10 éve 4 hónapja - 10 éve 4 hónapja#123676Írta: Jackal_hun
Megválaszolva: Jackal_hun
Stefan: nézd meg Quickybaby videóját az STA2-ről, ott jól megmutatja, hogy be lehet úgy dönteni a tornyot, hogy a kupola nem látszik, mert takarja a lövegpajsz, aminek az effektív értéke abban a szögben autobounce:
13:20-tól
Én nekik hiszek (meg nekem is volt és utáltam. STA-2-vel játszottam a tesztszerveren, nem volt vészesen rossz, de nem venném meg)
A lényeget ide vágom a cikkből:"The supposed strength of the tank (the gun) is more of a weakness than anything else… I’d trade it for almost anything else. Everything else outside of the gun, is a pile of garbage."
416-tal nem játszottam, de nem is izgat igazából. Nekem papíron már halott kb, nagyon nem jön be.
Pershingem majd lesz a közeljövőben, meglátjuk, hogy változik-e a sorrend, de jelenleg az STA-t tartom a legjobbnak.
Pedig nagyon király a 416, szerintem a legjobb T8 med (a T69-el karöltve)
Na ja... T69 és T20 (Pershing) lenne a következő T7-8 tank, amit szeretnék (újra) megvenni, de nincs bele legénység és a SP-vel legénységet képezni.... hát... pain in the ass.
416-> most fogom újra megvenni a 430 miatt, de az egyik legjobb tank a játékban a dpm/gun miatt
t20-nál most tartok de kétlem, hogy el fogom adni ha meglesz a pershing mert ott tartok, hogy a comet után a legjobb VII-es med.
Az sta-1 nekem sosem tetszett mert nagyon sokszor kap modulsérülést meg mindig kilövik valamelyik legénységi tagot is szóval...
@dodzs a t20ba nem is kell legénység én is 6. érzék és full felszerelés nélkül nyomom, jó az
vedd meg aztán jöhet az op szakasz, tier IX-be meg majd töltjük az apcrt:D:D
416-> most fogom újra megvenni a 430 miatt, de az egyik legjobb tank a játékban a dpm/gun miatt
t20-nál most tartok de kétlem, hogy el fogom adni ha meglesz a pershing mert ott tartok, hogy a comet után a legjobb VII-es med.
Az sta-1 nekem sosem tetszett mert nagyon sokszor kap modulsérülést meg mindig kilövik valamelyik legénységi tagot is szóval...
@dodzs a t20ba nem is kell legénység én is 6. érzék és full felszerelés nélkül nyomom, jó az
vedd meg aztán jöhet az op szakasz, tier IX-be meg majd töltjük az apcrt:D:D
Nekem nagyon bejön Chi-Ri, amennyire óvatosan álltam neki a rossz híre miatt annál jobban működik.
t9-be talán egyszer voltam vele (75 meccs). Brutál a csőlehajlás (azt használom ki), a löveg sokkal jobban teljesít mint kellene papíron. Optikával szintem mindenkit korábban észreveszek (415m). A hp pool miatt pl (nyerésre álltunk) tegnap simán rámentem full hp t-34-3-ra és megettem, 2 lövést kaptam eközben, normál lőszert használtam. 6. érzék nélkül TILOS használni. Jahh: mivel kb. mindenki sz@rik rád (nem tekintenek ellenfélnek) ezzel szinte nincs is problémám artival.. :woohoo:
Ez az új iterációja a tesztszervernek.Nézd és sírj:D vagy örülj, ha van:D
Tivadar: te az az 5% vagy, akinek bejön:D
Most őszintén, ilyen távolságból ki az a "hülye" aki a legjobban páncélozott részeket kezdi lőni?! Látványos a teszt, de semmi értelme. 1000 játékosból talán 1 kezdő fogja ezeket a pontokat lőni.
Ez az új iterációja a tesztszervernek.Nézd és sírj:D vagy örülj, ha van:D
Tivadar: te az az 5% vagy, akinek bejön:D
Most őszintén, ilyen távolságból ki az a "hülye" aki a legjobban páncélozott részeket kezdi lőni?! Látványos a teszt, de semmi értelme. 1000 játékosból talán 1 kezdő fogja ezeket a pontokat lőni.
Persze, ez kerek, ez a teszt hülyeség, de arra voltam kíváncsi, hányan kezdenek el hőbörögni, hogy na bazzeg a mocskos WG túlbuffolta (önmagában a HEAT vs. Spaced armour hülyeség), de most elrontottad
FB-n láttam a képeket a mammuthról, oh men. Minek kell egy ilyen tank? EU ágnak többen örülnének, úgy érzem.
Chirihez: én annyira nem utálom, el vagyok vele, igaz, hogy nem a legjobb tank, de el lehet lenni vele, vagy puha célpontra kell lőni, amit talán beüt, vagy menni az artyért, mert ST-I-t nem igazán fogja beütni.
https://tanks.gg/tank/chi-se