Syddal, csak a magad nevében beszélj

egyéni az h kit hova rak. Én sp-vel is minimum 3 tier9 közé kerültem, és ritkán volt 7es tank is a mezőnyben..
És már nem is volt olyan poénos vele játszani...
Mikor majd elérsz valamit amit én nem bírok még megfogalmazni sem( wg szerinti majd mi eldöntjük mitől kezdve túl könnyű neked ez a alig dobunk tier9be mert neked az már túl egyszerű), akkor fogod meggondolni magad.
Lakótársam 8as német td-vel only tier8, 40 körönként 1x tier 10.... én meg 3 körönként, de minimum tier 9. Ha szakaszban voltam több volt a tier8 de akkor a full mezőny az volt és nem volt nagyon hellcat vagy kv...
Valószínűleg a győzelmi rátája is befolyásolja ezt mindenkinek, meg h miylen teljesítményt nyújt vele általában. Mert sok vélemény van, és mivel 3an vannak rajtam kívül elérhető távolságban elég sok féle tapasztalat van. Van aki nem annyira élvezi. Nekik érdemes alapból olyan prem tankot választani, ami tud lőni, akárhova kerül. PL löwe. t34. Mert én mint mondtam nem igen játszottam spvel 170pen...... 3 tier9 tank alatt, ahol alig volt vagy nem is 7es a mezőnyben.