Nah pedig már izzítottam a háromdé szemüvegem, hogy lesz végre valami ríl tájm eksön múvi:D
De már túlságosan konszolidált itt mindenki:D
Ezen ne múljon!
Hogyan is kezdődött az előbb? Megvan!
Jackal_hun: szeretnél velem flame-elni?
Nem tudom mi az mert buta vagyok:D Flém? Hö? Láng?
Ejnye, még ezt sem tudod? Flame = flém = flamó = kaja, zaba. Asszem' eztet jelenti, de nem biztos, mer' én is buta vagyok.
McDonalds vagy Burger King? Te fizetsz!
Nah pedig már izzítottam a háromdé szemüvegem, hogy lesz végre valami ríl tájm eksön múvi:D
De már túlságosan konszolidált itt mindenki:D
Ezen ne múljon!
Hogyan is kezdődött az előbb? Megvan!
Jackal_hun: szeretnél velem flame-elni?
Nem tudom mi az mert buta vagyok:D Flém? Hö? Láng?
Ejnye, még ezt sem tudod? Flame = flém = flamó = kaja, zaba. Asszem' eztet jelenti, de nem biztos, mer' én is buta vagyok.
McDonalds vagy Burger King? Te fizetsz!
Na megvettem ezt a francia csodát az uj prém medet. Elég biztatóak az eddigi eredmények vele. 3000 dmg könnyen osztható és az kb 80-90k kredó tisztán. Addig jó vele lenni amig nem rád figyelnek szóval 1 vonalba semmiképp ne menjünk mondjuk type 59 falkával. Az ágyu fincsi és pontos...
Na megvettem ezt a francia csodát az uj prém medet. Elég biztatóak az eddigi eredmények vele. 3000 dmg könnyen osztható és az kb 80-90k kredó tisztán. Addig jó vele lenni amig nem rád figyelnek szóval 1 vonalba semmiképp ne menjünk mondjuk type 59 falkával. Az ágyu fincsi és pontos...
szia merre lehet valami leirast talalni rola?
sebesseg,pen,dpm stb
elore is koszi a valaszt
amikor ...
Én múltkorjában kötvényért megvettem az Alpine Tigert ...