Jelenleg 165 vendég és nincs Tag online

Prémium tank becserélés (10.02-10.09)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

[2.0] Jacktor modpack
Köszi működik.
Kaoszh 34 perccel ezelőtt
[2.0] Jacktor modpack
Sziasztok! Az új verzió az átnevezés és az xvm ...
varsa 17 órával ezelőtt
Így van köszi, 2 dolog volt a fejembe egyszerre, ...
bobitusz 22 órával ezelőtt
Mit nem lehet? Én nem fizettem a T34-ért semmit,a ...
bobitusz 22 órával ezelőtt
Nem lehet. Mindenképpen fizetsz és idővel elavul a tankod.
_Aerol_ 22 órával ezelőtt
Annyi kiegészítés, hogy 122 TM, Mutz és T-103 kapható ...
máté.tóth 1 napja
Köszöntem.Az OBJ-t szerintem behúzom akkor.
Gyilokzóna 1 napja
t44-100, obj 703 II, Somua, STRV S1, AMX CDA, ...
bobitusz 1 napja
Akkor becserélek egy bondos tankot. Csak tanácsot kérnék, hogy ...
Gyilokzóna 1 napja
Ahogy lent írták nekem is az elc volt tervben ...
Usul 1 napja
Tavaly novemberben megvettem a WZ-111-et 10 millió kreditért,
amikor ...
Sixtyfeetofbridge 1 napja
Nem. Én előre ittam a medve bőrére és az ...
RockyRuciano 1 napja
Nálam megtalálható az alpesi milka, akarom írni tigris a ...
VaFec 1 napja

Prémium harckocsik

10 éve 10 hónapja - 10 éve 10 hónapja #81287 Írta: DrGoodBad
Megválaszolva: DrGoodBad
Tudjátok mit nem számoltok bele a sok szopó ágat,amit kapunk néha,az is elkúrja majd a rerol acc-ott szerintem,sőt egy hét ilyen és vér piros vagy,minél több csatád van annál kevesebbet ront egy rossz sorozat,igaz nehezen mész föl a szamár létrán de csak fölfele mész,én napi 1-3 pontot is hozzárakok a win 8-hoz,sosem fejezem be a jelenlegi win8 értékem alatt arra vigyázok. Szerintem jackal ne tedd,nem éri meg eldobni a sok be fektetett energiát. Még azt is csinálhatod vissza veszel egy pár olyan tankot amivel jól mész amit éreztél,szerettél és azokkal húzod a win8-ad. Én eladtam az OBJ 268-at vissza vettem az ISU-152 és azzal imádok menni,3 lövés lila vagy,vagy isu y 100 is ilyen,próbálj ezen elgondolkozni. Tiszta szívemből javaslom neked.

Nézd meg a grafikont,a WINRATE az a legszebb,mennyire látszik a sok szopó időszak rajta:

noobmeter.elast...22E331

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

10 éve 10 hónapja #81292 Írta: Jackal_hun
Megválaszolva: Jackal_hun
Hunyadi: mindenképpen lesz még egy acc a prém tank kihúzása miatt. EZ tulajdonképpen egy kényszer, amit a WG generál. Ha nem lenne, nem foglalkoztatna. Nekem is jobban tetszik a T10-es szép stat, de hát sajna még nem olyan szép az. Bár a mai Amx50B-zés felhúzott Excellentbe. Tadaam, én is a klubban vagyok:D

KopiBDW: a szar széria a mostanit is rontja.
Mellékletek:

10 éve 10 hónapja #81300 Írta: DrGoodBad

Hunyadi: mindenképpen lesz még egy acc a prém tank kihúzása miatt. EZ tulajdonképpen egy kényszer, amit a WG generál. Ha nem lenne, nem foglalkoztatna. Nekem is jobban tetszik a T10-es szép stat, de hát sajna még nem olyan szép az. Bár a mai Amx50B-zés felhúzott Excellentbe. Tadaam, én is a klubban vagyok:D

Na most nem értem,mi bajod ezzel a stat-al??? :ohmy:

10 éve 10 hónapja #81303 Írta: Jackal_hun

Az első 5000 csatája:D

10 éve 10 hónapja #81305 Írta: HUNknight
Megválaszolva: HUNknight

Az első 5000 csatája:D

Ez a stat elemezgetés,húzás már tényleg beteges időpocsékolás. Nem érzitek néha úgy,hogy vannak fontosabb dolgok is,mint ez a virtuális világ? Mintha melóznátok egy jobb statért ami sz*rt se változtat a valóságon...

10 éve 10 hónapja - 10 éve 10 hónapja #81306 Írta: dozer00
Megválaszolva: dozer00
csak h dozert tisztázzuk...dozer megvált az accjátol és majd 1 évig nem játszott azért regelt 1et mert játszani szívesen játszott volna csak nem noobokkal...csak már nem volt acc-ja...

Most rámruháztak egy 20k-s accot teljesen mindegy milyen wn8van rajta tetszik a játék vele.

Ha kell Jackal a másik acc tetszt jelleggel, valalmi úton módon átdobhatom afelhasználó+jelszó kombót, ha nem trollkodod szét :D

Aztán írhatsz róla teszt jelleggel . t6od már van. Nem is reroll mert 1600csat
val született acc :D én szórakozásomra regeltem vele újra nem wn8ért

Az h közbe az is pörög az ok. De már mit érek vele...még klánom sincs csak egy régi csapatka passívan. Nem is vágyom rá. Szénné lőni meg 800wn8as accal is szét tudlak ha kell :D

aki pedig azt hiszi h t6al t8ba nem minimum 50%ba rak engem :D ezért kérdeztem h a t5-8 ism még pedotankerkedés? :D Ezt is meg kelllett élni?

Akkor h jusson el az ember t10ig ?:D

egyből vegyem meg? nem fejlesztenék ki soha többet tankot...inkább a hverom tankjait nyúzom. Teljesen más irányba fejlesztett, így gyak minden tank újdonság rajta.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Szete58

10 éve 10 hónapja #81308 Írta: HUNknight

csak h dozert tisztázzuk...dozer megvált az accjátol és majd 1 évig nem játszott azért regelt 1et mert játszani szívesen játszott volna csak nem noobokkal...csak már nem volt acc-ja...

Most rámruháztak egy 20k-s accot teljesen mindegy milyen wn8van rajta tetszik a játék vele.

Ha kell Jackal a másik acc tetszt jelleggel, valalmi úton módon átdobhatom afelhasználó+jelszó kombót, ha nem trollkodod szét :D

Aztán írhatsz róla teszt jelleggel . t6od már van. Nem is reroll mert 1600csat
val született acc :D én szórakozásomra regeltem vele újra nem wn8ért

Az h közbe az is pörög az ok. De már mit érek vele...még klánom sincs csak egy régi csapatka passívan. Nem is vágyom rá. Szénné lőni meg 800wn8as accal is szét tudlak ha kell :D

És milyen volt az az 1 év wot nélkül?

10 éve 10 hónapja - 10 éve 10 hónapja #81309 Írta: dozer00
Mint egy tengerparti nyaralás ahol nincs semmi ,ami fel tud idegelni. Pihentebb és nugodtabb voltam. És érezhető volt a különbség...

Most valahol félúton lehetek a két állapot között a mióta nincs xvm, meg winrate hajhászás.

Hogy mi a wg üzletpolitikája nem érdekel, az akciók hidegen hagynak, ha valalmi értékeset adnak elfogadom.
Pl az új tankokat amiket nyerni lehet megcsinálom a haverom accjára, de nem célzottan csak játszok és ha összejön összejön. Van már a garázsban pár jó gép.
Szórakoztató velük játszani, és nem bánom ha ki kell lépnem a csatából vagy fel kell állni és otthagyni. Nincs számlám, van neki egy jt8.8a/sp-je amibe nincs legénység, 2-3 kör a Jtvel és mehetek ugyan ennyi t10et. tigris is hozza a pénzt.

Szval meg van ami kell egy jó csatához.

az én privát "játékdobozom " tartalmaz még pár kedélyjavító dolgot.

-TK ha kell (és ugye kell , túl sokszor is)
- dezertálás (persze csak pár leadott lövés után derül ki h a csata milyen...)
- chat off (néha visszakapcs h szóljak a mögöttem álló marhának h kilövöm ha tovább blokkol)
-xvm uninstall

Ajánlom ezek megfelelő arányú elegyét, és megfelelő időben vló használatát :D

10 éve 10 hónapja #81311 Írta: HUNknight
"Mint egy tengerparti nyaralás ahol nincs semmi ,ami fel tud idegelni. Pihentebb és nugodtabb voltam. És érezhető volt a különbség..."

Lehet kipróbálom. Jelenleg már idegbeteg vagyok ettől a sz*rtól.

Acc megszüntetésben mennyire vagy jártas? Tavaly elkezdtem,de visszavontam,mert nem értettem hogy mit akar a wg.

10 éve 10 hónapja #81312 Írta: dozer00
ne szüntesd meg, inkább add oda ismerősnek vagy tedd el későbbre.

Hátha 1 év múlva már akkora lesz a játékosok tábora hogy a wg már inkább ingyen creditet osztogat csak játsz...

10 éve 10 hónapja #81316 Írta: DrGoodBad

-TK ha kell (és ugye kell , túl sokszor is)
- dezertálás (persze csak pár leadott lövés után derül ki h a csata milyen...)
- chat off (néha visszakapcs h szóljak a mögöttem álló marhának h kilövöm ha tovább blokkol)
-xvm uninstall

Ott a pont. Leírtad amit kell. Ha ezek nincsenek akkor marad a játék élmény. Én pszihésen tettem túl magam rajta,nem érdekel mennyi a vesztes csata csak,minél többet sebezek. Topgun-ra sem hajtok,nekem a nagy kaliber ami az irány adó,mert az az amiből látszik mit is tettél a játékban,topgun-t csak egy álomfutás a szememben. Ja és mint nagy arty párti teljesen meg utáltam őket,van a garázsban egy,amivel megyek 1 kört a szorzóért free xp-kell mert sajnálom eladni ,ha már elértem 10-es szintet vele. De előbb utóbb megy alevesbe,a legénysége meg ,ha elértem az E100-at jó lesz bele ;)

10 éve 10 hónapja - 10 éve 10 hónapja #81331 Írta: Jackal_hun
Hunknight: nekünk ez élvezetet nyújt. Amikor elmegyek a haverokkal squasholni, ott is igyekszem nyerni meg jobban játszani, pedig az sem változtat "szart se" az életemen.

Amikor karácsonykor kapok ajándékot, annak is örülök, pedig az ajándék tartalma sem változtat semmit az életemen. Kb. 10 dolog van ami változtatna rajta, ezek szerint az összes többit ne csináljam?

Ha téged idegesít a játék, miért nem hagyod abba?:D

Dozer: sosem trollkodnám szét más accát. Tudom. hogy neked volt, egy nagy accod. Azért hoztalak fel példaként, mert a kezdeti "alacsonyabb" WN8-ad mára szépen feljött, szóval a kezdeti hátrány (nincs pénz, legénység, felszerelés stb.) szépen eltűnt. Amit abbahagytál acc. azon hány csata volt?

Szerintem a chat kikapcsolása felesleges. Plusz információt ad a csatáról. Engem így 15K csata után már nem nagyon idegesítenek fel benne a szövegek, ellenben ha néha van értelmes ember, annak tudok szólni.

Nem pedo tankerkedés a T5-T8. Én T1-T3-ban nem játszom, mert az egész meccs csűrhe jellegű és az idegesít. Pl. nem egyszer van olyan hogy akire lövök a másik irányba néz, arra nem veszi a fáradtságot, hogy oda forduljon ahonnan a lövés jön. T5-T8-ban már sok a jó játékos, mert oda járnak ők is farmolni.

De azzal egyet értek, hogy az játszik jól, aki T10-ben is jól játszik.

10 éve 10 hónapja #81339 Írta: TivadarToth
Megválaszolva: TivadarToth

Erről több szó ne is essék, mert hétfőn már valamelyik derék képviselő be is adja az adójogszabályok módosító inditványát. Természetesen nem nekünk kell majd fizeti, hanem a wg-nek.

WG ide van bejegyezve:

Wargaming Public Company Limited
105, Agion Omologiton Avenue, Nicosia 1080, Cyprus

Szóval rá és a tevékenységére EU szabályok érvényesek.

Ez mennyiben érint minket?

2015. január 1-jétől az EU-s szolgáltatók által magánszemélyeknek és nem vállalati ügyfeleknek biztosított távközlési, műsorszórási, valamint elektronikus úton nyújtott szolgáltatások az igénybevevő tagállamában lesznek adókötelesek.

Tehát:

Jövőre a nálunk érvényes ÁFÁ-t kell becsengessék a magyar kasszába a magyar IP címről vásárolt termékek után.

Azt, hogy az árakat ez hogyan érinti, nem lehet tudni, most Cipruson az ÁFA 18%, tehát vagy emelnek 9%-ot nálunk (az így sem alacsony árakon), vagy benyelik a tételt.

Megoldás van-e, ha elkezdődik a szarvihar?

Igen. Megkéred Németország/Ausztria/GB dolgozó havert vegye már meg a cuccot ajándékba és neki átadod az összeget.

Para: nem. (egyelőre :) )

10 éve 10 hónapja - 10 éve 10 hónapja #81343 Írta: TivadarToth
Megválaszolva: TivadarToth
Figyelem: Spoiler!

Morphelo:

Ctrl-C + Ctrl-V
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Morphelo

10 éve 10 hónapja #81368 Írta: Hunyadi_Loveszdandar
Megválaszolva: Hunyadi_Loveszdandar
A TK és dezertálás egy kontraproduktív primitív szokás.

Téma: OFF topik

• bagoneillezredes@gmail.com profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Ezt csak azért, mert kicsit meglepődtem....
    • Írta: bagoneillezredes@gmail.com
    • 7 órája 23 perce ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • Örömködő (2)
    • Dupla öröm, második "papírozás"  +...
    • Írta: bobitusz
    • 19 órája 28 perce ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• VaFec profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Az új 11-es AS-XX 40t-nél, ha lelövik a...
    • Írta: VaFec
    • 3 órája 35 perce ezelőtt
    • VaFec profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Továbbá, ha ráviszed az egeret mondjuk a...
    • Írta: VaFec
    • 1 napja 11 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Adminok figyelmébe (2)
    • Megérzésem szerint kicsit félrement a...
    • Írta: RockyRuciano
    • 4 napja 2 órája ezelőtt
    • tihadevil profilkép
    • Bónuszkódok
    • Sziasztok! Ha valaki kezdő játékos (200 alatti...
    • Írta: tihadevil
    • 4 napja 18 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 2 hete 3 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 2 hónapja 6 napja ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.