B2esre nekem is nagyon fáj a fogam! a B1 el mentem ami nekem viszonylag tetszett, és mivel szerettem a német tankokat plusz ezt már kapni se nagyon lehet ezért nagyon kéne már! meg az a 2es Pz.H se lenne rossz
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: tigershark71
B2esre nekem is nagyon fáj a fogam! a B1 el mentem ami nekem viszonylag tetszett, és mivel szerettem a német tankokat plusz ezt már kapni se nagyon lehet ezért nagyon kéne már! meg az a 2es Pz.H se lenne rossz
Úgy készülj, hogy ha lesz is, akkor kell mellé venni 15k aranyat, ami árfolyamtól függően 15-17 ezer Ft.
Ugyanez volt a Tetrisre is, és gyanítom, h így lesz a 38H is majd.
CSAK MÁR LENNE VÉGRE!!!
A B2 és 38H is megvan, ha egyedul játszol a B2vel felejtsd el. A pz38h egy imádni való tank majd 800 cata után vannak emlékezetes csatáim vele. Nagy tierben a 15-35% esély egy nagy rakás sz@r, tier 2ben lehetoség egy emlékezetes csatára. Legnagyobb veszély az ellenfél cruisere,T-18a. Pénzt keresni nem fogsz mert rengeteg gold kell, de megéri. Ha hozzá lehet jutni csak ajánlhatom mindenkinek, nagyon FUN
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: tigershark71
Nem muszály hozzárendelned a kártyát,sőt nem is ajánlott.Én rá szoktam utalni a PayPal számlára pénzt ha kell és kész.
Szerintem ez így biztonságosabb,mert mindig csak annyi pénz van a számlán amennyit ráutaltam.
Hogy lehet utalni? mert az angol tudásom elég szegény és semmilyen számlaszámot vagy ilyesmit nem találok.
Aki egy különleges prémium járgányra vágyik az most figyeljen. A mostani hétvége alatt ismét megvehető a francia prémium arty slot hellyel együtt.Június 21-23 között. A dolog szépséghibája,hogy 14500 golddal együtt kell megvenni ami árfolyamtól függően 15-17 ezer FT körül mozog.
11 éve 3 hónapja - 11 éve 3 hónapja#49711Írta: W4SS4W
Megválaszolva: W4SS4W
Én tegnap vettem meg a goldot de nem is baj mert azt az artyt már megvettem amikor még lehetett venni a játékban, nem nagy szám kicsiket sebez de gyorsan olyan 8 sec alatt tölt (nem fullos a legénységem és rég nem játszatom már vele) még akkor vettem meg amikor tier4 volt. de nem rossz mert piszok nagy teret belát mint a GWPanther szép nagy szögbe lehet fordítani az ágyút
szerk: most azon gondolkozom hogy megveszem a sextonI-et és akkor meglenne mindkét prém arty! amúgy a francia artyt mért nem lehet már venni?
Én meg a mai nap egy Jagdtiger 8.8-at akartam venni, de így várok még egy napot és két prémium járgányom lesz. A maradék aranyat meg még megálmodom mire költöm,mondjuk tetszik Odin leírása a Su 100 Y-ról is lehet hogy az is bekerül a szórásba.
Én meg a mai nap egy Jagdtiger 8.8-at akartam venni, de így várok még egy napot és két prémium járgányom lesz. A maradék aranyat meg még megálmodom mire költöm,mondjuk tetszik Odin leírása a Su 100 Y-ról is lehet hogy az is bekerül a szórásba.
hoho! én is holnap veszem meg a Jt8.8-at én azért mert 100%os legénységgel akarom és holnap fél áron lesz. a maradékot még nem tudom mire költöm, gondolkoztam D-maxon, sexton I vagy 30nap prém.
Csak elvetemült gyűjtőknek! Hétvégén újra kapható a francia prém löveg, 105 leFH18B2. Persze megint 50,-- euróért 14.500 arany; a löveg meg a garázs hely ingyér. Link: worldoftanks.eu...ngton/
A hétvégén komolyabb szerverproblémák adódtak. Vasárnap - a problémák megoldásának részeként - nem tervezetten újraindították az EU3, illetve EU4 szervereket…