T-34-3 mennyire troll páncélos? mert adatok alapján a tornya erősebb, mint az IS-6 nak.
Elgondolkodtam rajta kínai ág okán.. bár az ára...
A tornya jó lenne, de jelenleg -3 fok a csőlenemhajlása, így 9.13 előtt nem erőltetném a megvételét.
Ha gondolod egy pár kört szakaszban végignyomhatunk vele és röhöghetsz rajtam ahogy próbálok eltalálni bármit is. 59 patton inkább, ha lesz. Vagy a type59.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Camper03, Rallyefan81
T-34-3 mennyire troll páncélos? mert adatok alapján a tornya erősebb, mint az IS-6 nak.
Elgondolkodtam rajta kínai ág okán.. bár az ára...
A tornya jó lenne, de jelenleg -3 fok a csőlenemhajlása, így 9.13 előtt nem erőltetném a megvételét.
Ha gondolod egy pár kört szakaszban végignyomhatunk vele és röhöghetsz rajtam ahogy próbálok eltalálni bármit is. 59 patton inkább, ha lesz. Vagy a type59.
A44-et megszerettem , szóval a csőlenemhajlás nem riaszt, plusz asszem'Te írtad , hogy buffolják majdnem duplájára (5fok? )9.13-ban bízok idén (Storm elötti vihar..)obj416 is megvan , de ott ugy nincs páncél.
Szóval annyira nem tántorít el , bár ritka jószág az hétszentség.
T-34-3 esetében nem hiszem, hogy a csőlehajlás (jelenlegi hiánya) az egyetlen gond.
Ami jó, hogy magas az alfa és limites. De a gyenge átütés és pontosság, a hosszú célzás, a kicsi DPM, kevés páncél és ennek ellenére gyenge mozgékonyság az egyik, ha nem a legrosszabb prémtankká teszi. Én csak azt nem értem, hogy miért nem kap valami jó buffot vagy miért nem adják olcsóbban...
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Rallyefan81
T-34-3 esetében nem hiszem, hogy a csőlehajlás (jelenlegi hiánya) az egyetlen gond.
Ami jó, hogy magas az alfa és limites. De a gyenge átütés és pontosság, a hosszú célzás, a kicsi DPM, kevés páncél és ennek ellenére gyenge mozgékonyság az egyik, ha nem a legrosszabb prémtankká teszi. Én csak azt nem értem, hogy miért nem kap valami jó buffot vagy miért nem adják olcsóbban...
Nem azt mondtam hogy ez az egyetlen gondja, hanem hogy nagyot fog dobni a használhatóságán.
T-34-3 simulékonyabb lett, nagy csodát nem kell tőle várni, de jóval használhatóbb, T54 proto esetében viszont nem érződik az a plusz pár mm átütés.
A pitsába... kösz a zinfót!
T-54 proto esetében persze, hogy semmi érezhető hatása sincs, hisz az pusztán 8mm-er buffot jelent. Maga a random csatánként 20% ! Azaz több a difije, mint ez a kis buffocska