Valóban ég és föld volt a különbség hogy tier liemetes volt. Aztán egy kis idő múlva jött a fekete leves. Az hogy lassan szűkül és iszonyatosan pontatlan tudtam róla de sokszor automata célzással ezt is orvosolni tudtam. Szóval a saját észrevételem eztán az lett, hogy tier IX. tankokról még a gyenge pontokról is pattant közelről is. Majd ezt követte a tier VIII. tankok is. Itt természetesen a nehezeket értem. A saját tierben a közepes tankokkal nincs gond az alacsonyabb tierket meg nem említem mert azokkal semmi gond. Tehát csak a IX és VIII-okat említem. Az utolsó napokban prém lőszert is használtam pl. E75 ellen is közelről eredménytelenül. De ennél gyengébb páncélzatú nehéz tankokkal is ez volt a helyzet. A csata során persze úgy jött ki a lépés hogy szemből voltam. Hiszen nem mindig úgy alakul a csata, hogy sunnyogni tudsz, megkerülni vagy oldalba kapni. Meg aztán ugye azt írják róla hogy egy tipikus támadó tank. Hát ezt a taktikát tartottam szem előtt és követtem is. Tekintve, hogy sokszor van saját tierben vagy IX-ben, ezekkel a eredménytelen lövésekkel kezdeti lelkesedésem gyors mélyrepülésbe váltott át. Annyira, hogy tegnap eladtam. Voltam vele olyan csatában hogy én voltam a lista elején és az alján hatosok ott nagy kalibert is szereztem vele de az ilyen csata csak ritka. Tekintve, hogy mint már említettem saját vagy nagyobb tierben eredménytelenek voltak a találatok így credit is csak csordogált még prém fiókkal is. Persze alakult sok csata hogy oldalról tudtam meglőni ellenséges tankot de az esetek többségében távolról autómata célzással ( szórása hajat tépő ) talált is de eredmény semmi. Ha jól emlékszem írja is az elemzés hogy távolról gyenge az ágyú. Szóval úgy érzem minden lehetséges taktikát kipróbáltam vele. Ja igen ! A páncélzata. Sok videót néztem hogy kell beforgatni, hogy pattintson. Hát nekem úgy tűnt hogy ez is olyan mint a találata. Ha sikerül pattintani úgy érzed megütötted a lottó 4-est. A lottó 5 ha talál és sebez is:).
Végezetül ! Nem a tankot akarom fikázni hiszen Én is azt vallom, hogy nincs rossz tank csak rossz játékos, de ez a tank iszonyatosan nem fekszik. Azt tanácsolom, hogy csak tényleg nagyon tapasztalt játékosok kezében viríthat. Itt most a "nagyon" jelzőn van a hangsúly. Véleményem, hogy nagyon pálya függő is. Szóval aki is6-on gondolkozik az jó sokat aludjon rá mielőtt megveszi. Ez saját keserű és kicsit drága tapasztalat volt. Köszönöm.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: dobilaci, KUF, Exami, KLC_KTE

Téma: OFF topik

• Tankpeti profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Kb lényegtelen, ha alapvetően mindenki azzal...
    • Írta: Tankpeti
    • 3 órája 36 perce ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• RockyRuciano profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • Írta: RockyRuciano
    • 16 órája 21 perce ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 6 napja 8 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 2 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 3 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 4 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.