Megvéve... Nagyon várom a PzII-j -t és a type 59-et is...Elvileg most rövid ideig minden vásárolható lesz... Gondolom a wg így év végére próbálja az éves mérlegét javítani. Hát rajta !
Ergil bakker de rég láttalak Üdv az FGC-ből A nagy fórumon rebesgetik hogy bent lesz....
OFF:
Szia o7
EVE-et most parkoltatom, a legtöbb WOT-os abba is hagyta
ON:
Ahogy korábban is linkeltem szerintem meghagyják jutalom tanknak. Szerintem nincs is értelme árulni, elég sok új prémium tank jön be a játékba
OFF
Sziasztok!
EVE-et sajna én is parkolóra tettem, mert csak max heti pár órát játszanék vele, de sajna abból nem lenne elég ISK a plexhez. Pedig a játék összetettsége miatt ott van a toplistán nálam. Én mondjuk - mivel új klón vagyok az EVE világában - csak FGA-s voltam.
Alig van különbség a prém Chi nu kai és a normál chi nu között. A normál meg nagyon jó kis vas. Ha valaki kis tierben keres tankot én ajánlom.
Alig van különbség? Közel 4 fokkal kevesebb ágyúsüllyedés, 6 fokkal kevesebb toronyforgás és 60 LE - vel gyengébb motor van benne. Ezek bőven elegek, hogy hazavágják szerencsétlent...
Megvettem akciósan a sima chi nu - t is, de még nem mentem vele. (Gondoltam először húzok a chi nu kai - al a legénységen) Sokkal többet várok tőle. Már csak az ágyúsüllyedés miatt is.
AZ a baj, hogy már az alap is szar volt, ahogy minden tank az T7-ig:D
Akkor mákom volt vele, de simán összelőttem vele átlag 800 dmg-et csatánként. Észre sem vettem és már ki is húztam a T6-ost. Mellesleg - talán Odin írta - hogy a tornya lassabban fordul, viszont a teste meg gyorsabban és lehet egyszerre is mozgatni a kettőt! Szerintem nincs gond vele.
Lehet már tudni valamit az FV4202 sorsáról? Megkapja prémiumként, akinek a garázsban van? Láttam valahol, hogy állítólag küldetéshez kötik... ?
Előre is köszi a válaszokat.
Utolsó infóm pont ez volt. Ha megvan a garázsodban, akkor kapsz egy küldit, amivel megszerezheted a prémium verziót. Ha nincs meg nem tudod megcsinálni ezt a küldetést.
MINDENKI KUSSOLJON EL ÉS NYUGODJON LE A PICSÁBA:DDDD
Inkább azt mondjátok meg, melyik prémet vegyem meg a T34-3-mat vagy a 112-t?
112-t odin dicsérte többször is itt(meg lehet hivatalos fórumon is)
t-34-3-ról meg rosszpenz-nek van szintén a hivatalos fórumon egy kis szösszenete videóval.
t-34-3-ról meg rosszpenz-nek van szintén a hivatalos fórumon egy kis szösszenete videóval.
Köszönöm, a T34-3 jobban izgat, rákeresek a videóra.
Nem tudom ezt a 112-t. Nézegettem a Tank Compare-en ( tank-compare.co...75I200 ), de az az ágyú főleg a HEAT prém ammóval nagyon szerencsétlennek tűnik. Én asszem az IS6-ot veszem...
Nem tudom ezt a 112-t. Nézegettem a Tank Compare-en ( tank-compare.co...75I200 ), de az az ágyú főleg a HEAT prém ammóval nagyon szerencsétlennek tűnik. Én asszem az IS6-ot veszem...
Az a baj, hogy nekem az orosz ágon nincs mit húznom, heavyk nem érdekelnek, IS6 ki is esik, ellenben a kínain kéne tank... A többi nemzetnél meg már vagy van tankom, vagy alapból nincs is jó tank (amerikai med)
amikor ...