Jelenleg 116 vendég és egy Tag online

Prémium tank becserélés (10.02-10.09)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

Igen, a Maurerbreckert már 4x kivettem, mégsincs meg
perretz 1 órával ezelőtt
Amint becserélsz egy toborzói programból származó tankot azt újból ...
alfonzka33 2 órával ezelőtt
Gyűjtsd be a WoT történetének legnagyobb ajándékát!
Az a frissítés még nem volt, nemsokára érkezik.
perretz 4 órával ezelőtt
"Egyszerűen begyűjtheted: mindössze annyit kell tenned, hogy bejelentkezel bármikor ...
fsb 14 órával ezelőtt
Üdv! Nem vettem át a tankágat. Meddig ...
fsb 14 órával ezelőtt
Battle Pass-különkiadás: Wolfenstein
Tényleg szerencse. Akinek kell vigye. Nekem elég a többi. ...
györgy.tóth 18 órával ezelőtt
[2.0] Jacktor modpack
Köszi működik.
Kaoszh 20 órával ezelőtt
[2.0] Jacktor modpack
Sziasztok! Az új verzió az átnevezés és az xvm ...
varsa 1 napja
Így van köszi, 2 dolog volt a fejembe egyszerre, ...
bobitusz 1 napja
Mit nem lehet? Én nem fizettem a T34-ért semmit,a ...
bobitusz 1 napja
Nem lehet. Mindenképpen fizetsz és idővel elavul a tankod.
_Aerol_ 1 napja
Annyi kiegészítés, hogy 122 TM, Mutz és T-103 kapható ...
máté.tóth 1 napja
Köszöntem.Az OBJ-t szerintem behúzom akkor.
Gyilokzóna 1 napja
t44-100, obj 703 II, Somua, STRV S1, AMX CDA, ...
bobitusz 2 napja

Prémium harckocsik

11 éve 9 hónapja #28457 Írta: tibi144
Megválaszolva: tibi144

...igazábol csak az vonz,hogy 50% kevesebbe kerül.

Ballábas gumicsizma... (l. Jiri Menzel: Hóvirágünnep)

?

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

11 éve 9 hónapja - 11 éve 9 hónapja #28461 Írta: Szete58
Megválaszolva: Szete58

?

0:47:35

P. S.: 0:49:24-en egyébiránt van két jobblábas gumicsizma is... :)

11 éve 9 hónapja #28465 Írta: tibi144
Megválaszolva: tibi144
Szete58!
Köszi,filmet megnézem.off
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Szete58

11 éve 9 hónapja #28501 Írta: Hecienda
Megválaszolva: Hecienda
Ha prémium shopban veszek tankot az csak plusz garázshellyel ad többet ugye?

Csak mert ha aranyat átszámolom és fél áron tudok venni garázshelyet meg T14et is akkor sokkal jobban jövök ki, mint a mostani kedvezményes T14+slot-tal a shopban.

11 éve 9 hónapja #28505 Írta: dozer00
Megválaszolva: dozer00
Ha kreditet akarsz keresni, akkor inkább vegyél egy hónap premet oszt játssz csak 5-6 tankkal sokat jól.

Ha a tank tetszik akkor nem szóltam. De gyak 4-5k kredittel fogsz többet keresni vele mint a többi tankkal. A számlával meg hasonlóan ennyit vagy kicsit többet, de minden tankoddal és cserébe még 50%-al gyorsabban pörög is az xp.

Remélem segítettem.

11 éve 9 hónapja #28507 Írta: Hecienda
Az elsődleges célom az legénység képzése volna, lekopogom a kredittel eddig nincs gond, majd gondolom nagyobb szinten :)

11 éve 9 hónapja - 11 éve 9 hónapja #28512 Írta: Memnon
Megválaszolva: Memnon

Az elsődleges célom az legénység képzése volna, lekopogom a kredittel eddig nincs gond, majd gondolom nagyobb szinten :)

Legénység képzésére nem ideális a tank. 5 fős a T14 legénység és gyakorlatilag az összes amerikai nehéz tanknak több/kevesebb vagy eltérő összetételű legénysége van.
T8-as T32 ráadásul már egyértelműen több XP-t hoz és és még nem is mínuszos vele a játék. (nem kredit farm, csak nem mínuszos még mielőtt valaki félreértené). Arra jó, hogy tank váltásnál ne t7-8-9-10-ben kelljen 90%-os legénységgel menni hanem ezzel visszahúzod 100-ra de kb ennyi.

Kreditet valamivel többet hoz mint egy normál tank de nem sokkal (~5 ezer kredit/csata, ahogy dozer is mondta). Ez +500.000 kredit 100 csata alatt, ami gyakorlatilag nem tétel a mostani ingyen kredites időkben.

Akkor mégis mi értelme? Ha veszel mellé egy másik 5-ös prémtankot mondjuk T-25 és mész az egyikkel, kilőnek és nem várod meg a csata végét hanem indulsz a másikkal akkor elég jól termelik a pénzt ami még mindig 0 befektetés éves szinten.
Ilyen felállásában, az csak a bónusz, hogy 2 normál legénységed is fejlődik közben, ami érdekesebb inkább, hogy nem kell külön legénységet lekötnöd egy farmtankban kredit farmolásra, nem "veszik el" az azzal a tankkal gyújtött XP. Hanem egy (két) "éles" tankod legénységét húzod miközben farmolsz.

Ha tudsz áldozni a játékra hosszabb távon is akkor még úgy is jobban jársz ha minden negyedévben csak 1 hónap prémet veszel. 12k forint/év Minden tankodon lesz 50% kredithozam ami azt jelenti, hogy bármelyik T8-as tankod fog hozni közel annyi kreditet mint a T14 hozna, egy bármilyen 6-os tank meg jóval többet. És minden legényed több tapasztalatot kap. Sokkal-sokkal jobb, de többe is kerül.

Nekem van T14-em, és újra megvenném ha nem lenne. De csak azért mert én havi ezrest sem akarok költeni a játékra. Mert kicsi előnyt mégis ad, nagyjából 0 "befektetéssel". Kis pénz, kis foci...

11 éve 9 hónapja #28591 Írta: Hecienda
Köszönöm a tanácsokat, egyenlőre nem szeretnék komoly összeget áldozni a játékra, a prémiumot meg azért vetettem el mert van hogy napokig nincsen időm/kedvem játszani, de ott az idő csak pörög.
Persze ha tetszik a játék hosszú távon is nem vagyok rest a szórakozásomra áldozni, de ez még odébb van.

T14et megvettem, első körömben mindjárt megvolt a triplázás és a +15 000 kredit is.

Aztán volt még 5 vesztes köröm, de 3ban ott is a legjobb 3között voltam, eddig elégedett vagyok vele.

Stílusra kicsit a Jumbóra hasonlít, olyan félig med félig heavy féle.
Elég jól gyorsul és a 30+-t jól tartja is.
Megnyugtató tud lenni kicsit hogy ha a hátamba is kerülnek a páncélom mindenhol ugyan annyi, szóval ha elölről megvédett jó eséllyel hátulról is megfog, és elég jó pattogósnak tűnik.
Ágyújának heavyk ellen szemből nem igazán van esélye, de hála a mobilitásának oldalba lehet őket kapni.

Első benyomásom az hogy így féláron nagyon is megérte, remélem később sem csalódok :)

Mellékletek:

11 éve 9 hónapja #28595 Írta: Istvan1202
Megválaszolva: Istvan1202
Én nemrégiben vettem egy pz s35-öt, hármas-négyes szinten nagyon használható, bár páncél tekintetében pöppet gyengus...

11 éve 9 hónapja #28601 Írta: noresz
Megválaszolva: noresz
Hello mindenki!
Nemrég vettem D.Max-ot, volt rá némi kedvezmény űgy 2-3 hete. Első Prém tankom, és mivel elég sokat német TD-ztem, gondoltam jó lesz ez tier 6-ban.
Annyira imádom, hogy a gun depression -15fok! Istentelenül eredményes a dombos pályákon. Persze csak második vonalban.
Mondjuk a pontossággal vannak problémák... sokszor olyanokat is téveszt, hogy az már a fizikát hazudtolja meg... erősen lefelécsapódó a lövések röppályája, kb mint a Flak Buszé (tier5 új német TD)
Meg azt nem értem, hogy végsebességnek 40km/h van megadva, de én azt sose értem még el nyílt terepen se (kemény talajon) :dry:

ÉS az igaz, hogy prém tankba pakolhatok legénységet bárhonnan és nem kell átképezni őket?? vagy hogy van ez?

11 éve 9 hónapja #28602 Írta: noresz
Bocs a gun depression csak 8 fok....

11 éve 9 hónapja #28603 Írta: Tiger205_Bp
Megválaszolva: Tiger205_Bp

ÉS az igaz, hogy prém tankba pakolhatok legénységet bárhonnan és nem kell átképezni őket?? vagy hogy van ez?

Szia!

Igen, és ÉPPEN ez a fő célja!
Akkor már egy csomó csatát elpazaroltál saját legénységgel? :(
Rúgd ki őket, de gyorsan (barakk, elbocsátás).
Aztán ha üres a legénység, küldjed a sajátjaidat a barakkba (azonos kategória kell persze, és azonos beposztás (theát itt német TD, és parancsnok, sofőr, stb..)
Őket ültessed be, és ugyanolyan jól mennek majd, minthe Dicker maxre lennének kiképezve.
Gondolom a német TD-d legényeinek van már képessége (parancsnok hatodik érzék, sofőr kuplungégéettő, stb...) akkor ez itt alkalmazható!
Csata után mehetnek vissza a saját VAS-ba, és harcolhatnak ott is (naponta így 2-szer szorzózod le 2xszeres - sőt most hétvégén 3xszoros szorzóval/

A prémium tankok általában a saját tier hasonló STOCK tankoknál jobbak, kifejlesztetteknél ROSSZABBAK. Többnyire a lövegük szar (lásd T14) de a Dicker kivétel ez alól.
Ami előnyü, hogy sokat keresek velük, ÉS a legénysége mindnek mindig nagyon jó, hiszen máshol már felhúztad őket.
És amit vele vívnak, azzal is javulnak, amit a saját tankjaikba visszaültetve - kamtaoztatni is tudnak!

11 éve 9 hónapja #28605 Írta: kharon00
Megválaszolva: kharon00

Bocs a gun depression csak 8 fok....

Szia Noresz!

Jól írtad először! -15°/+10° a függőleges- és -8°/+8° a vízszintes kitéríthetősége.

Tuti, hogy suttyomban hozzányúltak az ágyúhoz. Kb. 50 csatáig "unicum" voltam vele, azóta sikerült leküzdenem magam "below average-re"...

11 éve 9 hónapja - 11 éve 9 hónapja #28621 Írta: safalade
Megválaszolva: safalade
December 14.

Keményfa.. SU-100Y

Soviet Tier VI Tank Destroyer

Bonus: 30% Off*

Link
Mellékletek:

11 éve 9 hónapja #28626 Írta: noresz
Hát mindegy... mármint megvolt nekem a JP II, de azt eladtam, mert meguntam és jobban szeretek a JagdTigerrel menni úgyhogy a JPII legényeket (már a 3. skilljük húzódik) ültettem a D.MAxba...
bár megvan még a jó öreg STUG, ami a kedvencem tier 5ön, meg húzom az új német TD ágat is, tier 5nél tartok... de akkor kár volt új legénységet kezdeni, mert mehetett volna JPIIből...
ejj...

Téma: OFF topik

• VaFec profilkép
    • Örömködő (2)
    • Én is a Cobrával szemezek, a "soktokenesek"...
    • Írta: VaFec
    • 1 órája 32 perce ezelőtt
    • bagoneillezredes@gmail.com profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Ezt csak azért, mert kicsit meglepődtem....
    • Írta: bagoneillezredes@gmail.com
    • 1 napja 3 órája ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• perretz profilkép
    • Bónuszkódok
    • Szerintetek, aki egy ilyen fórumot olvas, az...
    • Írta: perretz
    • 4 órája 20 perce ezelőtt
    • VaFec profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Az új 11-es AS-XX 40t-nél, ha lelövik a...
    • 23 órája 43 perce ezelőtt
    • VaFec profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Továbbá, ha ráviszed az egeret mondjuk a...
    • 2 napja 7 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Adminok figyelmébe (2)
    • Megérzésem szerint kicsit félrement a...
    • Írta: RockyRuciano
    • 4 napja 22 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 2 hete 4 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 2 hónapja 1 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.