Szeretnék megosztani veletek egy történetet ami fontos lehet.
Időnként szoktam eladni prémiumtankot, hogy majd visszaállítsam, és ez olyan "pénzkölcsönzés" elven működik nálam. Vagyis eladod a prémiumtankot, kapsz X kreditet, és a visszaállításához vissza kell adnod, plusz 10%.
Aki szokott ilyet csinálni annak fontos amit most írok.
Azt gondolom tudjátok, hogy az eladott prémiumtankot a garázson belül hol kell visszaállítani. Van egy szép lista.
IGEN ÁM, DE VANNAK PRÉMIUMTANKOK, amiket eladsz nem kerülnekbe a listába.
Ezek gyakorlatilag eltűnnek, hacsak nem vagy szemfüles. (közben Huntival, és Bazsival kihüvelyeztük a lényeget, tehát a tech treeben szereplő prémiumtankjaid csak 3 napig állíthatóak vissza, utána eltűnnek)
Tegnap támadt egy vad gondolatom, hogy írjak egy ticketet a WG-nek, hogy állítsák vissza ezeket a tankokat.
Szóval megírtam a ticketet, és ha lúd legyen kövér alapon mindjárt 2 tankot is beletettem.
Erre válaszoltak, hogy van egy különleges opció (ugyanúgy ticketet kell írni csak máshol) és oda írjak. (
eu.wargaming.ne...29766/)
DE a visszaállításnak vannak feltételei:
- minden tanknak külön ticket kell
- rendelkezned kell garázshellyel
- rendelkezned kell a megfelelő mennyiségű kredittel (van egy listájuk amiből kiolvasható a megfelelő összeg)
- a prémium tank visszaállítás automatikusan működik
Tehát megteremtettem a kellő kreditmennyiséget, tegnap este írtam a ticketeket, és ma reggelre már vissza is állították mindkét tankot.
(Azóta még az IS6-omat is sikerült visszaállítatni.)
Tehát ha van rá kredited, és rémlik, hogy volt valamilyen prémiumtankod, amit eladtál, de most nincs meg, egy próbát megér.
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...