A Sturer egy állat!! Azt nem hagynám ki semmi pénzért.Az-az a tank,amiben elsőnek érzed,hogy komoly károkat tudsz okozni az ellenfélnek.
Én kijátszanám min Tier6-7-ig az ágat,mert ott lépkedni egy-egy tiert felfelé....mennyi,egy hétvége?
A fogósabb dolgok tier 8-tól indulnak.Ágyúk~40k-tól...stb.stb.
Én pl. imádom a brit ágat is.Őőőő...a medet...
Cent 7/1 is jó már,de alig várom a FV4202-t. Most ezt és a Pattont húzom.
A statisztikád alapján csiszolni kell még a tudásodat.Szerintem ne igyekezz a Tier 10 felé.Felesleges!Elveszi a kedvedet majd.Tudom,hogy olyan vagány fent játszani,de hidd el,hogy nem olyan mint a hetes,nyolcas osztály.
Itt csinálsz egy rossz mozdulatot és véged is van....
Zemann!
„A Sturer egy állat!!” Akkor légy szíves húzd ki nekem a nagyágyút rajta. Mert ez a grind iszonyatosan idegőrlő. A hétvégi 5000 Xp küldetéseket direkt az emilre tettem. 35k van, az 58k-ból. 3x kellett mennem, hogy megkapjam végre az 5000Xp (bene legyek az első tízben)… Mi ez, ha már nem szar? Tundrán voltam (végre nyílt pálya). Jön felém a 12t, lövök rá egy lepattanót (hogy a búbánatba pattantam le 169 átütéssel az 50 vastag páncélról??? Nekem mért nem ad Overmach-os átütést, még ha a döntött részt találtam is el az elején?), azt már mehettem is a garázsba, mert az első sérülés vitte a motorom és mire meg tudtam volna csinálni, már halott voltam… 0 sebzés 14 helyezés… Még most is rág az ideg…
Azért nem adta meg a 3 kaliber szabályt, mert nem ismered jól:
A nagy ágyú 12,8 cm a kis ágyú 10 cm. 50mm-es páncélnál a 3x szabály esetén 1500mm-es ágyúval kell lőni, ugyanis nem az átütés, hanem a KALIBER számít.
Tud valaki küldeni egy linket a 0.9.8. járműveken való változásokról? Páncélosat találtam, amiben van némi IS-3 buf (nagyon hiányzott neki) meg pár dolog, de olyan kéne, ahol nem csak a páncélokról írnak.
A nagy ágyú 12,8 cm a kis ágyú 10 cm. 50mm-es páncélnál a 3x szabály esetén 1500mm-es ágyúval kell lőni, ugyanis nem az átütés, hanem a KALIBER számít.
Csak hogy én is értsem akkor: 3x 50 = 1500?
Tref 7 10!
Hagyjad már Jackalt. Igaza van, elnéztem. A nullákat meg lányos zavarába elírta…
Csak hogy én is értsem akkor: 3x 50 = 1500?
Tref 7 10!
Hagyjad már Jackalt. Igaza van, elnéztem. A nullákat meg lányos zavarába elírta…
Sokan elnézik, mert az lenne a logikus amire te gondoltál, de még sem:D
10 éve 4 hónapja - 10 éve 4 hónapja#124124Írta: rejkov
Megválaszolva: rejkov
Az elején nagyon fújtam a stürerre. El nem tudtam képzelni, hogy mit lehet ezzel a fossal kezdeni. Aztán amikor meglett a nagy löveg, és összeszoktam vele cseppet, igencsak szerethető lett. Ha neki való pályát kapott, akkor vadállat volt, az sem volt probléma, ha tier 9-be rakott. Nálam esélyes volt a legjobb 7-es td címre. (Jut eszembe, az e25 azért sokkal jobb)
Ez persze még a pályák szétbarmolása, az általános pontosság nerf, és a td álca nerf előtt volt. Most, hogy a harctávolságok igencsak lerövidültek, lehet, hogy kukába való lett.
Kredit hozam tekintetében, egy hasonló körnél melyik tank hoz jobban a T-34-3 vagy a T-54 first Prototype? Meg a két tank mennyire tér el kredithozam tekintetében egymástól?
Kredit hozam tekintetében, egy hasonló körnél melyik tank hoz jobban a T-34-3 vagy a T-54 first Prototype? Meg a két tank mennyire tér el kredithozam tekintetében egymástól?
https://tanks.gg/tank/chi-se