Én ugyan így gondoltam. De játszottam jópár csatát vele teszt szerveren. Hát a torony hiánya elég gáz. Én meg nem fogok hátul arra várni hogy hátha valami becsámborog elém...távolról már nem minden lövés üt be. Ráadásul úgy forog mint egy platós uaz.... akármi 100 méternél közelebb van azt trackelni kell mert beér melléd és meghaltál.
Saját vélemény. Én támadni akarok, evvel azt nem lehet. Ha nyer a csapat te oda se érsz. Ha kikapsz akkor van esélyed sokat lőni, de ugye akkor a melléd állós manőver és véged ismét.
Nekem az első prémiumos tankom(járművem) a jt 8.8 volt. Először lassú böszme jószág majd a 3 skill környékén elég sokat javul tempóban meg fordulékonyásgban. Pénzkeresetnek kiváló, általában a type 59-el felváltva vezetik a nettó hozam listát. Sima bukta meccs 30k körül hoz de 160k(bruttóban, majdnem az összes skulót ellőtem ami azért nem kevés) is volt már természetesen.4-8 goldot viszek általában a keményebb diók ellen.Illetve egy pár HE-t a bázisfoglalás ellen. Az alap lőszer általában elég mivel pontos precíz a löveg, lehet simán weak spotozni vele, és hát a 4.65sec reload félelmetes tud lenni. Hozzáteszem igazán jól a hull down helyeken működik.
Én ajánlom mivel TD fan vagyok.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Manitou
Nekem a jt 8.8 az első 8. szintű (és eleddig egyetlen nyolcas) prémiumom. A vásárlást annyiból elkapkodtam, hogy amikor én vettem, akkor csak sima 1 skilles 100%-as német td legénységem volt, az sem biztos hogy a legjobb skill kiosztásban. Így azért sok esetben az ember "vasgólemnek" érzi (ha ez mondd bárkinek bármit). Saját tierjében így is lehet vele meghatározó az ember, T9-ben már nagyon kell kapaszkodni, mivel egyébként tier limites, azt meg nem nagyon ajánlanám, hogy olyannal platoon-ozzunk vele, aki T10-be is bevihet. Egyelőre a leggyengébb WR-em van vele a német TD között, de ez maximálisan az én (és a legénység) tapasztalatlanságomnak tudható be, látom benne a hosszú távú potenciált. A credit maker képessége pedig tényleg megkérdőjelezhetetlen még vesztes csatáknál sem. Mindenesetre ha valaki nem épp akcióban veszi, akkor szerintem csak akkor tegye, ha már felhúzott több skilles német TD legénysége áll rendelkezésre, és a felszereléseket sem szabad kispórolni belőle első perctől kezdve.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Manitou
12 éve 2 hónapja - 12 éve 2 hónapja#7228Írta: Manitou
Megválaszolva: Manitou
Leginkább az motivál, h az Sp-t vissza lehet váltani goldra és így 3k gold-ért szert tehetnék egy jt8.8-ra...
Szeretem(szerettem) az Sp-t de most szinte mindenki belövi a frontomat, emellé meg rengetegszer tier9-be dob be.. 8.6 elött ez alig fordult elö, és ez eléggé dühít.
Német legénységgel nem lenne gondom van egy 5fös 2 skilles Td-s brigádom. Szóval erre se lenne gondom, felszerelés nálam minden jármûnél alap, nem sajnálom rá a pénzt, hiszen bõven visszajön az ára.
Lassúnak lassú de ehhez már hozzászoktam nagyobb távolságról mennyire lehet eltalálni a weak pontokat?
12 éve 2 hónapja - 12 éve 2 hónapja#7231Írta: CrawlingChaos
Megválaszolva: CrawlingChaos
Szerintem akkor nem fogsz benne csalódni. Emlékszem, az első három csatám folyamatos katarzis volt, lazán kiosztva 1500-2500 sebzést. Aztán után fordult az MM szerencse, és mai napig 50% alatt vagyok WR-ben ezzel a TD-vel (a többivel 55-65% között). Ezzel együtt nem bántam meg, hogy megvettem.
Ez ugyan csak az én hülyeségem, de nálam alapvető szempont a legénység képzési lehetőség kihasználása. Azaz prémtank választásakor próbálom figyelembe venni, hogy milyen személyzetet lenne jó képezni farmolás közben.
Pl. korábban terveztem egy Dicker Max beszerzését, de mivel nagyon nem jön be a Ferdi stílusa így azt hiszem a német vonalat nem viszem tovább tier8-nál. Helyette az amcsi tornyos TD-ket fejlesztem inkább, bár esélyes, hogy T28 Protonál is bedobom a törülközőt. De, hogy visszakanyarodjak a topik témájához a fenti okok miatt lett most egy félárú Pz.IV S-em. Most kezdtem bele a német med ágba, és így farmolás közben az ehhez szükséges legények is fejlődnek legalább.
Ez nem egyéni hülyeség, alapban én is azon vagyok, hogy csak olyam prémet veszek, amely vonal mentén fejlesztek. Végül is a német TD-ben én is láttam hosszú távra fantáziát, de gyakorlatban meg még az Elit StuIII-ról (ami egyébként T5-ben nagy kedvencem) nem volt lelkierőm tovább lépni, félve a potenciális nyögéstől és szenvedéstől...
Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!
Memnon
Látogató
12 éve 2 hónapja - 12 éve 2 hónapja#7238Írta: Memnon
Ez nem egyéni hülyeség, alapban én is azon vagyok, hogy csak olyam prémet veszek, amely vonal mentén fejlesztek. Végül is a német TD-ben én is láttam hosszú távra fantáziát, de gyakorlatban meg még az Elit StuIII-ról (ami egyébként T5-ben nagy kedvencem) nem volt lelkierőm tovább lépni, félve a potenciális nyögéstől és szenvedéstől...
Én végső soron köszönettel tartozok a WG-nek, hogy nem akciózta le a D.Maxot. Néhány héttel korábban még gondolkodás nélkül megvettem volna. Főleg, hogy a második TD ág is be van ígérve. De most, hogy meglett a Ferdi, - illetve a brit csoda, az AT2 is - be kell látnom, hogy a nagy, lomha TD-k nagyon nem esnek jól nekem. Most kicsit morcos lennék, ha megveszem a D.Maxot valamikor, aztán meg jegelem az ágat.
Ettől függetlenül ha valakinek bejön az a stílus amit képviselnek biztosan jól jár a JgTigerel. Talán nem véletlen, hogy a statiszták ezt a tankot hozták ki a legjobban kereső prémtanknak.
Sziasztok! Segitsegteket szeretnem kerni. Nem igazan vagyok anyagi csucson tehat a premium fiiokrol ne is beszeljunk, mert hosszutavra szeretnek befektetni. Mar 1 eve nem jatszottam es a jelenlegi statom se dicserni valo. Szoval, mit vegyek? Egy T8-as premium tankot vagy ket T5-ost, mert ahogy lattam, azt mondtatok hogy ket T5-os jobban megeri. Ha igen akkor mit javasoltok? En a T-25-re es talan a T14-re gondoltam. A T14 nem biztos viszont a T-25 elegge tetszik nekem. Arra is megkernelek titeket hogy mondjatok el a velemenyeteket errol a ket tankrol. Koszonom elore is.
Sziasztok! Segitsegteket szeretnem kerni. Nem igazan vagyok anyagi csucson tehat a premium fiiokrol ne is beszeljunk, mert hosszutavra szeretnek befektetni. Mar 1 eve nem jatszottam es a jelenlegi statom se dicserni valo. Szoval, mit vegyek? Egy T8-as premium tankot vagy ket T5-ost, mert ahogy lattam, azt mondtatok hogy ket T5-os jobban megeri. Ha igen akkor mit javasoltok? En a T-25-re es talan a T14-re gondoltam. A T14 nem biztos viszont a T-25 elegge tetszik nekem. Arra is megkernelek titeket hogy mondjatok el a velemenyeteket errol a ket tankrol. Koszonom elore is.
Üdv
Ha most sűrűben fogsz játszani és komolyabban gondolod akkor én a 8-ast javaslom.
Ha csak hobbiból/ritkán/ fogod nyomni,akkor jó a 2db 5-ös
A Waffenträger: Paradoxon esemény komoly kihívásokat hoz magával, de fantasztikus jutalmakat kaphatsz a küldetéseiből és az előrehaladásából – az egyedi…
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...