Köszönöm mindenkinek, csak egy bajom van: 10k+ gold kell, ami kb. 12k forint. Illetve nem is ez a fő baj (nem iszom (annyit!), nem dohányzom, nem drogozom, dolgozom, tehát van fizetésem), hanem hogy az asszony meg ne tudja.
Ti hogy adtátok be otthon?
A SU-100Y csak 3000 Ft - igaz Te harckocsit keresel... mondd, hogy a kocsihoz kellett valami Nekem van saját külön bankszámlám, arról fizetek neten keresztül +az asszony is megértő. Esetleg hivatkozhatsz az erényeidre (no pia, cigi, stb); s hogy eza hobbid és ugyebár minden hobbira költeni kell.
az már azért gáz ha hazudni kell otthon egy tetves tankért
egy kiadós szombat esti buli nem áll meg 15-20k alatt alaphangon, ehhez tessék az asszonykát idomítani
máris nem kötexik a lelkem
ps.: és ugye nem veszel minden hétvégén egy tankot ahogy bulizni se mész el minden hétvégén
Köszönöm mindenkinek, csak egy bajom van: 10k+ gold kell, ami kb. 12k forint. Illetve nem is ez a fő baj (nem iszom (annyit!), nem dohányzom, nem drogozom, dolgozom, tehát van fizetésem), hanem hogy az asszony meg ne tudja.
Ti hogy adtátok be otthon?
A SU-100Y csak 3000 Ft - igaz Te harckocsit keresel... mondd, hogy a kocsihoz kellett valami Nekem van saját külön bankszámlám, arról fizetek neten keresztül +az asszony is megértő. Esetleg hivatkozhatsz az erényeidre (no pia, cigi, stb); s hogy eza hobbid és ugyebár minden hobbira költeni kell.
az már azért gáz ha hazudni kell otthon egy tetves tankért
egy kiadós szombat esti buli nem áll meg 15-20k alatt alaphangon, ehhez tessék az asszonykát idomítani
máris nem kötexik a lelkem
ps.: és ugye nem veszel minden hétvégén egy tankot ahogy bulizni se mész el minden hétvégén
Mondjuk az asszony-idomítást megnézném... Amikor a farkadra lép... és meglök...
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Lidercnyomas
Nemrég kezdtem a játékot még nagyon kezdő vagyok benne, 3k csata. Elvből nem nem költök egy ingyenes játékra, de ma megtettem megvettem az e25 öt, napok óta rágódóm rajta, mit mondok majd az asszonynak stb stb. Végül ráfogtam a fiamra (15éves és aktivan tolja a WOT al) elmondtam neki hogy a gyerek nyugalma lelkivilága bla bla bla. Úgy ahogy bejött, egy kis puffogás no sex és társai de az a tank egy őrület két nap csendet simán megért.
ui: Sajnos közölte a fiúval hogy az apja egy .... mert ilyenre költi el a lét, és kb 3 órája nem férek a fiókomhoz hozzá mert a fiú tolja vele
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Katjaton
10 éve 8 hónapja - 10 éve 8 hónapja#89964Írta: OdinHUN
Megválaszolva: OdinHUN
Ez a prém Tigrincs szájbakúrt módon OP lesz. Múltkor véletlen berakták a játék fájljai közé, akkor már fap fappoltam rá egy jót.
Hivatalosan 500 LE-s motorja van csak, de a talajellenállása sokkal jobb mint a sima tigrincsnek szal' majdnem ugyanolyan gyors.
Ennél mocskosabb statgyárat még a föld nem hordott a hátán...135 pennel még lazán szétcsapsz mindent tier7-ben, 8-ra meg ott a gold.
Pár hónapja volt már róla szó, akkor azt mondták, hogy kampány vagy stronkhold küldetés jutalom lesz.
Ez a prém Tigrincs szájbakúrt módon OP lesz. Múltkor véletlen berakták a játék fájljai közé, akkor már fap fappoltam rá egy jót.
Hivatalosan 500 LE-s motorja van csak, de a talajellenállása sokkal jobb mint a sima tigrincsnek szal' majdnem ugyanolyan gyors.
Ennél mocskosabb statgyárat még a föld nem hordott a hátán...135 pennel még lazán szétcsapsz mindent tier7-ben, 8-ra meg ott a gold.
Na neee, ez a pen qrva kevés! Prém tankot meg nem azért vesz az ember, hogy goldot kelljen spamelni. Stat gyár lehet, de akkor viszi a kreditet.
Nemrég kezdtem a játékot még nagyon kezdő vagyok benne, 3k csata. Elvből nem nem költök egy ingyenes játékra, de ma megtettem megvettem az e25 öt, napok óta rágódóm rajta, mit mondok majd az asszonynak stb stb. Végül ráfogtam a fiamra (15éves és aktivan tolja a WOT al) elmondtam neki hogy a gyerek nyugalma lelkivilága bla bla bla. Úgy ahogy bejött, egy kis puffogás no sex és társai de az a tank egy őrület két nap csendet simán megért.
ui: Sajnos közölte a fiúval hogy az apja egy .... mert ilyenre költi el a lét, és kb 3 órája nem férek a fiókomhoz hozzá mert a fiú tolja vele
szerintem ha ez így van ott bajok vannak
1. mindketten felnőtt emberek vagyunk, vannak a közös dolgok ahova mindenki beteszi a részét és van mindenkinek külön számlája az ott lévő pénz az a saját dolga mire költi
2. én nem szólok rá mivel tölti a szabadidejét ( hülye sorozatok, romantikus filmek), ő nem szól rám, hogy wotozok ( bár igaz nem cigizek, berúgni sem szoktamíszóval...)
attól, hogy az ember kapcsolatban él nem szabad elfelejtkezni a személyes szabadságról, szükségletekről
azt sem tudtam soha megérteni, hogy vannak férfiak akik félnek az asszonytól meg ne tudja, hogy a kocsmában volt...
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Rallyefan81
Én nagyon "spórolok" erre a tigrisre (Ezúton is köszönet Juventinonak a videó belinekeléséért!). Biztos tudnék ésszerűnek tűnő magyarázatot is találni a dologra, de be kell ismernem, hogy az ok alapvetően igen egyszerű: Tiger ==> KELL!!!egy!1!!
Viszont a német álcafestéseknél midegyiknél ott van, hogy azokat nem lehet a prémium tigrisre megvenni, amiből arra következtethetünk, hogy lesz sajátja. Egyedi álcafestések pedig eddig csak különböző versenyek meg hasonlók díjai/jutalmai között szerepeltek. Ez alapján pedig tartok tőle, hogy beigazolódik a hír és tényleg valami stronghold/verseny nyeremény lesz a jószág. :\
OMG!!!!!!!! 5800 forinttal is el kell számolni a "pénzügyminiszternek"? De ha már így van akkor illene az igazat mondani,nem?
Mondjuk az asszony-idomítást megnézném... Amikor a farkadra lép... és meglök...
A ZAVAR AZ ÖN KÉSZÜLÉKÉBEN VAN!!!
tök királycsávó itt mindenki közben meg kiderül, hogy az asszony hordja a nadrágot na ez a fasza gyerekek, 5-6000 forinttal el kell számolnotok az asszonynak, nevetséééges mert különben no vacsora, no sex,no pina még csak képről sem.
erre meg lehet tolni pl.: no kozmetikus,no fodrász, no műköröm, no új ruha stb.(mert ez alapból jár nekik ugye,persze mindez havonta)
Ráadásul még ki is teregetitek egy nyilvános fórumon mennyire balf@szok vagytok: GG
hol marad az önbecsülésetek???
Last edit: 10 éve 8 hónapja by 99lufi.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Kopasz0721
amikor ...
Én múltkorjában kötvényért megvettem az Alpine Tigert ...