Jelenleg 158 vendég és egy Tag online

Prémium tank becserélés (10.02-10.09)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

Szerver problémák
Én az EU2 szerveren voltam, de az is leállt.
Lódarázs 6 perccel ezelőtt
Igen, a Maurerbreckert már 4x kivettem, mégsincs meg
perretz 1 órával ezelőtt
Amint becserélsz egy toborzói programból származó tankot azt újból ...
alfonzka33 2 órával ezelőtt
Gyűjtsd be a WoT történetének legnagyobb ajándékát!
Az a frissítés még nem volt, nemsokára érkezik.
perretz 4 órával ezelőtt
"Egyszerűen begyűjtheted: mindössze annyit kell tenned, hogy bejelentkezel bármikor ...
fsb 14 órával ezelőtt
Üdv! Nem vettem át a tankágat. Meddig ...
fsb 14 órával ezelőtt
Battle Pass-különkiadás: Wolfenstein
Tényleg szerencse. Akinek kell vigye. Nekem elég a többi. ...
györgy.tóth 18 órával ezelőtt
[2.0] Jacktor modpack
Köszi működik.
Kaoszh 20 órával ezelőtt
[2.0] Jacktor modpack
Sziasztok! Az új verzió az átnevezés és az xvm ...
varsa 1 napja
Így van köszi, 2 dolog volt a fejembe egyszerre, ...
bobitusz 1 napja
Mit nem lehet? Én nem fizettem a T34-ért semmit,a ...
bobitusz 1 napja
Nem lehet. Mindenképpen fizetsz és idővel elavul a tankod.
_Aerol_ 1 napja
Annyi kiegészítés, hogy 122 TM, Mutz és T-103 kapható ...
máté.tóth 1 napja
Köszöntem.Az OBJ-t szerintem behúzom akkor.
Gyilokzóna 2 napja

Prémium harckocsik

11 éve 9 hónapja #27334 Írta: Tiger205_Bp
Megválaszolva: Tiger205_Bp
Ma 30% árengedmény van E-25-ön (ha VALAKI nem tudná ... (Winter Suprise akció)

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

11 éve 9 hónapja - 11 éve 9 hónapja #27490 Írta: Kecske79
Megválaszolva: Kecske79
Tiger! Érdemes megvenni a Panther/M10 - Pz IV S - T-14 vmelyikét? Főleg, ha karácsonyig akciós is lesz? Az E-25ről sajnos lecsúsztam... Előre is kösz!

11 éve 9 hónapja #27494 Írta: Tiger205_Bp

Tiger! Érdemes megvenni a Panther/M10 - Pz IV S - T-14 vmelyikét? Főleg, ha karácsonyig akciós is lesz? Az E-25ről sajnos lecsúsztam... Előre is kösz!

T-14 semmiképpen nem ajánlom, a Panther/M10 pedig hosszú filozofálás után választottam a Pz IVS helyett.
Nagyon jó csatákat is játszottam vele, de ma pl nagyon idegesített 3 vereség: egyikben a KV-4 Is/3 ellenfelek oldalát sem tudtam átlőni, még arannyal se nagyon :(
De jó kis vas, tetszik a kinézete, és a német med. legénységet húzom benne, szóval ezt javasolom.
Mivel a múlt 3 hónapban 4-szer volt akciós, azért nem hinném, hogy lesz...bár ki tudja?
Ha jókat akarsz vidulni, Chi Nu kai :)
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Kecske79

11 éve 9 hónapja #27495 Írta: Kecske79
Megválaszolva: Kecske79
Chi Nu Kai megvan, nagyon jó kis tank. A két szovjet tankvadászt is mekkvettem, kellemes csalódás volt mindkettő. Dicker még kéreti magát, de majd eljön az ő ideje is. Na mind1, ha Panther-ről lecsúsztam, akkor marad a Pz.:) Köszi!

11 éve 9 hónapja #27503 Írta: Pitya78
Megválaszolva: Pitya78

Nyilván ki kell fogni, hétről hétre változik a statisztika, ha egy ág éppen (vagy egy prém) akciós, akkor nyilván többen mennek vele és magasabbra kerülhet a léc is.

Kövezzetek meg, de szerintem pont fordítva van.
Mivel elmúlt heti átlagot nézi a tank osztályozása (Tank ász, 1. osztály, 2. osztály stb.) ezért ha sokan játszanak vele, akkor a játékosok képessége is változó - szélesbb spektrumú - és a tömegekről tudjuk, hogy átlagosak vagy átlagon aluliak. Ergo, ilyenkor a küszöb - amit el kell érni - alacsonyabban van.
A profik rendszeresen hajtanak bizonyos tankokat, ezért "uborkaszezonban" nehezebb elérni a jobb osztályt, mert akkor az átlag is magasabb -> mivel csak a jók játszanak a tankkal (többségében).

Szerintem, ha csak két ember küzd az első helyért akkor 50% esélyük van nyerni! Ha 10000 gamer próbàlja ugyan ezt, akkor jóval kissebb az ESÉLYÜK a győzelemre.

11 éve 9 hónapja #27601 Írta: Strove
Megválaszolva: Strove
Sziasztok!

Gondolom decemberben lesz még akciós tier8as prém tank. Az érdekelne,hogy azonos teljesítménnyel van a keresetben különbség? Ami érdekelne az is6 vagy a t34/3. A su 122-44 van meg azzal teljesen átlagos csatáknál 1500+ dmg 2-3 kill netto 50-60.000 kredit jön prémmel. érdemes 1 általán a fent emlitettek közül venni valamit? Többet lehet sokkal keresni velük vagy ahhoz már epic teljeitmény kell?

11 éve 9 hónapja - 11 éve 9 hónapja #27607 Írta: Memnon
Megválaszolva: Memnon

Nekem megvan a T14 és a PzIVS is. Mindkettő nagyon jó tank.
Pz-vel az a legnagyobb baj, hogy kreditet nem nagyon lehet keresni vele. Meg nem éppen medes a mozgása és akkor még finoman fogalmaztam. T8-ba az ágyúja semmire sem jó, de nem megy oda sokat szerencsére.
T14-el pedig megkel tanulni a gyenge pontokat mert szinte semmit se lehet vele átütni máshol. Viszont beforgatva szépen pattog a KV1 és a többi ötös, 6-ba pedig nekem ritkán megy.

11 éve 9 hónapja #27608 Írta: Tiger205_Bp

Sziasztok!

Gondolom decemberben lesz még akciós tier8as prém tank. Az érdekelne,hogy azonos teljesítménnyel van a keresetben különbség? érdemes 1általán a fent emlitettek közül venni valamit? Többet lehet sokkal keresni velük vagy ahhoz már epic teljeitmény kell?

Szia!

IS6 nagyon jól keres, és élvezet is,
JT 8.8 a legjobban kereső nekem, és nagy élvezet
T-34-3 viszonylag új és nem nagyon találtam még rá a stílusára
112 inkább, szerintem buffolni fogják!
T34 az örök klasszikus, csak a lasső célzást és lövést kell megszoknod!
Titkos befutó: FCM50t - igen jól megy nekem !
Löwe buff már ebben a patch-ben lesz!

Ezek közül az IS6/ FCM/ JT 88 és a kínaiak tier limitesek (t9)
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Strove

11 éve 9 hónapja - 11 éve 9 hónapja #27613 Írta: Syddal
Megválaszolva: Syddal
IS6 nagyon jól keres, és élvezet is,

Ezek közül az IS6/ FCM/ JT 88 és a kínaiak tier limitesek (t9)[/quote]

Nekem IS-6 van és csak tanusitani tudom, hogy eszméletlenül jól keres és ha szereted a támadó harc modort (mint pl. IS-3) akkor csak ajánlani tudom,nagyon élvezetes. Én nagyon imádom.Sokat pattint,gyors,jó a sebzés,bár az átütés lehetne nagyobb,de meg kell szokni és tudni kell hova lősz,de amúgy 99%-ba betalál. Ja és ritkán rakja T9-be is:)

11 éve 9 hónapja #27614 Írta: anyadlohaton
Megválaszolva: anyadlohaton
Syddal, csak a magad nevében beszélj :S egyéni az h kit hova rak. Én sp-vel is minimum 3 tier9 közé kerültem, és ritkán volt 7es tank is a mezőnyben..
És már nem is volt olyan poénos vele játszani...

Mikor majd elérsz valamit amit én nem bírok még megfogalmazni sem( wg szerinti majd mi eldöntjük mitől kezdve túl könnyű neked ez a alig dobunk tier9be mert neked az már túl egyszerű), akkor fogod meggondolni magad.

Lakótársam 8as német td-vel only tier8, 40 körönként 1x tier 10.... én meg 3 körönként, de minimum tier 9. Ha szakaszban voltam több volt a tier8 de akkor a full mezőny az volt és nem volt nagyon hellcat vagy kv...

Valószínűleg a győzelmi rátája is befolyásolja ezt mindenkinek, meg h miylen teljesítményt nyújt vele általában. Mert sok vélemény van, és mivel 3an vannak rajtam kívül elérhető távolságban elég sok féle tapasztalat van. Van aki nem annyira élvezi. Nekik érdemes alapból olyan prem tankot választani, ami tud lőni, akárhova kerül. PL löwe. t34. Mert én mint mondtam nem igen játszottam spvel 170pen...... 3 tier9 tank alatt, ahol alig volt vagy nem is 7es a mezőnyben.

11 éve 9 hónapja #27616 Írta: BAGETT
Megválaszolva: BAGETT
Sejtem mire gondolsz. IS-3 -al már lassan nem találkozok tier8-al se, nem hogy kisebbel.

11 éve 9 hónapja #27618 Írta: amper007
Megválaszolva: amper007

Ma 30% árengedmény van E-25-ön (ha VALAKI nem tudná ... (Winter Suprise akció)

picsába a 8,8 at vettem meg:(

11 éve 9 hónapja #27623 Írta: Syddal
Megválaszolva: Syddal

Syddal, csak a magad nevében beszélj :S egyéni az h kit hova rak. Én sp-vel is minimum 3 tier9 közé kerültem, és ritkán volt 7es tank is a mezőnyben..
És már nem is volt olyan poénos vele játszani...

Mikor majd elérsz valamit amit én nem bírok még megfogalmazni sem( wg szerinti majd mi eldöntjük mitől kezdve túl könnyű neked ez a alig dobunk tier9be mert neked az már túl egyszerű), akkor fogod meggondolni magad.

Lakótársam 8as német td-vel only tier8, 40 körönként 1x tier 10.... én meg 3 körönként, de minimum tier 9. Ha szakaszban voltam több volt a tier8 de akkor a full mezőny az volt és nem volt nagyon hellcat vagy kv...

Valószínűleg a győzelmi rátája is befolyásolja ezt mindenkinek, meg h miylen teljesítményt nyújt vele általában. Mert sok vélemény van, és mivel 3an vannak rajtam kívül elérhető távolságban elég sok féle tapasztalat van. Van aki nem annyira élvezi. Nekik érdemes alapból olyan prem tankot választani, ami tud lőni, akárhova kerül. PL löwe. t34. Mert én mint mondtam nem igen játszottam spvel 170pen...... 3 tier9 tank alatt, ahol alig volt vagy nem is 7es a mezőnyben.

Csak a saját véleményemet irtam le. És látom nem figyelmesen olvastad el amit irtam. Az IS-6 az FCM és a JG8.8-nek Tier limite van.Tehát nem rakja magasabb Tierbe és ezt be is tartja a wg. A többinek nincs igy az SP-nek sincs ezért is dobálja nagyobba. Nekem is volt Sp, de vissza váltottam a nerf után.

11 éve 9 hónapja #27628 Írta: Iranyzo
Megválaszolva: Iranyzo
Tisztelt urak :-)!
Volna egy kérdésem amire a választ nem találtam meg, bár lehet nem voltam elég figyelmes...
Tehát van egy Nashorn-om és a múltkor megvettem az e25-öt ami tényleg egy fun tank :-)
A nashornban ül egy 100%+90% os legénység, ki van fejlesztve a pz.sfl. ami most akciós is, úgyhogy este megveszem :-)
Több helyen volt hogy a prem. azért is jó mert lehet vele fejleszetni a legénységet.
A kérdés hogy is tudom megoldani, hogy a pz-be ez a legénység ügyesen átkerüljön?
Köszi a segítséget!

11 éve 9 hónapja #27629 Írta: KlintIsztvud
Megválaszolva: KlintIsztvud

A kérdés hogy is tudom megoldani, hogy a pz-be ez a legénység ügyesen átkerüljön?
Köszi a segítséget!

Beülteted és kiképzed őket a Pz-re. Amikor E-25-el akarsz menni, akkor meg átülteted őket az E-25-be (képzés nélkül tudnak vele menni).

Téma: OFF topik

• VaFec profilkép
    • Örömködő (2)
    • Én is a Cobrával szemezek, a "soktokenesek"...
    • Írta: VaFec
    • 1 órája 40 perce ezelőtt
    • bagoneillezredes@gmail.com profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Ezt csak azért, mert kicsit meglepődtem....
    • Írta: bagoneillezredes@gmail.com
    • 1 napja 3 órája ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• perretz profilkép
    • Bónuszkódok
    • Szerintetek, aki egy ilyen fórumot olvas, az...
    • Írta: perretz
    • 4 órája 29 perce ezelőtt
    • VaFec profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Az új 11-es AS-XX 40t-nél, ha lelövik a...
    • 23 órája 51 perce ezelőtt
    • VaFec profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Továbbá, ha ráviszed az egeret mondjuk a...
    • 2 napja 7 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Adminok figyelmébe (2)
    • Megérzésem szerint kicsit félrement a...
    • Írta: RockyRuciano
    • 4 napja 22 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 2 hete 4 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 2 hónapja 1 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.