Ahhoz képest szuperteszten milyen volt a Kai...
Ott volt 15° gundepje, itt berakták 6°-al. Tök logikus, nagyobb torony, kevesebb hely.
Lehet nem sumo birkózókkal kellene feltölteni a legénységet.
Valami brutális okádék az a tank, az egyetlen jó tulajdonságát is elvették, de no poroblemos van benne egy 240 lovas motor "mozogj" vele.
Ilyenkor megkérdezném a WG-s srácokat, hogy foglalják össze pár mondatban a balance fogalmát.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: ManfredMambo
Alig van különbség a prém Chi nu kai és a normál chi nu között. A normál meg nagyon jó kis vas. Ha valaki kis tierben keres tankot én ajánlom.
Alig van különbség? Közel 4 fokkal kevesebb ágyúsüllyedés, 6 fokkal kevesebb toronyforgás és 60 LE - vel gyengébb motor van benne. Ezek bőven elegek, hogy hazavágják szerencsétlent...
Megvettem akciósan a sima chi nu - t is, de még nem mentem vele. (Gondoltam először húzok a chi nu kai - al a legénységen) Sokkal többet várok tőle. Már csak az ágyúsüllyedés miatt is.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: ManfredMambo
Megvéve... Nagyon várom a PzII-j -t és a type 59-et is...Elvileg most rövid ideig minden vásárolható lesz... Gondolom a wg így év végére próbálja az éves mérlegét javítani. Hát rajta !
Megvéve... Nagyon várom a PzII-j -t és a type 59-et is...Elvileg most rövid ideig minden vásárolható lesz... Gondolom a wg így év végére próbálja az éves mérlegét javítani. Hát rajta !
Gondold azért végig ! Az éves növekedést nekik is produkálniuk kell. Ez az adventi kalendárium meg a legjobb marketing fogás amit valaha láttam tőlük. Gondolom van egy cél amit várnak tőle és ezt úgy fogják megcsinálni hogy semmire sem kötelezik el magukat. Vagyis dobálják be az ajánlatokat és ha meglesz a cél akkor a karácsonyi ablakban az ajándék tier2 tank lesz ha nem akkor vásárolható type59 és akkor tuti hogy megdöntenek minden bevételi rekordot...
Alig van különbség a prém Chi nu kai és a normál chi nu között. A normál meg nagyon jó kis vas. Ha valaki kis tierben keres tankot én ajánlom.
Alig van különbség? Közel 4 fokkal kevesebb ágyúsüllyedés, 6 fokkal kevesebb toronyforgás és 60 LE - vel gyengébb motor van benne. Ezek bőven elegek, hogy hazavágják szerencsétlent...
Megvettem akciósan a sima chi nu - t is, de még nem mentem vele. (Gondoltam először húzok a chi nu kai - al a legénységen) Sokkal többet várok tőle. Már csak az ágyúsüllyedés miatt is.
AZ a baj, hogy már az alap is szar volt, ahogy minden tank az T7-ig:D
amikor ...