Micsoda izgalmak! Új prém tank érkezett VIII.-as a drága eu.wargaming.ne...16686/ elég kemény a frontja és alig vélek felfedezni gyenge pontot rajta. Op lesz? Kinek mi a véleménye róla? Van aki már esetleg ment is vele?
TD tehat 0 jatekelmeny. A kempelos, gyava szar jatekosoknak talaltak ki, akik nem mernek a fronton harcolni egy haborus jatekban.
Tier 8-10 mar lassan jatszhatatlan mert a csapat 2/3-a TD/arty. Aki nem kempel az halott az elso spot utan. Kozben 3-4 TD lokdosi egymast hogy ki alljon be abba a fasza kis bokorba... GG Wargaming!
Nem campelős gyáva szar a td-játék. Ugyanúgy, ahogy a botok kempelnek bármi mással, úgy a TD-vel sem a kempelés (lenne) a lényeg. Persze vannak olyanok amit kimondottan erre találtak ki, pld. egy Strv S1-el nem nagyon tudsz mást csinálni.
Nekem általánosságban a megtett távolság 1-3.0 körüli, nem tudom ez mit jelent, de ehhez tudsz viszonyítani.
Last edit: 5 éve 11 hónapja by f3f64c6821528cf5b60f8a448c537a14.
Micsoda izgalmak! Új prém tank érkezett VIII.-as a drága eu.wargaming.ne...16686/ elég kemény a frontja és alig vélek felfedezni gyenge pontot rajta. Op lesz? Kinek mi a véleménye róla? Van aki már esetleg ment is vele?
TD tehat 0 jatekelmeny. A kempelos, gyava szar jatekosoknak talaltak ki, akik nem mernek a fronton harcolni egy haborus jatekban.
Tier 8-10 mar lassan jatszhatatlan mert a csapat 2/3-a TD/arty. Aki nem kempel az halott az elso spot utan. Kozben 3-4 TD lokdosi egymast hogy ki alljon be abba a fasza kis bokorba... GG Wargaming!
Nem campelős gyáva szar a td-játék. Ugyanúgy, ahogy a botok kempelnek bármi mással, úgy a TD-vel sem a kempelés (lenne) a lényeg. Persze vannak olyanok amit kimondottan erre találtak ki, pld. egy Strv S1-el nem nagyon tudsz mást csinálni.
Nekem általánosságban a megtett távolság 1-3.0 körüli, nem tudom ez mit jelent, de ehhez tudsz viszonyítani.
Az alapjan irtam, ahogy az atlag EU jatekos hasznalja a TD-ket (meg minden mast is sajnos). A jo jatekos az TD-vel is egyutt mozog a frontvonnalal es aktivan tamogat csata elejetol kezdve, nem pedig a bazison bujkalva varja, hogy az ellenfel attorjon es akkor leadja a csatankenti 1-2 sebzo loveset a vegjatekban...
es akkor az elozo gondolatmenet folytatasa: ez a prem Torta lassu, szerintem nem meta es nem alkalmas az aktiv jatekra. De Gyava Gyuri, Toketlen Toni, Otlettelen Odon elni fogja mert 1-2 lovessel tobbet ki fog birni mint a tobbi 8-as TD mert tobb a HP es van nemi armor. Szoval ok is akar 4 sebzo lovesig is eljutnak majd 2 helyett.
Ez a velemenyem rola igy latatlanban, nincs meg a tank es nem is tervezem megvenni.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: f3f64c6821528cf5b60f8a448c537a14
Egy kilőtt tankot magam előtt tolva igyekeztem előre haladni , miközben sorban kaptam a találatokat .Azon csodálkoztam,hogy nem lett meg az Acélfal pedig nagyon sok sebzést felfogtam, de lehet az előttem tolt tankba becsapódó repeszeket is találatnak számolta.Így is lett pár szép sebhely a páncélon.
Tegnap megvettem az LT-432 lightot.
Van pár könnyű tankom, BC12t, T92, stb...
De ez valami brutál jóra sikerült! Igaz a penje nem a legfényesebb, de nekem nagyon bevált (T92 vel ellentétben). Most újra megszerettem a könnyűzést!
Tegnap megvettem az LT-432 lightot.
Van pár könnyű tankom, BC12t, T92, stb...
De ez valami brutál jóra sikerült! Igaz a penje nem a legfényesebb, de nekem nagyon bevált (T92 vel ellentétben). Most újra megszerettem a könnyűzést!
Raadasul eleg jo a kerekes szarok ellen, mert nehezen utik be repesz romboloval a panceljat. En is szeretek vele jatszani, jo vetel volt.
Szia. Régi accomon megvettem. Megbántam. Röviden ennyi. Bővebben: abszolut nem boldogultam vele, sokat volt 10-es csatába ott free frag. Állítólag hátulról tornyos td-ként kell használni. Be is cseréltem super pörire, az legalább tier limites. Akkor inkább a panther m10-et vedd meg az is limites, és fényévekkel jobb. De ez természetesen csak az én véleményem.
Én ebből a black marketből kimaradtam szerintem.
Viszont láttam gold Type 59-et. Azt ott lehetett szerezni? Kellett hozzá sima Type 59? Vagy ez hogy volt?
Én ebből a black marketből kimaradtam szerintem.
Viszont láttam gold Type 59-et. Azt ott lehetett szerezni? Kellett hozzá sima Type 59? Vagy ez hogy volt?
Igen, black marketen lehetett venni brutál drágán in-game goldért. Ha jól emlékszem 25.000 gold volt az ára. Nem kellett hozzá az alap, csak fizettél és kész. Csak sietni kellett, mert hamar elfogytak a jobb ajánlatok. Ha valami meg volt fél órát, akkor az nem volt nagyon kedvelt.
A Waffenträger: Paradoxon esemény komoly kihívásokat hoz magával, de fantasztikus jutalmakat kaphatsz a küldetéseiből és az előrehaladásából – az egyedi…
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...