Nem generáltál vitát, azon már túl vagyunk, és meddő volt.
Te hogyan írnád le a fogalmak összességét ami ezt fedi le: mobilitásból fakadó tulajdonságok, torony forgás, lánctalp forgási sebessége, csőlehajlás, látótáv stb. vagyis egy olyan tank ami majdnem minden helyzethez alkalmazkodik vagy éppen nem (tehát az ellentéte)
Te hogyan írnád le a fogalmak összességét ami ezt fedi le: mobilitásból fakadó tulajdonságok, torony forgás, lánctalp forgási sebessége, csőlehajlás, látótáv stb. vagyis egy olyan tank ami majdnem minden helyzethez alkalmazkodik vagy éppen nem (tehát az ellentéte)
Kérlek ne folytasd. Amit írsz érthető, annak aki nem szó szerint akarja lefordítani az emlegetett fogalmat.
Érzésem szerint, érthetően leírtam fentebb, ha ez nem elég sajnálom.
Multifunkciós vs. fostalicska
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Toydolls2, HondaCB1300SA, Jackal_hun, JackassJana
.. hát nem értünk egyet, lehet magyarul kellene beszélni. Alkalmazkodási képesség, mint flexibilitás.. biztos én vagyok a hülye, de ez nekem még mindig nem jön össze. No, de mindegy is, feladom...DE jóbarát, nem látom a szótár linket .
Az általam vezetett operáció roppantul flexibilis. Ezt hogyan fordítanád magyarról magyarra?
Háttér: nem vagyok sofőr, nem vagyok orvos.
Meglepetten tapasztaltam, hogy mennyien vettek CDC-t, de azon még jobban, hogy legalább 2 STA-2-vel találkoztam eddig Volt valakinek pénze stock STA-1-et venni?
Milyen a Stug IV? Csak azért kérdezem, mert még nem találkoztam 1-el sem ! T28 Concept-el már kétszer is, de Stug-al még nem. Ennyire szar, hogy senki sem játszik vele?
Milyen a Stug IV? Csak azért kérdezem, mert még nem találkoztam 1-el sem ! T28 Concept-el már kétszer is, de Stug-al még nem. Ennyire szar, hogy senki sem játszik vele?
Ez engem is érdekel, mert nincs kedvem kipróbálni :Dd
Bár lenne bele stronk legénységem, de felszerelésre költeni 1m kreditet, hogy minimálisan játszható legyen alacsony tierben, hát...
A T28 legalább troll, a T55A pedig must have. Ha lenne elég időm a küldikre.
Bár lenne bele stronk legénységem, de felszerelésre költeni 1m kreditet, hogy minimálisan játszható legyen alacsony tierben, hát...
T28-t sem próbáltam Egyedül a T-55A érdekel, már "csak" 10 küldetés választ el tőle.
T28-t sem próbáltam Egyedül a T-55A érdekel, már "csak" 10 küldetés választ el tőle.
Jó neked. Meló és család mellett alig jut időm küldizni, amikor játszom, akkor is gyakran másoknak lövöm a küldetéshez szükséges spotot vagy 50-60% sebzést. Nem rohanok sehová, de az E50M-re nincs normális legénységem, a T55A-val kellene felhúznom egy 3-4 skilles csapatot. Addig nincs is értelme megvennem, pedig nagyon érdekel.
Hát már én is csak 1-2 hétig játszok ennyire aktívan.
De ha esetleg kell segítség egy-kettőhöz, nyugodtan hívj platoonba, de artyval nem tudok szolgálni
amikor ...
Én múltkorjában kötvényért megvettem az Alpine Tigert ...