. Esetleg ebben kernem meg a segitsegeteket, hogy milyen tanko(ka)t valasszak, mert egyenlore nem igazan tudom hogy mi valo nekem. Es esetleg meg abban is segithetnetek, hogy melyik tank hogy keres Koszonom elore is
Most itt a teszt szerver és bár közel sem ugyanaz a helyzet, mint a normál játékban lehet próbálgatni a tankokat.
A páncél jó dolog, de inkább tanulj meg nélküle játszani, a kretit ammo miatt nagy tier-ben már nem annyira fontos.
Különben meg próba cseresznye...kinek mi jön be...
Akinek ennyi az átlaga prémtankokkal, annak kár volt megvenni.(szerintem)
A WG biztosan nem szomorkodik emiatt....
Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!
Memnon
Látogató
12 éve 2 hónapja - 12 éve 2 hónapja#7501Írta: Memnon
Megválaszolva: Memnon
Szoktam nézegetni ezeket a hozamokat én is, de nemigazán értem honnan vannak ezek a számok. Gyakorlatilag ha nem csinálok semmit akkor is megvan ennyi a nettó hozam.
Pont ez a baj, hogy meg veheti mindenki és megy vele őrzi a piros vonalat. Egész csata alatt nem lő semmit (ez a jobbik eset) vagy lövi a piros kockákat és nem számít hogy domb mögött van vagy épen a csapattársat lövi szét az idióta.
12 éve 2 hónapja - 12 éve 2 hónapja#7505Írta: bismarck55
Megválaszolva: bismarck55
Szerintem erősen benne van, hogy sokan nem is csinálnak semmit, csak rányomnak a csata gombra....majd kilépnek, esetleg mondanak valami okosat és Odmg üzemanyag-pazarlásba kezdenek...
Jön a kredit és az XP is, naponta megcsinálja 20*....
Meg talán az is, hogy tier 8ban azért sokan lőnek kredit lőszerrel prémium tankokkal...
. Esetleg ebben kernem meg a segitsegeteket, hogy milyen tanko(ka)t valasszak, mert egyenlore nem igazan tudom hogy mi valo nekem. Es esetleg meg abban is segithetnetek, hogy melyik tank hogy keres Koszonom elore is
Most itt a teszt szerver és bár közel sem ugyanaz a helyzet, mint a normál játékban lehet próbálgatni a tankokat.
A páncél jó dolog, de inkább tanulj meg nélküle játszani, a kretit ammo miatt nagy tier-ben már nem annyira fontos.
Különben meg próba cseresznye...kinek mi jön be...
Ertem es koszonom Igen, valoban jo lenne kiprobalni a tesztszerveren, csak az a baj hogy nem mukodik a gepem. De majd megprobalok a leheto legtobbet megtudni ezekrol a tankokrol, amig nem fogok tudni jatszani, mert akkor mar johet a tesztszerver Koszonom a sok utmutatast, es sok szep csatat kivanok
üdv!
Azt szeretném megkérdezni, hogy megéri-e tier5ös prém. tankot venni? Kéne egy jó farmoló tank Ferdi-hez meg T32höz, de annyi pénzem nincs hogy megbírjak venni egy t34 vagy Löwe-t :/
Szóval ezeket is megéri-e venni, és ha igen akkor ti melyiket ajánlanátok?
12 éve 2 hónapja - 12 éve 2 hónapja#7520Írta: chevyv8
Megválaszolva: chevyv8
Én vettem egy Dicker maxot,és egy Fmc36 pak 40-et igazából csak a móka kedvéért..az fmc-vel nem lehet normális pénzt keresni nagyon,de nem is azért vettem hanem a játék kedvéért..lassú de jó ágyúja van..és fun Td nagyon..
A dicker max igazából a német legénységek képzésére van,6-os lehet vele keresni,de csak akkor ha nem prémesen,túlélésre,kempelgetésre játszol hogy meg ne sérül hanem minnél több sebzésre mész rá..fura mondjuk egy papír Td-vel ,de baromi jó ágyúja van..
Győzelem!
Csata: Steppes 2013. július 5. 20:01:09
Jármű: Dicker Max
: 3 422 ( x2)
Szerzett kredit: 72 480
Csatában elért Achievement: Szárnysegéd
Haszon: 64.000 (PRÉMIUMMAL ! nem sima alap acc-al ! )
Ehhez kb 2600 sebzés és 3 kill jár..volt már ennél több is majdnem 100,86k haszonnal,de a végén csak rammolni tudtam elfogyott a skulóm..de ez a 0.1%
Alap csatákban 25-45k haszonnal szoktam zárni..
Megéri? pénzt keresni? hát relative...nem hoz rosszul,de hasra sem kell tőle esni..viszont jó vele játszani annak ellenére hogy prémium,erős az ágyúja,a negatív kitérítés iszonyat nagy előny,jól sebez..páncél nincs,kevés a lőszer max 26 db..
Az ötöst nem ajánlom neked, egy másik felhasználómon van, de a különbség például, egy tipikus t5-ös farmtankhoz képest eltörpül.. Néhány ezer maximum, rakd félre a pénzed, gyűjts inkább és vegyél egy nyolcast.
Tier6 tankkal csak akkor éri meg farmolni ha uniqe játékos vagy mint pl dozer. Vagy prém fiókod van mellé.
Nekem is van tier5 prémtankom. Egy T14-es, és ha nem akarsz sok pénzt költeni a játékra akkor egyértelműen megéri. Feltéve, hogy kitudod használni azt, hogy büntetés nélkül tudsz bele legénységet rakni tank osztályon - nemzeten belül.
Ugyan nem sokkal keres többet mint egy sima tank, mindössze ~3000 kredit körüli a különbség nettóban. Viszont nem dobod ki az ablakon a farmolás közben kapott XP-t, hanem képzed vele a legénységedet. Ha normál tankkal farmolsz ahhoz kell egy külön legénység a tankba, így ami XP annak a képzésére megy az gyakorlatilag a kukába megy.
Viszont várj meg egy 50%-o akciót, és ne teljes áron vedd meg, annyiért kicsit drága.
A Waffenträger: Paradoxon esemény komoly kihívásokat hoz magával, de fantasztikus jutalmakat kaphatsz a küldetéseiből és az előrehaladásából – az egyedi…
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...