Amerikai T14 heavy van valakinek?
50%os kedvezménnyel megéri megvenni?
Adatok alapján eléggé t1 heavys, de ha jól tudom max T6ig játszik és ez csalogatónak tűnik.
Volt. Eladtam. Nem volt sok csatám vele.
Régen vettem, akciósan, az Excelsior-ral együtt. Ugyan papíron szinte ugyanazt tudja mindkettő, játszani sokkal szívesebben vittem az Excelsior-t.
Tier-hez képest nem rossz armor és egy gyorsan lövő, közepes pen-ű, kis sebzésű ágyú. A KV-kat kerüld vele. Amerikai lévén hull down kicsiben... A megadott sebességénél lomhább...érzésre. Nem rossz gép, de nekem jobban játszható az Excelsior.
Hirtelen ennyi,
Ritka tank. Rettenetesen nehéz vele játszani, de ha ráérez az ember akkor nagyszerű tank. Jó az MM-je. Nehéz tankhoz képest mozgékony is. Városi harcra nagyszerű, nyílt pályákon viszont kerülni kell az ellenfél nehéztankjait mert kicsi a pen, csak gyenge ponton visz át őket vagy gold esetleg repesz. A páncélja minden irányból egyforma és jól fordul úgyhogy ha medek közé szabadulsz be vele hatalmas mészérlásra képes.
18ezer kredites nettó átlagot lehet vele csinálni könnyen de 20k sem lehetetlen (prémium nélkül). Prémiummal 30-35k átlagos nettó hasznot kitermel.
Amerikai T14 heavy van valakinek?
50%os kedvezménnyel megéri megvenni?
Adatok alapján eléggé t1 heavys, de ha jól tudom max T6ig játszik és ez csalogatónak tűnik.
nézzed MOST a Quickybaby Twich csatornát!
Ő és Jingles KV-220-szal mennek, de IKE T14-gyel
Grat a Matildához! Korábban már néztem h miféle gépparkod van, sok mindent lehet rá mondani csak azt nem h hiányos
"This can be anything from a photograph of snow tanks, to jelly planes or hand-painted images of either one."
Bármi lehet nem foglalkoznak vele csak témába vágó legyen.
Ha van művészi vénád és némi affinitásod akkor mindenképp érdemes megpróbálni, akár még a repzajos részét is. Azt nemtom h az arany közös e, de ha nem akkor is tudsz prémszámlát venni rajta.
11 éve 9 hónapja - 11 éve 9 hónapja#28385Írta: mrlajos
Megválaszolva: mrlajos
Én nem bántam meg a T14-et! Bár a legénység már a T29-ben ül, ha feb@ssza az agyam a játék, bevágom őket a T14-be és FUN!!! :woohoo: Ha nagy ritkán KV-1 nélküli T5-ös csatába dob (bár kis ésszel és türelemmel őket is simán szétkapja), akkor valóban mészárlás lehet a vége, sok-sok KV-1S-el telerakott T6 esetén viszont megy a sunnyogás... :whistle:
Grat a Matildához! Korábban már néztem h miféle gépparkod van, sok mindent lehet rá mondani csak azt nem h hiányos
Bármi lehet nem foglalkoznak vele csak témába vágó legyen.
Ha van művészi vénád és némi affinitásod akkor mindenképp érdemes megpróbálni, akár még a repzajos részét is.
Köszi!
1/ így nem válik unalmassá
2/ de megnézted mik jöttek be eddig? Igazi festmény vagy rajz eddig még nem nagyon ....
11 éve 9 hónapja - 11 éve 9 hónapja#28390Írta: safalade
Megválaszolva: safalade
Megnéztem, 4 oldal van még csak, 1 szépen kinéző rajzot láttam a többi ált.iskolás kategória rajz és pár szerkesztett gyengus kép.
Itt
lehet megnézni az alkotásokat.
De ez már OFF itt.
Srácok,érdemes meg venni a V T14,most akcióban van + garázshelyet is kapok?
Nekem olyan lomha tanknak tünik.
P.S.:olvastam a hozzá szólásokat,igazábol csak az vonz,hogy 50% kevesebbe kerül.
11 éve 9 hónapja - 11 éve 9 hónapja#28421Írta: Kopasz0721
Megválaszolva: Kopasz0721
tibi144 "Srácok,érdemes meg venni a V T14,most akcióban van + garázshelyet is kapok?"
Hi!
Ha csak az ára vonz nem biztos , egyébként ahogy már írták mások is ha ráérzel a gyengéire-erősségeire jó vele játszani. Nekem van én szeretem bár ritkán játszom vele (én is akcióban vettem) elsősorban free xp termelésre használom a prémeket...
Itt egy pár adat róla:
Ui.: Én legtöbbször goldammoval ill. repesszel használom, kisseb tierek ellen lövök csak alaplőszert máshogy nem sokra megyek az a tapasztalatom... de így is jó szerintem.
-üdv-
Last edit: 11 éve 9 hónapja by Kopasz0721.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: tibi144
11 éve 9 hónapja - 11 éve 9 hónapja#28429Írta: Tiger205_Bp
Megválaszolva: Tiger205_Bp
Na Matilda IV.
Nagyon csata függőnek tűnik.
Két meccset mentem vele.
első szakszban Kharoon-nal, Cromwell kilőtt az elején, minden lövése sebzett, nekem a fele ellene
A második kör meg ez lett
A hétvégén komolyabb szerverproblémák adódtak. Vasárnap - a problémák megoldásának részeként - nem tervezetten újraindították az EU3, illetve EU4 szervereket…