Hali!
Az Fcm ...tényleg nem kell csodát várni tőle,mert az nem lövi át ,aki nem akarja, heavy tanktól azért kicsvel jobb páncélzatot várna az ember,de 1-2 lövést lehet pattintani így is.Részemről hiába heavy tank, szerintem semmi köze hozzá,hacsak a nagy felépítése nem utal rá,meg a sok player chat-ben,aki nem ismeri a tankot és nooboznak ,ha nem a legelső sorban vagyok vele (de nem is az arty mellett sniperkedem!!!)... Én felvettem egy amolyan med stilust,így hajtom, több-kevesebb sikerrel.Ügyesebb kezek közt,biztos hatékonyabb!
Ahogy Odin mondta ,camoja az 0,szóval nem kell csodálkozni ,ha villog a lámpa...
DE!!!100%-os legénységnél kezdi azért megmutatni magát!6,33 sec töltési idő egy 212 pen-es löveg,pontos ,gyórs cèlzás,250-es átlag sebzés,gyenge pontokon akár 270-280 dmg is kicsikarható (BIA nélkül még..,töltésgyórsítóval,ventillátorral),mozgèkonyság,párszor sikerült már resetelni a bázis foglalást a pálya másik végéből "haza rohanva"!Olcsó alap munició olyan 200 kredit/db,nem tudom pontosan(gold persze hogy drágább 4500-4800 kredit kb ,vész esetére van 2-3 db,de nem elsődleges).
Átlagos játékos ( lehet nyugodtan statot nézni), mint én,tudom vele hozni azt a 30-40k kreditet (akár prémium fiók nélkül is),de volt már 100-120 is ha jó kör volt, és egyenlőre még csak szokjuk egymást!

Remélem segített némileg a döntésben a vásárolni szándékozóknak!