Jelenleg 164 vendég és egy Tag online

Prémium tank becserélés (10.02-10.09)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

Szerver problémák
Volt időpont, amikor egyik EU-s szerver sem ment, sőt, ...
perretz 2 órával ezelőtt
Szerver problémák
Én az EU2 szerveren voltam, de az is leállt.
Lódarázs 3 órával ezelőtt
Igen, a Maurerbreckert már 4x kivettem, mégsincs meg
perretz 4 órával ezelőtt
Amint becserélsz egy toborzói programból származó tankot azt újból ...
alfonzka33 5 órával ezelőtt
Gyűjtsd be a WoT történetének legnagyobb ajándékát!
Az a frissítés még nem volt, nemsokára érkezik.
perretz 7 órával ezelőtt
"Egyszerűen begyűjtheted: mindössze annyit kell tenned, hogy bejelentkezel bármikor ...
fsb 17 órával ezelőtt
Üdv! Nem vettem át a tankágat. Meddig ...
fsb 17 órával ezelőtt
Battle Pass-különkiadás: Wolfenstein
Tényleg szerencse. Akinek kell vigye. Nekem elég a többi. ...
györgy.tóth 21 órával ezelőtt
[2.0] Jacktor modpack
Köszi működik.
Kaoszh 23 órával ezelőtt
[2.0] Jacktor modpack
Sziasztok! Az új verzió az átnevezés és az xvm ...
varsa 1 napja
Így van köszi, 2 dolog volt a fejembe egyszerre, ...
bobitusz 1 napja
Mit nem lehet? Én nem fizettem a T34-ért semmit,a ...
bobitusz 1 napja
Nem lehet. Mindenképpen fizetsz és idővel elavul a tankod.
_Aerol_ 1 napja
Annyi kiegészítés, hogy 122 TM, Mutz és T-103 kapható ...
máté.tóth 2 napja

Prémium harckocsik

11 éve 3 hónapja - 11 éve 3 hónapja #48234 Írta: OdinHUN
Megválaszolva: OdinHUN
Simán lehet E-25-el is carryzni, csak sajnos nem minden pályán tény, hogy nem lehet vele kiállni, de van benne egy 900 LE-s motor és 65km/h szóval bármikor adott a lehetőség, hogy elszaladj és valahonnan kisnipeold az nmyt. Nyílt mapokon bármit megfarkal. A camoja brutálisan jó e-mellé én mozgó optikát hordok amivel van rögtön 400m látótáv jó 100 méterrel előbb látsz és lőhetsz bármit min, hogy ő felspotoljon.
Nagyon sok pályán pedig mint spottert is lehet használni. Prokhorovka hegyre ha felmászol rommá lövöd a várost anélkül, hogy bárki meglátna Murovankán meg ha végigmész 1-es tempomattal az erdőn nincs az az isten, hogy elveszítsd, mert védekezni ellene csak egy derp mongoloid rushal lehet, amit a siemák úgysem vállalnak fel legtöbbször.

Az ágyúja meg bőven jó, igaz 150 pen kevésnek tűnik, de 0.27-es pontossággal még nagy távolságokról is lehet gyenge pontokat lőni, tier7-ben egyáltalán nem is kell bele arany, nálam 10 darab van benne IS-3/KV-4 ellen vészhelyzetek esetére, de nagyon ritka, hogy ne tudnád őket megkerülni amúgy is, na meg persze ott van a 3000-es DPM, ami valami elvetemült mészárossá teszi. Ha valakinek az oldalába kerülsz annak vége.
Simán tolom vele az 1,9k átlagsebzést 700 meccs után is és szép lassan megyek felfelé, solo-ban is simán hozni szoktam vele a 60% körüli wr-t, mert egyszerűen annyira gyorsan tudsz vele reagálni, hogy bárhova odaérsz ahol segítségre vagy spotra van szükség.

Persze azt aláírom, hogy nem egy kezdő játékos kezébe való, mert aki nem ismeri az alapvető játékmechanikákat/gyengepontokat, na meg nem tudja meghozni időben a helyes döntéseket az csak szívni fog vele.

Szerk.: Egyébként halálosan gyűlölöm a TD-ket, sose volt a stílusom hátul kucorogni egy bokorban és snipeolni, két TD van amit megtűrök a játékban az E-25 és a 263, mert ezekkel nem feltétlenül kell TD-ként játszani, hanem lehet velük rugalmasabban flankelgetni, csapdákat állítani, na meg persze carryzni.

Szerk. 2.0.:
W4SS4W, ha van 1-2 ismerősöd akinek van tier limites prémtankja megérné elgondolkozni az FCM-en is. T34-el és Jt88-al az a gond, hogy ~100 meccs után a pokolba fogod kívánni mindkettőt, mert iszonyatosan unalmasak.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: tibi144, rezsi70

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

11 éve 3 hónapja #48239 Írta: rezsi70
Megválaszolva: rezsi70

Simán lehet E-25-el is carryzni, csak sajnos nem minden pályán tény, hogy nem lehet vele kiállni, de van benne egy 900 LE-s motor és 65km/h szóval bármikor adott a lehetőség, hogy elszaladj és valahonnan kisnipeold az nmyt. Nyílt mapokon bármit megfarkal....

:)
Nincs E25-öm, de utálom mint a bünt!
Tehát jó tank, mert megkeserítik vele az életem :)
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: CrossMetal1, tigershark71

11 éve 3 hónapja - 11 éve 3 hónapja #48250 Írta: Filler1
Megválaszolva: Filler1
Szerintem is lehet keresni az E-25-tel.
248 csatával(2 topgun, 1 radley, 1 pascucci)

Mellékletek:

11 éve 3 hónapja #48258 Írta: Hunyadi_Loveszdandar
Megválaszolva: Hunyadi_Loveszdandar
Srácok!
Csak a kristály tiszta képhez annyit, hogy nem mondom azt, hogy az E-25 rossz tank lenne. Nagyon jó tank!!! Csak azt mondom, hogy szerintem nem a legjobb tank és erre írtam le, hogy miért nem tartom a LEGJOBB prémium tanknak. Ennyi, természetesen lehet vele jól játszani, szerethető, élvezni a sebességet, a tűzgyorsaságot, húzni a legénységet és farmolni a kreditet stb-stb.

@Odin
Belőled még azt is kinézem, hogy 1 vs 5 végén lehozod a mérkőzést, de szerintem a többség nem fog tudni ezzel a tankkal érdemben egyedül csatát eldönteni. Az egyedült szó szerint értem, nem arra, hogy spottal és támogatással -> mert ez azt jelenti, hogy mással együtt aratunk sikert, ami igazából jó és a játék alapja, de ennek hiányában nem tudom a saját listámom az első helyre tenni. Csak erre írtam, persze más meg úgy gondolja ahogy. :)

@Filler1
Szép, de én mondjuk azért nem vennék tankot, hogy átlag 20k profitot hozzon, nálam a jó farmolás már átlag 40-60k-nál indul. 20k-t összeszedek normál tankkal is. Oké, nem tudom, hogy Te prémmel tolod-e én azzal értem a számokat.

@W4SS4W
A következőket kell Neked mérlegelni:
Mire kell? Melyik nemzetnél és milyen tankba akarsz legénységet húzni? Kredit farmolás az elsődleges cél? Vagy esetleg élvezni is szeretnéd a játékot?

Ha csak tisztán a kredit farmolás és a tankokat nézem (legénység húzást figyelmen kívül hagyva más tankokba) akkor T34 és JT88. T34-gyel jól lehet hulldownozni, jó az átütése és az alfája. Ami gond vele, hogy baromi lassú, qrva lassan céloz és simán berakja T10-be is. A JT88 ezzel szemben köpi a lőszert ezerrel, felépítménye jól páncélozott és tierlimites. A hátránya, hogy lassú és nincs tornya. Pént mindkettő jól hoz a konyhára, de szerintem a JT88 talán egy fokkal jobban és/vagy könnyebben.

Viszont ahogy Odin javasolta és én is azt javaslom: FCM50t Meg kell tanulni használni, mert ész nélküli játékot nem szereti, de ha rákaptál az ízére 1000x jobb vele a játék, mint bármelyik másikkal (Löwe, T34, JT88 stb.) és persze jól lehet kreditet is farmolni vele.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: tibi144

11 éve 3 hónapja #48274 Írta: tomesz87
Megválaszolva: tomesz87
Hunyadi: Szerinted melyik a legjobb prém tank? Esetleg TOP3?
Nem kötekedek, csak kíváncsi vagyok.

Filler VBAddictos screenje pedig prém nélküli értékeket tartalmaz (ahogy minden ilyen adat az oldalon)

Gyors excel:
Figyelem: Spoiler!

A prém accal 40K azért nem olyan rossz.

Ha most kellene prémium tankot vennem, akkor az E25 nálam a 2. helyen szerepel. Hozzáteszem, inkább a játékélmény miatt vennék tankot, mint kredit miatt.

Az eredeti kérdéshez visszakanyarodva: T34/Löwe/JT8-8?

Nekem T34-em van és nagyon szeretem. Mostanában hanyagolom kicsit mert a fun factora azért nincs az egekben (sztem a másik 2nek sincs).

Megbízható, stabil iparos.Igaz, hogy berakja TierX-be, de ehhez kap egy TierX szintű pennel és alphával rendelkező ágyút (bár a töltési és célzási idő siralmas). Több ellenérvem is lenne a megvételét illetően, de ezekért kárpótol a kredithozam.
Amikor megvettem, szempont volt még a legénység húzása is. Mivel mindkét TierX USA heavy megvan, ez is jól jön. Én elégedett vagyok vele.

Kreditben mindegyik hasonlóan teljesít, szerintem olyat vegyél, amelyik passzol az általan húzott tankokhoz (legénység)

T34 Kredit:
Figyelem: Spoiler!
Mellékletek:

11 éve 3 hónapja - 11 éve 3 hónapja #48292 Írta: Capt_Stryker
Megválaszolva: Capt_Stryker
.

11 éve 3 hónapja #48297 Írta: W4SS4W
Megválaszolva: W4SS4W
Köszi a válaszokat! :D

Eddig a Jt8.8 elé billen a mérleg. Sajnos kicsit elfogult vagyok a németek felé.

Nekem inkább fun tank féleségnek kéne mert bár ott a T26E4 meg egyéb prémek de eddig szerencsére nem nagyon volt rájuk szükség.

A Jt8.8 nak erős frontpáncélja van és gyorsan lő, de az ágyúja átütése aggaszt kicsit ha 9be bedob, de a TD ket szeretem mostanság gondolkozok hogy egy D-max se lenne rossz :)

A Löwe inkább egy szimbólum tank mert ez az egyetlen 8as haewy a németeknek

A T34 meg erős front (torony) és jó sebzés de T8 ban már lazán átüthető a frontja még a T26E4-el is.

Amúgy minden tankhoz jól alkalmazkodom

Húztam eddig a Szovjet haewy, med, TD, arty ágat
A németeknél haewy, med, TD
Francia: haewy és spoterrek.
Eddig mindegyikkel megvoltam

Amúgy nálam az egyetlen dolog ami a TD-k ellen szól hogy szeretek az első vonalban harcolni minden tankkal ha más hogy nem támogatónak.
Eddig a Hetzert élveztem nagyon mert rá a troll gun + gold, nagyon fun tank :D nem vagyok gold noob csak ha funolni megyek nem húzni egy tankot akkor csak goldal lehet élvezni.

11 éve 3 hónapja #48303 Írta: Hunyadi_Loveszdandar
Megválaszolva: Hunyadi_Loveszdandar
@tomesz87
40k már nem rossz, de nálam ott indul csak a profit, magyarul ez a minimum elvárt hozam. De igaz, hogy most már a T8-as prémek kredithozama jól ki van egyenlítve, ergo a játékos ügyességétől függ, hogy mekkora hozamot tud szakítani.

A prémtanknál az sem hátrány, ha univerzális a felhasználhatósága, értsd nem csak randomban lehet használni. Csapatcsatában egyértelműen a Tier8-as tankok előnyt élveznek a többi prémmel szemben (pl.: tier7-es tankok)

A saját stílusomnak megfelelően nekem a legjobb prém tank:

1. FCM
2. Type59 (sajnos ez nem elérhető és szét van nerfelve, de még mindig jó)
3. Hm... ez már érdekes... nehéz mert T-34-3?! rossz tűzvezérlés... JT88?! lassú, nincs tornya... IS-6?! Gyenge pen... KV-5?! nekem túl lassú... T34?! az a célzás, te jó ég... Löwe?! Kár, hogy minden idiótának van...

Szóval a 3. helyen nálam kb.: minden T8 prémtank egyforma. :) Ide felérhet az E-25 könnyedén.

11 éve 3 hónapja #48319 Írta: Filler1
Megválaszolva: Filler1
Egy vesztes csata...
Mellékletek:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Toydolls2

11 éve 3 hónapja #48320 Írta: _YZFR6_
Megválaszolva: _YZFR6_
És a 112 ?????

11 éve 3 hónapja #48324 Írta: OdinHUN
Ha prémtankot akarsz, mindenképpen tier limitest veszél, rengeteget számít az, hogy csak tier9 be rakja, ahol zömmel azért még papír tankok játszanak.

Természetesen a Type59 még mindig a legjobb az a 8˘ gundep+op torony+test páncél egy brutális cséphadaróvá teszi, de persze nem lehet venni...

Így, hogy nincs már Type, egyértelműen az FCM a legjobb, ha sebezni akarsz, de carryzni nem az igazi, mert camoja a nullával egyenlő még fullos skillel, festéssel is, az meg nem mindig megoldható, hogy 350 méterről snipeolj folyamatosan egy bokor mögül.

Az igazi carry gépek az IS-6/112 előbbin op oldalpáncél és DPM míg az utóbbin egy normális torony és frontpáncél van, nekem személy szerint a kínai valahogy szimpatikusabb, mert IS-6-ot sokszor megbúbolják tornyán keresztül a nagyobb penes tankok.

T34/Löwe valahol félúton van az FCM és az IS-6/112 között. Van is ágyújuk, meg nincs is, lehet velük carryzni meg nem is.
Az amcsin van egy fogyatékos ágyú, ami jól sebez, penetrál de borzalmas a szűkülése és a szórásképe is. Néha olyan lehetetlen szögekben ki tudja csavarni a lövedéket a kör szélére, hogy csak nézek.
Löwe most kapott egy buffot, már lehet vele sidescrapelni (eddig minden overmatchelte az oldalát), de a DPM-je egy hulladék. 9 secig tölt egy 320-as lövésért, ugyanezt VK45-ön 8 secenként tolod és cserébe még lassú is mint a tetű.
Ez utóbbi kettő helyett meg akkor már lassan mindegy, ha Panther M/10-et vagy E-25-öt veszel.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: tibi144, W4SS4W

11 éve 3 hónapja - 11 éve 3 hónapja #48331 Írta: W4SS4W
Megválaszolva: W4SS4W
kösz! :D

FCM et akkor lehet majd veszek, de most nem az az első mert lehet hogy jó tank, de most nem annyira csábít engem :)

Igazából egy Type59 nem lenne rossz a garázsomba majd ha lehet venni lecsapok rá, amúgy általában azt mikor lehet venni a gift shopban? mármint milyen alkalmakkor?

szerk: Ja és még valami, én eddig mindig a játékban vettem a tankot most viszont gift shopból akarom de még nem igen tudom hogy kell a Paypal-t használni. Ha valaki elmagyarázná megköszönném :D

11 éve 3 hónapja #48338 Írta: OdinHUN
Sehonnan, néha lehet nyerni, de egyébként már nem lesz megvásárolható.

FCM-et majd érdemes kipróbálni tesztszerón/haver accján, nehogy hasra ess benne.

11 éve 3 hónapja #48340 Írta: tomesz87
Paypal annyi, hogy regisztrálsz a honlapon, megadod a személyes adataidat és a bankkártyád adatait és kész.

Lényegében annyi a vásárlás vele, hogy ha PayPallal fizetsz pl. Gift Shopban, akkor átirányítanak egy PayPalos lapra, ahol a jelszavad megadásával már vásároltál is.
Így nem kell megadnod a bankkártyád adatait egy csomó oldalnak (pl. WG-nek)

Ne ijedj meg, ha túl rövid a leírásom, kb. ennyire egyszerű is az egész.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: W4SS4W

11 éve 3 hónapja #48341 Írta: tomesz87
Odin: Az FCM-et megértem, miért ajánlod, azt jónak is tartom, viszont IS6, 112 szerintem ugyanolyan szutyok ágyús mint a T34, csak a még pen is kevesebb egy jó 75-tel (asszem). Goldot meg nem töltök prémtankba.
Persze személyes preferencia kérdése...

Részemről Karácsonykor meglepem magam egy Type 64-gyel és ki is fújt a prémium tank vásárlás. Azzal biztosítom a fun-t, T34-gyel a kreditet.

Persze ha beraknák a sealclubber B2-t akkor más lenne a helyzet! ;)

Téma: OFF topik

• VaFec profilkép
    • Örömködő (2)
    • Én is a Cobrával szemezek, a "soktokenesek"...
    • Írta: VaFec
    • 4 órája 44 perce ezelőtt
    • bagoneillezredes@gmail.com profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Ezt csak azért, mert kicsit meglepődtem....
    • Írta: bagoneillezredes@gmail.com
    • 1 napja 6 órája ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• perretz profilkép
    • Bónuszkódok
    • Szerintetek, aki egy ilyen fórumot olvas, az...
    • Írta: perretz
    • 7 órája 32 perce ezelőtt
    • VaFec profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Az új 11-es AS-XX 40t-nél, ha lelövik a...
    • 1 napja 2 órája ezelőtt
    • VaFec profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Továbbá, ha ráviszed az egeret mondjuk a...
    • 2 napja 10 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Adminok figyelmébe (2)
    • Megérzésem szerint kicsit félrement a...
    • Írta: RockyRuciano
    • 5 napja 1 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 2 hete 4 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 2 hónapja 1 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.