Hunknight: nekünk ez élvezetet nyújt. Amikor elmegyek a haverokkal squasholni, ott is igyekszem nyerni meg jobban játszani, pedig az sem változtat "szart se" az életemen.
Amikor karácsonykor kapok ajándékot, annak is örülök, pedig az ajándék tartalma sem változtat semmit az életemen. Kb. 10 dolog van ami változtatna rajta, ezek szerint az összes többit ne csináljam?
Ha téged idegesít a játék, miért nem hagyod abba?
Dozer: sosem trollkodnám szét más accát. Tudom. hogy neked volt, egy nagy accod. Azért hoztalak fel példaként, mert a kezdeti "alacsonyabb" WN8-ad mára szépen feljött, szóval a kezdeti hátrány (nincs pénz, legénység, felszerelés stb.) szépen eltűnt. Amit abbahagytál acc. azon hány csata volt?
Szerintem a chat kikapcsolása felesleges. Plusz információt ad a csatáról. Engem így 15K csata után már nem nagyon idegesítenek fel benne a szövegek, ellenben ha néha van értelmes ember, annak tudok szólni.
Nem pedo tankerkedés a T5-T8. Én T1-T3-ban nem játszom, mert az egész meccs csűrhe jellegű és az idegesít. Pl. nem egyszer van olyan hogy akire lövök a másik irányba néz, arra nem veszi a fáradtságot, hogy oda forduljon ahonnan a lövés jön. T5-T8-ban már sok a jó játékos, mert oda járnak ők is farmolni.
De azzal egyet értek, hogy az játszik jól, aki T10-ben is jól játszik.
amikor ...