Pontosabb, gyorsabban céloz, és mondjuk bever ~400 sebzést 2 másodperc alatt. A prémium lőszere nem heat. A leírt értékhez képest az STA-2 lövedék sebessége a valóságban lassabbnak érződik (pedig a leírt érték is gyenge), ilyen bulldogok meglátják hogy lősz, arréb megy két tankhossznyit mire odaér a shell, tisztára arty érzés. Extrém hajlandóság mindenféle modul damage-re, ágyú, motor, az ágyú különösen kínos, mert alaphangon is ratyli.
A Chi-ri egy elképesztően rossz tank minden tekintetben:
- nincs penje
- nincs páncélja
- nincs camoja
- nincs mobilitása
- nagy mint az állat
- rossz helyen van az ágyú, ha jössz fel egy dombon, folyamatosan belövik a tetejét, mielőtt lőhetnél
- papíron jó, valójában szar DPM, ez a 2 mp-s 450 sebzés egy nagy büdös kamu, ugyanis ha utána számolsz, kb. 8-9 mp-ig tölt, utána még 2 a lövés 10-11, DE nem szűkül be olyan gyorsan, ahogy újra lő, ezért egy szinte mindig mellé megy (kivéve ha az arcában állsz az ellenségnek)
- T8-T9-ben közel használhatatlan az alacsony pen miatt
- nincs normális átütésű aranylőszere (185 körül?), és ISZONYATOSAN drága, olyan negatív köreim voltak vele hogy az valami elképesztő
Ez egy hihetetlenül rosszul balanszolt tank, az egyik legszarabb T7 (nem is tudom hirtelen mi rosszabb nála, a T43 se jó, de legalább gyors és van camoja, az A44 meg valakinek bejön, valakinek nem, én utáltam, de pl. a Panthert egy sokkal jobb tanknak tartom mint a Chi-Ri-t pedig az sem jó

).
Ehhez képest az STA 2:
- gyorsan lő (5.99?)
- sokkal jobban mozog bár nem gyors
- viszonylag pontos ágyú
- egy elég troll torony, ha használod a gundepet (lásd Quickybaby videó)
és nagyjából ennyi, kifejezetten középszerű tank, de a Chi-ri meg csak szimplán szar. Nálam nyer az STA 2, na de nem kell minden szart összevásárolni:D Én nem venném, meg 100x inkább egy CDC vagy egy Panther 8.8 ennyi pénzért.
Plusz mire jó az STA 2? Egy ág van, mire eljutsz oda, van legénység az STB-1-re, szóval amíg nincsen másik ág, kb. értelmetlen tank. Nem is értem, miért most mutatta be a WG.
https://tanks.gg/tank/chi-se