Sosem volt nagy a szám.
Az viszont bebizonyosodott, hogy funkcionális analfabéta vagy; ugyanis az előző hozzászólásommal már elkezdtem a flame-et.
Sajnos tényleg nem vagy kihívás.
Szerk: kerülve a témaidegen hozzászólást: a T34 jó prémtank.
Analfabétaa??? Úr isten nem nekem a profilom 1 köpenyes kis kutya/macska /te magad.....
Funkcionális analfabéta. Tudom, hogy nem érted, de írd be a google-ba, és művelődj.
A profilképem egy fekete birkát ábrázol. A nick-em Black_Sheep. A black feketét jelent, a sheep birkát. Most próbáld összeolvasni. Ismét próbáld meg. Megint. Sikerült rájönnöd a nagy misztériumra, hogy miért ez a profilképem? Mit szeretnél jutalomfalatnak?
Szerk.: témánál maradva: a T34 jó prémtank.
Last edit: 10 éve 7 hónapja by Black_Sheep_01.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: eldegor, Dodge94HUN
Felesleges itt szájalni, mindenkinek meg lehet a véleménye a másikról, de ez szerintem nem tartozik a prémium harckocsikhoz Beszéljétek meg egy sör mellett, az mindig megoldás
Alacsony szintű prémtankot nem javaslok legénységhúzdának, mert alacsony szinten nem ad sok xp-t, mint azt már az előttem szóló is említette, minnél nagyobb a tank, annál több xp-t hoz hiszen annál nagyobb dmg-t és annál több spot és track dmg-t tud összeszedni.
Sexton 1 pedig +60% xp-t & +50% legénységi xp-t kap. Még így sem lehet sok xp-t gyűjteni és legénységet húzni benne?
Nekem megvan a Sexton 1 és kifejezetten legénységhúzásra használom nem farmolásra.
Tűzoltó készülék helyett pótellátmányt viszek,a töltés és célzásgyorsító mellé meg periszkópot.
Nagyon kegyesen bánik vele az MM szerintem,bár vannak nehéz napok amikor több a Tier5-ös leosztás.
A 2 orosz OP a legnagyobb mumusa (KV1 és a prém KV220 ).Konkrétan a KV220ba a max sebzésem eddig 14HP volt.Azokat nem is nagyon lövöm csak ha muszály.
Csak a Cromwellbe volt legénységem az angoloknál és elindultam a CGC felé azért vettem.De nem bántam meg mert amire vettem arra tökéletes.Saját tierben igazi troll
Ezt az 1 kört mentem vele tegnap,de nem ritkák az ilyenek: wotreplays.eu/s...report
amikor ...
Én múltkorjában kötvényért megvettem az Alpine Tigert ...