Már bocsánat valahol olvastam , hogy a Panther2 ről rosszat írtatok, szórjon hamut a fejére mindenki, a Panther2 egy nagyon jó kis med a hibája csak a sok tier10 es csata , ott nehezebben boldogul.
Azért az Indien sokkal jobb, maradjunk ennyiben
Peace
Nekem mindkét tank megjárta a garázsomat és a számok azt mondják, hogy sokkal jobb eredményt sikerült kicsiholnom a panther2-ből, mint az indienből. Ami persze nem jelent semmit, de nálam a P2 jobb, mint az indien.
Ez a prém 88-as viszont finoman szólva sem tűnik túl jó tanknak. Ennek ellenére egy rakás játékos megvette, mert szinte minden T8-as csatában látok egyet-kettőt.
Jt88-a, meg Löwe-je is van egy csomó embernek, pedig azok sem túl acélosak.
Mégis beruháztam a tankra és egyenlőre szépen teljesít. Eddig főleg tier 8 -as csatákba rakott ott brillírozik a gép. Az biztos, hogy nagyon odafigyelve kell vele játszani, de ahogy a képeken is láthatjátok, meghálálja a gondoskodást...
Erről a P88-ról csak annyi véleményem van,hogy a többség,aki megvette,annak egy darab nagy német medje sem volt,és hülyén ülnek előtte,hogy mit kell vele csinálni Elő is vettem a Type-mat,és megyek ezekre az 1500 freedmg-kre
Sziasztok én is nemrég hallottam erről a tankról és nem tudom hogy megéri -e. Nektek mi a véleményetek? Aki már kipróbálta írhatna egy-két tapasztalatot.
Ma összeakadtam eggyel az SP-el közelharcban. Előtte ép gold volt a csövemben, mert egy Tigris II volt a célkeresztemben. Na vissza is váltottam normálra, aminek az átütése közismerten gyengécske, aztán jobb klikkel automatára és "klickelgettem", próbált ős szegény manőverezgetni forgolódni, de minden lövésem ütötte be az övéiből meg volt ami beütött, volt ami pattant...
Még kevés csatám volt vele, de az eddigi tapasztalatom a következő:
+A Panther II -nél valamivel mozgékonyabb az alacsonyabb talajellenállás miatt.
+Pontos és gyors ágyú, tier 8 -ig megfelelő átütéssel.
+Jelenleg a legjobb alternatíva a német közepes ág legénységének húzására.
+Egész jól lehet fele credit-et farmolni.
-Tier 10 -ben sokszor még a gold sem viszi át a gyenge pontokat.
-A páncélt tier 6 felett szinte bármi, bárhonnan belövi.
-Nagyon rossz camo érték, előbb kiszúrnak minthogy te bárkit is észlelnél.
-A löveg süllyedése borzalmas, emiatt nagyon nehéz vele jól helyezkedni.
A fentiekből láthatod, hogy ez bizony nem egy fun tank. Nagyon nehéz vele a játék és a legkisebb hibád is megbosszulja. Nem vagyok egy kezdő, de ezzel a tankkal még én is simán belefutok 0 -ás körökbe. Másrészt -ahogy a fentebb linkelt képeken is láthatod-, ha elkapod vele a fonalat brutál meccseket tudsz menni...
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Lidercnyomas
Még kevés csatám volt vele, de az eddigi tapasztalatom a következő:
Figyelem: Spoiler!
+A Panther II -nél valamivel mozgékonyabb az alacsonyabb talajellenállás miatt.
+Pontos és gyors ágyú, tier 8 -ig megfelelő átütéssel.
+Jelenleg a legjobb alternatíva a német közepes ág legénységének húzására.
+Egész jól lehet fele credit-et farmolni.
-Tier 10 -ben sokszor még a gold sem viszi át a gyenge pontokat.
-A páncélt tier 6 felett szinte bármi, bárhonnan belövi.
-Nagyon rossz camo érték, előbb kiszúrnak minthogy te bárkit is észlelnél.
-A löveg süllyedése borzalmas, emiatt nagyon nehéz vele jól helyezkedni.
A fentiekből láthatod, hogy ez bizony nem egy fun tank. Nagyon nehéz vele a játék és a legkisebb hibád is megbosszulja. Nem vagyok egy kezdő, de ezzel a tankkal még én is simán belefutok 0 -ás körökbe. Másrészt -ahogy a fentebb linkelt képeken is láthatod-, ha elkapod vele a fonalat brutál meccseket tudsz menni...
Én venti+stabilizátor+töltésgyorsító kombóval használom a tankot és mindezt megfejelem egy tábla csokoládéval. Így már igazán markáns a különbség a Panther II, IndienPanzer pároshoz képest és még profitot is bőven termel.
Nekem is az a tapasztalatom, hogy túlnyomó részt tier 8 -ba rak az MM, olyan mintha félig-meddig tier limites lenne a tank -csak maradjon is így ....
A végére még annyit, hogy csekély 59 játék után ugyan, de 1508 az átlagos sebzésem és 2331 a WN8 -am ezzel a tankkal. Egyenlőre imádom !
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Lidercnyomas
Ha jól nézem kompenzálva lesznek a magasabb áron vásárlók.
Mikor megtudtam hogy lesz ez a "tartály" elgondolkoztam rajta, hogy veszek. Mikor elolvastam hogy ki mit mond róla, le is tettem a dologról. Úgy tűnik hogy a WG-nek is feltűnt, hogy ár-értékvalahogy nincs rendben és változtatott. Bár személy szerint én jobban örültem volna érték buffnak (tier limit pl) mint ár nerfnek.
Skacok, nézegetem a tank compare-n de nem igazán látok különbséget a Panther2 és a 8.8 között, inkább csak annyit, hogy ez szarabb, pedig a 2 se egy acélos cucc.
pl: Sima Panter2
Hull Armor
Front:
100 mm
Side:
60 mm
Rear:
40 mm
8.8
Front:
80 mm
Side:
50 mm
Rear:
40 mm
Aztán meg ez :
Signal range Panther2 710 m 8.8 550 m
Nem tudom, hogy a WG-nek mi volt a terve ezzel a tankkal.
A Waffenträger: Paradoxon esemény komoly kihívásokat hoz magával, de fantasztikus jutalmakat kaphatsz a küldetéseiből és az előrehaladásából – az egyedi…
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...