Jelenleg 353 vendég és nincs Tag online

Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út

Legfrissebb cikk hozzászólások

[Szuperteszt] Coccodrillo
Honnan jönnek ezek a nevek??? Verseny van a dolgozók ...
Shunz 5 órával ezelőtt
Battle Pass-különkiadás: Wolfenstein
40 szakasz 11 nap alatt, az napi 3.6 szakasz... ...
TegRazor 6 órával ezelőtt
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Köszi!Hát a tanks.gg adatai szerint a Chi-se különbözik a ...
RockyRuciano 1 napja
[2.0.1] Yong Bing - Tier IX kínai prémium nehéz tank
OK, de minek nagy böhöm jószág! Páncél?
Harcostankos 1 napja
Japán VIII-as nehéz tank.
https://tanks.gg/tank/chi-se
Shunz 1 napja
És ez miféle jószág? Nem hallottam még sem az ...
RockyRuciano 1 napja
Azt beszélik, hogy az idei Mirny 13-nál a Chi-Se ...
Shunz 2 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
3000 kötvény. Ami azért elég sok, főleg ha azt ...
máté.tóth 2 napja
Az MM-et változtassák meg és az RNG-t, hogy ne ...
bazsi411 2 napja
50ládából 4 tank az eléggé rendben van. SFAC nekem ...
bobitusz 3 napja
Őszinte leszek, talàn soha ilyen jól nem nyitottam 2x25 ...
Kingofthenorth 3 napja
[Szuperteszt] Saryuda - Az első japán IX-es prémium/jutalom tank
10/8-9 esetben nincs olyan szituáció, a maradék 1-2 esetben ...
máté.tóth 3 napja
[Szuperteszt] Saryuda - Az első japán IX-es prémium/jutalom tank
Inkább az kéne nekik ami régen a light tankokkal ...
máté.tóth 3 napja
Gratula hozzá. Minden ingyen megszerezhető ládát kiszoktam venni az ...
bazsikatoma 4 napja

Prémium harckocsik

10 éve 4 hónapja - 10 éve 4 hónapja #123974 Írta: Attila27
Megválaszolva: Attila27

Mit érdemes kifejleszteni közel nulláról kb 400-450 ezer xp-ből? (még nincs annyi átváltható xp-m)

Churchill Gun Carrier közel nulláról fullra fejlesztve csak 113620XP.
Így marad egy csomó XP-d M3 Lee-re, AMX-40-re és hasonló stronk OP kappa tankokra.

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

10 éve 4 hónapja #123979 Írta: Tettigonia
Megválaszolva: Tettigonia

Sziasztok!
Azon merengtem, hogy milyen tankot érdemes venni 12500 aranyból.
JT és Panther 8.8-am van. A JT jól keres, a Pantherrel meg kicsit izgalmasabb a játék. Az FCM 50t-n gondolkodtam, de többnyire német és orosz tankjaim voltak eddig, francia ágon csak 6-os light-ig jutottam. Nem kezdtem még bele a francia nehéz ágba. Az olvasottak alapján lehet, hogy xp-t gyűjtök, és ha megint lesz 35:1 arányú free XP átváltás, akkor majd kifejlesztek valamit, amihez amúgy nem lenne türelmem. Pl. Ru-251-re gondoltam.
Mit érdemes kifejleszteni közel nulláról kb 400-450 ezer xp-ből? (még nincs annyi átváltható xp-m)

Szerintem itt egyetlen ember nincs akinek 400-450.000 free XP-je lenne, szóval meg lennék lepve, ha erre kapnál választ:D

Agytornának azért nem rossz, pláne/még úgy is (kinek mi), hogy más összeszenvedett free XP-jéről van szó.

Szerintem első körben azt érdemes kitalálni, hogy egyáltalán melyik nemzet, milyen ágában érdemes (ha egyáltalán) gondolkodni?

Adott 400-450 ezer XP, amiből, ha jól saccolok, kb. tier8-9-ig lehet valamit kihúzni, nemzettől és ágtól függően. A tier10 szerintem már pont nem fér bele.

Egyrészről, adódik a kérdés, vagy inkább felvetés, hogy valami olyan nemzetben érdemes gondolkodni, amit a kolléga amúgy nem nagyon erőltet, mert amiket igen, azokon amúgy is halad előre. Tehát melyik nemzetek azok, amik tier8 környékén (is) jó játékélményt adnak, és vannak olyan tankjaik, amiket érdemes továbbvinni tier10-ig, esetlegesen figyelembe véve CW szempontokat is?

Kezdésnek talán egyszerűbb rostálni. Ahogy én látom, japán tankok kilőve, britek szintén. Ezekből nem sokat látni CW-n, bár a briteknél ott a halálcsillag és a CGC is amik sokak kedvencei/rémálmai, attól függően, hogy a cső melyik végén állnak.

Kínai tankok passz, német tankok közül az E100 gondolom már megvan, a többi ág vége inkább randomban jó, bár egy leo PTA-t nem lenne rossz átugrani és a leo 1-el furikázni! :)

Orosz tankok szintén vannak raktáron, itt mondjuk érdemes lenni tudni, hogy a különböző ágak meddig vannak kifejlesztve, mert esetleg egy-kettőt fel lehetne futtatni! Ahogy én látom, több jó/érdemes tizes orosz tank is van.

Talán leginkább a franciákba lenne érdemes befektetni, mert ott út közben sok a kínlódás, de az alagút végén vannak a különböző nyalánkságok, mint pl a BC25t.

Persze az is jó kérdés, hogy megéri-e egy ilyen vadonat új ágat kihúzni, mert odáig OK, hogy megvan a csilli-villi tank, de milyen legénységet rak bele az ember?

Ha én most újrakezdhetném a játékot, az alábbi nemzetekhez hozzá sem nyúlnék: angol, kínai, japán, szar mind

Franciából a TD-k kivételével mindegyik jó
Oroszoknál 263, 3 db t10 med és a heavyk is viszonylag jók
Amerikaiaknál két Heavy ág és a MEd ág is jó

Németek nekem a futottak még kategória T10-ben, Waffen halott, JG PZ E100 legszarabb T10 TD, E50M jó randomra, Leo helyett ott a 3 orosz med, arty meg, hát arty na:D

E100 meg lassú mint a bűn az ízlésemnek.

De ha más sem tudja eldönteni, mi honnan tudnánk, mire költse?:D

Köszönöm a véleményeket! :)
Mivel komolyan vettétek, ezért leírom, hogy mi van fejlesztve eddig:
Többnyire német és orosz TD és heavy volt eddig.
Itt egy link, de le is írom:
wotinfo.net/en/...ver=EU

Oroszoknál legmagasabb kifejlesztett:
Object 704 (garázsban) ezt szeretem, de nem küzdök, hogy meglegyen a T10 belőle, mert 300k xp :)
LTTB=> ebből lehetne T54 light és tovább.
KV85, KV2, KV4 => szenvedős, így egyelőre pihentetem
Német: E75 (E100 félúton), Panther, Nashorn, Stug G, Luchs
Francia: AMX 12t van fejlesztve, ebből a BC és az új med vonal is érdekes lehet, valamint a táras heavyt is kipróbálnám pl. 50100

Mivel lassú heavym és TD-m is van, ezért valami mozgékonyabbat szeretnék.
Első körben az Ru251-es vonalra gondoltam.

Német és orosz legénységem van 2-3 skilles, akiket át lehet képezni, francia egyáltalán nincs.

Az is lehet megoldás, hogy 2 ágon is csak az első élvezhető tankig fejlesztek (t8) és onnan már nem free xp-vel folytatom, hanem simán.

10 éve 4 hónapja #123981 Írta: Tettigonia
Megválaszolva: Tettigonia
48-ik csatára sikerült összehoznom a Tankászt a JT8.8-cal! Ez lett a legjövedelmezőbb köröm is egyben. Érdekes, hogy mennyit le tudtam pattintani.

Sajnálom, hogy az idő lejárt, mert győzelemmel még több XP és credit lehetett volna! :woohoo:
Mellékletek:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: CrossMetal1, Sveryxx

10 éve 4 hónapja #124025 Írta: Get200
Megválaszolva: Get200

Sziasztok!
Azon merengtem, hogy milyen tankot érdemes venni 12500 aranyból.
JT és Panther 8.8-am van. A JT jól keres, a Pantherrel meg kicsit izgalmasabb a játék. Az FCM 50t-n gondolkodtam, de többnyire német és orosz tankjaim voltak eddig, francia ágon csak 6-os light-ig jutottam. Nem kezdtem még bele a francia nehéz ágba. Az olvasottak alapján lehet, hogy xp-t gyűjtök, és ha megint lesz 35:1 arányú free XP átváltás, akkor majd kifejlesztek valamit, amihez amúgy nem lenne türelmem. Pl. Ru-251-re gondoltam.

Ha FCM. 50100-ig free XP, ez kb 200K. Mire megvan kb két szkillt is össze lehet hozni, a maradék XP-ből meg inkább kifulloznám az 50120-at. 50B-nél már megvan a harmadik skill is.
De ha csak úgy nekiugranák, akkor angoloknál csillagromboló. Minimum a fullos teknőcig freeből. A legénységet meg mondjuk lehetne a missionokból összehozni. A csajokat oda rakhatom ahova akarom :)
Németeknél E50-et pörgetném ki, oroszoknál 263 - mondjuk eddig bejön nekem az ág, szóval csak kifulloznám az adott tankot aztán grindelném a következőt (meg XP-t is lehet spórolni)
Ha RU akkor meg irány a Leo1 :)
esetleg oroszoknál a palacsintasütőig (416 talán) vagy a másig ágon T54-ig

10 éve 4 hónapja #124042 Írta: Grievous
Megválaszolva: Grievous

Köszönöm a véleményeket! :)
Mivel komolyan vettétek, ezért leírom, hogy mi van fejlesztve eddig:
Többnyire német és orosz TD és heavy volt eddig.
Itt egy link, de le is írom:
wotinfo.net/en/...ver=EU

Oroszoknál legmagasabb kifejlesztett:
Object 704 (garázsban) ezt szeretem, de nem küzdök, hogy meglegyen a T10 belőle, mert 300k xp :)
LTTB=> ebből lehetne T54 light és tovább.
KV85, KV2, KV4 => szenvedős, így egyelőre pihentetem
Német: E75 (E100 félúton), Panther, Nashorn, Stug G, Luchs
Francia: AMX 12t van fejlesztve, ebből a BC és az új med vonal is érdekes lehet, valamint a táras heavyt is kipróbálnám pl. 50100

Mivel lassú heavym és TD-m is van, ezért valami mozgékonyabbat szeretnék.
Első körben az Ru251-es vonalra gondoltam.

Német és orosz legénységem van 2-3 skilles, akiket át lehet képezni, francia egyáltalán nincs.

Az is lehet megoldás, hogy 2 ágon is csak az első élvezhető tankig fejlesztek (t8) és onnan már nem free xp-vel folytatom, hanem simán.

Ha már nash, nyugodtan ugord át az emilt, azzal az xp mennyiséggel, mert borzadály :pinch:

10 éve 4 hónapja #124065 Írta: Dodge94HUN
Megválaszolva: Dodge94HUN
Na hát akkor én is leírom.

Kínára semmit, az totál felesleges.

Oroszoknál igazából minden vonalra lehet. Én speciel a KV-4-t ugornám át, minden más T8 tank jó/játszható az oroszoknál, felette meg kb az összes jó.

Németeknél a két med vonal, vagy E100, esetleg a WT Pz Iv.

Amcsiknál a két heavy vonal, de igazából azok már T7-től felfelé jók, szóval én csak kifulloznám a tankokat a freeből.

Franciáknál a TD-n kívül minden jó.

Briteknél én csak az FV215b-t húznám ki. Caernarvongig szenvedés a grind, attól kezdve jó.

Japók meg szerintem jók, ha már T8-ig ki tudod fullozni az ágat, attól kezdve már nagyon jó tankok vannak.

Más kérdés, hogy amennyiben nem áll rendelkezésre legénység, akkor én nem ugranék egyből T8-T9-be, hanem inkább kezdenék T6-on, ott húznék bele 100 csatát, utána T7-en is, hogy legalább az első skill meglegyen.

10 éve 4 hónapja #124067 Írta: Zemann
Megválaszolva: Zemann
LOL!!

A Sturer egy állat!! Azt nem hagynám ki semmi pénzért.Az-az a tank,amiben elsőnek érzed,hogy komoly károkat tudsz okozni az ellenfélnek.

Én kijátszanám min Tier6-7-ig az ágat,mert ott lépkedni egy-egy tiert felfelé....mennyi,egy hétvége?
A fogósabb dolgok tier 8-tól indulnak.Ágyúk~40k-tól...stb.stb.

Én pl. imádom a brit ágat is.Őőőő...a medet...
Cent 7/1 is jó már,de alig várom a FV4202-t. Most ezt és a Pattont húzom.

A statisztikád alapján csiszolni kell még a tudásodat.Szerintem ne igyekezz a Tier 10 felé.Felesleges!Elveszi a kedvedet majd.Tudom,hogy olyan vagány fent játszani,de hidd el,hogy nem olyan mint a hetes,nyolcas osztály.
Itt csinálsz egy rossz mozdulatot és véged is van....

10 éve 4 hónapja #124072 Írta: Grievous
Nekem az emil nem váltotta be a reményeket. Nincs camoja, sebessége, páncélja, és ammoja, egyszer fogytam ki, akkor is kaptam medált érte, mert utolsó ellenre ment el :evil: A kis ágyúnál meg pen gondok vannak, pedig a lőszer szám elég is volna mindenre.

Általában lőttem kettőt és vége is volt a meccsemnek, td helyekre mentem, álca volt valamilyen mértékig, álcaháló is volt, festék nem, de nem hiszem ,hogy sokat dobott volna rajta 5% álcabónusz (úgy rémlik nekem, hogy +5%).
Jó, az ágyúval annyira bajom nem volt, gyors lövések valamiért nem váltak be, de RHM-en eddig jobban szerepel az ágyú.

10 éve 4 hónapja #124090 Írta: TomiEXC
Megválaszolva: TomiEXC
Sziasztok!

Azt szeretném megkérdezni, hogy az FCM-be(5 fő) található és az 50 100-ba szükséges 4db legényt át lehet tenni ebben a két tankba oda-vissza átképzés nélkül? Gondolok itt az is-6 is-3 kettősre ahol lehet dobálni vagy a JpantherII és 8,8 németeknél.

Köszi a választ!

üdv! :)

10 éve 4 hónapja #124094 Írta: Jackal_hun
Megválaszolva: Jackal_hun

LOL!!

A Sturer egy állat!! Azt nem hagynám ki semmi pénzért.Az-az a tank,amiben elsőnek érzed,hogy komoly károkat tudsz okozni az ellenfélnek.

Én kijátszanám min Tier6-7-ig az ágat,mert ott lépkedni egy-egy tiert felfelé....mennyi,egy hétvége?

A statisztikád alapján csiszolni kell még a tudásodat.Szerintem ne igyekezz a Tier 10 felé.Felesleges!Elveszi a kedvedet majd.Tudom,hogy olyan vagány fent játszani,de hidd el,hogy nem olyan mint a hetes,nyolcas osztály.

Szerintem az Emil egy szar. Puha, lassú, nem lehet vele menekülni, a grindje borzalmas, amíg meg lesz a nagy ágyú. Nagy boomja van a SU152-nek is, ebben nem egyedi. Nyeli a HE-t, lassan fordul, az ág legszarabb tankja. T4-T9 mind jó, kivéve ez.

A nagy boommal meg az a baj, hogy egyszer nagy bumm, aztán az arty már ki is rakott a garázsba.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: eldegor

10 éve 4 hónapja #124096 Írta: Grievous
Egy, azaz 1 jó dolog van ebben az emilben, az ágyúsüllyedés. De itt is gondjaim voltak, mert az ágyút, vagy a két oldalán keresztül is könnyen belőtték.

Kíváncsi vagyok ki akarta ezt a td-t berakni a játékba, tényleg ilyennek álmodták-e vagy csak akartak egy pocsék tankot az ágra, ha több ágon is van egy hasonló, szenvedős tank.

10 éve 4 hónapja - 10 éve 4 hónapja #124097 Írta: hadtjuk
Megválaszolva: hadtjuk

LOL!!

Zemann!
„A Sturer egy állat!!” Akkor légy szíves húzd ki nekem a nagyágyút rajta. Mert ez a grind iszonyatosan idegőrlő. A hétvégi 5000 Xp küldetéseket direkt az emilre tettem. 35k van, az 58k-ból. 3x kellett mennem, hogy megkapjam végre az 5000Xp (bene legyek az első tízben)… Mi ez, ha már nem szar? Tundrán voltam (végre nyílt pálya). Jön felém a 12t, lövök rá egy lepattanót (hogy a búbánatba pattantam le 169 átütéssel az 50 vastag páncélról??? Nekem mért nem ad Overmach-os átütést, még ha a döntött részt találtam is el az elején?), azt már mehettem is a garázsba, mert az első sérülés vitte a motorom és mire meg tudtam volna csinálni, már halott voltam… 0 sebzés 14 helyezés… Még most is rág az ideg…

10 éve 4 hónapja #124098 Írta: Claymaker52
Megválaszolva: Claymaker52

LOL!!

Zemann!
„A Sturer egy állat!!” Akkor légy szíves húzd ki nekem a nagyágyút rajta. Mert ez a grind iszonyatosan idegőrlő. A hétvégi 5000 Xp küldetéseket direkt az emilre tettem. 35k van, az 58k-ból. 3x kellett mennem, hogy megkapjam végre az 5000Xp (bene legyek az első tízben)… Mi ez, ha már nem szar? Tundrán voltam (végre nyílt pálya). Jön felém a 12t, lövök rá egy lepattanót (hogy a búbánatba pattantam le 169 átütéssel az 50 vastag páncélról??? Nekem mért nem ad Overmach-os átütést, még ha a döntött részt találtam is el az elején?), azt már mehettem is a garázsba, mert az első sérülés vitte a motorom és mire meg tudtam volna csinálni, már halott voltam… 0 sebzés 14 helyezés… Még most is rág az ideg…

0 sebzés, de valaki még nálad is rosszabb volt, az igen :cheer:

10 éve 4 hónapja #124101 Írta: Jackal_hun
Megválaszolva: Jackal_hun

LOL!!

Zemann!

Azért nem adta meg a 3 kaliber szabályt, mert nem ismered jól:

wiki.wargaming....r_Emil

A nagy ágyú 12,8 cm a kis ágyú 10 cm. 50mm-es páncélnál a 3x szabály esetén 1500mm-es ágyúval kell lőni, ugyanis nem az átütés, hanem a KALIBER számít.

10 éve 4 hónapja #124102 Írta: Dodge94HUN
Megválaszolva: Dodge94HUN

A nagy ágyú 12,8 cm a kis ágyú 10 cm. 50mm-es páncélnál a 3x szabály esetén 1500mm-es ágyúval kell lőni, ugyanis nem az átütés, hanem a KALIBER számít.

Na ja, még ez se overmatcheli :(

Téma: OFF topik

• Mikroby profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Na persze és inkább ne is válaszoljak a...
    • Írta: Mikroby
    • 5 órája 48 perce ezelőtt
    • máté.tóth profilkép
    • Örömködő (2)
    • Twitch drop során szerezhető tokenekből...
    • Írta: máté.tóth
    • 1 napja 1 órája ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• KLC_KTE profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Nekem pont fordítva. A Panther 8.8 megvolt már...
    • Írta: KLC_KTE
    • 20 perce ezelőtt
    • Janimperator profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Nálam a 2.0 frissítés óta szokott teljesen...
    • Írta: Janimperator
    • 2 órája 34 perce ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Adminok figyelmébe (2)
    • Megérzésem szerint kicsit félrement a...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 napja 8 órája ezelőtt
    • tihadevil profilkép
    • Bónuszkódok
    • Sziasztok! Ha valaki kezdő játékos (200 alatti...
    • Írta: tihadevil
    • 2 napja 42 perce ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 2 hete 1 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 2 hónapja 3 napja ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.