Sziasztok!Olyan problémám lenne hogy a Hotfix frissítést nem telepíti a játék az indításánál!Azt írja hogy sikertelen csatlakozás a frissítő szolgáltatáshoz és a részletekért nézzem meg a napló fájlt!Hol keressem a napló fájlt vagy mit tegyek?Segítségeteket előre is köszönöm!!
Szeretném,ha valaki megmondaná,hogy az mitől van,hogy nehezen illetve sokára tölti be a játékot.Megjelenik a név sor egy picit betölt és utána megáll,aztán mire teljesen betölt a játék olyan 1/2 perce már folyik a csata.Mióta frissítés megtörtént ez azóta van,de mi okozza?
Remélem valaki tud érdemleges választ adni.
Sziasztok!Olyan problémám lenne hogy a Hotfix frissítést nem telepíti a játék az indításánál!Azt írja hogy sikertelen csatlakozás a frissítő szolgáltatáshoz és a részletekért nézzem meg a napló fájlt!Hol keressem a napló fájlt vagy mit tegyek?Segítségeteket előre is köszönöm!!
A worldoftanks.exe-vel vagy a wotlauncher.exe-vel indítod? Próbáld a wotlaunchert...
11 éve 5 hónapja - 11 éve 5 hónapja#40214Írta: spectreHU
Megválaszolva: spectreHU
üdv mki. Bese nekem talán van használható ötletem de semmi sem biztos
A hotfix után nekem behalt a rendszer. Olvasgattam a hozzászólásokat de semmi sem segített. Letöröltem a játékot,újratelepítettem,vga drivert is,egyesével felraktam a kedvenc modjaimat,modonként indítottam egyet,töredezettség mentesítés,teljes víruskeresés...és láss csodát-perfecto-ahogy a olaszok mondanák
a lassú betöltés: hdd lassú-defrag,virtuális memóriát állítsd be fixre,kb fizikai memo méretre-utána defrag. egy kicsit gyorsabb lesz.
Szeretném,ha valaki megmondaná,hogy az mitől van,hogy nehezen illetve sokára tölti be a játékot.Megjelenik a név sor egy picit betölt és utána megáll,aztán mire teljesen betölt a játék olyan 1/2 perce már folyik a csata.Mióta frissítés megtörtént ez azóta van,de mi okozza?
Régen XVM okozott nálam hasonló problémát. Próbáld kiiktatni (ha van).
Régen XVM okozott nálam hasonló problémát. Próbáld kiiktatni (ha van).
Az is okozhatja, meg egy tucat más mod is. Esetleg ha elárulod, milyen gépen tolod, főleg hogy mennyi ramod van, akkor lehet, hogy nem is kell tovább találgatni
Egy olyan problémám van, hogy játék közben átlagosan 20 csata után kiírja, hogy nincs elég memóriám, indítsam újra a játékot.
4 GB memória van a gépben, 1 éves múlt, eddig nem volt ilyen gond.
A temp fájlokat folyamatosan törlöm és karban van tartva a gép.
Esetleg valamelyik "mod" okozhatja? Ha igen, melyik?
Azért lenne jó ha tudnátok segíteni, mert ha nem indítom ilyenkor újra, akkor általában teljesen lefagy! Csak unnom állandóan szakaszozás közben ki be lépkedni...
Egy olyan problémám van, hogy játék közben átlagosan 20 csata után kiírja, hogy nincs elég memóriám, indítsam újra a játékot.
Azért lenne jó ha tudnátok segíteni, mert ha nem indítom ilyenkor újra, akkor általában teljesen lefagy! Csak unnom állandóan szakaszozás közben ki be lépkedni...
Előre is köszönöm a válaszokat!
Ellenőrizd le memória teszt progival, ha hibás cseréltesd pl. corsair
RAM-ra, nekem 8GB corsair XMS3 1600 van hibátlanul dolgoznak,jó pár éve rájöttem nem érdemes olcsó ramokkal foglalkozni:)
Ha viszont jó vegyél még 4GB RAM-ot ugyanolyat amilyen éppen van a gépedbe!
A gyerekeim gépébe 4GB van és jól fut a WOT.
Last edit: 11 éve 5 hónapja by Doncoyote.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Toydolls2
Előre is köszönöm a válaszokat!
Tavaly a régi gépemmel volt ilyen gondom, abban csak 2GB ram volt, és valamit állítottam a szabad memória felhasználáson(!?) és utána jó lett!
Azért a zárójel, mert már nem nagyon emlékszem, hogy a szabad memórián állítottam-e, de az biztos, a memóriával szórakoztam! És most megint kell nekem is...
A hétvégén komolyabb szerverproblémák adódtak. Vasárnap - a problémák megoldásának részeként - nem tervezetten újraindították az EU3, illetve EU4 szervereket…