A fentieket olvasva félve merem megkérdezni: várható mostanában JT8.8 akció? Talán abból kikövetkeztethető volna, hogy mikor is volt utoljára akciós...
Tudom, hogy "csak" ~1.500 Ft a kedvezmény, de mégiscsak...
Szerintem ebben az adventi kalendárium akcióban van rá esély.
Bár most ugye kétszer is volt kedvezményes a közelmúltban...
Sziasztok!
Arra lehet számítani szerintetek,hogy karácsony környékén esetleg a type 59 bekerül a shopba?
Hát én a 33% akcióban megvettem a T-34-3-at, amire azt mondták - szinte Type-59. Ne higgyétek nekik, közel sincs:( .
Viszont mivel láthatóan nem megy a T-34-3 nagyon, sajnos nem hiszi a Type akcióban...
Bár ugye a remény hal meg utoljára.
Én gondolkodás nélkül venném!
Amerikai T14 heavy van valakinek?
50%os kedvezménnyel megéri megvenni?
Adatok alapján eléggé t1 heavys, de ha jól tudom max T6ig játszik és ez csalogatónak tűnik.
Amerikai T14 heavy van valakinek?
50%os kedvezménnyel megéri megvenni?
Adatok alapján eléggé t1 heavys, de ha jól tudom max T6ig játszik és ez csalogatónak tűnik.
Volt. Eladtam. Nem volt sok csatám vele.
Régen vettem, akciósan, az Excelsior-ral együtt. Ugyan papíron szinte ugyanazt tudja mindkettő, játszani sokkal szívesebben vittem az Excelsior-t.
Tier-hez képest nem rossz armor és egy gyorsan lövő, közepes pen-ű, kis sebzésű ágyú. A KV-kat kerüld vele. Amerikai lévén hull down kicsiben... A megadott sebességénél lomhább...érzésre. Nem rossz gép, de nekem jobban játszható az Excelsior.
Ööö, izé... Megéri megvenni, féláron főleg. Nem farmolásra való, arra ott vannak a T8-as prémek. A pontos összegekre már nem emlékszem, de egy átlag körben 15.000 kredittel gyarapodsz. Kiemelkedőm nem volt vele, gondolom 20-25.000 lehet.
Lehet vele villogni, elég ritka tank. Legalábbis ritkábban látom,mint az Excelsiort.
köszi, nem is a kereset az elsődleges, t29re szeretnék legénységet képezni inkább.
T8 meg elég drága nem fektetnék egyenlőre annyit a játékba, na meg késznek sem érzem magam rá
A hétvégén komolyabb szerverproblémák adódtak. Vasárnap - a problémák megoldásának részeként - nem tervezetten újraindították az EU3, illetve EU4 szervereket…