Srácok!
Csak a kristály tiszta képhez annyit, hogy nem mondom azt, hogy az E-25 rossz tank lenne. Nagyon jó tank!!! Csak azt mondom, hogy szerintem nem a legjobb tank és erre írtam le, hogy miért nem tartom a LEGJOBB prémium tanknak. Ennyi, természetesen lehet vele jól játszani, szerethető, élvezni a sebességet, a tűzgyorsaságot, húzni a legénységet és farmolni a kreditet stb-stb.
@Odin
Belőled még azt is kinézem, hogy 1 vs 5 végén lehozod a mérkőzést, de szerintem a többség nem fog tudni ezzel a tankkal érdemben egyedül csatát eldönteni. Az egyedült szó szerint értem, nem arra, hogy spottal és támogatással -> mert ez azt jelenti, hogy mással együtt aratunk sikert, ami igazából jó és a játék alapja, de ennek hiányában nem tudom a saját listámom az első helyre tenni. Csak erre írtam, persze más meg úgy gondolja ahogy.
@Filler1
Szép, de én mondjuk azért nem vennék tankot, hogy átlag 20k profitot hozzon, nálam a jó farmolás már átlag 40-60k-nál indul. 20k-t összeszedek normál tankkal is. Oké, nem tudom, hogy Te prémmel tolod-e én azzal értem a számokat.
@W4SS4W
A következőket kell Neked mérlegelni:
Mire kell? Melyik nemzetnél és milyen tankba akarsz legénységet húzni? Kredit farmolás az elsődleges cél? Vagy esetleg élvezni is szeretnéd a játékot?
Ha csak tisztán a kredit farmolás és a tankokat nézem (legénység húzást figyelmen kívül hagyva más tankokba) akkor T34 és JT88. T34-gyel jól lehet hulldownozni, jó az átütése és az alfája. Ami gond vele, hogy baromi lassú, qrva lassan céloz és simán berakja T10-be is. A JT88 ezzel szemben köpi a lőszert ezerrel, felépítménye jól páncélozott és tierlimites. A hátránya, hogy lassú és nincs tornya. Pént mindkettő jól hoz a konyhára, de szerintem a JT88 talán egy fokkal jobban és/vagy könnyebben.
Viszont ahogy Odin javasolta és én is azt javaslom: FCM50t Meg kell tanulni használni, mert ész nélküli játékot nem szereti, de ha rákaptál az ízére 1000x jobb vele a játék, mint bármelyik másikkal (Löwe, T34, JT88 stb.) és persze jól lehet kreditet is farmolni vele.